بهترین گرافیک ریسینگ

بهترین گرافیک ریسینگ

• DIRT 2

رای‌ها: 17 11.6%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 54 36.7%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 71 48.3%
  • NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا آريا خود شما گفتي اين عكسا روتوش شده و در اون AA خيلي زيادي به كار رفته. فكر كنم اين عكسايي كه شما گذاشتين هم همين طور باشه يعني از AA زيادي استفاده شده.
در مورد صورت و لباس راننده سوبارو هم فكر نميكنم از گيمپلي بازي باشه.( حالا اگه هست شما بگين. چون من حرف شما رو قبول دارم. )
منم این عکسها رو دقیقآ برای همین گذاشتم ! یعنی همه بازیها (از PGR4 قبل از عرضه) تا همین GT5 و Forza 3 از این عکسها استفاده میکنن. همون طور که یه سری از عکسهای Forza 3 (مثل اون BMW) شفافیت و AA فوق العاده ای دارن , این عکسهای GT5 هم همین طوره.

من راجع به اون تریلر نمیدونم چی بگم ! اگه واقعی باشه که با شما موافقم ولی فکر میکنم فقط مدلسازی ماشینهاش واقعی باشن ! و محیط هاش و ... اکثراً فقط برای تریلر ! آخه تو چندتا از عکسهای محیطی همین تریلر میشه بی کیفیتی محیط رو هم دید ! در عکس جاده میان جنگل ! روی درختان بالای تصویر دقت کنید ! ) ولی اگر گرافیکش همین باشه من شخصاً میگم GT5 سر تره ! ولی تا الان چیزهای خلاف این دیدم !
خب این طوری که نمیشه :دی محیط رو میگین فقط برای تریلر ساخته شده و از بازی نیست ولی بعدش میگین عکس از محیط توی همین تریلر دیدین که بی کیفیته :دی یعنی یه تیکه هایی از تریلر ingame هست و یه تیکه هایی مثلآ cg ؟!
در هر صورت اگه اون چندتا عکس که از داخل بوگاتی هست به نظرتون تفاوت فاحشی دارن ( عکسها برخی از گیم پلی بازی و برخی از منو بازی هستند ) که من دیگه حرفی ندارم ! اما اگه یکسان هستند بدونید که اون عکسی که به نظرتون غیر قابل باور و ساختگی هست هم واقعی هستش ! چون نمیشه یکی واقعی باشه یکی دروغ که ! اون دایره ای هم که در وسط تصویر هست ( در کاکپیت مورد نظرتون ) برای لود شدن بازی هست و به شخصه فکر نمیکنم دروغ باشه ! و اگر دروغ بود این همه خبرنگار و منتقد و بازیباز و ... و حتی کسانی که روی GT5 تعصب دارند و در خارج هم هستند ( مطمعناً هستند ) و در نمایشگاهها حاظر بودند و بازی را تست کرده اند به این نکات پی میبردند ( ساختگی بودن یا نبودن عکسهای گرفته شده ) و 100% گزارش میدادند ! ولی تا الان چیزی جز تعریف و تمجید از این بازی نیومده روی سایتها یا فارومها و ...
نه به نظرم تفاوت خاصی (به جز تفاوت واقعآ کوچیک مثلآ توی اون قسمت سفیدی که دکمه قرمز داره و توی عکس غیر گیم پلی واقعی تر به نظر میاد) با هم ندارن. ولی بازم میگم کیفیت کاکپیت تویوتا سوپرا از بوگاتی این عکسها بالاتره ! چه از نظر نورپردازی چه چیزهای دیگه ! یا کیفیت اون Audi R8 ها که توی تاپیک Forza گذاشته بودین کاملآ از گیم پلی هایی که دیدیم (و عکسش رو گذاشتین) بهتره. من همین الآن دو تا عکس از محیط GT5 گذاشتم که شما میگی واقعی نیست ولی یه محیط دیگه توی همون تریلر واقعیه ! پس به قول خودتون اون محیط اول هم نمیتونه دروغ باشه !
اون دایره هم برای حالت Photo Mode هست تا جایی که یادمه. بعد اونهایی هم که بازی رو تست میکنن چی باید بگن ؟! :دی مگه بعد از تست PGR4 چی گفتن ؟! (که کیفیت بازی توی گیم پلی و عکسهایی که گذاشتم متفاوته)
نمونه واضحش Gran Turismo PSP . الآن این عکس پایینی برای GT PSP هست ولی واقعآ کیفیت بازی این طوریه ؟!
gran-turismo-20090803045721567.jpg

بابا مگه من میگم Forza 3 نباید ازش تمجید بشه ؟! خودم انقدر طرفدارش هستم که همون لحظه ای که Gamespot توی E3 در موردش مقاله نوشت اینجا ترجمه ـشو گذاشتم ! ولی تمجید با اغراق و بزرگنمایی فرق میکنه !

