بهترین گرافیک ریسینگ

بهترین گرافیک ریسینگ

• DIRT 2

رای‌ها: 17 11.6%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 54 36.7%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 71 48.3%
  • NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
چند وقت دیگه نسخه ی دموی forza میاد تمام این شبهات به کلی رفع میشه

من بعد از کلی فکر کردن به یک نتیجه جالب و کمی مضحک رسیدم.:biggrin1:
به نظر من مایکروسافت میخواد با این کار کمی طرافدارهای این بازی رو اذیت کنه و همینطور نیم خیز نگهداره تا در روز عرضه بازی ایی با همون گرافیکی که در E3 دیدیدم تحویل مردم بده که اینجوری ملت خیلی بیشتر ذوق زده میشن خیلی بیشتر حال میکنن.
نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنم ولی یک حسی بهم میگه همینجوری میشه.
امیدوارم که همینطور بشه.اگرم نشد که به درک:biggrin1:میرم GT5 بازی میکنم حالشو میبرم.

به نظر من gt5 باید باشه چون دموهایی که ازش دیدم خیلی خفن بود ولی از Forza هم نباید چشم پوشید آخه من خودم فن xbox:biggrin1: هستم

به نظر من مایکروسافت میخواد با این کار کمی طرافدارهای این بازی رو اذیت کنه و همینطور نیم خیز نگهداره تا در روز عرضه بازی ایی با همون گرافیکی که در E3 دیدیدم تحویل مردم بده که اینجوری ملت خیلی بیشتر ذوق زده میشن خیلی بیشتر حال میکنن.
امیدوارم که همینطور بشه.اگرم نشد که به درک:biggrin1:میرم GT5 بازی میکنم حالشو میبرم.
خیلی جالب فکر کردی شما:biggrin1:

عجب تخیلی داری شما!:eek:
مایکروسافت دیوانه نیست که قبل از عرضهء بازی به این مهمی ملت رو سر کار بذاره. الان تموم سازنده ها دارن عکسا و تریلرای بازیشون رو روتوش میکنن و 1000جور افکت بهش اضافه میکنن که توجه گیمرها رو به بازی جلب کنن. بعد مایکروسافت همچین کاری میاد بکنه؟:confused:
مگر اینکه مغز :horse: خورده باشن(میدونم که اسبه).:biggrin1:
بهتره بازیا بیان بعد درمورد گرافیکشون صحبت کنیم.;)
shift فکر کنم اومده. دوستانی که بازی کردن بیان نظر بدن.:-"

خوب خدارو شکر مثل اینکه با 4 تا عکس پرونده این تاپیک هم بسته شد و بهترین گرافیک ریسینگ هم مشخص شد. (البته این سطح قوی و بالای مطالب تاپیک رو نشون می ده)
این تاپیک که بسته می شه ولی تاپیکی که قبلاً زده شده بود یعنی Forza یا GT وقتی هر دو بازی ریلیز شدند مجدداً باز می شه.

از این به بعد تاپیک مقایسه بازی هایی زده بشه که خود بازی ها هنوز عرضه نشده باشن فوراً تاپیک قفل و با شخص ایجاد کننده تاپیک برخورد می شه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or