بهترین گرافیک ریسینگ

بهترین گرافیک ریسینگ

• DIRT 2

رای‌ها: 17 11.6%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 54 36.7%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 71 48.3%
  • NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام ...
من نمیخوام بحث های سنگین گذشته را دوباره به پا کنم ولی در طراحی اتومبیل هنوز هیچ بازی به GT نرسیده.
اریا از این اخرین تصویری که گذاشتی باز همزمان تصویری هست ببینیم؟

ویرایش:
الان دیدم عکس ها را گذاشتن واقعا نمیدونم چی بگم! فقط برید تک تک تصاویر را ببینید حتی در گاراژ هم قابل مقایسه با هیچ بازی نیست الا نسخه قبلیه خودش! عنوان هم جالبه: Unbelievable Graphics...

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=795570&postcount=289

حق با حامد عزیز هستش. مسئله اینجاست که همیشه GT سعی داشته بالاترین مد رئالیسم رو با وجود محدودیت‌های سخت‌افزاری کنسولی داشته باشه. اینجاست که برای نیل به این هدف بیشتر از تاکید روی افکت‌های حجیم مثل DIRT2 که اتفاقا گرافیکش خیره کننده هم هست, راه دیگه‌ای رو انتخاب می‌کنه و روی استفاده صحیح از بهترین مدل‌ها و بافت‌های رئال تاکید می‌کنه. البته به هیچوجه نمیشه از جنبه تکنیکی GT رو حتی یه عنوان کمتر از شاهکار دونست ولیکن با توجه به محدودیت‌های کنسول سونی طبعا چرخش این عنوان روی پاشنه رئالیسم در مدل‌سازی و بافت‌هاست تا افکت‌های هرچند دیدنی عنوانی مثل DIRT... .

بازی dirt2 ((تا الان)) از نظر من بهترین گرافیک رو داره!
من همین دیروز بازی رو گرفتم و وقتی گرافیک بازی رو دیدم فک نداشتم!واقعا گرافیکش نکست جنه.
این که گفتم تا الان منظورم این بود مطمئنا forza 3 و GT5 در آینده گرافیک بهتری خواهند داشت.

دوستان با این تریلر جدیده فورتزا که اومده اگه تا الان شک داشتم بهترین گرافیک کدومه حالا دیگه مطمعن شدم که GT5 بهتره

ویرایش:دوستانی که میگفتم گرافیک GT به پای forza نمیرسه کجان الان؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
الان دیدم عکس ها را گذاشتن واقعا نمیدونم چی بگم! فقط برید تک تک تصاویر را ببینید حتی در گاراژ هم قابل مقایسه با هیچ بازی نیست الا نسخه قبلیه خودش! عنوان هم جالبه: Unbelievable Graphics...

بعد از اون همه عکس (با AA و نورپردازی فضایی) که به خورد مردم دادن این گرافیک باید هم Unbelievable باشه haha...
البته این تصاویر کیفتی خوبی ندارند اما کاملا مشخصه که AA و گرافیک بازی با اون عکس هایی که تو این تاپیک برای مقایسه ارسال می شد، خیلی فرق داره.
اما کلا بازی های ریسینگ در حرکت چشم نوازتر هستند تا تصاویر ثابت (مستقیم)
----------------------
تو صفحات قبلی عکس های GT5: P که مربوط به 2 سال پیش هست، ارسال شده من موندم هدف از مقایسه اینا چیه...

یکم نورپردازی ماشین ها تو F3 مصنوعی و پر زرق و برق نیست؟ از نظر تکنیکی قوی کار شده ولی اصلا طبیعی به نظر نمیرسه.
برعکس GT5

من فکر میکنم طراحی بعضی مراحل با هم فرق داره.هنوز نمیدونم دموی e3 رو باور کنم یا اینی که جدیدا دیدم:confused:

من فکر میکنم طراحی بعضی مراحل با هم فرق داره.هنوز نمیدونم دموی e3 رو باور کنم یا اینی که جدیدا دیدم:confused:
مراحل منظورت پیسته؟ بعد گیریم که اینجوری باشه طراحیه سایه زنی ، طراحی ماشین ، AA ، و... که دیگه فرق نمیکنه

مراحل منظورت پیسته؟ بعد گیریم که اینجوری باشه طراحیه سایه زنی ، طراحی ماشین ، AA ، و... که دیگه فرق نمیکنه
منم همینو میگم.طراحی ماشین aa سایه زنی و جزییات در تریلر e3 بی نقص بود ولی اینی که من دیدم تو یه پیست دیگه بود و همه چی ضعیفتر بود.

