بهترین گرافیک ریسینگ

بهترین گرافیک ریسینگ

• DIRT 2

رای‌ها: 17 11.6%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 54 36.7%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 71 48.3%
  • NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
واقعا این حرف یعنی چی که, اگه یه بازی 1080p باشه پس بافت ها و جزئیات گرافیکی ایش هم بالاس!!
رزولوشن فقط میزان تراکم پیکسل های روی صفحه رو تعیین میکنه, ربطی به بالا بودن جزئیات گرافیکی نداره

خواهشا پست هارو با دقت بخونید!!

بازم میگم وقتی یک بازی با گرافیک GT5 (یعنی گرافیک خدا!) و رزو 1080p و فریم ریت 60 اجرا میشه یعنی گرافیک عظیمی داره!!

حالا باز بگید رزو دلیل بر کیفیت نیست...

خواهشا پست هارو با دقت بخونید!!

بازم میگم وقتی یک بازی با گرافیک GT5 (یعنی گرافیک خدا!) و رزو 1080p و فریم ریت 60 اجرا میشه یعنی گرافیک عظیمی داره!!

حالا باز بگید رزو دلیل بر کیفیت نیست...
کسی منکر این نیست که رزولوشن کیفیت تصویر رو بالا میبره ولی این حرف که رزولوشن بالاتر, دلیل بر بافت ها و جزئیات گرافیکی بالا ـه کاملا غلطه.
این چیزیه که خودتون گفتید:
توی رزولوشن بالاتر یعین سایز بافت ها بزرگتر و جزییات به همون اندازه بیشتر هست. وقتی شما یک تصویری رو با رزو 720p طوری میبرید بالا که با همون کیفیت روی رزو 1080p اجرا باشه یعنی باید جزییات بافت هارو چند برابر کنید!!

gt5 با جزئیات بیشتری ساخته شده.دیگه رزولوشن 1080 و 60fps هم هست که دیگه تیر خلاصه !
خودت خواستی !

Last edited by a moderator:
gt5 با جزئیات بیشتری ساخته شده.دیگه رزولوشن 1080 و 60fps هم هست که دیگه تیر خلاصه !
دائی ناصر جون پست من آماده است برای ویرایش .... !
آره بیشتره مخصوصا محیط اطرافش!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی که فورزا 2 داشت عرضه میشد بخاطر اینکه بتونن روی 60 فریم اجراش کنن گرافیک محیط اطراف و همینطور AA رو کم کردن.و همون موقع بود که کسانی که با 360 مشکل داشتن اومدن گفتن انقدر این بخاری برقی ضعیفه که نمیتونه با AA و جزئیات گرافیکی بالا بازی رو روی 60 فریم اجرا کنه.
اما الان بعد از تنها 2 سال اومدن بازی ایی رو میخوان عرضه کنن که به راحتی با GT5 که روش 5 ساله داره کار میشه رقابت میکنه چیزی که برای خودمم قبولش اول سخت بود چون بعد از دیدن فورزا 2 نمیشد این اتفاق رو پذیرفت.
خوبه که تو همون عکسها هم دیدید که چرخهای ماشین توی GT5 مقداری حالت سوزنی داره ولی توی فورزا3 همچین حالتی به هیچ وجه دیده نمیشد و واقعا ظرافت طراحی و AA این بازی آفرین داشت و جای هیچ بحثی رو نمیذاشت.(در ضمن اینی که میگم هم از رو عکس نمیگم توی تریلری که تو E3 2009 از فورزا 3 نشون دادن اول بازی که میخواست شروع شه دوربین میاد اول از چرخ و رینگ فیلمبرداری میکنه)
در مورد GT5 P هم که بنده گرفتم و بازی کردم و طراحی ماشین خوب بود ولی محیط اطراف بسیار ضعیف بود.من نمیدونم اگه حالا مثلا FM3 یا GT5 هر کدومشون بد بشن چی به ما میرسه ما که باید ناراحت بشیم اگه یکی از این عنوانها بد از آب در بیاد ولی اگه خوب بشه که به نفع ماست.من هنوز اینو درک نکردم:biggrin1:
مثلا در مورد همین DAMAGE توی GT 5 اکه همین اتفاق برای 360 افتاده بود تمام فن بوی ها میگفتن که این بخاری برقی نمیتونه یه DAMAGE حسابی درست کنه.
در ضمن به نظر من بهترین گرافیک مال DIRT 2 هست.
به عنوان حرف آخر فکر میکنم اژده ها پنهان درون 360 نهفته شده که داره یواش یواش بیدار میشه.
نمونش هم اینکه در زمان فورزا 2 نتونستن بازی رو هم با محیط خوب و هم با AA و هم با 60 فریم بیرون بدن و مجبور شدن AA و گرافیک محیط رو کم کنن ولی الان بعد از دو سال هم یه همچین AA بی نظیری اضافه شده و هم 60 فریم هست و محیط اطراف هم که احتیاج به تعریف نداره.

