بهترین گرافیک ریسینگ

بهترین گرافیک ریسینگ

• DIRT 2

رای‌ها: 17 11.6%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 54 36.7%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 71 48.3%
  • NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تو رو خدا این گرافیک محیط چی میتونه باشه از نظر شما.. تازه این برا GT5p هست

نمیشن؟:biggrin1: این دو رزولوشن پایین رو فرض کن میتونی تو یه بازی انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی؟
600در800 1024در 1024
ای خدا!:((
یعنی ادم باید از ابتدایی ترین نقطه شروع کنه توضیح بده
رزولوشن, تکسچر, سایه زنی, نور پردازی ... اینا هر کدوم یه مقوله جدا هستن
رزولوشن رو بالا ببری وضوح تصویر میره بالا و همینطور از دندونه دار شدن اشیا هم تا حدودی جلو گیری میکنه, ربطی به سایر قسمت های گرافیکی نداره .. این 100 بار
res رو بالا ببری تکسچر ها باکیفیت میشن؟ res رو بالا ببری جزئیات توی محیط بیشتر میشن؟ res بالا ببری سایه ها با کیفیت میشن؟ .. واقعا متاسفم

پ.ن:الان من میخوام برم gears of war رو با pc در رزولوشن 1600*2560 اجرا کنم که صد در صد کل uncharted 2 رو میخوابونه چون با دو برابر رزولوشن اجراش میکنم و گرافیکش هم هر چی باشه دو برابر میشه:laughing:

آخرین ویرایش:
تو رو خدا این گرافیک محیط چی میتونه باشه از نظر شما.. تازه این برا GT5p هست
دوست عزیز بعضی ها انتظار دارند که کنار پیست مسابقه باید گل و درخت باشه. رفتن یه سری عکس از GT که داخل پیست بوده دیدن بعد اومدن عکس هایی از forza که تو جاده چالوس :-" بوده هم دیدن بد گفتن محیط forza بهتره!!

يعني شما ميفرمايين الان مدل سازي GT5 کامل هست ؟ در ثاني مگه کل گرافيک يک بازي به مدل سازي ماشينهاش هست ؟ ضمن اينکه مدل سازي Forza 3 هم بي نقصه ! اگه فيلم فول HD ازش بيرون نيومده نحوه انجام کار رو که ديدم که ! ديگه منکر اين که نميشه شد !
بله به نظر من مدل سازي GT5 کامل هست. همون طور که مدل سازي GT5 Prologue هم کامل بود و به جز محيط مشکل ديگه اي نداشت. پایین تر هم تعریف سایتها رو از مدل سازی و گرافیک بازی نوشتم.

يعني هر عکس و فيلمي که از اين بازي نشون ميدن دروغه ؟ شما ميگيد که تو عکسها دست ميبرن و روتوش ميکنن ! خب يعني چيکار ميکنن دقيقاً ! مثالتون درست ولي نميشه همينجوري بي مقدمه همه موارد رو به يه بازي ديگه تعميم بديد که ! يعني بگيد تو Forza 3 و عکسهاش چيکار ميکنن ؟ مدل سازي رو تغيير ميدن ؟ پيست رو دوباره سازي کردن ؟ سيستم نور رو تغيير ميدن ؟ محيط اطراف بازي رو عوض ميکنن ؟ يه CGI گذاشتن ملت رو بزارن سر کار و ... !؟
نيازي به کار خاصي نيست. اولين مورد که AA هست و توي همين عکسهايي که گذاشتين تفاوت AA با عکسهاي غير گيم پلي (مثل اون عکس رينگ که گذاشتين) مشخصه. بعد هم دو تا افکت ميندازن روش و باز هم تفاوت بيشتر ميشه. ديگه عکسهايي که از PGR4 گذاشتم رو که ديدين. با گرافيک گيم پلي PGR4 تفاوتي ندارن ؟ به نظر من که خيلي برتر هستن و تازه اين عکسها رو دو تا بازيکن ساختن نه تيم Turn 10 يا Polyphony !

