بهترین گرافیک ریسینگ

بهترین گرافیک ریسینگ

• DIRT 2

رای‌ها: 17 11.6%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 54 36.7%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 71 48.3%
  • NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کاملا درسته.هرکی نورپردازی و بافت با جزییات dirt2 ببینه متوجه میشه که واقعا گرافیک فوق العاده ای داره.فقط دوس دارم بدونم رو pc چه گرافیکی میشه:eek:
البته نسخه ی pc یه مشکلی واسه pc بازا ایجاد میکنه ... اونم اینه که خدا میدونه
چه سخت افزاری میخاد تا روون اجرا بشه !! :eek: به نظرم بازی ریسینگ برای این که
حال بده باید 60 فریم باشه ... خدارو شکر forza & GT رو 60 فریم قفلن و نگران
سخت افزار و .. نیستم
شخصا ترجیح میدم نسخه ی کنسولی dirt 2 رو روی 60 فریم با گرافیک کمتر (60 فریم اجرا میشه دیگه ؟) بازی کنم ولی نسخه ی pc رو با افت فریم بازی نکنم :-"
کلا با احتساب گرافیک ماشین و محیط و تعداد ماشین و فیزیک اونها و .... سر جمع
به نظرم forza رو بیشتر بپسندم بعدش GT&dirt2

من به شیفت رای دادم که اون دوستمون تنها نباشه....:cheesygri

ولی dirt2 واقعا قشنگ کار کردن از گرافیکه بازی در گیم پلی که عالی کار کردن بگیر تا نور پردازی عالیتر.....
البته بقیه هم خوبن ولی من با این بیشتر حال کردم....

البته نسخه ی pc یه مشکلی واسه pc بازا ایجاد میکنه ... اونم اینه که خدا میدونه
چه سخت افزاری میخاد تا روون اجرا بشه !! :eek: به نظرم بازی ریسینگ برای این که
حال بده باید 60 فریم باشه ... خدارو شکر forza & GT رو 60 فریم قفلن و نگران
سخت افزار و .. نیستم
شخصا ترجیح میدم نسخه ی کنسولی dirt 2 رو روی 60 فریم با گرافیک کمتر (60 فریم اجرا میشه دیگه ؟) بازی کنم ولی نسخه ی pc رو با افت فریم بازی نکنم :-"
کلا با احتساب گرافیک ماشین و محیط و تعداد ماشین و فیزیک اونها و .... سر جمع
به نظرم forza رو بیشتر بپسندم بعدش GT&dirt2
dirt2 هم روی 60 فریم هست و فیزیک بینظیری داره.وقتی میپیچی اصطکاک بسیار عالی با چرخ ایجاد میشه.اصلا فکرشو نمیکردم انقدر پیشرفت کنن.امسال بهترین سال تاریخ بازیهای ریسینگه.;)شایدم بهترین سال تاریخ بازیهای کامپیوتری:-"

دوستان میخواید چندتا عکس جدید و با کیفیت از GT5 بذارم ؟ :biggrin1: از همون ماشین آبیه که توی دمیجش مشکل داشتم ؟ کیفیت عکسش اینبار خوبه و از دمیج هم خبری نیست !!

خواستید بگید بذارم ! نخواستید هم که ... خودم میبینم فقط ! :laughing:

معلومه فن های 360 میان الکی از روی نمیدونم چی میگن میگنfroza در صورتی چشمه ادم وقتی دو تا شو میبینه میگه گرن توریسمو ولی مغز فن ها یه چیز دیگه میگه

فن های 360 به قول شما !! رفتن چندتا عکس ( 250 تا ) و چند تا ویدئو از گیم پلی و ... ( 30 - 40 تا ) تا و چندتا مقاله ( 10 -20 تا ) دیدن و بعد میان نظر میدن ! شما هر وقت اینقدر اطلاعات از Forza 3 رو مرور کردی ، بعد بیا بگو کی فنه کی نیست !

آخرین ویرایش:
معلومه فن های 360 میان الکی از روی نمیدونم چی میگن میگنfroza در صورتی چشمه ادم وقتی دو تا شو میبینه میگه گرن توریسمو ولی مغز فن ها یه چیز دیگه میگه

شما بهتره نظر خودت بگی و به نظر دیگران کاری نداشته باشی.

خوب وقتی بازی ای روی رزولوشن 1080p اجرا میشه بافت زنی و نورپردازی بهتر و دقیق تری نسبت به بازی ای که روی 720p اجرا میشه داره , یعنی باید داشته باشه...فکر نمی کنم کسی وجود داشته باشه که این اصل رو انکار کنه.

خوب وقتی بازی ای روی رزولوشن 1080p اجرا میشه بافت زنی و نورپردازی بهتر و دقیق تری نسبت به بازی ای که روی 720p اجرا میشه داره , یعنی باید داشته باشه...فکر نمی کنم کسی وجود داشته باشه که این اصل رو انکار کنه.

به نظرم نتیجه گیریت کاملاً غلط هست ! چون یه بازی دو بعدی و ساده و حتی با گرافیک داغون رو هم احتمال زیاد میشه در چنین رزولوشنی اجرا کرد ! یعنی کیفیت بافت و نورپردازی و ... ربطی به رزولوشن نداره ! ولی اینطور میشه گفت که رزولوشن بالاتر کیفیت کار رو بهتر نشون میده ! که اون یه بحث دیگست !

دوستانی که وارد هستن نظر بدن لطفا! من زیاد وارد نیستم !

