ای خدا!نمیشن؟:biggrin1: این دو رزولوشن پایین رو فرض کن میتونی تو یه بازی انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی؟
600در800 1024در 1024
دوست عزیز بعضی ها انتظار دارند که کنار پیست مسابقه باید گل و درخت باشه. رفتن یه سری عکس از GT که داخل پیست بوده دیدن بعد اومدن عکس هایی از forza که تو جاده چالوس بوده هم دیدن بد گفتن محیط forza بهتره!!
من واقعا تعجب میکنم!!!!!!!!!!!
آخه اینا چه عکس هایی که واسه مقایسه میزارید؟!!!!!!
بله به نظر من مدل سازي GT5 کامل هست. همون طور که مدل سازي GT5 Prologue هم کامل بود و به جز محيط مشکل ديگه اي نداشت. پایین تر هم تعریف سایتها رو از مدل سازی و گرافیک بازی نوشتم.يعني شما ميفرمايين الان مدل سازي GT5 کامل هست ؟ در ثاني مگه کل گرافيک يک بازي به مدل سازي ماشينهاش هست ؟ ضمن اينکه مدل سازي Forza 3 هم بي نقصه ! اگه فيلم فول HD ازش بيرون نيومده نحوه انجام کار رو که ديدم که ! ديگه منکر اين که نميشه شد !
نيازي به کار خاصي نيست. اولين مورد که AA هست و توي همين عکسهايي که گذاشتين تفاوت AA با عکسهاي غير گيم پلي (مثل اون عکس رينگ که گذاشتين) مشخصه. بعد هم دو تا افکت ميندازن روش و باز هم تفاوت بيشتر ميشه. ديگه عکسهايي که از PGR4 گذاشتم رو که ديدين. با گرافيک گيم پلي PGR4 تفاوتي ندارن ؟ به نظر من که خيلي برتر هستن و تازه اين عکسها رو دو تا بازيکن ساختن نه تيم Turn 10 يا Polyphony !يعني هر عکس و فيلمي که از اين بازي نشون ميدن دروغه ؟ شما ميگيد که تو عکسها دست ميبرن و روتوش ميکنن ! خب يعني چيکار ميکنن دقيقاً ! مثالتون درست ولي نميشه همينجوري بي مقدمه همه موارد رو به يه بازي ديگه تعميم بديد که ! يعني بگيد تو Forza 3 و عکسهاش چيکار ميکنن ؟ مدل سازي رو تغيير ميدن ؟ پيست رو دوباره سازي کردن ؟ سيستم نور رو تغيير ميدن ؟ محيط اطراف بازي رو عوض ميکنن ؟ يه CGI گذاشتن ملت رو بزارن سر کار و ... !؟
من هيچ وقت نگفتم دروغ هست ! براي GT هم از اين کارها ميکنن و فقط مختص Forza نيست ! دليلي نداره چون از روش ويدئو نميدن بيرون فکر کنيم طرف با خودکار ماشين رو طراحي کرده توي GT ! هنوز هم مدل سازي هاي GT4 (مدل سازي , نه گرافيک) عاليه با گذشت اين همه سال. جالبه شما همش ميخواي از مدل سازي GT5 ايراد بگيري در صورتي که همه سايتها (با اينکه بعضي هاشون به خاطر کمبودن امکانات يا مشکلات آنلاين بهش نمره عالي ندادن) از مدل سازي عالي GT5 Prologue تعريف کردن :مدل سازيش رو هم که فيلمش هست ، با چه تجهيزات و روشهايي دارن کار ميکنن ! در حد ميکرون رو هم فک کنم اندازه ميگرفتن ! ( درست نميدونم ) داخل موتور بوگاتي رو با دقت اندازه گيري مي کردند ! آرم روي فرمان و ... نميخوايد بگيد که اينا دروغ هستن که ؟!
رو فرمی ؟ای خدا!