مدل سازيش رو هم که فيلمش هست ، با چه تجهيزات و روشهايي دارن کار ميکنن ! در حد ميکرون رو هم فک کنم اندازه ميگرفتن ! ( درست نميدونم ) داخل موتور بوگاتي رو با دقت اندازه گيري مي کردند ! آرم روي فرمان و ... نميخوايد بگيد که اينا دروغ هستن که ؟!
من هيچ وقت نگفتم دروغ هست ! براي GT هم از اين کارها ميکنن و فقط مختص Forza نيست ! دليلي نداره چون از روش ويدئو نميدن بيرون فکر کنيم طرف با خودکار ماشين رو طراحي کرده توي GT ! هنوز هم مدل سازي هاي GT4 (مدل سازي , نه گرافيک) عاليه با گذشت اين همه سال. جالبه شما همش ميخواي از مدل سازي GT5 ايراد بگيري در صورتي که همه سايتها (با اينکه بعضي هاشون به خاطر کمبودن امکانات يا مشکلات آنلاين بهش نمره عالي ندادن) از مدل سازي عالي GT5 Prologue تعريف کردن :

Videogamer :
Stunning Car Models
Gamespot :
An incredible amount of attention has been paid to the cars, which look absolutely beautiful as they fly around the tracks.

يا در مورد گرافيکش :
Gamespy :
Very impressive graphically, especially in HD
IGN :
The in-car view is fantastic, and the lighting models are awesome.

يا مثلآ در مورد صداگذاري که با آب و تاب از صداگذاري Forza 3 تعريف ميکنين جوری که آدم فکر میکنه GT5 در این مورد مشکل داره !
Polyphony has once again absolutely nailed how each and every car feels (and sounds), giving each vehicle a character and voice of its own. Cars will understeer or oversteer exactly as their real-world counterparts would and drive very, very predictably.

بابت عکسها هم ممنون. حالا همين عکسهايي که گذاشتين از نظر کيفيت با عکسهاي قبلي تفاوتي ندارن ؟ از فرمون که بگذريم (البته به گفته شما بعدآ صاف شده ! همون طور که لاستيک سوباروي GT هم صاف شده !) خود ماشينها رو با عکسهاي غير گيم پلي مقايسه کنين فرقي ندارن ؟ شفافیت و کیفیت ماشینها توی عکسهای غیر گیم پلی بالاتر نیست ؟ دو تا عکس بالایی با دو تا عکس پایینی یکی هستن ؟
untitledafaf3r33r.JPG

یا در مورد کاکپیت :
Copy%20of%20jm40m3ytxnbatr410i9a.jpg

من با Forza مشکلي ندارم و اونهايي که توي بازيدات با ما بودن يادشونه چقدر در مورد GT4 , Enthusia , Forza 1 صحبت ميکرديم و خيلي جاها هم طرف Forza رو ميگرفتم. ولي از اغراق و بزرگنمايي بيزارم (کاري که در مورد Forza 2 و PGR4 هم انجام شد چه توي اين سايت چه جاهاي ديگه) به هیچ وجه هم منکر گرافیک زیبای بازی نمیشم ولی در این حدی که دوستان میگن "این از واقعیت هم زیباتره" "هیچ فرقی با ماشین واقعی نداره" "AA بازی فوق العاده هست" و ... آدم یه کم براش عجیبه ...

ای خدا!:((
یعنی ادم باید از ابتدایی ترین نقطه شروع کنه توضیح بده
رزولوشن, تکسچر, سایه زنی, نور پردازی ... اینا هر کدوم یه مقوله جدا هستن
رزولوشن رو بالا ببری وضوح تصویر میره بالا و همینطور از دندونه دار شدن اشیا هم تا حدودی جلو گیری میکنه, ربطی به سایر قسمت های گرافیکی نداره .. این 100 بار
res رو بالا ببری تکسچر ها باکیفیت میشن؟ res رو بالا ببری جزئیات توی محیط بیشتر میشن؟ res بالا ببری سایه ها با کیفیت میشن؟ .. واقعا متاسفم

