بهترین گرافیک ریسینگ

بهترین گرافیک ریسینگ

• DIRT 2

رای‌ها: 17 11.6%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 54 36.7%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 71 48.3%
  • NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اولا ps3 قدرت بیشتری ندار (50hz که نشد تفاوت / گرافیک خوب ps3 بخاطر anisotropic ******ing )
دوما کمپانیه پلیفانی برتری خاصی نسبت به بقیه رقبا ندارد (گذشته ها گذشته :cheesygri)
اولا 50 هرتز نیست و 50 Mhz هست. این دو تا خیلی با هم فرق دارن!!
برتری گرافیک Ps3 به 360 علاوه بر اون، محاسبه تعداد تکسچر ها در واحد ثانیه هم هست.
فقط 360 از نظر shadering به ps3 برتری نتا محسوسی داره.
دوستان ببخشید خارج بحث تاپیک بود

چیه نتیجه گیریش غلطه؟ والا من نمیدون تو این حرف هارو از کجات در میاری! این جور که شما میگی بین 1080p و 720p که هیچ فرقی وجود نداره!! بازی که به صورت Native روی رزولوشن 1080p و 60f داره اجرا میشه یعنی نیاز به پردازشی معادل با چندین برابر یک بازی که داره روی 720p و 30f اجرا میشه داره!

توی رزولوشن بالاتر یعین سایز بافت ها بزرگتر و جزییات به همون اندازه بیشتر هست. وقتی شما یک تصویری رو با رزو 720p طوری میبرید بالا که با همون کیفیت روی رزو 1080p اجرا باشه یعنی باید جزییات بافت هارو چند برابر کنید!!

دقیقا ارزش گرافیکی GT5 در همینجاست چون همه این حجم عظیم جزییات رو با نهایت رزولوشون ممکنه و بهترین فریم ریت ارایه میده، چیزی که بقیه رقیب هاش توان رسیدن بهش رو ندارن و حالا حالا ها باید بدون تا بهش برسن!

انهایی هم که ادعا میکنن Forza بهتره و ... کافی هست تو یک تلوزیون 1080p و یا یک 40 اینچ 720p جفتشون رو با هم امتحان کنن تا تفاوت 1080p و 720p رو کامل درک کنن!!

مودبانه تر صحبت کن !

یعنی میفرمایید بازی نداریم که در 1080p اجراشه و گرافیک آشغال داشته باشه ؟! اگه جوابت نه هستش ! که من دیگه حرفی ندارم ! تو درست میگی !

اما اگه جوابت بله هست ، تنها نتیجه ای که میتونم بگیرم اینه که گرافیک و رزلوشن هیچ ربطی به هم ندارن مگر اینکه برای رزلوشن های بالاتر به جزئیات بیشتری نیاز هست ! ولی روند عکسش صادق نیست ! و این یعنی نتیجه گیری ای که اون دوستمون کرده غلطه چون اگه GT5 روی 1080p اجرا میشه دلیلی نداره گرافیک آنچنانیی هم داشته باشه ( نگفتم گرافیک عالی نداره ! به رابط علت و معلولی توجه کن تا اسمها و ... )

و همه اینها یعنی این استدلال غلط هست ! باید از در دیگه ای وارد بشید و بگید گرافیکش بالاتره ! درضمن fps عنوان Forza 3 هم 60 میباشد !

دیگه جای بحث نداره وقتی tvبالا50 داشته باشی و ببینی میفهمی چه فرقی دارن باهم 720 و1080
و میفهمی تفاوت کیفیت رو
محسن جان منظوری ندارم فقط اون بازی گفتی گرافیک اشغال 1080p اجرا میشه نام ببر چون من ندیدم مرسی

عنی میفرمایید بازی نداریم که در 1080p اجراشه و گرافیک آشغال داشته باشه ؟! اگه جوابت نه هستش ! که من دیگه حرفی ندارم ! تو درست میگی !

من کی همچین حرفی زدم و یا از کجای این حرفه من به این نتیجه رسیدی؟ توضیح بده!!

فرض کن بازی X با رزو 720p در سطح کیفیت A قرار داره، اما بازی Y با رزو 1080p در همون سطح کیفیت A هست. این نشون میده که بازی Y چند برابر بازی X پردازش گرافیکی داره. دیگه من فارسی تر از این بلد نبودم توضیح بدم!!