یعنی ادم باید از ابتدایی ترین نقطه شروع کنه توضیح بده
رزولوشن, تکسچر, سایه زنی, نور پردازی ... اینا هر کدوم یه مقوله جدا هستن
رزولوشن رو بالا ببری وضوح تصویر میره بالا و همینطور از دندونه دار شدن اشیا هم تا حدودی جلو گیری میکنه, ربطی به سایر قسمت های گرافیکی نداره .. این 100 بار
res رو بالا ببری تکسچر ها باکیفیت میشن؟ res رو بالا ببری جزئیات توی محیط بیشتر میشن؟ res بالا ببری سایه ها با کیفیت میشن؟ .. واقعا متاسفم
پ.ن:الان من میخوام برم gears of war رو با pc در رزولوشن 1600*2560 اجرا کنم که صد در صد کل uncharted 2 رو میخوابونه چون با دو برابر رزولوشن اجراش میکنم و گرافیکش هم هر چی باشه دو برابر میشه:laughing:
این اقا ی خسته فقط بلده از مدریت بخواد پست پاک کنه
بازم معلومه تو سرنجی که کودوم بهتره این تایپیکو زدی که بخوای بگی froza بهتره ولی نیست
من کی گفتم کیفیت فرقی نداره؟!گفتی کیفیت فرق نداره منم میگم رزولوشن کیفیت تصویر فرق ذاره
در هر حال رزولوشن بالا دلیل بر بالا رفتن حجم و کیفیت بافت ها و گرافیک بازی نمیشه, بلکه وضوح تصویر بالا میره و بخاطر تعداد پیکسل های بیشتر توان بیشتری از gpu میطلبه و بقیه جزئیات گرافیکی تغییری نمی کنن
الان اینی که گفتی یعنی چی؟میگی بافت وها و.. باکیفیت تر میشن با بافت ها جزئیات گرافیک بالاتری میگیرن فرق داره
یعنی واقعا شما اون علامت سوال (؟) رو انتهای اون جمله ندیدی؟!!!!!:arrowd:مگه توی تنظیمات گرافیک بازی های pc وقتی رزولوشن رو میبریم بالا بافت ها و جزئیات باکیفیت تر میشن؟ جمله خودته قبول داری؟
1.منم اون جمله تو رو نقل و قل نکردم
2. یعنی کیفیت با گرافیک تفاوت داره
3.منم جوابتو دادم میشن کیفیت تصویر بالا تر میره با بالا رفتن رزولشن
بله به نظر من مدل سازي GT5 کامل هست. همون طور که مدل سازي GT5 Prologue هم کامل بود و به جز محيط مشکل ديگه اي نداشت. پایین تر هم تعریف سایتها رو از مدل سازی و گرافیک بازی نوشتم.
نيازي به کار خاصي نيست. اولين مورد که AA هست و توي همين عکسهايي که گذاشتين تفاوت AA با عکسهاي غير گيم پلي (مثل اون عکس رينگ که گذاشتين) مشخصه. بعد هم دو تا افکت ميندازن روش و باز هم تفاوت بيشتر ميشه. ديگه عکسهايي که از PGR4 گذاشتم رو که ديدين. با گرافيک گيم پلي PGR4 تفاوتي ندارن ؟ به نظر من که خيلي برتر هستن و تازه اين عکسها رو دو تا بازيکن ساختن نه تيم Turn 10 يا Polyphony !
من هيچ وقت نگفتم دروغ هست ! براي GT هم از اين کارها ميکنن و فقط مختص Forza نيست ! دليلي نداره چون از روش ويدئو نميدن بيرون فکر کنيم طرف با خودکار ماشين رو طراحي کرده توي GT ! هنوز هم مدل سازي هاي GT4 (مدل سازي , نه گرافيک) عاليه با گذشت اين همه سال. جالبه شما همش ميخواي از مدل سازي GT5 ايراد بگيري در صورتي که همه سايتها (با اينکه بعضي هاشون به خاطر کمبودن امکانات يا مشکلات آنلاين بهش نمره عالي ندادن) از مدل سازي عالي GT5 Prologue تعريف کردن :
Videogamer :
Stunning Car Models
Gamespot :
An incredible amount of attention has been paid to the cars, which look absolutely beautiful as they fly around the tracks.
يا در مورد گرافيکش :
Gamespy :
Very impressive graphically, especially in HD
IGN :
The in-car view is fantastic, and the lighting models are awesome.
يا مثلآ در مورد صداگذاري که با آب و تاب از صداگذاري Forza 3 تعريف ميکنين جوری که آدم فکر میکنه GT5 در این مورد مشکل داره !
Polyphony has once again absolutely nailed how each and every car feels (and sounds), giving each vehicle a character and voice of its own. Cars will understeer or oversteer exactly as their real-world counterparts would and drive very, very predictably.
بابت عکسها هم ممنون. حالا همين عکسهايي که گذاشتين از نظر کيفيت با عکسهاي قبلي تفاوتي ندارن ؟ از فرمون که بگذريم (البته به گفته شما بعدآ صاف شده ! همون طور که لاستيک سوباروي GT هم صاف شده !) خود ماشينها رو با عکسهاي غير گيم پلي مقايسه کنين فرقي ندارن ؟ شفافیت و کیفیت ماشینها توی عکسهای غیر گیم پلی بالاتر نیست ؟ دو تا عکس بالایی با دو تا عکس پایینی یکی هستن ؟
یا در مورد کاکپیت :
من با Forza مشکلي ندارم و اونهايي که توي بازيدات با ما بودن يادشونه چقدر در مورد GT4 , Enthusia , Forza 1 صحبت ميکرديم و خيلي جاها هم طرف Forza رو ميگرفتم. ولي از اغراق و بزرگنمايي بيزارم (کاري که در مورد Forza 2 و PGR4 هم انجام شد چه توي اين سايت چه جاهاي ديگه) به هیچ وجه هم منکر گرافیک زیبای بازی نمیشم ولی در این حدی که دوستان میگن "این از واقعیت هم زیباتره" "هیچ فرقی با ماشین واقعی نداره" "AA بازی فوق العاده هست" و ... آدم یه کم براش عجیبه ...
