تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

1.چک کردن لیزر موس (واسه من هر از گاهی مو بوده از جلوی چشمش! برمیدارم :D )
2.چک کردن صابونی موس
3.چک کردن پد موس
چون میگی 2 تا موس گزینه 3 صحیح میباشد.
اگر پد دیگه داری با اون چک کن در کل یک پارچه نمدار کن رو پد بکش تمیز شه.
مطمئنی mouse acceleration رو توی ویندوز تیکش رو برداشتی؟

والا هر کاری فکرشو بکنید کردم ولی اثری نداره !

در مورد موس اکسلریشن هم منظورتون همان برداشتن تیک precision هست که اونم بله برداشتم از همون روز اول .

mouse.PNG

والا هر کاری فکرشو بکنید کردم ولی اثری نداره !

در مورد موس اکسلریشن هم منظورتون همان برداشتن تیک precision هست که اونم بله برداشتم از همون روز اول .
میمونه لنز موس و لیزر که ایراد داشته باشه! الانم موسم نگاه کردم دیدم پرز داره :Dیهویی
IMG_20211127_161311.jpg

اقا من جدیدا یه مشکلی با لپ تاپم پیدا کردم. وقتی به وایفای وصلش میکنم خود به خود بعد چند دقیقه قطع میشه وای فایش و کلا همه وای فای ها محو میشن و درایو نتورک از کار میفته. هر بار ریستارت میکنم همین فرایند تکرار میشه. کسی راه حلی نداره؟

میدونم کسی تو این تاپیک نمیاد ولی
مشکل پیکسل سوخته ممکنه حل بشه ؟ تاحالا چنین چیزی دیدین؟
من یه لپتاپ گرفتم از اول یه دونه پیکسل سوخته داشت، فروشنده پدرسوخته هم قبول نکرد پس بگیره

سلام
دوستان سیستم من 2 سال پیش counter strike global رو با رزولیشن 1600 * 900 با فریم 40 اینا اجرا میکرد
الان با 720 30 فریم هم نمیتونه اجرا کنه
خمیر حرارتی گرافیک و سی پی یو رو بدم عوض کنن درست میشه ؟

میدونم کسی تو این تاپیک نمیاد ولی
مشکل پیکسل سوخته ممکنه حل بشه ؟ تاحالا چنین چیزی دیدین؟
من یه لپتاپ گرفتم از اول یه دونه پیکسل سوخته داشت، فروشنده پدرسوخته هم قبول نکرد پس بگیره
حل نمیشه. ولی اگه پیکسل stuck باشه ممکنه بشه حلش کرد. ولی سوخته رو نه. طبیعیه پس نگیرن. مانیتورها هم تا ۳ ۴ تا پیکسل سوخته رو جز گارانتی نمیدونن.

طبیعیه پس نگیرن. مانیتورها هم تا ۳ ۴ تا پیکسل سوخته رو جز گارانتی نمیدونن.

خیلی زور داشت واقعا اخه تو رزولوشن 1080 واقعا یه دونه پیکسل هم مشخصه، حالا 4k باشه هیچ مشکلی نیست
فروشنده های خفن خارجی که راحت پس میگیرن مث Best buy و Amazon...
_____

لپتاپی هم که گرفتم Zephyrus G14 بود حواستون باشه دوستان با اینکه لپتاپ خوبیه ولی درصد خرابی زیادی داره خریدش یه ذره ریسکه بنظرم.

سلام دوستان. 2 تا سؤال داشتم :دی

1. این لپ‌تاپ‌هایی که باتری‌سرخود هستن و باتری‌شون جدا نمی‌شه، بعد از این‌که به‌طور 100% شارژ می‌شن،
موقع استفاده همچنان از خود باتری استفاده می‌شه، یا به‌صورت خودکار می‌ره روی استفاده از برق؟ اگه نه،
چطوری باید از برق استفاده کرد و نه خود باتری [ از اون‌جایی که باتری جدا نمی‌شه ]؟

2. من مودم‌م از این قدیمی‌ها بود، الآن یه‌دونه از این وای‌فای‌دارها وصل کردم. مشکل این‌جاست که تنظیمات مودم رو می‌ذارم روی PPPoA، سرعت دانلود خود رایانه مثلاً از 900 میاد روی 30، ولی با لپ‌تاپ یا گوشی که به وای‌فای وصل می‌شم، سرعت عادیه. از طرفی هم تنظیمات رو می‌ذارم روی Bridge، سرعت رایانه درست می‌شه، ولی دیگه وای‌فای کار نمی‌کنه. کسی می‌دونه مشکل از چیه و چطوری درست می‌شه؟