خدا رو شکر بازی کمتر از دو ماه دیگه میاد و انشاالله همگی هم ازش لذت ببریم.

خب این طوری که نمیشه :دی محیط رو میگین فقط برای تریلر ساخته شده و از بازی نیست ولی بعدش میگین عکس از محیط توی همین تریلر دیدین که بی کیفیته :دی یعنی یه تیکه هایی از تریلر ingame هست و یه تیکه هایی مثلآ cg ؟!
.
دقیقا منظور ایشون همینه!!
هر عکسی از GT که گرافیک محیط خوب باشه cg یه و هر عکسی که محیط بد باشه و بی جزییات باشه 100 درصد ingame و داخل گیم پلی بازی هست.
من نمیدونم دوستان منظورشون از این که مثلا تو یه عکس از GT که داخل پیست هست میگن محیط خوب کار نشده چیه؟

دقیقا منظور ایشون همینه!!
هر عکسی از GT که گرافیک محیط خوب باشه cg یه و هر عکسی که محیط بد باشه و بی جزییات باشه 100 درصد ingame و داخل گیم پلی بازی هست.
من نمیدونم دوستان منظورشون از این که مثلا تو یه عکس از GT که داخل پیست هست میگن محیط خوب کار نشده چیه؟

نه آقا جون منظورم این نبود ! چرا حرف میذاری تو دهن من ! من گفتم با هم دیگه سازگاری ندارن ! ولی خب من ممکنه اشتباه کرده باشم ! به نظرم درختاش کیفیت نداشت ولی داخل شهر و کویرش با کیفیته ( البته اگه همین باشه ) یا مثلاً جاهایی که بجای مدل سه بعدی از عکس استفاده کردن ( تو پرولوژ البته ! نمیدونم تو GT5 هم اینطوری باشه یا نه ! )

کاری هم به بقیش ندارم ! دو تا حالت بیشتر نیست به نظرم ! یا کیفیت محیط های مختلف GT5 نوسان داره یا اینکه یکی از اینا اصلیه هست ( یا کیفیت بالاتر ، یا کیفیت پایینتر ) و باید منتظرش باشیم ! من هم نمیدونم کدوم مورد رو قبول کنم ! شما میدونی به من هم بگو ! :biggrin1:

من نمیدونم چرا فک میکنم که خیلیا فک میکنن که من میخوام بگم واقعیت ، دروغه و سفید ، سیاهه و ... ! :((

ولی داخل شهر و کویرش با کیفیته ( البته اگه همین باشه )
محسن میدونی مشکلی که داری چیه؟ مشکلت اینه که نمیخوای قبول کنی که برای ساختن gt هم دقت زیادی به خرج داده شده....یعنی چی اگه همین باشه؟ یعنی میخوای بگی که اینا همش الکیه و بعدا در نسخه اصلی همه چی عوض میشه و بی کیفیت میشه....چطور هر چی توی فورزا هست واقعیه و به بهترین نحو ممکن ساخته شده.....مطمئن باش سازنده های shift هم همین قدر دقت داشتن

ناراحت نشی اما دیگه داری دلایله عجیبی برای تخریب gt میاری،من چون هر دو کنسول رو ندارم پس برام فرقی نمیکنه کدوم بهتر اما به قول dinosaur
تمجید با اغراق و بزرگنمایی فرق میکنه
که طرفدارای فورزا (مخصوصا شما) خیلی داری ازش استفاده میکنی....البته طرفدارهای gt هم همینکار رو میکنن اما طرفدارهای فورزا اون دلایل رو قبول که نمیکنن هیچ با چنتا عکس تخریب میکنن و میگن مدل سازی اله بله جیمبله.....

