بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام
من پنجشنبه يك كنسول 320 خريدم .ديروز هم مشكلي نداشت ولي امروز روشن ميشه ولي تلويزيون انو نميشناسه. در ضمن با كابل hdmi به tv وصل هست.با كابل خودش هم وصل شدم فرقي نكرد. كسي با اين مشكل برخورد كرده؟ ميشه راهنمايي كنيد.

سلام
من پنجشنبه يك كنسول 320 خريدم .ديروز هم مشكلي نداشت ولي امروز روشن ميشه ولي تلويزيون انو نميشناسه. در ضمن با كابل hdmi به tv وصل هست.با كابل خودش هم وصل شدم فرقي نكرد. كسي با اين مشكل برخورد كرده؟ ميشه راهنمايي كنيد.

تی وی چی هست عزیز ؟
با کابل کامپوننت هم تست کردی ؟

به نظرم افقی بذار چون بچه ها یه نتیجه بندی کرده بودن که بیشتر افقی بهتره(البته این رو بگم که زیاد فرقی نداره) فقط عمودی به نظره من یه ذره به لنز فشار میاره(نریزید روی سرم نظره منه)

فرقی نداره !
چه عمودی و چه افقی ...

وقتی نظری میدید باید روی دلیل و مدرک باشه... اینکه آخرش نظر شخصی اضافی کنید دلیل بر اینکه اگه غلط هم بود ایرادی نداره نیست!

سلام

دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دار تا چند تا بوق بزنه و ریست شه فکر کنم درست بشه

دوستان این ارور 80710092 چیه؟
به خاطر خرابی های اخیر سرورهای PSN هست .
این راهکار احتمالا جواب مبده تا حداقل کمتر با این ارور مواجه بشید. در XMB به قسمت Settings>Network Settings>Media Server Connection و اون رو Disable کنید!
آدرس DNS رو هم به صورت دستی وارد کنید.

سلام دوستان ببخشید که جاش اینجا نیست
دوستان درسته که پلی 3 فت دو تا لنز درایو داره :-o:-o من اینو خوندم شاخ دراوردم نمیدونم راسته ؟؟ ولی فکر نکنم باشه
دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید

دوستان درسته که پلی 3 فت دو تا لنز درایو داره :-o:-o من اینو خوندم شاخ دراوردم نمیدونم راسته ؟؟ ولی فکر نکنم باشه
منم شنیدم داره اما باز شدش رو ندیدم تا مطمئن بشم !
یکیش میگن برای DVDوCD هست اون یکی هم برای Blu-ray
بهتر بود تو این تاپیک میپرسیدی :
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل هک* (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Like
Reactions: *CATALAN*

بله عزیزم دو تا لنز داره که یکی اختصاصی سونی جهت بلوری هستش و دیگری معمولی جهت خوندن DVD

شک نکن

• Like
Reactions: *CATALAN*
بله عزیزم دو تا لنز داره که یکی اختصاصی سونی جهت بلوری هستش و دیگری معمولی جهت خوندن DVD

شک نکن

نه عزیز نداره :d
شما دلیل بیارید که من قانع بشم:-/
ما قبلا سر این که پلی3 دو تا لنز داره نزدیک صد پست زدیم و اخرش هم به هیچ نتیجه ای نرسیدم
اگر شما میگید داره باید کنسول خودت را باز کن و ازش عکس بگیر و نشونمان بده و بعد من انوقت حرفت بارو میکنم :|

نه عزیز نداره :d
شما دلیل بیارید که من قانع بشم:-/
ما قبلا سر این که پلی3 دو تا لنز داره نزدیک صد پست زدیم و اخرش هم به هیچ نتیجه ای نرسیدم
اگر شما میگید داره باید کنسول خودت را باز کن و ازش عکس بگیر و نشونمان بده و بعد من انوقت حرفت بارو میکنم :|

من بیشتر از 10 تا کنسول باز کردم و دیدم
چون در بودنش هم شک ندارم دلیلی نداره که کنسولمو باز کنم و پلمپشو از بین ببرم
شما اگر در بودن لنز دوم شک دارین میتونین کنسوبتونو باز کنین و مشاهده بفرمایید
در ضمن در موردی که اطلاعات کافی ندارید با اطمینان صحبت نفرمایید
دقیقا یک ماه قبل بود که من عرض کردم سری فت 60 نانومتری دو تا فن داره داشتن خرخره منو میجوییدن تا اینکه یه دوستی از همین فروم اومد منزل ما و با چشمانش فن دوم رو مشاهده کرد

خوشبختانه به اطلاعات خودم شک ندارم و دلیلی نداره که برای اثبات یه حقیقت به خودم کنسولمو باز کنم
آدرس میدم لطف کنید کنسولتونو بیارین براتون باز میکنم و لنز دوم رو نشونتون میدم

من بیشتر از 10 تا کنسول باز کردم و دیدم
چون در بودنش هم شک ندارم دلیلی نداره که کنسولمو باز کنم و پلمپشو از بین ببرم
شما اگر در بودن لنز دوم شک دارین میتونین کنسوبتونو باز کنین و مشاهده بفرمایید
در ضمن در موردی که اطلاعات کافی ندارید با اطمینان صحبت نفرمایید
دقیقا یک ماه قبل بود که من عرض کردم سری فت 60 نانومتری دو تا فن داره داشتن خرخره منو میجوییدن تا اینکه یه دوستی از همین فروم اومد منزل ما و با چشمانش فن دوم رو مشاهده کرد

خوشبختانه به اطلاعات خودم شک ندارم و دلیلی نداره که برای اثبات یه حقیقت به خودم کنسولمو باز کنم
آدرس میدم لطف کنید کنسولتونو بیارین براتون باز میکنم و لنز دوم رو نشونتون میدم

فکر کنم شما حتما تعمییراتی چیزی داشتی که ده تا باز کردی و دیدی

منم کنسولم پولمش بسته هست و تا چند ماه دیگه تقریبا 3 ماه دیگه دارم میرم خارج و وقتی اونجا رفتم دستگاهم را با خودم میبرم و بهشون میگم برایم بازش کنند تا من ببینم چند تا لنز داره و یا اصلا از خودشون میپرسم ببینم خودشون چی میگند دیگه نماینده سونی هست اونجا که جواب من را بده :d
این طوری حتما به یک جوابی میرسم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or