1. این لپ‌تاپ‌هایی که باتری‌سرخود هستن و باتری‌شون جدا نمی‌شه، بعد از این‌که به‌طور 100% شارژ می‌شن،
موقع استفاده همچنان از خود باتری استفاده می‌شه، یا به‌صورت خودکار می‌ره روی استفاده از برق؟ اگه نه،
چطوری باید از برق استفاده کرد و نه خود باتری [ از اون‌جایی که باتری جدا نمی‌شه ]؟

بیشتر تاپیک های بازیسنتر جمعیت زیادی بازدید نمیکنن و اکثر سوالا بی جواب میمونه، اینجور چیزا رو تو ردیتی چیزی بپرسی بیشتر به پاسخ میرسی. تجربه شخصیمه.
حالا در جواب این سوال هم بگم تا جایی که خودم اطلاع دارم تو شارژ نگه داشتن باتری های جدید زیاد آسیب نمیزنه بر خلاف باتری های قدیمی. اما برای جلوگیری از همون اسیب جزئی هم یه سری برند ها تدابیری اندیشیدن. مثلا اپل اینجوریه که موقعی صد میشه کلا شارژ رو بلاک میکنه و دیگه شارژ نمیگیره، از باتری استفاده میکنه تا برگرده به هشتاد درصد دوباره شارژ میگیره. ایسوز هم که خودم دارم اینجوریه که مثلا ست میکنی رو 80 درصد یا شصت درصد بعد دیگه بیشتر از این شارژ نمیشه ینی 24 ساعت هم که نگه داری بالای هشتاد نمیره دیگه...

یه سوالی داشتم دوستان چجوری میشه فهمید لپتاپ فنش کثیف شده و دیگه موقع باز کردن و گردگیری هست؟ معمولا چند وقت یبار کثیف میشه لپتاپ گیمینگ؟

آقا این سیستم ما موقع اجرای بازی ها فرم خوب میده ولی میری تو یه جای جدید از بازی، بازی فریز میشه و کلی استاتر میده، بعد که یکم گذشت اوکی میشه فرم
یا اگه خیلی سریع بشه بازی کلا فریز میشه چن ثانیه
اخرشم که بازی رو میبندم تا چند دیقه کلا قابل استفاده نیس سیستم و فریز شده
تو بعضی بازیا اینجوریه، مثلا رینبو خیلی راحت اجرا میشه ولی گاد اف وار این داستانی که گفتم رو داره
رم ۸، گرافیک 1050ti هستش
الان رم کمه، مشکل هارده، ویندوز مشکل داره، داستان چیه؟

Sent from my SM-A305F using Tapatalk

آقا این سیستم ما موقع اجرای بازی ها فرم خوب میده ولی میری تو یه جای جدید از بازی، بازی فریز میشه و کلی استاتر میده، بعد که یکم گذشت اوکی میشه فرم
یا اگه خیلی سریع بشه بازی کلا فریز میشه چن ثانیه
اخرشم که بازی رو میبندم تا چند دیقه کلا قابل استفاده نیس سیستم و فریز شده
تو بعضی بازیا اینجوریه، مثلا رینبو خیلی راحت اجرا میشه ولی گاد اف وار این داستانی که گفتم رو داره
رم ۸، گرافیک 1050ti هستش
الان رم کمه، مشکل هارده، ویندوز مشکل داره، داستان چیه؟

Sent from my SM-A305F using Tapatalk
8 گیگ رم تک ماژول هست یا 2 تا 4 گیگ؟
اگر تکی هست احتمال زیاد از همونه قبلا مشکل مشابه همین داشتم.

سلام ،
روی سیستم که یکدونه 1070تی ای داره با 1500 ایکس و 16 گیگ رم و مادربورد B350 Prime برند ایسوز ، از پریروز وقتی میرم توی بازی به جاهای سنگین میرسه صفحه سیاه میشه و فن گرافیک هم با بیشترین سرعت کار می کنه ! امروز که دو بار هم توی خوده صفحه استیم بدون اینکه بازی چیزی باز باشه صفحه سیاه شد ! و توی تمام موارد سیستم کار میکرد ، صدای دیسکورد میامد ، صدا میرفت ، کلیپ باز بود صداش داشت پخش میشد و .... فقط صفحه سیاه می شد ! به نظر شما مشکل از چیه ؟
من خودم ذهنم رفت سمت PSU که پاور هم 650 گولد هست کولرمستر ، تقریبا 6 سال هست داره 24/7 کار می کنه.

درود

دوستان موس گیمینگ من دو طرفش دو بالشتک لاستیکی داره که انگشت ها روشون قرار میگیرن تا راحت باشن، حالا بالشتک لاستیکی سمت راست شل شده و انگار چسب زیرش خاصیت خودشو از دست داده، چه نوع چسبی باید بخرم بزنم زیرش ؟
و اینکه اول باید چسب باقیمانده رو پاک کنم یا میتونم روش چسب جدید بریزم و بالشتکو جا بزنم؟

*چسبی که داره از این نوع هست که همیشه انگار مایعه و خشک نمیشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or