مثلا یه مثال میارم که توی اون تاپیک قفل شده بود که خیلی اعصابمو خورد کرد با این که فن gt نیستم:
یکی از دوستان یه تریلر گذاشته بود و گفته بود نگاه کنید که چطوری صدارو ضبط میکنن دور تا دور ماشین میکروفون گذاشتن برید حال کنید،هر کی ندونه انگار صدای ماشینها gt رو با موبایل ضبط میکنن...

محسن میدونی مشکلی که داری چیه؟ مشکلت اینه که نمیخوای قبول کنی که برای ساختن gt هم دقت زیادی به خرج داده شده....یعنی چی اگه همین باشه؟ یعنی میخوای بگی که اینا همش الکیه و بعدا در نسخه اصلی همه چی عوض میشه و بی کیفیت میشه....چطور هر چی توی فورزا هست واقعیه و به بهترین نحو ممکن ساخته شده.....مطمئن باش سازنده های shift هم همین قدر دقت داشتن

ناراحت نشی اما دیگه داری دلایله عجیبی برای تخریب gt میاری،من چون هر دو کنسول رو ندارم پس برام فرقی نمیکنه کدوم بهتر اما به قول dinosaur
که طرفدارای فورزا (مخصوصا شما) خیلی داری ازش استفاده میکنی....البته طرفدارهای gt هم همینکار رو میکنن اما طرفدارهای فورزا اون دلایل رو قبول که نمیکنن هیچ با چنتا عکس تخریب میکنن و میگن مدل سازی اله بله جیمبله.....

مثلا یه مثال میارم که توی اون تاپیک قفل شده بود که خیلی اعصابمو خورد کرد با این که فن gt نیستم:
یکی از دوستان یه تریلر گذاشته بود و گفته بود نگاه کنید که چطوری صدارو ضبط میکنن دور تا دور ماشین میکروفون گذاشتن برید حال کنید،هر کی ندونه انگار صدای ماشینها gt رو با موبایل ضبط میکنن...

باور کن بخاطر فن بازی و ... نمیگم ! آخه تو GT4 هم برخی جاده ها کیفیت عالی داشت و برخی ها بجای مدل سازی سه بعدی ، عکس دو بعدی ! واسه همین اونجوری گفتم ! چون فک کردم یه رسم شده تو این سری !! :biggrin1:

من دیگه در این زمینه حرفی نمیزنم !:biggrin1:

ببینید افراط و تفریط در کنار هم بوجود میان ! اگه یه عده نیان همه اشکالات و نواقص موجود در یه بازی رو نادیده بگیرن ( یعنی به نظر خودشون اشکال نباشه ولی به نظر یه عده دیگه باشه ! ) باعث میشن که یه عده دیگه هم رویه یه بازی دیگه مانور بدن و همین روش رو در پیش بگیرن ... یعنی اگه هر دو طرف رعایت کنن این جور مسایل کمتر میشه !

:laughing:

میخوام بازم بگم ها !! ای خدا ........... :((

خدا حافظ ای تاپیک مقایسه ! بای بای !! :biggrin1:

جاهایی رو که اغراق کردم بهم بگید تا بازنگری کنم !

ویرایش !

حرفم رو پس میگیرم ! تا وقتی مساله اغراق حل نشه به این بحث ادامه میدم !

گفتن این که یک بازی چطور ساخته و پرداخته میشه و ... اغراق نیست ! واقعیت محضه ! مخصوصاً که با بازی دیگه ای هم مقایسه نشده باشه ! اینکه من میگم مدلسازی Forza 3 چطور انجام شده اغراق نیست ، دروغ و ... هم نیست ! یا اینکه میگن صدا برداریش چطور بوده ! این هم اغراق نیست ! فقط دقت و اهمیت کار رو میرسونه ! اون چندتا عکس رو هم من نگرفتم ! تریلر GT5 در E309 رو هم من نساختم و خیلی کارهای دیگه رو هم نکردم ! از جمله تریلر دمیج که چند هفته پیش ساخته شد و باز همین مدل سازی در اون بود ! کاری ندارم چقدر زمان میبره که برطرف شه و ... ولی بود !