کسی منکر این نیست که رزولوشن کیفیت تصویر رو بالا میبره ولی این حرف که رزولوشن بالاتر, دلیل بر بافت ها و جزئیات گرافیکی بالا ـه کاملا غلطه.
این چیزیه که خودتون گفتید:
حرفی که زدم کاملا درست بود، وقتی شما میخوای دو تا فایل تصویریت که یکی 720p هست و انیکی 1080p جفتشون یک کیفیت رو داشته باشن باید جزییات دومی رو ببری بالاتر. وقتی سایز میره بالاتر حجم جزییات هم میره بالاتر و Detail بیشتری Remaster میشه...

KHASTE جان:biggrin1: در مورد حالت سوزنی شدن و کلا ف.ی.ل.ت.ر AA در GT5 تا حدودی باهات موافقم ولی PROLOGUE فقط یه دمو برای ساکت نگه داشتن این طرفداران عصبانی بود.:biggrin1:(درست مثل GT4)
خود سونی اون موقع گفت تا عرضه نسخه نهایی باید خیلی روش کار بشه.واقعا این پلی فونی جادو میکنه بازی GT4 رو PS2 با اون سخت افزار ضعیفش رو دیدید چیکار کرد.PS3 که دیگه سهله:biggrin1: پس تا عرضه نسخه نهایی باید صبر کرد.
DIRT 2 هم واقعا شاهکاریه با سابقه ای هم که از کدمستر دارم نبایدم انتظاری جز این داشت.

حرفی که زدم کاملا درست بود، وقتی شما میخوای دو تا فایل تصویریت که یکی 720p هست و انیکی 1080p جفتشون یک کیفیت رو داشته باشن باید جزییات دومی رو ببری بالاتر. وقتی سایز میره بالاتر حجم جزییات هم میره بالاتر و Detail بیشتری Remaster میشه...
ماکان جان فکر کنم بحث فایده ای نداره پس کلا بکش بیرون:biggrin1:

KHASTE جان:biggrin1: در مورد حالت سوزنی شدن و کلا ف.ی.ل.ت.ر AA در GT5 تا حدودی باهات موافقم ولی PROLOGUE فقط یه دمو برای ساکت نگه داشتن این طرفداران عصبانی بود.:biggrin1:(درست مثل GT4)
کریتوس خان:biggrin1:البته من منظورم prologue نبود و از عکسهایی که از نسخه نهایی دیدم گفتم.
بعدشم گفتم که آخه من دیوونه نیستم که بخوام هر کدوم از این دو بازی بد بشن چون آخرش من ضرر میکنم.
من از خدام هست که FM3 . GT5 . GOD OF WAR 3 , HEAVY RAIN , UNCHARTED 2 ,ALANE WAKE , HALO , FABLE ,GEARS OF WAR 3 بازیهای توپی از آب در بیاد چون اونوقت هست که من حال میکنم.:biggrin1:
گفتم که واقعا نمیفهمم که چرا بعضیها تو این سایت دوست دارن که بازیهای مثلا کنسول X بد بشه خوب آخه که چی؟اینجوری که اونا ضرر میکنن.:confused:من پول کنسول و بازی دارم میدم که بازیه خوب بکنم.من دوست ندارم برم 80 تومن پول برای HEAVY RAIN بدم که مثلا ببینم مزخرف شده من دوست دارم هر بازی ایی که ساخته میشه خوب از آب در بیاد.
البته باید بگم که هیچ تریلری از بازیهای آینده من رو مثل HEAVY RAIN تحت تاثیر قرا نداد مخصوصا موسیقیش

