سلام. به مشکل جدی ولتاژ و دمای سی پی یو برخورد کردم. مادربوردم H770 - Plus و CPU Intel Corei5 13600 KF هست و اجازه ی تغییر ولتاژ و کلا اورکلاک آنچنانی نمیده.
راه حل چیه؟ کسی تجربه داشته؟
من شاید اشتباه کنم، ولی شما وقتی H770 داری مادربورد به شما اجازه تعویض کلاک و اورکلاک نمیده. در حد xmp رم یا اندرولت شاید اونم خیلی محدود. سریه Z باید تهیه کنید برای این کارا.سلام. به مشکل جدی ولتاژ و دمای سی پی یو برخورد کردم. مادربوردم H770 - Plus و CPU Intel Corei5 13600 KF هست و اجازه ی تغییر ولتاژ و کلا اورکلاک آنچنانی نمیده.
مشکلات مختلفی دارم که هنوز ریشه این مشکلات رو پیدا نکردم، اخرین کاری که میخوام بکنم، کوچ به ویندوز 11 هست.من شاید اشتباه کنم، ولی شما وقتی H770 داری مادربورد به شما اجازه تعویض کلاک و اورکلاک نمیده. در حد xmp رم یا اندرولت شاید اونم خیلی محدود. سریه Z باید تهیه کنید برای این کارا
هارد اکسترنال من از روی میز افتاد و الان سرعتش خیلی کم شده ولی خوشبختانه میشه ازش کپی گرفت با نرم افزار crystal disk info چک کردم علامت زرد میاد و خطای sector میده خواستم ببینم اگه فایل هام رو انتقال بدم و یه دور هارد رو فرمت کنم مشکل سرعت برطرف میشه یا نه ؟

از کجا بفهمم سخت افزار آسیب جدی دیده ؟ آخه توی ردیت نوشته بود باید صدا بده ولی مال من اصلا صدایی نمیدهاحتمال خیلی خیلی زیاد مشکل جدی باشه و سریع تر بکاپ بگیرید چون معمولا این مشکل هر روز بدتر میشه![]()
از کجا بفهمم سخت افزار آسیب جدی دیده ؟ آخه توی ردیت نوشته بود باید صدا بده ولی مال من اصلا صدایی نمیده
بعد مشکل کندیش اینه که اولش با سرعت چند کیلوبایت فایل ها رو انتقال میده بعدش سرعت برمیگرده به 60 مگ
با این نرم افزار هم چک کردم مثل اینکه وضعیت خیلی بحرانیهساختار همه هاردها اینجوری هست که یه سری دیسک داخل هارد هست که میچرخه و یه هد هم مسئول خوندن و نوشتن اطلاعاته
حالا وقتی هارد ضربه میخوره معمولا باعث برخورد هد و اون دیسک ها میشه و آسیب فیزیکی به دیسک میزنه
و اینکه ممکنه به مرور چون فضا خیلی فشرده هست و با سرعت میچرخه شدت آسیب بیشتر بشه
اینکه اولش کند هست ممکنه دلیلش این باشه اونجا بدسکتور افتاده باشه و نتونه درست بنویسه یا بخونه
نرم افزار hard disk sentinal هم نصب کن و اونم برای نمایش وضعیت سلامت هارد گزینه خوبیه
من اتفاقات رایج که برای هارد های ضربه خورده افتاده رو گفتم و حالا ممکنه مشکل هارد شما جدی نباشه ولی حتما دیتا بکاپ بگیرید چون هارد سالم هم یهو خراب میشه دیگه هارد شما که ضربه خورده جای خود
با این نرم افزار هم چک کردم مثل اینکه وضعیت خیلی بحرانیه
فقط سوالم اینه که اگه دو ماه ازش استفاده نکنم تا اون یکی هاردم رو خالی کنم و بعد بیام بکاپ بگیرم آیا ممکنه اطلاعتم بپره