اول پستم رو خیلی ساده نوشتم چون پیام شما رو کامل نخونده بودم ! ولی وقتی کامل خوندم اعصابم بهم ریخت ! شما معنای درست اغراق رو نمیدونید ؟

فلانی چشماش مثل کاسه خون شده بود ! ( این اغراقه ! )

فلانی چشماش خیلی قرمز شده بود ! ( این توصیف از واقعیته ! )

لذا خیلی جدی از شما میخوام که جاهایی که من اغراق کردم بهم نشون بدید !

آخرین ویرایش:
فلانی چشماش مثل کاسه خون شده بود ! ( این اغراقه ! )

فلانی چشماش خیلی قرمز شده بود ! ( این توصیف از واقعیته ! )
محسن جان تعریفت از اغراق اشتباهه اغراق یعنی بزرگ نشون دادن بیش از حد چیزی مثلا شما یه سنگ 20 کیلویی رو بلند کنی بعد بگی یه سنگ بلند کردم لامسب 100 کیلو وزنش بود اینی که شما گفتی تشبیه است((چشم قرمز به کاسه خون))(حالا اینا رو بیخیال کلاس ادبیات شد)

خوب در مورد همون مثلا ضبط صدا یا مدل سازی که گفتی میکرون هم گرفتن خوب زمانی که با اون التهاب مینویسی یعنی بزرگنمایی انگار که بقیه شرکتا نمیکنن همونطور که گفتم حتی سازندگان shift (که بعضیا بازیشون رو سیمولوشن هم نمیدونن) هم همینکارو میکنن....

میدونی چرا میگم اغراق بخاطر اینکه میای اون همه با هیجان تعریف میکنی از تمام موارد بازیه مورد علاقت بعد بلافاصله از تمام موارد بازیه دیگه بد میگی(حتی میگی اگه اینجوری باشه یعنی حتی قبول هم نداری که اونجوریه)

راستی پستهارو هم با دقت بخون(اینو دیگه خودت هم اعتراف کردی)

من خودم xbox360 دارم اما دوستم ps3 و 360 و همه کنسولای بازی نسل جدیدو داره بازیا اومدن میرم پیشش از همه لحاظ برسی میکنیم ببینیم کدوم خوبه؟:biggrin1:

محسن جان تعریفت از اغراق اشتباهه اغراق یعنی بزرگ نشون دادن بیش از حد چیزی مثلا شما یه سنگ 20 کیلویی رو بلند کنی بعد بگی یه سنگ بلند کردم لامسب 100 کیلو وزنش بود اینی که شما گفتی تشبیه است((چشم قرمز به کاسه خون))(حالا اینا رو بیخیال کلاس ادبیات شد)

خوب در مورد همون مثلا ضبط صدا یا مدل سازی که گفتی میکرون هم گرفتن خوب زمانی که با اون التهاب مینویسی یعنی بزرگنمایی انگار که بقیه شرکتا نمیکنن همونطور که گفتم حتی سازندگان shift (که بعضیا بازیشون رو سیمولوشن هم نمیدونن) هم همینکارو میکنن....

میدونی چرا میگم اغراق بخاطر اینکه میای اون همه با هیجان تعریف میکنی از تمام موارد بازیه مورد علاقت بعد بلافاصله از تمام موارد بازیه دیگه بد میگی(حتی میگی اگه اینجوری باشه یعنی حتی قبول هم نداری که اونجوریه)

راستی پستهارو هم با دقت بخون(اینو دیگه خودت هم اعتراف کردی)

اون هم تشبیه هست هم اغراق ! ;) ( من ادبیاتم خوب نیست ! ولی فک کنم اینطوری باشه ! )

می خواستم یه انشا برات بنویسم ! :biggrin1: ولی میخوام مختصر و مفید جوابت رو بدم !

از نظر من هیجان هیچ ربطی به اغراق نداره ! ( الزاماً ) اون که گفتم در حد میکرون هم ( که کنارش نوشتم درست نمیدونم ) چون دستگاهشون از حد سانتی متر و میلی متر دقیقتر به نظر میومد ! ضمن اینکه با این مقیاسها نمیشه کار کرد ! اگه قصدم اغراق بود نمیگفتم درست نمیدونم !