پ.ن:الان من میخوام برم gears of war رو با pc در رزولوشن 1600*2560 اجرا کنم که صد در صد کل uncharted 2 رو میخوابونه چون با دو برابر رزولوشن اجراش میکنم و گرافیکش هم هر چی باشه دو برابر میشه:laughing:
رو فرمی ؟
گفتی کیفیت فرق نداره منم میگم رزولوشن کیفیت تصویر فرق ذاره چرا تو دهن من حرف میندازی؟ کی حرف تکسچر-سایه زنی زد ؟
میگی بافت وها و.. باکیفیت تر میشن با بافت ها جزئیات گرافیک بالاتری میگیرن فرق داره ;)(مگه توی تنظیمات گرافیک بازی های pc وقتی رزولوشن رو میبریم بالا بافت ها و جزئیات باکیفیت تر میشن؟ جمله خودته قبول داری؟)که بازم میگم رزولشن بالاتر کیفیت تصویر بهتره حالا تو میگی گرافیم بالاتره یه بحث جداست که جای تامل داره:laughing:

این اقا ی خسته فقط بلده از مدریت بخواد پست پاک کنه
بازم معلومه تو سرنجی که کودوم بهتره این تایپیکو زدی که بخوای بگی froza بهتره ولی نیست

حالا خوبه ايشون ميگه گرافيك dirt 2 بهتره و نظرش روي اين بازي هست. اگه ميگفت فرزا بهتره شما چي ميگفتي:laughing:.
شما نظر خودت راجع به بازي رو بده. اين قدر به ديگران تيكه ننداز . 2 تا پست تو اين تاپيك شما دادين كه هيچ ربطي به موضوع تاپيك نداره . همش بحث هاي حاشيه اي ميكنيد.
اين جور كه شما پيش ميري تاپيك قفل ميشه.
ّّّ

جناب sky اول پست هارو درست بخون بعد جواب بده
گفتی کیفیت فرق نداره منم میگم رزولوشن کیفیت تصویر فرق ذاره
من کی گفتم کیفیت فرقی نداره؟!
من گفتم:
در هر حال رزولوشن بالا دلیل بر بالا رفتن حجم و کیفیت بافت ها و گرافیک بازی نمیشه, بلکه وضوح تصویر بالا میره و بخاطر تعداد پیکسل های بیشتر توان بیشتری از gpu میطلبه و بقیه جزئیات گرافیکی تغییری نمی کنن
میگی بافت وها و.. باکیفیت تر میشن با بافت ها جزئیات گرافیک بالاتری میگیرن فرق داره
الان اینی که گفتی یعنی چی؟
مگه توی تنظیمات گرافیک بازی های pc وقتی رزولوشن رو میبریم بالا بافت ها و جزئیات باکیفیت تر میشن؟ جمله خودته قبول داری؟
یعنی واقعا شما اون علامت سوال (؟) رو انتهای اون جمله ندیدی؟!!!!!:arrowd:

مگه توی تنظیمات گرافیک بازی های pc وقتی رزولوشن رو میبریم بالا بافت ها و جزئیات باکیفیت تر میشن؟

...........................
1.منم اون جمله تو رو نقل و قل نکردم
2. یعنی کیفیت با گرافیک تفاوت داره
3.منم جوابتو دادم میشن کیفیت تصویر بالا تر میره با بالا رفتن رزولشن

واقعا شما خسته نباشی!

آخرین ویرایش:
بله به نظر من مدل سازي GT5 کامل هست. همون طور که مدل سازي GT5 Prologue هم کامل بود و به جز محيط مشکل ديگه اي نداشت. پایین تر هم تعریف سایتها رو از مدل سازی و گرافیک بازی نوشتم.

نيازي به کار خاصي نيست. اولين مورد که AA هست و توي همين عکسهايي که گذاشتين تفاوت AA با عکسهاي غير گيم پلي (مثل اون عکس رينگ که گذاشتين) مشخصه. بعد هم دو تا افکت ميندازن روش و باز هم تفاوت بيشتر ميشه. ديگه عکسهايي که از PGR4 گذاشتم رو که ديدين. با گرافيک گيم پلي PGR4 تفاوتي ندارن ؟ به نظر من که خيلي برتر هستن و تازه اين عکسها رو دو تا بازيکن ساختن نه تيم Turn 10 يا Polyphony !