پستهای غیر مرتبط با بحث ریسینگ پاک شدن.
---------------------
فقط یه سوال ! چند تا فیلم HD Direct Feed درست حسابی از گیم پلی (یعنی با HUD) این Forza 3 دیدین تا حالا ؟ لطفآ لینکهاش رو بدین ما هم ببینیم. همین طور عکسهای گیم پلی (با HUD)
از اون طرف بازی GT5 Prologue رو چند میلیون نفر بازی کردن و فکر نمیکنم دیگه نیازی به عکس و فیلم برای اثبات چیزی باشه. کسانی هم که اون بازی رو انجام دادن توی مدل سازی و گرافیک اتومبیلها هیچ کم و کاستی ندیدن و GT5 حتی اگه 1% هم از اون بهتر باشه شاهکاره.
الآن توی گوگل عبارت PGR4 Photo Mode رو سرچ کنین. عکسهایی میبینین که کاربرای عادی گرفتن و Forza 3 و GT5 رو له میکنه ! چون با 100 تا روتوش و افکت ساخته شده. اگه PGR4 رو بازی کرده باشین تصدیق می فرمایین که همچین گرافیک و جزییاتی نداشت (روی عکسها کلیک کنین تا بزرگ بشن) البته این عکسها فقط از دو سه صفحه اول تاپیکهای 60,70 صفحه ای بیرون اومده و اگه بگردین از این بهتر هم خیلی پیدا میکنین !

یعنی شما میفرمایین الان مدل سازی GT5 کامل هست ؟ در ثانی مگه کل گرافیک یک بازی به مدل سازی ماشینهاش هست ؟ ضمن اینکه مدل سازی Forza 3 هم بی نقصه ! اگه فیلم فول HD ازش بیرون نیومده نحوه انجام کار رو که دیدم که ! دیگه منکر این که نمیشه شد !

یعنی هر عکس و فیلمی که از این بازی نشون میدن دروغه ؟ شما میگید که تو عکسها دست میبرن و روتوش میکنن ! خب یعنی چیکار میکنن دقیقاً ! مثالتون درست ولی نمیشه همینجوری بی مقدمه همه موارد رو به یه بازی دیگه تعمیم بدید که ! یعنی بگید تو Forza 3 و عکسهاش چیکار میکنن ؟ مدل سازی رو تغییر میدن ؟ پیست رو دوباره سازی کردن ؟ سیستم نور رو تغییر میدن ؟ محیط اطراف بازی رو عوض میکنن ؟ یه CGI گذاشتن ملت رو بزارن سر کار و ... !؟

نهایت نهایتش اعمال تغییراتی در fps هست که فک کنم روی 30 فریم میذارنش ( پخش مجدد ) و عمق در دید و شاید رزولوشن رو ببرن بالاتر !! ( درست نمیدونم ولی انگار این کار رو هم نکردن ! ) و چیزی هم که از عکسها معلومه رزولشون فضایی نداره ! در حد عادی هست ( احتمالاً از روی اندازه عکسها میشه فهمید رزلوشن چقدره دیگه ؟! :confused: تو ign که میشه فهمید ! ) به هر حال شما هم یجوری نگید که انگار برای هر دمو و هر ماشین یه ریمیک درست کردن و سیستم نور و مدل سازی و ... همش کشکه تو عکسها !!

مدل سازیش رو هم که فیلمش هست ، با چه تجهیزات و روشهایی دارن کار میکنن ! در حد میکرون رو هم فک کنم اندازه میگرفتن ! ( درست نمیدونم ) داخل موتور بوگاتی رو با دقت اندازه گیری می کردند ! آرم روی فرمان و ... نمیخواید بگید که اینا دروغ هستن که ؟!

من که بچه دو ساله نیستم با همچین حقه هایی برم سر کار ( یا نکنه به نظرتون هستم ! ) البته با همه این حرفهایی که گفتم و گفتید تا بازی ها نیان نمیشه نظر قطعی داد ! ولی فل واقع و با فیلمها و عکسها ( هر چند مشکلاتی داشته باشن به نظر شما ) و بررسی مدل سازی ماشینها و محیط و ... Forza 3 رو برتر میدونم !