اما اگه جوابت بله هست ، تنها نتیجه ای که میتونم بگیرم اینه که گرافیک و رزلوشن هیچ ربطی به هم ندارن مگر اینکه برای رزلوشن های بالاتر به جزئیات بیشتری نیاز هست ! ولی روند عکسش صادق نیست ! و این یعنی نتیجه گیری ای که اون دوستمون کرده غلطه چون اگه GT5 روی 1080p اجرا میشه دلیلی نداره گرافیک آنچنانیی هم داشته باشه ( نگفتم گرافیک عالی نداره ! به رابط علت و معلولی توجه کن تا اسمها و ... )

بدون احتساب رزو گرافیک GT5 از Forza3 بهتر هست، اما وقتی رزو GT5 روی 1080p هست یعنی پردازش گرافیکی و جزییات بافت هاش خیلی بیشتر از Forza هست که حتی با رزو بالاتر بازم از Forza بهتره!! نمیدونم چیش برای شما غیر قابل درکه؟

شما و دوستانتون توری صحبت میکنید که انگار رزو هیچ ربتی به گرافیک نداره و یه چیز عادی هست!! پس من یک سوال از شما دارم، چرا همین بازی محبوبتون Forza و اکثر بازی های این نسل به زور روی 720p اجرا میشن؟

بازم میگم وقتی شما روی یک تلوزیون و یا LCD که Full HD هست جفت این بازی ها رو انجام بدید به وضوح میبینید که تفاوت اینکه یک بازی Native روی 1080 باشه با اینکه به این رزو آپ اسکیل بشه چه تفاوتی داره!! البته مشروط به اینکه استرچ شدن بافت ها رو نادیده نگیرید!!

فرض کن بازی X با رزو 720p در سطح کیفیت A قرار داره، اما بازی Y با رزو 1080p در همون سطح کیفیت A هست. این نشون میده که بازی Y چند برابر بازی X پردازش گرافیکی داره. دیگه من فارسی تر از این بلد نبودم توضیح بدم!!

بازم میگم وقتی شما روی یک تلوزیون و یا LCD که Full HD هست جفت این بازی ها رو انجام بدید به وضوح میبینید که تفاوت اینکه یک بازی Native روی 1080 باشه با اینکه به این رزو آپ اسکیل بشه چه تفاوتی داره!! البته مشروط به اینکه استرچ شدن بافت ها رو نادیده نگیرید!!
کار به ریاضات و x,yکشید:biggrin1:
کاملا این حرفی که در اخر زدی رو تایید میکنم برقیه هم تا با چشم نبینن متوجه نمیشن ;)

کار به ریاضات و x,yکشید

یزره دیگه پیش بریم کار به علم اشاره هم میکشه...

کاملا این حرفی که در اخر زدی رو تایید میکنم برقیه هم تا با چشم نبینن متوجه نمیشن

کسی که منطق رو قبول نمیکنه حتی اگه با چشم ببینه هم نمیپذیره!

دیدن نمیخواد که، شما خودت فکر کن، اگه ساخت بازی با رزو 1080p با کیفیت مناسب اینقدر راحت و ساده بود چرا این همه بازی که میاد رزوشون 720p هست؟ چرا خود مایکروسافت میگه لازم نیست رزو بازی ها هم 720p باشه و هم AA داشته باشه؟

دیگه جای بحث نداره وقتی tvبالا50 داشته باشی و ببینی میفهمی چه فرقی دارن باهم 720 و1080
و میفهمی تفاوت کیفیت رو
محسن جان منظوری ندارم فقط اون بازی گفتی گرافیک اشغال 1080p اجرا میشه نام ببر چون من ندیدم مرسی

من هم نگفتم دیدم ! گفتم افرادی که واردتر هستند جواب بدند ! من یه تلویزیون پانا سونیک 29 اینچ دارم ! ولی راجع بهش شنیدم !

من کی همچین حرفی زدم و یا از کجای این حرفه من به این نتیجه رسیدی؟ توضیح بده!!

خب ! حرفت درست !

بدون احتساب رزو گرافیک GT5 از Forza3 بهتر هست، اما وقتی رزو GT5 روی 1080p هست یعنی پردازش گرافیکی و جزییات بافت هاش خیلی بیشتر از Forza هست که حتی با رزو بالاتر بازم از Forza بهتره!! نمیدونم چیش برای شما غیر قابل درکه؟

شما و دوستانتون توری صحبت میکنید که انگار رزو هیچ ربتی به گرافیک نداره و یه چیز عادی هست!! پس من یک سوال از شما دارم، چرا همین بازی محبوبتون Forza و اکثر بازی های این نسل به زور روی 720p اجرا میشن؟

سیاست مایکروسافت از ابتدا چیز دیگه ای بوده ! همونطور که کنسولش رو با قیمت 200 دلار به بازار فرستاده و قشر کم درآمد تر رو هدف قرار داده به این هم فکر کرده که ممکنه خیلی ها توانایی استفاده از نمایشگری که 1080p رو ساپورت کنه نداشته باشن ! کاری هم ندارم سیاستش درسته یا نه !

