Dinosaur
Loyal Member
منم این عکسها رو دقیقآ برای همین گذاشتم ! یعنی همه بازیها (از PGR4 قبل از عرضه) تا همین GT5 و Forza 3 از این عکسها استفاده میکنن. همون طور که یه سری از عکسهای Forza 3 (مثل اون BMW) شفافیت و AA فوق العاده ای دارن , این عکسهای GT5 هم همین طوره.آقا آريا خود شما گفتي اين عكسا روتوش شده و در اون AA خيلي زيادي به كار رفته. فكر كنم اين عكسايي كه شما گذاشتين هم همين طور باشه يعني از AA زيادي استفاده شده.
در مورد صورت و لباس راننده سوبارو هم فكر نميكنم از گيمپلي بازي باشه.( حالا اگه هست شما بگين. چون من حرف شما رو قبول دارم. )
خب این طوری که نمیشه محیط رو میگین فقط برای تریلر ساخته شده و از بازی نیست ولی بعدش میگین عکس از محیط توی همین تریلر دیدین که بی کیفیته یعنی یه تیکه هایی از تریلر ingame هست و یه تیکه هایی مثلآ cg ؟!من راجع به اون تریلر نمیدونم چی بگم ! اگه واقعی باشه که با شما موافقم ولی فکر میکنم فقط مدلسازی ماشینهاش واقعی باشن ! و محیط هاش و ... اکثراً فقط برای تریلر ! آخه تو چندتا از عکسهای محیطی همین تریلر میشه بی کیفیتی محیط رو هم دید ! در عکس جاده میان جنگل ! روی درختان بالای تصویر دقت کنید ! ) ولی اگر گرافیکش همین باشه من شخصاً میگم GT5 سر تره ! ولی تا الان چیزهای خلاف این دیدم !
نه به نظرم تفاوت خاصی (به جز تفاوت واقعآ کوچیک مثلآ توی اون قسمت سفیدی که دکمه قرمز داره و توی عکس غیر گیم پلی واقعی تر به نظر میاد) با هم ندارن. ولی بازم میگم کیفیت کاکپیت تویوتا سوپرا از بوگاتی این عکسها بالاتره ! چه از نظر نورپردازی چه چیزهای دیگه ! یا کیفیت اون Audi R8 ها که توی تاپیک Forza گذاشته بودین کاملآ از گیم پلی هایی که دیدیم (و عکسش رو گذاشتین) بهتره. من همین الآن دو تا عکس از محیط GT5 گذاشتم که شما میگی واقعی نیست ولی یه محیط دیگه توی همون تریلر واقعیه ! پس به قول خودتون اون محیط اول هم نمیتونه دروغ باشه !در هر صورت اگه اون چندتا عکس که از داخل بوگاتی هست به نظرتون تفاوت فاحشی دارن ( عکسها برخی از گیم پلی بازی و برخی از منو بازی هستند ) که من دیگه حرفی ندارم ! اما اگه یکسان هستند بدونید که اون عکسی که به نظرتون غیر قابل باور و ساختگی هست هم واقعی هستش ! چون نمیشه یکی واقعی باشه یکی دروغ که ! اون دایره ای هم که در وسط تصویر هست ( در کاکپیت مورد نظرتون ) برای لود شدن بازی هست و به شخصه فکر نمیکنم دروغ باشه ! و اگر دروغ بود این همه خبرنگار و منتقد و بازیباز و ... و حتی کسانی که روی GT5 تعصب دارند و در خارج هم هستند ( مطمعناً هستند ) و در نمایشگاهها حاظر بودند و بازی را تست کرده اند به این نکات پی میبردند ( ساختگی بودن یا نبودن عکسهای گرفته شده ) و 100% گزارش میدادند ! ولی تا الان چیزی جز تعریف و تمجید از این بازی نیومده روی سایتها یا فارومها و ...
اون دایره هم برای حالت Photo Mode هست تا جایی که یادمه. بعد اونهایی هم که بازی رو تست میکنن چی باید بگن ؟! مگه بعد از تست PGR4 چی گفتن ؟! (که کیفیت بازی توی گیم پلی و عکسهایی که گذاشتم متفاوته)
نمونه واضحش Gran Turismo PSP . الآن این عکس پایینی برای GT PSP هست ولی واقعآ کیفیت بازی این طوریه ؟!
بابا مگه من میگم Forza 3 نباید ازش تمجید بشه ؟! خودم انقدر طرفدارش هستم که همون لحظه ای که Gamespot توی E3 در موردش مقاله نوشت اینجا ترجمه ـشو گذاشتم ! ولی تمجید با اغراق و بزرگنمایی فرق میکنه !
خدا رو شکر بازی کمتر از دو ماه دیگه میاد و انشاالله همگی هم ازش لذت ببریم.