خب برای این جمله من هم « اگه اینجوری باشه » میتونم کلی عکس متضاد از gt5P و gt4 نشونت بدم که کیفیت نوسان داره !

http://www.gamespot.com/ps2/driving/granturismo4/images/0/3/?tag=thumbs_below;thumb;3

این کیفیت رو ببین ! با این یکی مقایسه کن ! حتی پس زمینه درخت های حجم دار اولی هم عکس دو بعدی هست و من میتونم ببینم ! ( نگید ایراد بنی اسرائیلی و ... ) چنین چیزی رو در Forza 1 ( عکسهاش ) ندیدم !

http://www.gamespot.com/ps2/driving/granturismo4/images/0/81/?tag=thumbs_below;thumb;81

درختها قابل مقایسه نیستن ! من بازی نکردم نمیدونم که تو چند تا پیست همچین حالتی هست ! و برای من هم مهم نیست که حتی اینی که گذاشتم اشتباه کردم یا ... ولی چیزی هست که دیدم و به لطف گرافیک های نسل جدید کنسولها از این موارد در gt5P بیشتر هم دیدم ! چه در مورد درختها چه در مورد کناره پیست ! حالا یا این موارد در نسخه نهایی حل میشه یا نمیشه ! من چیزی رو که الان دیدم دارم میگم ! در بحث الان !

من دیگه بحثی ندارم !

آخرین خط پستت رو درست نخوندم ! دیگه تعمیمش که نده !;)

ویرایش :

ما که ندیدیم از GT5 p عکس بذاری. همش ماله gt4 بود.

محیط با کیفیت ( از اینجور عکسها زیاد هست تو منبع ! خودتون برید ببینید ! )

http://ps3.ign.com/dor/objects/949777/gran-turismo-5-prologue/images/gran-turismo-prologue-shots-20071211001822281.html?page=mediaFull

محیط بی کیفیت ! کافیه به زیر چرخهای آئودی و لبه های قسمت قرمز و سفید ( نمیدونم اسمش چیه ! :biggrin1: ) و سطح صاف چمن و بدون حتی یک برگ !!! توجه کنید !

http://ps3.ign.com/dor/objects/949777/gran-turismo-5-prologue/images/gran-turismo-5-images-20070816051501369.html?page=mediaFull

نگاهتون رو از نمای زیبای کاکپیت دور کنید و به تصاویر دو بعدی کنار پیست ( که مثلآً لستیک هستند !! ) و تصاویر دو بعدی و بی کیفیت درختهای پیرامون پیست توجه کنید !

http://ps3.ign.com/dor/objects/949777/gran-turismo-5-prologue/images/gran-turismo-5-images-20070816051506869.html?page=mediaFull

به تصویر دو بعدی از درختان پیرامون پیست توجه کنید ( در هر دو مورد ! تو دومی تابلو تره )

http://ps3.ign.com/dor/objects/949777/gran-turismo-5-prologue/images/gran-turismo-5-images-20070816051551086.html?page=mediaFull

http://ps3.ign.com/dor/objects/949777/gran-turismo-5-prologue/images/gran-turismo-5-images-20070725102016438.html?page=mediaFull

اینم همون عکس جاده میون جنگل ! به درختهای قسمت بالای عکس توجه کنید ! ( که سری سومش ، یا رج سوم درختهاش به شدت بی کیفیت به نظر میان ! )

http://ps3.ign.com/dor/objects/857126/gran-turismo-5/images/gran-turismo-5-20090709003923463.html?page=mediaFull

از همون تریلر E309 هستش ! ضمن اینکه محیط بالای درختها هم بدون جزئیات و مات و ... درست شده ! که تناسبی هم با درختها نداره ! من ممکنه فن 360 باشم و از Forza 3 هم خیلی خوشم بیاد ! ولی بیخودی به چیزی گیر نمیدم !