قسمت اول حرفت کاملاً درسته ! اما قسمت دومش نه ! چون یه اگر هم میخواست ! *یعنی من به شخصه هنوز ویدئو یا مدل سازیی رو که نشون بده گرافیک GT5 بیشتر از Forza 3 هست ندیدم ! یعنی وقتی میتونی قسمت اول حرفت رو به قسمت دوم ربط بدی که نشون داده باشی :

بازی X با رزو 720p در سطح کیفیت A قرار داره، اما بازی Y با رزو 1080p در همون سطح کیفیت A هست.

تا وقتی چنین موضوعی رو نتونی به وضوح نشون بدی استدلالت در قسمت دوم میلنگه ! باید بتونی نشون بدی کیفیت این دو تا بازی در رزلوشن های ذکر شده یکی هست ! به همین سادگی ! و هنوز چنین کاری ممکن نیست ، پس بحث کردن در موردش و استفاده کردن از این نوع استدلال برای نشون دادن برتری گرافیکی GT5 کاری هست که به نتیجه نخواهد رسید !

یعنی جدا فکر میکنی گرافیک Forza3 از GT5 بهتره؟:confused:

بیخیال! من در رابطه با گرافیک GT5 و اینکه چرا عظیم تر از Forza3 هست با دلیل حرفم رو زدم، حالا کسی خواست قبول کنه کسی خواست نه...

سیاست مایکروسافت از ابتدا چیز دیگه ای بوده ! همونطور که کنسولش رو با قیمت 200 دلار به بازار فرستاده و قشر کم درآمد تر رو هدف قرار داده به این هم فکر کرده که ممکنه خیلی ها توانایی استفاده از نمایشگری که 1080p رو ساپورت کنه نداشته باشن ! کاری هم ندارم سیاستش درسته یا نه !

بیخود کردن سیاست هاشون فرق میکنه!! چه طور انوقت که قول بازی های HD با بهترین کیفیت رو میدادن فکر نمیکردن احینا کسی ممکنه تلویزیون های 1080p نداشته باشه؟ از ان اولی که من یادمه مایکرو داشت قول بازی های HD با بهترین رزولوشون هارو میداد، حتی بعد از انتشار GeoW1 و ان زمانی که طرفداران 360 فکر میکردن بهتر از این بازی وجود نداره و عمرا PS3 نمیتونه به گرد پای این بازی برسه (واقعا تو ان تاپیک :اخبار داغ کنسول ها چقدر میخندیدیم!!) طرفداران 360 ادعا میکردن که وقتی دارگون (دقیقا با همین تلفظ!!) خفته 360 بیدار شه 1080 که سحله 4000 هزار رو هم اجرا میکنه!!!

چطور شد حالا که دیده کنسولش نمیتونه همه بازی هارو به صورت HD و با AA و فریم ثابت اجرا کنه سیاست هاش تغییر کرد؟

یعنی جدا فکر میکنی گرافیک Forza3 از GT5 بهتره؟:confused:

بیخیال! من در رابطه با گرافیک GT5 و اینکه چرا عظیم تر از Forza3 هست با دلیل حرفم رو زدم، حالا کسی خواست قبول کنه کسی خواست نه...

فعلاً آره ! بعداً رو نمیدونم ! آخه خیلی زوده ! هنوز عکس درست و حسابی از GT5 نیومده ! در حالی که Forza 3 رو کلی فیلم و عکس دیدم ازش !

بیخود کردن سیاست هاشون فرق میکنه!! چه طور انوقت که قول بازی های HD با بهترین کیفیت رو میدادن فکر نمیکردن احینا کسی ممکنه تلویزیون های 1080p نداشته باشه؟ از ان اولی که من یادمه مایکرو داشت قول بازی های HD با بهترین رزولوشون هارو میداد، حتی بعد از انتشار GeoW1 و ان زمانی که طرفداران 360 فکر میکردن بهتر از این بازی وجود نداره و عمرا PS3 نمیتونه به گرد پای این بازی برسه (واقعا تو ان تاپیک :اخبار داغ کنسول ها چقدر میخندیدیم!!) طرفداران 360 ادعا میکردن که وقتی دارگون (دقیقا با همین تلفظ!!) خفته 360 بیدار شه 1080 که سحله 4000 هزار رو هم اجرا میکنه!!!