فقط برید تک تک تصاویر را ببینید حتی در گاراژ هم قابل مقایسه با هیچ بازی نیست الا نسخه قبلیه خودش!
حامد اینطوریا هم که می گی نیست دیگه. خود ماشین و جزییاتش خیلی عامل تاثیرگزاری هستن در گرافیک و طراحیش. به عنوان مثال این تصاویر که در زیر می گذارم مال Audi R8 در داخل گاراژ بازی هست که البته اینارو هم من خودم الان از روی یک تریلر capture کردم:

خیلی واضح می شه دید که r8 در این تصویر گرافیک بهتری داره نسبت به اون supra در اون عکس در حالی که هر دو در یک مکان هستن و هیچ افکتی هم هیچ کدوم ندارن.

قضاوت از روی تصاویری که از روی یک ویدئویی گرفته شده که خودش فشرده شده تا حدودی، کار زیاد درستی نیست. این تصاویر منم شامل این موضوع می شه و فقط به دلیل اینکه دارای شرایط یکسان بودن با تصاویر قبلی مقایسه کردم.

در اینکه استیل خود ماشین در طراحی و برجسته شدن گرافیک ظاهری میتونه تاثیر گذار باشه شکی نیست ولی همین R8 که گذاشتی خودت میدونی به دقت GT روش کار نشده نمیگم بد هست اما همین الان GT:P را بزار یک نگاه به همین ماشین داخل گاراژ بنداز طراحی بدنه و جزییات و حتی چراغ ها فوق العاده طراحی شدن و اون هم در نسخه قدیمی GT:P البته من نمیخوام از روی عکس نظر قطعی بدم گرافیک بازی خوب نیست نظر این بود طراحی ماشین ها در GT برجسته تر هست. به هر حال ما که 2 تاشو میگیریم و بازی میکنیم :biggrin1:

در اینکه استیل خود ماشین در طراحی و برجسته شدن گرافیک ظاهری میتونه تاثیر گذار باشه شکی نیست ولی همین R8 که گذاشتی خودت میدونی به دقت GT روش کار نشده نمیگم بد هست اما همین الان GT:P را بزار یک نگاه به همین ماشین داخل گاراژ بنداز طراحی بدنه و جزییات و حتی چراغ ها فوق العاده طراحی شدن و اون هم در نسخه قدیمی GT:P البته من نمیخوام از روی عکس نظر قطعی بدم گرافیک بازی خوب نیست نظر این بود طراحی ماشین ها در GT برجسته تر هست. به هر حال ما که 2 تاشو میگیریم و بازی میکنیم :biggrin1:
نه دیگه نشد حامد:biggrin1: اینکه با GT5 قابل مقایسه نیست پس بره با FM2 مقایسه بشه یکم کم لطفیه. (از نظر منم GT5 بالاتره ولی قابل مقایسه هست!)
GT5:P رو که فروختم 1 ماه پیش جات خالی:biggrin1: ولی از نظر جزییات درست می گی اون بالاتر بود البته jaggies هم در ماشینای گاراژ GT5:P زیاد بود که مثلاً تو این عکس خیلی کمتره ولی فکر کنم تو GT5 اونم درست شده باشه.

GT5 بازیه که به اندازه 2 نسخه Forza ساختش وقت برده و اینو هم باید در نظر گرفت.

این همون محیط لندن هست که قبلآ گفتم. کلآ چند تا گیم پلی از این محیط ببینی کیفیت بالای محیط باعث تعجبت میشه ! حتی یه سایتی که با یامائوچی مصاحبه کرده بود پرسیده بود این محیط رو چطوری انقدر زیبا طراحی کردین و اون هم یه جوابی توی این مایه ها داده بود که از لندن خوشم میاد :دی

تمام این عکسها برای سال 2007 هستن ! زمانی که حتی تصویر داخل آینه کاکپیت درست نشده بود ! ولی به نظر من حتی مدل های ماشینهای توی همین عکسهای 2007 هم از رقیبشون بهتر طراحی شده (همین طور نورپردازی)

فقط همین یدونه عکس توی عکسهایی که گذاشتی هست که برای تریلر اخیر و برای سال 2009 هست ! کاملآ هم کیفیت پایین درختها تآیید میشه و قابل انکار نیست ! فقط باید دید از زاویه گیم پلی هم اون درختهای پشتی معلوم هستن یا نه !

