بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام
دوستان من وقتی میخوام Patch v2.00 بازی Heavy Rain رو نصب کنم به 14% که میرسه این ارور رو میده : 80029564
حجم اپدیت هم 1142 مگابایته با تایتل ای دی : BCES00797
مشکل از چیه؟نکنه ناقص دانلود شده؟

این ارور 80029564 بعضی مواقع برای پچ یا بازی پیش میاد
متاسفانه راهی جز دانلود دوباره ندارین!
بهتره تا جایی که امکان داره از download in background هم استفاده نکنین!

این ارور 80029564 بعضی مواقع برای پچ یا بازی پیش میاد
متاسفانه راهی جز دانلود دوباره ندارین!
بهتره تا جایی که امکان داره از download in background هم استفاده نکنین!

نمیشه extract کرد بعد با ftp ریخت تو هارد؟
اخه بیچاره شدم تا تونستم ‏دانلود ‏کنم.
download in background دیگه چیه

با pc دانلود کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جیلبریک شدس کنسولتون؟!
با موبایل دانلود کردم.(یه هفته طول کشید:()
بله jailbreak شدست. 3.55 Kmeaw
فایل pkg رو که extract میکنم یه پوشه تو مسیر USRDIR هست به نام PATCH_DATA که حجمش 1.09 گیگه وتمامی اپدیت های MOVE تو این فلدر هست ولی نمیدونم کجا باید کپی کنم؟:(

فایل pkg رو که extract میکنم یه پوشه تو مسیر USRDIR هست به نام PATCH_DATA که حجمش 1.09 گیگه وتمامی اپدیت های MOVE تو این فلدر هست ولی نمیدونم کجا باید کپی کنم؟:(
شما باید فایل PKGتون رو کپی کنید تو ریشه فلش مموری تون بعد وصل کنید به PS3
از Install Pakage Files روی فایل PKG مورد نظرتون برید و نصبش کنید !!!

شما اطلاعاتي رو كه لازم داري رو كپي بگير بعد يه restart factory كن...همه چيز از دم پاك ميشه
نه اقا چرا باید اینکارو کنید که کل تروفی هاتون پاک شه تو تاپیک زیر اموزشش رو نوشتم !
طریقه پاک کردن Corrupted Data در PS3

آخرین ویرایش:
شما باید فایل PKGتون رو کپی کنید تو ریشه فلش مموری تون بعد وصل کنید به PS3
از Install Pakage Files روی فایل PKG مورد نظرتون برید و نصبش کنید !!!
این کارو میکنم ولی وقتی به 14% میرسه ارور 80029564 میده.حجم اپدیت هم درسته. 1142 مگه(BCES00797)

این کارو میکنم ولی وقتی به 14% میرسه ارور 80029564 میده.حجم اپدیت هم درسته. 1142 مگه(BCES00797)
تنها راه نصب فایل های PKG همینه !!!
شما از سایت زیر Update بازی هاتو بگیر که مستقیم از خود سونی میگیره !!!
http://ps3.brewology.com/

آخرین ویرایش:

عزیز من جان من دوست من جیلبریک بخشش جداست !!!
سوالت جاش اینجا نیست!!!
اونجا بپرس جوابت رو میگیری !!!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
وقی میخواستم کنسول رو اپگرید کنم با این ایرور روبرو میشم 8002f2c5 file corrupted البته تا 27 درصد پر میشه بعد اینو میزنه کنسول هم بالا نمیاد ترخدا کمک کنید

سلام
میگم این مشکل چراغ زردps3 هنوز بطور کامل رفع نشده؟
آخه من هر دفعه درستش میکنم بعد از یک هفته خراب میشه
خیلی ممنون

یکی دیگه بگیر:d

کلا اگه دستگاهت چراغ زرد داد اگه تعمیر هم شد یکی دیگه بگیری به نظرم بهتره.
چراغ زرد تو مدل های اسلیم تقریبا رفع شده

سلام دوستان
وقی میخواستم کنسول رو اپگرید کنم با این ایرور روبرو میشم 8002f2c5 file corrupted البته تا 27 درصد پر میشه بعد اینو میزنه کنسول هم بالا نمیاد ترخدا کمک کنید

درباره ی این ارور تو فروم پلی استیشن زیاد بحث شده و راه حل های متفاوتی هم پیشنهاد شده

ولی ظاهرا به نتیجه ای نرسیدن: اینارو بخون

http://community.us.playstation.com/thread/3417478?start=0&tstart=0

http://community.us.playstation.com/thread/3414361?start=0&tstart=0

اینم یه فروم دیگه:

http://www.digitalworldz.co.uk/257486-problem-8002f2c5-8002f225.html

حالا دوستان راه حلی میدونن بگن

دوستان من یه مدته برای دستگام یه مشکلی پیش اومده اونم اینکه وقتی دستگاه با کابل HDMI به تلوزیون وصل هست بعد از چند دقیقه کار تصویر شروع می کنه به پرش البته این حالت فقط توی XMB بود و توی هیچ بازی ای تصویر نمی پرید اما جدیدا توی متال گیر 4 هم این مشکل پیش میاد . بعد از چند دقیقه هم سرعت پرش ها زیاد می شه و یهو تلوزیون پر از برفکهای خاکستری و رنگی میشه بعد یهو سیاه میشه و بعد دوباره درست می شه. با کابل AV که وصل می کنم اما این مشکل نیست. از کابل HDMI هم فکر نکنم باشه چون لپ تاپم رو با همون وصل می کنم به تلوزیون . ممنون می شم راهنماییم کنید خیلی می ترسم.(قبل از اینکه دستگاهم رو هک کنم هم این مشکل بود)

دوستان من یه مدته برای دستگام یه مشکلی پیش اومده اونم اینکه وقتی دستگاه با کابل HDMI به تلوزیون وصل هست بعد از چند دقیقه کار تصویر شروع می کنه به پرش البته این حالت فقط توی XMB بود و توی هیچ بازی ای تصویر نمی پرید اما جدیدا توی متال گیر 4 هم این مشکل پیش میاد . بعد از چند دقیقه هم سرعت پرش ها زیاد می شه و یهو تلوزیون پر از برفکهای خاکستری و رنگی میشه بعد یهو سیاه میشه و بعد دوباره درست می شه. با کابل AV که وصل می کنم اما این مشکل نیست. از کابل HDMI هم فکر نکنم باشه چون لپ تاپم رو با همون وصل می کنم به تلوزیون . ممنون می شم راهنماییم کنید خیلی می ترسم.(قبل از اینکه دستگاهم رو هک کنم هم این مشکل بود)
منم یه همچین مشکلی داشتم کابل رو عوض کردم درست شد .
در ضمن یه صدایی هم می ده مثل جرفه زدن . منظورم از پرش هم اومدن خط های خاکستری وسط صفحه است
برای من صدای جرقه نمیداد . با یه کابل دیگه امتحان کن ببین چطور میشه.
اگه بازم درست نشد ممکنه مشکل از Port پشت مانیتور یا PS3ت باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or