mb-21
کاربر سایت
راستی این بازی که عکسشو گذاشتی نوشتی فقط ... چه بازیه هست ؟
این جا تاپیک مشکلات کنسول هست نه بازی (برای اینکه دلت رو نشکونم میگم:L.A.NOIRE)
راستی این بازی که عکسشو گذاشتی نوشتی فقط ... چه بازیه هست ؟
این جا تاپیک مشکلات کنسول هست نه بازی (برای اینکه دلت رو نشکونم میگم:L.A.NOIRE)
سلام
من پنجشنبه يك كنسول 320 خريدم .ديروز هم مشكلي نداشت ولي امروز روشن ميشه ولي تلويزيون انو نميشناسه. در ضمن با كابل hdmi به tv وصل هست.با كابل خودش هم وصل شدم فرقي نكرد. كسي با اين مشكل برخورد كرده؟ ميشه راهنمايي كنيد.
تی وی چی هست عزیز ؟
با کابل کامپوننت هم تست کردی ؟
به نظرم افقی بذار چون بچه ها یه نتیجه بندی کرده بودن که بیشتر افقی بهتره(البته این رو بگم که زیاد فرقی نداره) فقط عمودی به نظره من یه ذره به لنز فشار میاره(نریزید روی سرم نظره منه)
سلام
من پنجشنبه يك كنسول 320 خريدم .ديروز هم مشكلي نداشت ولي امروز روشن ميشه ولي تلويزيون انو نميشناسه. در ضمن با كابل hdmi به tv وصل هست.با كابل خودش هم وصل شدم فرقي نكرد. كسي با اين مشكل برخورد كرده؟ ميشه راهنمايي كنيد.
منم شنیدم داره اما باز شدش رو ندیدم تا مطمئن بشم !سلام دوستان ببخشید که جاش اینجا نیست
دوستان درسته که پلی 3 فت دو تا لنز درایو داره :-o:-o من اینو خوندم شاخ دراوردم نمیدونم راسته ؟؟ ولی فکر نکنم باشه
دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام دوستان ببخشید که جاش اینجا نیست
دوستان درسته که پلی 3 فت دو تا لنز درایو داره :-o:-o من اینو خوندم شاخ دراوردم نمیدونم راسته ؟؟ ولی فکر نکنم باشه
دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید
بله عزیزم دو تا لنز داره که یکی اختصاصی سونی جهت بلوری هستش و دیگری معمولی جهت خوندن DVD
شک نکن
نه عزیز نداره :d
شما دلیل بیارید که من قانع بشم
ما قبلا سر این که پلی3 دو تا لنز داره نزدیک صد پست زدیم و اخرش هم به هیچ نتیجه ای نرسیدم
اگر شما میگید داره باید کنسول خودت را باز کن و ازش عکس بگیر و نشونمان بده و بعد من انوقت حرفت بارو میکنم
من بیشتر از 10 تا کنسول باز کردم و دیدم
چون در بودنش هم شک ندارم دلیلی نداره که کنسولمو باز کنم و پلمپشو از بین ببرم
شما اگر در بودن لنز دوم شک دارین میتونین کنسوبتونو باز کنین و مشاهده بفرمایید
در ضمن در موردی که اطلاعات کافی ندارید با اطمینان صحبت نفرمایید
دقیقا یک ماه قبل بود که من عرض کردم سری فت 60 نانومتری دو تا فن داره داشتن خرخره منو میجوییدن تا اینکه یه دوستی از همین فروم اومد منزل ما و با چشمانش فن دوم رو مشاهده کرد
خوشبختانه به اطلاعات خودم شک ندارم و دلیلی نداره که برای اثبات یه حقیقت به خودم کنسولمو باز کنم
آدرس میدم لطف کنید کنسولتونو بیارین براتون باز میکنم و لنز دوم رو نشونتون میدم