من هيچ وقت نگفتم دروغ هست ! براي GT هم از اين کارها ميکنن و فقط مختص Forza نيست ! دليلي نداره چون از روش ويدئو نميدن بيرون فکر کنيم طرف با خودکار ماشين رو طراحي کرده توي GT ! هنوز هم مدل سازي هاي GT4 (مدل سازي , نه گرافيک) عاليه با گذشت اين همه سال. جالبه شما همش ميخواي از مدل سازي GT5 ايراد بگيري در صورتي که همه سايتها (با اينکه بعضي هاشون به خاطر کمبودن امکانات يا مشکلات آنلاين بهش نمره عالي ندادن) از مدل سازي عالي GT5 Prologue تعريف کردن :

Videogamer :
Stunning Car Models
Gamespot :
An incredible amount of attention has been paid to the cars, which look absolutely beautiful as they fly around the tracks.

يا در مورد گرافيکش :
Gamespy :
Very impressive graphically, especially in HD
IGN :
The in-car view is fantastic, and the lighting models are awesome.

يا مثلآ در مورد صداگذاري که با آب و تاب از صداگذاري Forza 3 تعريف ميکنين جوری که آدم فکر میکنه GT5 در این مورد مشکل داره !
Polyphony has once again absolutely nailed how each and every car feels (and sounds), giving each vehicle a character and voice of its own. Cars will understeer or oversteer exactly as their real-world counterparts would and drive very, very predictably.

بابت عکسها هم ممنون. حالا همين عکسهايي که گذاشتين از نظر کيفيت با عکسهاي قبلي تفاوتي ندارن ؟ از فرمون که بگذريم (البته به گفته شما بعدآ صاف شده ! همون طور که لاستيک سوباروي GT هم صاف شده !) خود ماشينها رو با عکسهاي غير گيم پلي مقايسه کنين فرقي ندارن ؟ شفافیت و کیفیت ماشینها توی عکسهای غیر گیم پلی بالاتر نیست ؟ دو تا عکس بالایی با دو تا عکس پایینی یکی هستن ؟
untitledafaf3r33r.JPG

یا در مورد کاکپیت :
Copy%20of%20jm40m3ytxnbatr410i9a.jpg

من با Forza مشکلي ندارم و اونهايي که توي بازيدات با ما بودن يادشونه چقدر در مورد GT4 , Enthusia , Forza 1 صحبت ميکرديم و خيلي جاها هم طرف Forza رو ميگرفتم. ولي از اغراق و بزرگنمايي بيزارم (کاري که در مورد Forza 2 و PGR4 هم انجام شد چه توي اين سايت چه جاهاي ديگه) به هیچ وجه هم منکر گرافیک زیبای بازی نمیشم ولی در این حدی که دوستان میگن "این از واقعیت هم زیباتره" "هیچ فرقی با ماشین واقعی نداره" "AA بازی فوق العاده هست" و ... آدم یه کم براش عجیبه ...

با عرض سلام مجدد !

من حرفی راجع به مدل سازی GT5 نزدم ! فقط دو تا عکس گذاشتم !

خب ! حرفتون متین ! ولی این مقایستون یه اشکال بزرگ داشت ! اشکالش این بود که شما باید کیفیت هر دو عکس رو در یه حد انتخاب میکردید تا اثرات افت کیفیت روی هر دو یکسان باشه ! و تحت شرایط یکسان بررسی بشن ! در ثانی اون عکسها سایزشون و کیفیتشون با عکسهایی که مستقیماً خود استدیو سازنده گذاشته یکی نیست ! و ناخود آگاه مقداری افت کیفیت خواهد داشت ! یکی ( 720*1280 ) هست و دیگری ( 583*947 ) پس کاری که کردید درست نبود ! ضمن اینکه در عکس گرفته شده از روی تریلر لزرش دوربین اثرات ناشی از حرکت هم بود ( هر چند که سعی کردم زمانی عکس بگیرم که کمترین لرزش وجود داشته باشد ! )