چطور شد حالا که دیده کنسولش نمیتونه همه بازی هارو به صورت HD و با AA و فریم ثابت اجرا کنه سیاست هاش تغییر کرد؟

من دیگه نمیدونم ! مایکرو بیخود کرده نه من !! من که کاره ای نیستم ! :biggrin1:

آخه هنوز نیومده ، با دو تا عکس پولیش شده هم از GT و هم Forza شما چطوری میخواید مقایسه کنید .
من فقط دموی DiRT 2 رو بازی کردم و به نظرم واسه یه بازی رالی خیلی عالیه ، بافت ها خیلی خوبه فریم ریت ثابت و بازی روون اجرا میشه . در ضمن تخریب پذیری هم خوبه البته اون دو تا پیستی که توی دمو بود زیاد شامل جزئیات نمیشد ولی من از گرافیگ و گیمپلی DiRT 2 خیلی خوشم اومد .
آها یه چیز دیگه بحث بین 1080 و 720 شد . این که گرافیک رو ثابت نمی کنه و فقط وضوح و کیفیت تصویر و تکسچر ها رو زیاد می کنه ولی راجع به فریم واقعا اگر پولی فونی دروغ نگفته باشه که خیلی وقتا دیدیم گندش در میاد و بازی روی 30 فریم اجرا میشه یه بازی با اون همه جزئیات روی 1080P و 60 فریم واقعا میتونه جالب باشه .
همه بازی های Arcade روی 1080P اجرا میشن ولی کسی نمیگه چون 1080P پس گرافیکش خوبه .
در کل از روی دو تا عکس که مطمئن باشید توی حالت Photo Mode گرفته شده نمیشه قضاوت کرد !

پستهای غیر مرتبط با بحث ریسینگ پاک شدن.
---------------------
فعلاً آره ! بعداً رو نمیدونم ! آخه خیلی زوده ! هنوز عکس درست و حسابی از GT5 نیومده ! در حالی که Forza 3 رو کلی فیلم و عکس دیدم ازش !
فقط یه سوال ! چند تا فیلم HD Direct Feed درست حسابی از گیم پلی (یعنی با HUD) این Forza 3 دیدین تا حالا ؟ لطفآ لینکهاش رو بدین ما هم ببینیم. همین طور عکسهای گیم پلی (با HUD)
از اون طرف بازی GT5 Prologue رو چند میلیون نفر بازی کردن و فکر نمیکنم دیگه نیازی به عکس و فیلم برای اثبات چیزی باشه. کسانی هم که اون بازی رو انجام دادن توی مدل سازی و گرافیک اتومبیلها هیچ کم و کاستی ندیدن و GT5 حتی اگه 1% هم از اون بهتر باشه شاهکاره.
الآن توی گوگل عبارت PGR4 Photo Mode رو سرچ کنین. عکسهایی میبینین که کاربرای عادی گرفتن و Forza 3 و GT5 رو له میکنه ! چون با 100 تا روتوش و افکت ساخته شده. اگه PGR4 رو بازی کرده باشین تصدیق می فرمایین که همچین گرافیک و جزییاتی نداشت (روی عکسها کلیک کنین تا بزرگ بشن) البته این عکسها فقط از دو سه صفحه اول تاپیکهای 60,70 صفحه ای بیرون اومده و اگه بگردین از این بهتر هم خیلی پیدا میکنین !

واقعا این حرف یعنی چی که, اگه یه بازی 1080p باشه پس بافت ها و جزئیات گرافیکی ایش هم بالاس!!
رزولوشن فقط میزان تراکم پیکسل های روی صفحه رو تعیین میکنه, ربطی به بالا بودن جزئیات گرافیکی نداره
virtua tennis هم با رزولوشن 1080p native اجرا میشه پس یعنی کیفیت بافت ها و جزئیاتش بالاس؟!
با بالا رفتن رزولوشن فقط تعداد پیکسل های روی صفحه زیاد میشن(البته پردازش بیشتری رو میطلبه) که باعث میشه تصویر وضوح بالاتری داشته باشه دیگه ربطی به گرافیک بازی نداره.

آخرین ویرایش:
آریا دقیقا منم این حرف ها رو میزنم ولی تا میگم از Forza چیزی بیرون نیومده و حداقل ما یه دمو از GT بازی کردیم همه میگن بس کن فنبوی بازی رو :دی
اون حالت Photo Mode رو هم اشاره کردم بالا ولی خوب یه مدیر بگه کسی بهش چیزی نمیگه ولی ما بگیم میگن فنبوی هستی :دی
پ.ن : مرسی آریا از پستت ، همیشه از پستات استفاده می کنم . :smile:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or