تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

مگه DVD/CD Drive هنوزم وجوده داره؟؟
از قدیم توی جعبه کارت گرافیک یک عدد دیسک درایور بود که موقعی که ویندوز عوض می کردی اونو نصب می کردی .

الان توی جعبه انویدیا ۳۰۸۰ ایسوس هیچی نیست. خدا تومان هم پولش شده ولی دیسک ورداشتن !!!!!

آپدیت کارت های انویدیا دارم آخریش ورژن ۵۷۶.۴۰ ولی درایور کارت گرافیک از کجا بگیرم ؟

لینک دانلود می خواهم دوست عزیز .

ISUS 3080 10GB ROG STRIX

@Farshidstar2012

آخرین ویرایش:
از قدیم توی جعبه کارت گرافیک یک عدد دیسک درایور بود که موقعی که ویندوز عوض می کردی اونو نصب می کردی .

الان توی جعبه انویدیا ۳۰۸۰ ایسوس هیچی نیست. خدا تومان هم پولش شده ولی دیسک ورداشتن !!!!!

آپدیت کارت های انویدیا دارم آخریش ورژن ۵۷۶.۴۰ ولی درایور کارت گرافیک از کجا بگیرم ؟

ISUS 3080 10GB ROG STRIX

@Farshidstar2012
درایور میتونید از این سایت بگیرید که آخریش ۵۷۶.۴۰
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers/

بعد از تعویض ویندوز . آخرین آپدیت درایور گرافیک بریزم کافیه ؟؟؟ کفایت می کند ؟
بلی

آخرین ویرایش:

ISUS 3080 10GB ROG STRIX

@Farshidstar2012
آخه کی دیگه دیسک استفاده میکنه؟دیسک دیگه یه تکنولوژی منسوخ شده هست.
شما باید همیشه روی ویندوزت nvidia app داشته باشی که از اونجا خودش درایور جدید که میاد رو میذاره و شما فقط گزینه اپدیت رو میزنی و تمام.

درایور میتونید از این سایت بگیرید که آخریش ۵۷۶.۴۰
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers/
بعد از تعویض ویندوز . آخرین آپدیت درایور گرافیک بریزم کافیه ؟؟؟ کفایت می کند ؟

چند تا عکس می فرستم . مشاهده فرمایید ببینید طرف کارت ایسوس ده گیگ ۳۰۸۰ درست فعال کرده درایورش:

با تشکر

1000035197.jpg

1000035196.jpg 1000035195.jpg 1000035194.jpg 1000035193.jpg 1000035192.jpg 1000035191.jpg 1000035190.jpg 1000035189.jpg 1000035188.jpg 1000035190.jpg 1000035186.jpg 1000035187.jpg 1000035185.jpg

@Natural Killer

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید که اینجا میپرسم من یه مشکل عجیب دارم تو بازیهای لست 2 و اسپایدرمن 2 و اساسین شادو و چندتا بازی مختلف همین که فریم جنریشن روشن میکنم تصویر تو چمن یا سایه فنس یا کلا سایه شروع می‌کنه پر پر زدن ریز اما اعصاب خورد کن اون از چیه گرافیک من هم 5080 MSI ventus هستش ممنون میشم راهنمای کنید

• Like
Reactions: Thundersky
سلام ببخشید که اینجا میپرسم من یه مشکل عجیب دارم تو بازیهای لست 2 و اسپایدرمن 2 و اساسین شادو و چندتا بازی مختلف همین که فریم جنریشن روشن میکنم تصویر تو چمن یا سایه فنس یا کلا سایه شروع می‌کنه پر پر زدن ریز اما اعصاب خورد کن اون از چیه گرافیک من هم 5080 MSI ventus هستش ممنون میشم راهنمای کنید
بررسی کن بازی‌ها به آخرین آپدیت پچ شده باشن. مورد دوم اینکه از طریق اپ انودیا و قسمت override حتما DLSS Frame Generation رو روی latest قرار بده.
یا اینکه فایل dll دستی FG رو از سایت techpowerup بگیر کپی کن تو محل نصب بازی تا به روز بشه

https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-3-frame-generation-dll/

بررسی کن بازی‌ها به آخرین آپدیت پچ شده باشن. مورد دوم اینکه از طریق اپ انودیا و قسمت override حتما DLSS Frame Generation رو روی latest قرار بده.
یا اینکه فایل dll دستی FG رو از سایت techpowerup بگیر کپی کن تو محل نصب بازی تا به روز بشه

https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-3-frame-generation-dll/
ممنون از پاسخگویی شما اما همه این کارها رو کردم بازم همینطور اصلا خیلی جالبه نمیشه

درود

من هدست ریزر kraken XT Lite گرفتم . کد فعال سازی هم گرفتم .

1000036067.jpg

بعد نرم افزار اجرا می کنم تا کد بزنم ولی بالا نمیاد . توی این صفحه گیر کرده . قندشکن هم زدم فایده نداشت

1000036070.jpg

چکار باید بکنم ؟؟

راهنمایی فرمایید

سلام دوستان
من جدیدا یک مشکلی خوردم و اون اینه که سرعت کپی کردن درون فلش مموری بشدت کاهش یافته
از 200 مگ بر ثانیه اومده روی 40 مگ
فلش رو چندین بار فرمت فول هم زدم ولی نمیدونم مشکل کجاست

https://shopmit.com/product/klevv-cras-c715-m-2-nvme-1tb-internal-ssd
من این ssd رو امروز گرفتم ولی هرکاری میکنم نمیخونه هر 3تا اسلات رو امتحان کردم حتی اونی که ssd دیگم رو بدون مشکل میخونه ولی هیچی کار نکرد. روی ssd چراغ سبز رنگی که هست روشن میشه
مادربورد ASUS Prime B760-PLUS اپدیت بایوس هم تقریبا جدیده حدود 6-7 ماه پیش
لطفا اگه میشه کمک کنید

درود دوستان این فن لپ تاب من خیلی بد سروصدا میکنه هرچقدرم تمیز کردم و اسپری و مسواک و اینا فایده نداشت فکر کنم لپ تاپم g5080 باشه

View attachment 387300

اینو پیدا کردم خودشه بگیرم ؟ واینکه این سایت معتبره؟

فن لپ تاپ لنوو Lenovo IdeaPad G50-80 Laptop CPU Fan چهارسیم

معمولا فن خراب نمیشه فقط ورودی کرک و خاک جمع میشه هوا درست منتقل نمیشه

فن باز کن و خاک و کرک هایی که چسبیده به ورودی و خروجی هوا رو تمیز کن احتمال زیاد مشکل حل بشه

البته ممکنه خمیر سیلیکون هم خشک شده باشه ولی من حدسم اینه فن شدیدا مشکل خاک گرفتگی داره

من با سیستمم بازی های
Indiana Jones Great Circle
Call of Duty Modern Warfare 2 2022
Call of Duty Vanguard
Doom The Dark Ages

به راحتی پلی دادم

الان سر بازی Mafia old Country سیستمم خبر نمی کنه ، وسط بازی ناگهان ریست می شود . دلیلش چیه ؟ چرا دمای cpu به بالا ۹۰ می رسد ؟ تنظیمات روی medium گذاشتم ولی فرقی نکرد . درایور آپدیته ، ویندوز آپدیته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or