Tommy Vercettii
کاربر فعال
مگه DVD/CD Drive هنوزم وجوده داره؟؟کارت ایسوس ۳۰۸۰ داخل جعبه سی دی نداره . درایور از کجا بگیرم اگر احیانا ویندوز عوض کنم؟؟؟
مگه DVD/CD Drive هنوزم وجوده داره؟؟کارت ایسوس ۳۰۸۰ داخل جعبه سی دی نداره . درایور از کجا بگیرم اگر احیانا ویندوز عوض کنم؟؟؟
از قدیم توی جعبه کارت گرافیک یک عدد دیسک درایور بود که موقعی که ویندوز عوض می کردی اونو نصب می کردی .مگه DVD/CD Drive هنوزم وجوده داره؟؟
درایور میتونید از این سایت بگیرید که آخریش ۵۷۶.۴۰از قدیم توی جعبه کارت گرافیک یک عدد دیسک درایور بود که موقعی که ویندوز عوض می کردی اونو نصب می کردی .
الان توی جعبه انویدیا ۳۰۸۰ ایسوس هیچی نیست. خدا تومان هم پولش شده ولی دیسک ورداشتن !!!!!
آپدیت کارت های انویدیا دارم آخریش ورژن ۵۷۶.۴۰ ولی درایور کارت گرافیک از کجا بگیرم ؟
لینک دانلود می خواهم دوست عزیز .
ISUS 3080 10GB ROG STRIX
@Farshidstar2012
بلیبعد از تعویض ویندوز . آخرین آپدیت درایور گرافیک بریزم کافیه ؟؟؟ کفایت می کند ؟
آخه کی دیگه دیسک استفاده میکنه؟دیسک دیگه یه تکنولوژی منسوخ شده هست.از قدیم توی جعبه کارت گرافیک یک عدد دیسک درایور بود که موقعی که ویندوز عوض می کردی اونو نصب می کردی .
الان توی جعبه انویدیا ۳۰۸۰ ایسوس هیچی نیست. خدا تومان هم پولش شده ولی دیسک ورداشتن !!!!!
آپدیت کارت های انویدیا دارم آخریش ورژن ۵۷۶.۴۰ ولی درایور کارت گرافیک از کجا بگیرم ؟
لینک دانلود می خواهم دوست عزیز .
ISUS 3080 10GB ROG STRIX
@Farshidstar2012
بعد از تعویض ویندوز . آخرین آپدیت درایور گرافیک بریزم کافیه ؟؟؟ کفایت می کند ؟درایور میتونید از این سایت بگیرید که آخریش ۵۷۶.۴۰
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers/
بررسی کن بازیها به آخرین آپدیت پچ شده باشن. مورد دوم اینکه از طریق اپ انودیا و قسمت override حتما DLSS Frame Generation رو روی latest قرار بده.سلام ببخشید که اینجا میپرسم من یه مشکل عجیب دارم تو بازیهای لست 2 و اسپایدرمن 2 و اساسین شادو و چندتا بازی مختلف همین که فریم جنریشن روشن میکنم تصویر تو چمن یا سایه فنس یا کلا سایه شروع میکنه پر پر زدن ریز اما اعصاب خورد کن اون از چیه گرافیک من هم 5080 MSI ventus هستش ممنون میشم راهنمای کنید
ممنون از پاسخگویی شما اما همه این کارها رو کردم بازم همینطور اصلا خیلی جالبه نمیشهبررسی کن بازیها به آخرین آپدیت پچ شده باشن. مورد دوم اینکه از طریق اپ انودیا و قسمت override حتما DLSS Frame Generation رو روی latest قرار بده.
یا اینکه فایل dll دستی FG رو از سایت techpowerup بگیر کپی کن تو محل نصب بازی تا به روز بشه
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-3-frame-generation-dll/
درود دوستان این فن لپ تاب من خیلی بد سروصدا میکنه هرچقدرم تمیز کردم و اسپری و مسواک و اینا فایده نداشت فکر کنم لپ تاپم g5080 باشه
View attachment 387300
اینو پیدا کردم خودشه بگیرم ؟ واینکه این سایت معتبره؟
فن لپ تاپ لنوو Lenovo IdeaPad G50-80 Laptop CPU Fan چهارسیم