ویرایش دوم :

این هم یک عکس برای مقایسه کاکپیتهای دو بازی ! ( بیشتر بخاطر Dinosaur جان گذاشتم ! ) عکس اول برای E309 هست ( 06/01/2009 آپلود شده ) که میشه شکسته گی های ریزی رو روی داشبورد درجه ها و ... و قسمت گردی چراغ جگوار و سپرش و ... دید ! و این با گفته های شما تضاد داره ! ( AA عکسها رو بالا نبردن ! ) و در همین حال به آینه بغل آئودی هم توجه کنید ! که چقدر گرد و بدون زاویه هست ! به عکس دوم هم نگاه کنید تا ببینید چقدر کیفیت داخل ماشین بالاتر رفته !

http://gamescom.gamespot.com/image_viewer/6215687/forza-motorsport-3-screens/258/?full_size=1

http://gamescom.gamespot.com/image_viewer/6215687/forza-motorsport-3-screens/142/?full_size=1

یعنی میخوام بگم اگر سیستم بالارفتن AA در عکسها که مد نظر شما هست اوتوماتیک و از قبل برنامه ریزی شده هست نتیجه میگیریم که عکسهای جدیدتر هم واقعی هستند و AA آنها دستکاری نشده اما اگر دستی بوده و یا در اوایل کارشان دستی بوده که دیگه حرفی و ادعایی روی Forza 3 ندارم ! مگر محیط های بازی !

آخرین ویرایش:
Dirt 2:love:
فیزیک، نور پردازی، مدل ماشین ها ، تعامل با محیط،دمیج ماشین ها که هیچ بازیی حریف این بازی نیست،کنترل دقیق و واقعی اونها

دوستان من به شدت گیج شدم.:biggrin1:
من الان دو تریلر براتون میزارم.که هر دو هم از گیم پلی هست.

http://www.gamersyde.com/news_forza_3_720p_video_at_60_fps-8502_en.html

در مورد این تریلر باید بگم که بعد از دیدن شدیدا از گرافیکش نا امید شدم و اصلا قابل مقایسه با تریلری که در E3 نشون دادن نبود.:confused:البته نکته خوشحال کننده این بود که در 60 فریم کامل اجرا میشد.

http://www.gamersyde.com/news_forza_motorsport_3_bugatti_veyron-8500_en.html

اما در مورد این تریلر بعد از دیدنش شدیدا از گرافیکش لذت بردم:biggrin1:به مرگ خودم اگر شما هم هر دوی این تریلر ها رو ببینید مثل من گیج میشید.گرافیک واقعا عالی بود باور کنید وقتی که از نمای داخل ماشین داشت بازی میکرد واقعا آدم با فیلم اشتباه میگرفت.
خلاصه که من قاطی کردم اساسی:biggrin1:نمیدونم چرا اینجوری شده؟یعنی ممکنه در بعضی از جاده ها گرافیک فرق کنه؟
خلاصه که اگر بازیه نهایی بخواد مثل تریلر اولی باشه بدونه شک GT 5 بهتره اما اگه بخواد مثل تریلر دومی باشه بدون شک FORZA 3 بهتره.:biggrin1:
در نهایت باید بگم اون چیزی که مشخصه اینه که گرافیک DIRT2 به نظر من فعلا بهترین بوده و مثل GT , FORZA هی نیومد عکس روتوش شده تحویل ملت بده.واقعا گرافیکش عالیه البته در طراحی ماشین به پای دو بازیه رقیب نمیرسه ولی در چیزای دیگه واقعا بهتر هست.

آخرین ویرایش:
(البته من به خاطر سرعت اینترنت ندیدمشون دوستان بیان نظراتشون رو بدن)

نقل قول از جناب LICH KING :
دو تا فیلم با کیفیت 720p برای اولین بار از این بازی اومده که دیدنش مخصوصاً برای کسایی که واقعاً می خوان ببین گرافیک بازی چیه خوبه.
ویدئوی اول همون فیلم تبلیغ Bugatti Veyron هست ولی با کیفیت 720p.
http://download.microsoft.com/downl...B527-29AAE8E8A5A2/forza3_veyron_720p_esrb.mp4
(حجم: 216مگابایت)
ویدئوی دوم هم اولین ویدئو 720p از گیم پلی مستقیم بازی بدون هیچ گونه دستکاری و ف یلترینگ هست که در مورد گرافیک بازی از روی این ویدئو می شه صحبت کرد. (فقط مشکلش اینه که ماشینایی رو انتخاب کردن که به دلیل سفارشی بودن برای مسابقه جزییات زیادی در قسمت های داخل و چراغ و ... ندارن.)
http://download.microsoft.com/downl...-808C-4C9D8774B624/FM3_Gameplay_Vid1_720P.wmv
(حجم: 109مگابایت)

Last edited by a moderator:
حداقل بگو نظرم هست و اینجا کسی نمیتونه به زور حرفشه بقبولونه .
گرافیک فقط تو جزئیات ماشین خلاصه نمیشه .
مثل این میمونه بگی گرافیک geow خلاصه بشه به جزئیات مارکوس .