Forza 3

x7das9es3vg5cgu8604j.jpg

این یکی آف- اسکرین هست !

3egbzxon1j4ztonhfly4.jpg

عکس از گیم پلی با افت کیفیت !! ( من گفتم سیستم HD ندارم ! نمیدونم اینا قضیشون چیه ولی میدونم چشم بندی نیستن ! همون فیلمی هست که در کنفرانس E309 روی سن اجرا شد !!! دو تا عکس خودم از روش گرفتم ! )

نکته : الان فرمونش کاملاً گرده !! این ها هنوز کامل نشده بودن !!:biggrin1:

jm40m3ytxnbatr410i9a.jpg

zw2uj62onr0lmci990w5.jpg

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-forza-motorsport/50203

عکس رو بزرگ کنید !! لذت ببرید ! ( در هر دو مورد ! )

GT5

این عکس هم از تریلر معروف GT5 از E309 هست !

tfrzan4yvv97rlwphty8.jpg

آخرین ویرایش:
کریتوس خان:biggrin1:البته من منظورم prologue نبود و از عکسهایی که از نسخه نهایی دیدم گفتم.
بعدشم گفتم که آخه من دیوونه نیستم که بخوام هر کدوم از این دو بازی بد بشن چون آخرش من ضرر میکنم.
من از خدام هست که FM3 . GT5 . GOD OF WAR 3 , HEAVY RAIN , UNCHARTED 2 ,ALANE WAKE , HALO , FABLE ,GEARS OF WAR 3 بازیهای توپی از آب در بیاد چون اونوقت هست که من حال میکنم.:biggrin1:
گفتم که واقعا نمیفهمم که چرا بعضیها تو این سایت دوست دارن که بازیهای مثلا کنسول X بد بشه خوب آخه که چی؟اینجوری که اونا ضرر میکنن.:confused:من پول کنسول و بازی دارم میدم که بازیه خوب بکنم.من دوست ندارم برم 80 تومن پول برای HEAVY RAIN بدم که مثلا ببینم مزخرف شده من دوست دارم هر بازی ایی که ساخته میشه خوب از آب در بیاد.
البته باید بگم که هیچ تریلری از بازیهای آینده من رو مثل HEAVY RAIN تحت تاثیر قرا نداد مخصوصا موسیقیش
کاملا حق با شماست.اصلا اگه رقابت نبود معلوم نبود همین بازیها با همین کیفیت بدست گیمر برسه یا نه.پس اقا همشون رو بگیرید حالشو ببرید دعوا دیگه سیخی چنده.:biggrin1:

من واقعا تعجب میکنم!!!!!!!!!!!
آخه اینا چه عکس هایی که واسه مقایسه میزارید؟!!!!!!

اونوقت اینجا منظور از 'جزئیات' تو فایل تصویری چیه؟
مگه یه فایل تصویری, 3D هست که جزئیات توی عکس حجم داشته باشن؟
با بالا بردن رزولوشن عکس هم هیچ جوری کیفیت عکس رو نمیشه بالا برد چون فقط پیکسل ها کشیده میشن
مثالی هم که زدی مثل حرف قبلی ایت غلطه چون اصولا یه تصویر دو بعدی تفاوت زیادی با محیط 3 بعدی داره

در هر حال رزولوشن بالا دلیل بر بالا رفتن حجم و کیفیت بافت ها و گرافیک بازی نمیشه, بلکه وضوح تصویر بالا میره و بخاطر تعداد پیکسل های بیشتر توان بیشتری از gpu میطلبه و بقیه جزئیات گرافیکی تغییری نمی کنن
مگه توی تنظیمات گرافیک بازی های pc وقتی رزولوشن رو میبریم بالا بافت ها و جزئیات باکیفیت تر میشن؟

از مدیریت میخوام پستهای نامربوط حذف بشه.
بجث گرافیکه نه جاده ها و انواع ماشینها.
خواهشا دقت کنید.

مگه توی تنظیمات گرافیک بازی های pc وقتی رزولوشن رو میبریم بالا بافت ها و جزئیات باکیفیت تر میشن؟
نمیشن؟:biggrin1: این دو رزولوشن پایین رو فرض کن میتونی تو یه بازی انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی؟
600در800 1024در 1024

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or