کجا رو میگی ؟! شکستگی ریز کجاش بود ! :دی کلآ کاکپیتها نسبت به چیزی که توی گیم پلی های GT5: Prologue دیدم هنوز پایین تر هستن. راستی توی همون عکس دومی کیفیت محیط زیاد جالب نیست ! (مثل خودت میخوام ایراد بگیرم !)

تریلر اولی که نوشته شده گیم پلی بازی هست. تریلر دومی رو ندیدم و نمیدونم از زاویه گیم پلی (با HUD) چیزی نشون داده میشه یا نه !

حالا بذار من گیج ترت کنم ! این عکس پایینی همون BMW معروف هست که همه حیرت کرده بودن و اینا :

این یکی عکس هم بوگاتی هست که همین دیروز از توی تنور درومده :

این هم عکسی هست که یه نفر توی Neogaf از گیم پلی اخیر گرفته :

پیدا کنید پرتقال فروش را در مورد AA و شفافیت و کیفیت ماشین ! (همه عکسها با کلیک بزرگ میشن)

خب ! شرمنده ! نمیدونستم عکسها از بازیها نهایی نیست ( پرولوژ رو میگم ! :blushing: )

اون عکسی که گداشتم شکستگی ها معلومن ها !! مخصوصاً رو داشبورد و درجه ها ! بخوای عکس رو دستکاری میکنم نشونت میدم ! :biggrin1:
با فلش و نقطه چین !:biggrin1:

این عکسهایی که گذاشتی دیدم ! چی بگم والا !! دیگه بالاتر از سیاهی که رنگی نیست ! صبر میکنیم تا دموش بیاد ! ببینم چه کردن !

فعلاً که دستم خالی ! بعداً بر میگردم !! :biggrin1:

ولی با این احوال فک نمیکنم اگر بازی شرایطش این باشه یک ماه قبل از عرضه دموش رو بدن بیرون !! امیدوارم که اینطور باشه !

نه دیگه نشد حامد:biggrin1: اینکه با GT5 قابل مقایسه نیست پس بره با FM2 مقایسه بشه یکم کم لطفیه. (از نظر منم GT5 بالاتره ولی قابل مقایسه هست!)

این تصاویر اواخر supra واقعا شبیه یک جوک بود البته واقعا تصاویر کیفیت بسیار پایینی داشتند اما من نظرم بیشتر روی این تصاویر بود برای این جمله و پای حرفم هم هستم :biggrin1: پس بزار بیان بیشتر بحث میکنیم.

یه تریلر از gt5 تو e3 نشون داد که فوق العاده گرافیک بی نقصی داشت که من همون زمان گفتم این تریلر یه دموی قبل از بازیه و در زمان گیم پلی همچین کیفیتی وجود نداره(که خیلیها بهم توپیدن و گفتن ابن همون گرافیک توی بازیه).درست مثل تمام شماره های gt که قبل از شروع بازی یه تریلر هیجانی نشون میده و بعد از زدن دگمه start وارد منوها میشیم.
حالا این تریلری که از فورزا3 براتون میزارم هم شبیه به همون کاریه که سالها gt میکرد و این تریلر در جزییات محیط و ماشین و نورپردازی و بافت و aa فوق العاده است ولی اون چیزی که ما تو بازی میبینیم تفاوت زیادی با این تریلر داره.
http://www.gamersyde.com/news_forza_3_intro_video-8506_en.html
اخه این تریلری که از supra دیدم واقعا ناامید کنندست.
میخواستم بگم با این اوصاف گرافیک gt خیلی بهتره ولی تا میخوام بگم یاد تریلر e3 از فورزا میفتم.اخه اون کجا اینا کجا؟بدبختانه یا خوشبختانه اون تریلر از گیم پلی بود و اصلا نمیتونست غیر واقعی یا تبلیغاتی باشه:confused:

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or