تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام، من امروز اومدم گیم بزنم، دیدم هندزفریم میکروفونش کار نمیکنه ولی صدا رو دارم، بعد دست زدم به پشت کیس یکم سیم هارو ور برم یه برق شدیدی منو گرفت، اول گفتم شاید الکتریسیته ساکن هست بعد دیدم نه کلا پشت کیسم پایین برق داره بدنش!
حدس میزنم همین زده میکروفون رو سوزونده، کسی میدونه مشکل چیه؟ باید چیکار کنم؟ کیس به محافظ برق وصله، برق پشت که میگم به بدنه هست تقریبا قوی هست، یعنی نمیشه دستت رو به کیس بگیری نگه داری.

خب بعد از بررسی های فراوان دو تا از کیت های رم رو از سمت چپ یکی در میون خالی کردم و expo رو روشن کردم کردم
سیستم فشنگی اومد بالا و عملا 32 گیگ رم رو باید بزارم کنار
متاسفانه پایدار کردن 4 اسلته رم بشدت سخته و بنده به شخصه نتونستم انجام بدم
ای کاش حداقل دو تا 24 گیگی میگرفتم بنظرم 32 گیگ بزودی برای 4k کم بشه
حالا دقیق نمی‌دونم کدوم ورژن بایوس رو در دسترس دارید، ولی آپدیت کردنش کمک میکنه به پایداری بهتر حجم و فرکانس های بالاتر، احتمالا اگر دستی تنظیم کنید شاید بشه تا همون 6000MHz هم با هر چهار تا اسلات همزمان استفاده کنید، ولی دیگه باید دستی تنظیم بشه و به خوش دستی یک روشن کرد آپشن EXPO نخواهد بود.
خوبی قضیه این هست که رم های شما به صورت کلی برای سرعت خیلی بالاتری در نظر گرفته شدن و مشکل خود رم نمیخوره از این جهت، بعضی افراد برعکس رم رو بالاتر از فرکانس پیشنهادی کلاک میکنند که اون کار ریسکی تریه، خود شرکت سازنده اگر اون کیت خاص پایداری قابل قبول داشته شک دارم بدش میومد گرونتر بفروشه جنس رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or