من این عکسها رو برای مقایسه میذارم ! هر دو از یک ویدئو و تحت یک شرایط هستند ( مگر حرکت ) و سایز هر دو هم یکی هست و از روی فیلمی هستند که روی عکس امضای من وجود دارد ! خواستید لینک دانلودش را هم میتوانم در اختیارتان بگذارم ! )

yur713tr3xa0v8ev8upc.jpg
kwbmu08vubmd2veujaxa.jpg

jla83shqrak9hazogq4j.jpg
kv3btlq6l1he0iaeiq5k.jpg
ib3jcft4wjfkvyh1xa2a.jpg

اون سوبارویی رو که گفتین هم روی فیلم دمیجش به طور اتفاقی همون مشکل چرخهاش رو دیدم ! و هنوز حل نشده بود ! اگر بخواید میتونم به هر زحمتی شده عکسش رو در بیارم و براتون بذارم !! در حالی که Forza 3 دیگه چنین مشکلی نداره !

من هم سعی نمیکنم بزرگنمایی کنم ! این عکسها رو گذاشتم از روی یک تریلر و با یک کیفیت ! هر کس هر نظری میتونه راجع بهشون داشته باشه ! ولی به نظر شخص بنده با توجه به اثرات حرکت دوربین و ... تفاوت آنچنانیی ندارن با هم !!

شما هم نظراتتون رو روی همین عکسها بگید ، همینطور بقیه ! با تشکر !

یعنی جدا فکر میکنی گرافیک Forza3 از GT5 بهتره؟:confused:
بیخیال! من در رابطه با گرافیک GT5 و اینکه چرا عظیم تر از Forza3 هست با دلیل حرفم رو زدم، حالا کسی خواست قبول کنه کسی خواست نه...

حداقل بگو نظرم هست و اینجا کسی نمیتونه به زور حرفشه بقبولونه .
گرافیک فقط تو جزئیات ماشین خلاصه نمیشه .
مثل این میمونه بگی گرافیک geow خلاصه بشه به جزئیات مارکوس .

شاید همه قبول داشته باشند که جزئیات ماشین ها gt5 بهتره ولی اینم باید قبول کنی که تو محیط بازی اینطور نیست . گرافیک فنی و تکنیکی محیط ها هم به قشنگی میتونن روی سخت افزار فشار بیارن .
همچنین فیزیک بازی و تخریب پذیری ماشین ها با جزئیات بالا و حتی شاید تخریب اندک محیط با برخورد ماشین هم نقش مهمی را بازی میکنه و به سخت افزار فشار قشنگی وارد میکنه و تا اینجا ما فیزیک قابل ستایش از gt5 ندیدیم .
هریک از مثال های بالا چه از لحاظ فنی و چه تکنیکی , کم کردن یا زیاد کردنشون میتونه کمک کنه تا قسمت های دیگر را کم و زیادش کنی .
احتمالا هم نمیشه هم خدا و هم خرما را یه جا داشت باید یکیش را انتخاب کنی ولی بعضی ها هم دلشون میخواد هر دو تا را داشته باشند شاید بگم نصف خدا و نصف خرما که تعادل برقرار بشه .
حالا این مونده به خود طرف که چطور به بازی نگاه کنه و کدوم قسمت بازی را مد نظر قرار بده و توجه زیادی داشته باشه و صد درصد وقتی نکات قابل توجه خودش را خوب بینینه پس یقینا هم بهترینش میدونه .
و اینم حساب کن از زمان ساخت gt5 دوتا ورژن از forza به بازار عرضه میشه !

100% هر دو بازی (GT5 و FORZA 3 ) به همدیگه برتری هایی دارن ولی انتخاب به خود طرف هست که کدوم برتری ها را انتخاب کنه .