وقتی بازی ای روی رزولوشن 1080p ساخته میشه تمام بافتها و جزئیات و نور پردازی برای بهبود گرافیک باید از رزولوشن بالایی برخوردار باشند. این در صورتیه که GT5 با این رزولوشن همچنان در واقع گرا بودن یکه تازی میکنه یعنی بازی روی 720p ساخته نشده که با 1080p بخوادUpscale بشه.
به هر حال اگر این ادعای سازنده های GT5 مبنی بر اینکه بازی در حالت 1080pو 60f بر ثانیه روی PS3 صحت داشته باشه ,دو چیزو میرسونه:
1.قدرت گرافیکیه بالای PS3
2.برتریه بی چونو چرای کمپانیه پلیفانی نسبت به سایر رقبا

شما حالت خوبه
من نظر خودمو گفتم دیگه کی به دیگران کار داشت

ببخشید که من جواب میدم.....
دلیل نمیشه چون نظرت اینه کسی چیزی نگه خوب شما با این نظرت داری به فنهای 360 توهین میکنی...خوب منم بیام بگم فلان بازی بازی بدرد نمیخوره آشغاله و از این حرفها دلیل نمیشه چون نظرمه همه قبول کنن و هیچی نگن

شما بهتره راجبه خوبیهای gt حرف بزنی نه هی تو سر بازیهای دیگه بزنی.....

ولی خدایی داره به dirt ظلم میشه....چنتا تریلر از dirt ببینید با کیفیت بالا حتما نظرتون عوض میشه....

وقتی بازی ای روی رزولوشن 1080p ساخته میشه تمام بافتها و جزئیات و نور پردازی برای بهبود گرافیک باید از رزولوشن بالایی برخوردار باشند. این در صورتیه که GT5 با این رزولوشن همچنان در واقع گرا بودن یکه تازی میکنه یعنی بازی روی 720p ساخته نشده که با 1080p بخوادUpscale بشه.
به هر حال اگر این ادعای سازنده های GT5 مبنی بر اینکه بازی در حالت 1080pو 60f بر ثانیه روی PS3 صحت داشته باشه ,دو چیزو میرسونه:
1.قدرت گرافیکیه بالای PS3
2.برتریه بی چونو چرای کمپانیه پلیفانی نسبت به سایر رقبا

حاجی زیاد ربطی به رزولیشن نداره جزئیات و بافت ها رو میشه با تکنیک های مختلف گرافیکی
بالا برد ... مثلا بازی cod 4-5 حتی 720p هم نیستن ... اما به نظرت گرافیکشون خیلی پایین بود ؟
از خیلی از بازیای 720 بهتر بودن یا virtua tennis 3-2009 روی 1080p هستن ولی گرافیک و نورپردازیشون
به گرد پای top spin 3 هم نمیرسه ! اصلا قابل مقایسه نیستن
پس مطمئن باش 1080p بودن GT نمیتونه دال بر گرافیک و نورپردازی بهترش باشه
البته 1080p بودن GT میتونه تو تلوزیون های خیلی بزرگ یه پوئن مثبت باشه در مقابل forza
ما که تلوزیون 32 اینچ داریم ... 720p و 1080p هیچ تفاوتی تو این رنج ندارن :laughing:

اولا ps3 قدرت بیشتری ندار (50hz که نشد تفاوت / گرافیک خوب ps3 بخاطر anisotropic ******ing )
دوما کمپانیه پلیفانی برتری خاصی نسبت به بقیه رقبا ندارد (گذشته ها گذشته :cheesygri)

به نظرم نتیجه گیریت کاملاً غلط هست ! چون یه بازی دو بعدی و ساده و حتی با گرافیک داغون رو هم احتمال زیاد میشه در چنین رزولوشنی اجرا کرد ! یعنی کیفیت بافت و نورپردازی و ... ربطی به رزولوشن نداره ! ولی اینطور میشه گفت که رزولوشن بالاتر کیفیت کار رو بهتر نشون میده ! که اون یه بحث دیگست !

دوستانی که وارد هستن نظر بدن لطفا! من زیاد وارد نیستم !
چیه نتیجه گیریش غلطه؟ والا من نمیدون تو این حرف هارو از کجات در میاری! این جور که شما میگی بین 1080p و 720p که هیچ فرقی وجود نداره!! بازی که به صورت Native روی رزولوشن 1080p و 60f داره اجرا میشه یعنی نیاز به پردازشی معادل با چندین برابر یک بازی که داره روی 720p و 30f اجرا میشه داره!

توی رزولوشن بالاتر یعین سایز بافت ها بزرگتر و جزییات به همون اندازه بیشتر هست. وقتی شما یک تصویری رو با رزو 720p طوری میبرید بالا که با همون کیفیت روی رزو 1080p اجرا باشه یعنی باید جزییات بافت هارو چند برابر کنید!!

دقیقا ارزش گرافیکی GT5 در همینجاست چون همه این حجم عظیم جزییات رو با نهایت رزولوشون ممکنه و بهترین فریم ریت ارایه میده، چیزی که بقیه رقیب هاش توان رسیدن بهش رو ندارن و حالا حالا ها باید بدون تا بهش برسن!

انهایی هم که ادعا میکنن Forza بهتره و ... کافی هست تو یک تلوزیون 1080p و یا یک 40 اینچ 720p جفتشون رو با هم امتحان کنن تا تفاوت 1080p و 720p رو کامل درک کنن!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or