شاید همه قبول داشته باشند که جزئیات ماشین ها gt5 بهتره ولی اینم باید قبول کنی که تو محیط بازی اینطور نیست . گرافیک فنی و تکنیکی محیط ها هم به قشنگی میتونن روی سخت افزار فشار بیارن .
همچنین فیزیک بازی و تخریب پذیری ماشین ها با جزئیات بالا و حتی شاید تخریب اندک محیط با برخورد ماشین هم نقش مهمی را بازی میکنه و به سخت افزار فشار قشنگی وارد میکنه و تا اینجا ما فیزیک قابل ستایش از gt5 ندیدیم .
هریک از مثال های بالا چه از لحاظ فنی و چه تکنیکی , کم کردن یا زیاد کردنشون میتونه کمک کنه تا قسمت های دیگر را کم و زیادش کنی .
احتمالا هم نمیشه هم خدا و هم خرما را یه جا داشت باید یکیش را انتخاب کنی ولی بعضی ها هم دلشون میخواد هر دو تا را داشته باشند شاید بگم نصف خدا و نصف خرما که تعادل برقرار بشه .
حالا این مونده به خود طرف که چطور به بازی نگاه کنه و کدوم قسمت بازی را مد نظر قرار بده و توجه زیادی داشته باشه و صد درصد وقتی نکات قابل توجه خودش را خوب بینینه پس یقینا هم بهترینش میدونه .
و اینم حساب کن از زمان ساخت gt5 دوتا ورژن از forza به بازار عرضه میشه !

100% هر دو بازی (GT5 و FORZA 3 ) به همدیگه برتری هایی دارن ولی انتخاب به خود طرف هست که کدوم برتری ها را انتخاب کنه .

من اصلا قصد ندارم نظرم رو به کسی تحمیل کنم چون هیچ فایده ای نداره!!

در کل از اول هم هرکی پست هام رو خونده فهمیده من دارم چی میگم، با گرافیک جفت بازی ها هم کاری ندارم. بحثم سر یه چیز دیگه هست و اصلا به میخوام به یه چیز دیگه برسم!:biggrin1:

اگه صحبت هایی که مخصوصا رضا (بازیساز!!:biggrin1:) در مورد F2 و مخصوصا پیش بینی های یک عده در مورد F3 رو یادتون باشه (آریا تو که حتما یادت هست!:biggrin1:) میفهمید من منظورم چی بود!! رک بگم:

مگه F3 قرار نبود در رزولوشن 1080pو در فریم ریت 75 اجرا بشه! پس چی شد؟

پ.ن: من که 360 فعلا مرد و فقط میتونم GT5 بازی کنم، خوشبحال انهایی که هر جفتشون رو بازی میکنن و الکی هم اعصاب خودشون و بقیه رو سر اینکه تو فلان بازی چرخ عقب ان ماشین به مقدار یک اپسیلون دندونه دار بود و ... خورد نمیکنن!!:biggrin1:

محیط با کیفیت ( از اینجور عکسها زیاد هست تو منبع ! خودتون برید ببینید ! )
این همون محیط لندن هست که قبلآ گفتم. کلآ چند تا گیم پلی از این محیط ببینی کیفیت بالای محیط باعث تعجبت میشه ! حتی یه سایتی که با یامائوچی مصاحبه کرده بود پرسیده بود این محیط رو چطوری انقدر زیبا طراحی کردین و اون هم یه جوابی توی این مایه ها داده بود که از لندن خوشم میاد :دی
محیط بی کیفیت ! کافیه به زیر چرخهای آئودی و لبه های قسمت قرمز و سفید ( نمیدونم اسمش چیه ! :biggrin1: ) و سطح صاف چمن و بدون حتی یک برگ !!! توجه کنید !
نگاهتون رو از نمای زیبای کاکپیت دور کنید و به تصاویر دو بعدی کنار پیست ( که مثلآً لستیک هستند !! ) و تصاویر دو بعدی و بی کیفیت درختهای پیرامون پیست توجه کنید !
به تصویر دو بعدی از درختان پیرامون پیست توجه کنید ( در هر دو مورد ! تو دومی تابلو تره )
تمام این عکسها برای سال 2007 هستن ! زمانی که حتی تصویر داخل آینه کاکپیت درست نشده بود ! ولی به نظر من حتی مدل های ماشینهای توی همین عکسهای 2007 هم از رقیبشون بهتر طراحی شده (همین طور نورپردازی)