آخرین ویرایش:
1.من کی گفتم کیفیت فرقی نداره؟!
من گفتم:
2.الان اینی که گفتی یعنی چی؟

3.یعنی واقعا شما اون علامت سوال (؟) رو انتهای اون جمله ندیدی؟!!!!!:arrowd:

مگه توی تنظیمات گرافیک بازی های pc وقتی رزولوشن رو میبریم بالا بافت ها و جزئیات باکیفیت تر میشن؟

4
1.منم اون جمله تو رو نقل و قل نکردم
2. یعنی کیفیت با گرافیک تفاوت داره
3.منم جوابتو دادم میشن کیفیت تصویر بالا تر میره با بالا رفتن رزولشن

فکر نمیکنید GT زمان بیشتری رو صرف تهیش کردن بهتر از اب در بیاد؟ حداقل دو برابر زمان ساخت برقیه بازی ها بود فکر کنم:confused:

Last edited by a moderator:
من حرفی راجع به مدل سازی GT5 نزدم ! فقط دو تا عکس گذاشتم !
آخه توی همون عکس به جز همون رینگ و لاستیک که شما میگی , در بقیه موارد مدل ماشین به نظر من فوق العادست ! البته اگه اون تریلر GT5 در E3 رو به عنوان گرافیک بازی قبول کنیم , رسمآ توی این نسل بازی ای بهش نمیرسه. یه نگاه به محیط بیابونی WRC یا نورپردازی فوق العاده عکسها بندازین یا صورت و لباس راننده سوبارو که از 99% بازیهای این نسل بهتر طراحی شده (چه برسه به بازیهای ریسینگ !) رو ببینین. (روی عکسها کلیک کنین بزرگ بشن)

در مورد کاکپیت بوگاتی هم ممنون. ندیده بودمش. ولی کیفیت این کاکپیتها هنوز به اون کاکپیت عجیبی که عکسش پخش شده نمیرسه و برای همینه که میگم اون کاکپیت نمیتونه داخل بازی با اون کیفیت وجود داشته باشه. (در صورتی که میتونه در قسمت Customization و رنگ آمیزی و ... باشه)
البته در مورد کاکپیت به نظر من GT5 موفق تر عمل کرده. خودم که بازیش نکردم ولی توی عکسها این طور می بینم (به نورپردازی فوق العاده کاکپیت دقت کنین)
daytona-cockpit.jpg

london-cockpit.jpg

در مورد محیط هم که قبلآ گفتم با برتری Forza در این زمینه موافقم ! ولی هنوز چیز زیادی هم از GT5 ندیدیم. توی Prologue گویا یکی از مپ ها به لندن برمیگرده و جزییات این مپ فوق العاده زیاده (به نظر من این مپ به تنهایی از همه مپهای Forza جالب تر طراحی شده) البته باید دوستانی که بازی کردن نظر بدن ولی این مپ توی همون عکس بالایی (کاکپیت) مشخصه.

===================

ببینین چه خبره که فرخ هم قبول داره جزییات ماشینهای GT5 بالاتره :دی (شوخی کردم فرخ :دی)

دوستان یه کمی مودبانه تر و بدون تمسخر با هم صحبت کنین بد نمیشه. یه سری از پستها ویرایش شد ...

آخرین ویرایش:
این جور که تو این عکسای بالا معلومه نمای داخل ماشینای Gt5 یه سی ,چهل هزار تایی از فورزا پلی گون بیشتر داره..

آقا آريا خود شما گفتي اين عكسا روتوش شده و در اون AA خيلي زيادي به كار رفته. فكر كنم اين عكسايي كه شما گذاشتين هم همين طور باشه يعني از AA زيادي استفاده شده.
در مورد صورت و لباس راننده سوبارو هم فكر نميكنم از گيمپلي بازي باشه.( حالا اگه هست شما بگين. چون من حرف شما رو قبول دارم. )

آخه توی همون عکس به جز همون رینگ و لاستیک که شما میگی , در بقیه موارد مدل ماشین به نظر من فوق العادست ! البته اگه اون تریلر GT5 در E3 رو به عنوان گرافیک بازی قبول کنیم , رسمآ توی این نسل بازی ای بهش نمیرسه. یه نگاه به محیط بیابونی WRC یا نورپردازی فوق العاده عکسها بندازین یا صورت و لباس راننده سوبارو که از 99% بازیهای این نسل بهتر طراحی شده (چه برسه به بازیهای ریسینگ !) رو ببینین. (روی عکسها کلیک کنین بزرگ بشن)

