دکمه ها مانیتور اصلا کار نمیدن که تنظیمات رو چک کنمسیستم شما خروجی تصویر نداره که دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.
یا کابل رو به خروجی اشتباهی روی مادربرد وصل کردید، در حالی که باید به پشت کارت گرافیک وصل کنید (اگر گرافیک مجزا داره کیس شما)
یا به دلیلی کلا سیستم تصویر نمیده و شما هم بدون عیب یابی قطعات نمیتونید علت بوت نشدن سیستم رو پیدا کنید.
یا اینکه تنظیم مانیتور برای دریافت خروجی از ورودی اشتباه هست و باید تنظیمات مانیتور رو روی HDMI قرار بدید.
بستگی به رزولوشن تصویر داره و نوع پلتفرم گیمینگ داره، فقط به ابعاد نیست.
اگر با پی سی بازی میکنید که تصویر به جهت نزدیک بودن به کاربر باید دقت بالایی داشته باشه.
اگر کنسول استفاده میکنید که ابعاد بزرگتر هم به جهت دور بودن کاربر از صفحه نمایش قابل استفاده خواهند بود.
تو پست بالا گفتی کابل سالمه، تمام اتصالات رو ابتدا قطع کن از پشت کیس، مانیتور هم کابل برقشو بکش دوباره وصل کن، فقط کابلای اصلی برقو تصویر متصل باشه، مانیتور رو ابتدا روشن کن، چند لحظه صبر کن، کیس رو روشن کن. در صورتی که باز هم تصویر نده مورد سخت افزاریهدکمه ها مانیتور اصلا کار نمیدن که تنظیمات رو چک کنم
حالا یه کابل vga میخرم تست می کنم ببینم شاید پورت hdmi کارت گرافیک خراب شده باشه
اگه همه چیزایی که دوستان گفتن انجام دادی جواب نداد، باتری مادربورد رو در بیار روشن خاموش کن بعد دوباره باتری رو بذار و روشن کن. احتمالا تنظیمات BIOS نمایش داده بشه، از قسمت Boot Menu درایو ویندوزت رو انتخاب کن برو تو ویندوز.دکمه ها مانیتور اصلا کار نمیدن که تنظیمات رو چک کنم
حالا یه کابل vga میخرم تست می کنم ببینم شاید پورت hdmi کارت گرافیک خراب شده باشه
اون کار هم کردم اما همچنان no signal میزنهاگه همه چیزایی که دوستان گفتن انجام دادی جواب نداد، باتری مادربورد رو در بیار روشن خاموش کن بعد دوباره باتری رو بذار و روشن کن. احتمالا تنظیمات BIOS نمایش داده بشه، از قسمت Boot Menu درایو ویندوزت رو انتخاب کن برو تو ویندوز.
اگر مادربورد گرافیک آنبورد داره کارت اصلی رو دربیارید و کابل مانیتور رو بزنید به مادربورد سیستم رو روشن کنیداحتمال قوی مشکل کارت گرافیک باشه ، الان هیچ جوره نمیتونم به محتویات کامپیوتر دسترسی داشته باشم ؟ چند تا اسکن فایل باید فردا آپلود کنم که تو سیستم گیر افتاده الان
نداره دادا
ببین همین مشکلو منم دارم اما با کارت گرافیک 6800xtسلام رفقای عزیز وقت بخیر
نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یا نه
امروز داشتم بازی wayfinder رو که تازه دانلود کرده بودم بازی میکردم که بعد از یکساعت دیدم صفحه سیاه شد و صدای خیلی زیادی از فن کیس اومد
سیستم رو با دکمه پاور خاموش کردم تا شب دوباره اینطور شد
باز کردم سیستم رو دیدم کارت گرافیک به شدت داغ کرده
کارت گرافیکمم ۳۰۸۰
الان مشکل از کارت گرافیک یا بازی مشکل داره؟
با این قیمت ها یه سکته ریزی زدم
اگر مشکل کارت گرافیک نیست یا راهکاری دارین پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
آقا اول یه تشکر کنم وقت گذاشتی راهنمایی کردی، دمت گرمببین همین مشکلو منم دارم اما با کارت گرافیک 6800xt
شما که میگی فن کیس اون صدا از فن کارت گرافیکه که یدفه ای دور فن کارت گرافیک میره روی 100 درصد
یکی از دوستان گفتن ایراد از خمیر سیلیکون کارت گرافیکمه که قبول نکردم چون دمای کارت گرافیکم پایینه
من چون کارت رو اندرولت کرده بودم دقیقا اومدم تمام تنظیماتو گزاشتم روی دیفالت
من چون super resolution رو فعال کردم و فراتر از رزولیشن مانیتورم دارم بازی میکنم احساس میکنم بخاطر همینه
این بالا رفتن دور فن و سیاه شدن صفحه به احتمال زیاد اط تنظیمات کارت گرافیکته
شما پاورت چیه؟
وارد بازی dragon age شدم ببینم این مشکل رو پیدا میکنه یا نهببین همین مشکلو منم دارم اما با کارت گرافیک 6800xt
شما که میگی فن کیس اون صدا از فن کارت گرافیکه که یدفه ای دور فن کارت گرافیک میره روی 100 درصد
یکی از دوستان گفتن ایراد از خمیر سیلیکون کارت گرافیکمه که قبول نکردم چون دمای کارت گرافیکم پایینه
من چون کارت رو اندرولت کرده بودم دقیقا اومدم تمام تنظیماتو گزاشتم روی دیفالت
من چون super resolution رو فعال کردم و فراتر از رزولیشن مانیتورم دارم بازی میکنم احساس میکنم بخاطر همینه
این بالا رفتن دور فن و سیاه شدن صفحه به احتمال زیاد اط تنظیمات کارت گرافیکته
شما پاورت چیه؟
سلام رفقای عزیز وقت بخیر
نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یا نه
امروز داشتم بازی wayfinder رو که تازه دانلود کرده بودم بازی میکردم که بعد از یکساعت دیدم صفحه سیاه شد و صدای خیلی زیادی از فن کیس اومد
سیستم رو با دکمه پاور خاموش کردم تا شب دوباره اینطور شد
باز کردم سیستم رو دیدم کارت گرافیک به شدت داغ کرده
کارت گرافیکمم ۳۰۸۰
الان مشکل از کارت گرافیک یا بازی مشکل داره؟
با این قیمت ها یه سکته ریزی زدم
اگر مشکل کارت گرافیک نیست یا راهکاری دارین پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
وارد بازی dragon age شدم ببینم این مشکل رو پیدا میکنه یا نه
وارد بازی شدم دست گذاشتم رو کارت دیدم داغه داغه
نمیدونم قبلا هم همین طور بوده یا نه
پاور منم ۸۳۵ وات رید مکسه از لحاظ پاور فکر نکنم مشکلی باشهآقا اول یه تشکر کنم وقت گذاشتی راهنمایی کردی، دمت گرم
پاورم گرین ۸۰۰ وات
عجیبه این اتفاق اولین باره که برام میوفته
اونم سر یه بازی
میترسم سیستم رو روشن کنم دوباره یوقت خراب بشه ...