Captain Mitchell
کاربر سایت
تقریبا یک هفتس بعد از اینکه یه بازی رو از رو هارد پاک کردم و البته پاک هم نشد ! جاش یه لودینگ مونده و همینجوری میچرخه ... #
حالا موقع اینستال هر بازی یا آپدیت ارور 80030150 میده
کمک !
کنسول رو Recovery کن ....
تقریبا یک هفتس بعد از اینکه یه بازی رو از رو هارد پاک کردم و البته پاک هم نشد ! جاش یه لودینگ مونده و همینجوری میچرخه ... #
حالا موقع اینستال هر بازی یا آپدیت ارور 80030150 میده
کمک !
کنسول رو Recovery کن ....

از این روش استفاده کن شاید نتیجه بگیری اگر نگرفتی باید کنسولت رو Recover کنی که در اون صورت کل اطلاعات روی دستگاهت پاک میشه !یعنی دقیقا چیکار کنم ؟
فایلهام نمیپره ؟![]()
یعنی دقیقا چیکار کنم ؟
فایلهام نمیپره ؟![]()

از این روش استفاده کن شاید نتیجه بگیری اگر نگرفتی باید کنسولت رو Recover کنی که در اون صورت کل اطلاعات روی دستگاهت پاک میشه !
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=40461
نه فرقی نمیکنه چه کپی باشه چه orig جواب میده !!دست شما درد نکنه ولی این روش شما برای دستگاهای کپی خور باید باشه اگه اشتباه نکنم ؟
من امروز اومدم کنسول رو روشن کنم دیدم کنسول روشن میشه یعنی صدای فن میاد ولی تصویر نمیاد بعد حدود چند ثانیه کنسول خاموش شد و چراغ قرمز چشمک زن میشه
الان این مشکلش چیه؟ چیکار کنم؟ درست میشه یا یکی دیکه بخرم 120 اسلیمم هست :d
خرابی تو اسلیم هم انقدر شایعست؟:-oخوب خدا بیامورزش به فنا رفت:d
اگر پول داری برو یکی دیگه بخر و اگر فعلا پول نداری برو همین را تعمییر کن فکر کنم هزینه ای که میدی حوله حوش 70 تومانی پات در میاد
حالا میله خودتت هست:d

خرابی تو اسلیم هم انقدر شایعست؟:-o
دلیلی داره? میشه لطف کنید بگید چه نکاتی رو باید رعایت کنیم تا به این بلا دوچار نشیم![]()

اینجور نوشته میگه شما نمیتونید این بازی رو روی تنظیمات خروجی ویدئو شناخته شده بازی کنیم یا مشکل از کابل ویدیو شما هست یا تنظیمان setting ps3 شما دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه !بجه ها gta iv خريدم
ايرور ميده
you cannot play this game at the current video output setting
(80028f10
جكار كنم؟![]()
8002f157