در مورد کاکپیت بوگاتی هم ممنون. ندیده بودمش. ولی کیفیت این کاکپیتها هنوز به اون کاکپیت عجیبی که عکسش پخش شده نمیرسه و برای همینه که میگم اون کاکپیت نمیتونه داخل بازی با اون کیفیت وجود داشته باشه. (در صورتی که میتونه در قسمت Customization و رنگ آمیزی و ... باشه)
البته در مورد کاکپیت به نظر من GT5 موفق تر عمل کرده. خودم که بازیش نکردم ولی توی عکسها این طور می بینم (به نورپردازی فوق العاده کاکپیت دقت کنین)
daytona-cockpit.jpg

london-cockpit.jpg

در مورد محیط هم که قبلآ گفتم با برتری Forza در این زمینه موافقم ! ولی هنوز چیز زیادی هم از GT5 ندیدیم. توی Prologue گویا یکی از مپ ها به لندن برمیگرده و جزییات این مپ فوق العاده زیاده (به نظر من این مپ به تنهایی از همه مپهای Forza جالب تر طراحی شده) البته باید دوستانی که بازی کردن نظر بدن ولی این مپ توی همون عکس بالایی (کاکپیت) مشخصه.

===================

ببینین چه خبره که فرخ هم قبول داره جزییات ماشینهای GT5 بالاتره :دی (شوخی کردم فرخ :دی)

دوستان یه کمی مودبانه تر و بدون تمسخر با هم صحبت کنین بد نمیشه. یه سری از پستها ویرایش شد ...

من راجع به اون تریلر نمیدونم چی بگم ! اگه واقعی باشه که با شما موافقم ولی فکر میکنم فقط مدلسازی ماشینهاش واقعی باشن ! و محیط هاش و ... اکثراً فقط برای تریلر ! آخه تو چندتا از عکسهای محیطی همین تریلر میشه بی کیفیتی محیط رو هم دید ! در عکس جاده میان جنگل ! روی درختان بالای تصویر دقت کنید ! ) ولی اگر گرافیکش همین باشه من شخصاً میگم GT5 سر تره ! ولی تا الان چیزهای خلاف این دیدم !

اما در مورد کاکپیت ! باید بگم که جنس و قطعات بکار رفته در هر خودرویی فرق داره و همینطور زاویه تابش نور در عکسها و .. بعلاوه اینکه کیفیت عکسها هم تابلو هست که یکی نیست ( باید یکسان باشن ، یا با استاندارد خود بازیها ) متاسفانه تا الان هم عکس درستی از Forza 3 در این زمینه نذاشتن !

در هر صورت اگه اون چندتا عکس که از داخل بوگاتی هست به نظرتون تفاوت فاحشی دارن ( عکسها برخی از گیم پلی بازی و برخی از منو بازی هستند ) که من دیگه حرفی ندارم ! اما اگه یکسان هستند بدونید که اون عکسی که به نظرتون غیر قابل باور و ساختگی هست هم واقعی هستش ! چون نمیشه یکی واقعی باشه یکی دروغ که ! اون دایره ای هم که در وسط تصویر هست ( در کاکپیت مورد نظرتون ) برای لود شدن بازی هست و به شخصه فکر نمیکنم دروغ باشه ! و اگر دروغ بود این همه خبرنگار و منتقد و بازیباز و ... و حتی کسانی که روی GT5 تعصب دارند و در خارج هم هستند ( مطمعناً هستند ) و در نمایشگاهها حاظر بودند و بازی را تست کرده اند به این نکات پی میبردند ( ساختگی بودن یا نبودن عکسهای گرفته شده ) و 100% گزارش میدادند ! ولی تا الان چیزی جز تعریف و تمجید از این بازی نیومده روی سایتها یا فارومها و ...

لپ حرفم اینه که درسته که دمویی از این بازی نیومده ولی چند صد نفری حداقل تستش کردن و نمیشه که مایکرو هر چند صد نفر رو خریده باشه و ... ( به ضن برخی از دوستان !!! ) پس با توجه به این نکات نباید بی دلیل واقعی بودن عکسها و ... زیر سوال بره ! :biggrin1:

زیبایی نور پردازی در اون کاکپیت باعث شده که شما نتونید باورش کنید ! و الا مدل سازیش از بوگاتی بهتر نیست یا لا اقل یکسانه !!;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or