اینم همون عکس جاده میون جنگل ! به درختهای قسمت بالای عکس توجه کنید ! ( که سری سومش ، یا رج سوم درختهاش به شدت بی کیفیت به نظر میان ! )
فقط همین یدونه عکس توی عکسهایی که گذاشتی هست که برای تریلر اخیر و برای سال 2009 هست ! کاملآ هم کیفیت پایین درختها تآیید میشه و قابل انکار نیست ! فقط باید دید از زاویه گیم پلی هم اون درختهای پشتی معلوم هستن یا نه !

این هم یک عکس برای مقایسه کاکپیتهای دو بازی ! ( بیشتر بخاطر Dinosaur جان گذاشتم ! ) عکس اول برای E309 هست ( 06/01/2009 آپلود شده ) که میشه شکسته گی های ریزی رو روی داشبورد درجه ها و ... و قسمت گردی چراغ جگوار و سپرش و ... دید ! و این با گفته های شما تضاد داره ! ( AA عکسها رو بالا نبردن ! ) و در همین حال به آینه بغل آئودی هم توجه کنید ! که چقدر گرد و بدون زاویه هست ! به عکس دوم هم نگاه کنید تا ببینید چقدر کیفیت داخل ماشین بالاتر رفته !
کجا رو میگی ؟! شکستگی ریز کجاش بود ! :دی کلآ کاکپیتها نسبت به چیزی که توی گیم پلی های GT5: Prologue دیدم هنوز پایین تر هستن. راستی توی همون عکس دومی کیفیت محیط زیاد جالب نیست ! (مثل خودت میخوام ایراد بگیرم !)

دوستان من به شدت گیج شدم.:biggrin1:
من الان دو تریلر براتون میزارم.که هر دو هم از گیم پلی هست.

http://www.gamersyde.com/news_forza_...s-8502_en.html

در مورد این تریلر باید بگم که بعد از دیدن شدیدا از گرافیکش نا امید شدم و اصلا قابل مقایسه با تریلری که در E3 نشون دادن نبود.:confused:البته نکته خوشحال کننده این بود که در 60 فریم کامل اجرا میشد.

http://www.gamersyde.com/news_forza_...n-8500_en.html

اما در مورد این تریلر بعد از دیدنش شدیدا از گرافیکش لذت بردم:biggrin1:به مرگ خودم اگر شما هم هر دوی این تریلر ها رو ببینید مثل من گیج میشید.گرافیک واقعا عالی بود باور کنید وقتی که از نمای داخل ماشین داشت بازی میکرد واقعا آدم با فیلم اشتباه میگرفت.
خلاصه که من قاطی کردم اساسی:biggrin1:نمیدونم چرا اینجوری شده؟یعنی ممکنه در بعضی از جاده ها گرافیک فرق کنه؟
خلاصه که اگر بازیه نهایی بخواد مثل تریلر اولی باشه بدونه شک GT 5 بهتره اما اگه بخواد مثل تریلر دومی باشه بدون شک FORZA 3 بهتره.:biggrin1:
تریلر اولی که نوشته شده گیم پلی بازی هست. تریلر دومی رو ندیدم و نمیدونم از زاویه گیم پلی (با HUD) چیزی نشون داده میشه یا نه !

حالا بذار من گیج ترت کنم ! این عکس پایینی همون BMW معروف هست که همه حیرت کرده بودن و اینا :

این یکی عکس هم بوگاتی هست که همین دیروز از توی تنور درومده :

این هم عکسی هست که یه نفر توی Neogaf از گیم پلی اخیر گرفته :

پیدا کنید پرتقال فروش را در مورد AA و شفافیت و کیفیت ماشین ! (همه عکسها با کلیک بزرگ میشن)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or