نيازي به کار خاصي نيست. اولين مورد که AA هست و توي همين عکسهايي که گذاشتين تفاوت AA با عکسهاي غير گيم پلي (مثل اون عکس رينگ که گذاشتين) مشخصه. بعد هم دو تا افکت ميندازن روش و باز هم تفاوت بيشتر ميشه. ديگه عکسهايي که از PGR4 گذاشتم رو که ديدين. با گرافيک گيم پلي PGR4 تفاوتي ندارن ؟ به نظر من که خيلي برتر هستن و تازه اين عکسها رو دو تا بازيکن ساختن نه تيم Turn 10 يا Polyphony !
یعنی جدا فکر میکنی گرافیک Forza3 از GT5 بهتره؟:confused:
بیخیال! من در رابطه با گرافیک GT5 و اینکه چرا عظیم تر از Forza3 هست با دلیل حرفم رو زدم، حالا کسی خواست قبول کنه کسی خواست نه...
1.من کی گفتم کیفیت فرقی نداره؟!
من گفتم:
2.الان اینی که گفتی یعنی چی؟
3.یعنی واقعا شما اون علامت سوال (؟) رو انتهای اون جمله ندیدی؟!!!!!:arrowd:
مگه توی تنظیمات گرافیک بازی های pc وقتی رزولوشن رو میبریم بالا بافت ها و جزئیات باکیفیت تر میشن؟
4
آخه توی همون عکس به جز همون رینگ و لاستیک که شما میگی , در بقیه موارد مدل ماشین به نظر من فوق العادست ! البته اگه اون تریلر GT5 در E3 رو به عنوان گرافیک بازی قبول کنیم , رسمآ توی این نسل بازی ای بهش نمیرسه. یه نگاه به محیط بیابونی WRC یا نورپردازی فوق العاده عکسها بندازین یا صورت و لباس راننده سوبارو که از 99% بازیهای این نسل بهتر طراحی شده (چه برسه به بازیهای ریسینگ !) رو ببینین. (روی عکسها کلیک کنین بزرگ بشن)من حرفی راجع به مدل سازی GT5 نزدم ! فقط دو تا عکس گذاشتم !
آخه توی همون عکس به جز همون رینگ و لاستیک که شما میگی , در بقیه موارد مدل ماشین به نظر من فوق العادست ! البته اگه اون تریلر GT5 در E3 رو به عنوان گرافیک بازی قبول کنیم , رسمآ توی این نسل بازی ای بهش نمیرسه. یه نگاه به محیط بیابونی WRC یا نورپردازی فوق العاده عکسها بندازین یا صورت و لباس راننده سوبارو که از 99% بازیهای این نسل بهتر طراحی شده (چه برسه به بازیهای ریسینگ !) رو ببینین. (روی عکسها کلیک کنین بزرگ بشن)
در مورد کاکپیت بوگاتی هم ممنون. ندیده بودمش. ولی کیفیت این کاکپیتها هنوز به اون کاکپیت عجیبی که عکسش پخش شده نمیرسه و برای همینه که میگم اون کاکپیت نمیتونه داخل بازی با اون کیفیت وجود داشته باشه. (در صورتی که میتونه در قسمت Customization و رنگ آمیزی و ... باشه)
البته در مورد کاکپیت به نظر من GT5 موفق تر عمل کرده. خودم که بازیش نکردم ولی توی عکسها این طور می بینم (به نورپردازی فوق العاده کاکپیت دقت کنین)
در مورد محیط هم که قبلآ گفتم با برتری Forza در این زمینه موافقم ! ولی هنوز چیز زیادی هم از GT5 ندیدیم. توی Prologue گویا یکی از مپ ها به لندن برمیگرده و جزییات این مپ فوق العاده زیاده (به نظر من این مپ به تنهایی از همه مپهای Forza جالب تر طراحی شده) البته باید دوستانی که بازی کردن نظر بدن ولی این مپ توی همون عکس بالایی (کاکپیت) مشخصه.
===================
ببینین چه خبره که فرخ هم قبول داره جزییات ماشینهای GT5 بالاتره (شوخی کردم فرخ )
دوستان یه کمی مودبانه تر و بدون تمسخر با هم صحبت کنین بد نمیشه. یه سری از پستها ویرایش شد ...