بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

با سلام

ps3 fat cechg04 کنسول روشن نمیشه !!!

وقتی دکمه پاور رو میزنم اول سبز میشه بعد زرد و بعد قرمز چشمک زن ( صدای بوق هم میده !!!)

باید چی کار کرد ؟
بعضی وقتا بالا میاد بعد چند دقیقه باز خاموش میشه
دو هفته ست خریدم 2 ساعت روزی بازی کردم نه جاش گرم بود نه بسته حالا=((=((=((:((

با سلام

ps3 fat cechg04 کنسول روشن نمیشه !!!

وقتی دکمه پاور رو میزنم اول سبز میشه بعد زرد و بعد قرمز چشمک زن ( صدای بوق هم میده !!!)

باید چی کار کرد ؟
بعضی وقتا بالا میاد بعد چند دقیقه باز خاموش میشه
دو هفته ست خریدم 2 ساعت روزی بازی کردم نه جاش گرم بود نه بسته حالا=((=((=((:((

باحتمال خیلی زیاد یه ایراد جزیی در سیستم برق رسانی داره که راحت قابل حلله !!
فقط یه چیزی
باهاش بازی که میکردی میرفن رو فن دور مکس یا نه ( البته بعد از چتد دقیقه )
امیدوارم که میرفته چون اگه نرفته باشه ...... واویلا !
نو خریدی یا کارکرده ؟
خواستی برات حللش میکنم

اقا واسه من یه مشکلی پیش اومده اونم اینکه وقتی دستگاه رو روشن میکنم بعد از 1ثانیه چراغ سبز به زرد و تبدیل میشه و بعد از اون چراغ قرمز به صورت چشمک زن در می یاد و هیچ کاری نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تروخدا بگید درست میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن دستگاهم 40 گیگ فت هست!!!

باحتمال خیلی زیاد یه ایراد جزیی در سیستم برق رسانی داره که راحت قابل حلله !!
فقط یه چیزی
باهاش بازی که میکردی میرفن رو فن دور مکس یا نه ( البته بعد از چتد دقیقه )
امیدوارم که میرفته چون اگه نرفته باشه ...... واویلا !
نو خریدی یا کارکرده ؟
خواستی برات حللش میکنم

آک خریدم نه نمی رفت رو دور آخر رفیق آره میخوام درست شه

اقا واسه من یه مشکلی پیش اومده اونم اینکه وقتی دستگاه رو روشن میکنم بعد از 1ثانیه چراغ سبز به زرد و تبدیل میشه و بعد از اون چراغ قرمز به صورت چشمک زن در می یاد و هیچ کاری نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تروخدا بگید درست میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن دستگاهم 40 گیگ فت هست!!!
جوابتون .............

چراغ زرد به خاطر گرما(بیش از حد بازی کردن و گرم بودن محیط) و گرد و خاک پیش میاد و چراغ قرمز برای مسایل هک و ....(بقیه رو نمیدونم) پیش میاد

ممنون که جواب دادی . حالا یه چیز دیگه . افقی بزارم یا عمودی ؟ کدوم بهتر هواکشی میکنه . بعد میگم این گرد و خاک رو چجور تمیز کنم ؟ هر چند وقت یه بار ؟

درود به همگی امیدوارم سوالمو جای درستی پرسیده باشم.
slim 250 دارم تمامه بازیا قند وعسل اجرا میشن جز فیفا 11 رو 3.55 هر چند دقیقه یکبار تصویر وایمیسته حدودا 2 ثانیه دوباره را میوفته بعضی وقتا دفعاتش بیشتر میشه گیر میکنه اسلموشن میشه . . . انگار داری با پینگ بالا انلاین میزنی. اما هنگ نمیکنه رو اینترنال و اکسترنال با گایا و مولتی من.فروشنده اشنا بود دستگاهو عوض کردم اینم همینطوره همین فیفا رو میریزم رو فت روون اجرا میشه مشکل کجاس بچه ها اعصابمو بد خراب کرده.بعد این صدای تق و توق اسلیما طبیعیه؟روشن میکنی و موقعیکه خاموش میشن بعضی وقتام در طول روز صدا میده اول فک کردم جونوری چیزی رفته توش.ممنون

slim 250 دارم تمامه بازیا قند وعسل اجرا میشن جز فیفا 11 رو 3.55 هر چند دقیقه یکبار تصویر وایمیسته حدودا 2 ثانیه دوباره را میوفته بعضی وقتا دفعاتش بیشتر میشه گیر میکنه اسلموشن میشه . . . انگار داری با پینگ بالا انلاین میزنی. اما هنگ نمیکنه رو اینترنال و اکسترنال با گایا و مولتی من.فروشنده اشنا بود دستگاهو عوض کردم اینم همینطوره همین فیفا رو میریزم رو فت روون اجرا میشه مشکل کجاس بچه ها اعصابمو بد خراب کرده.بعد این صدای تق و توق اسلیما طبیعیه؟روشن میکنی و موقعیکه خاموش میشن بعضی وقتام در طول روز صدا میده اول فک کردم جونوری چیزی رفته توش.ممنون
اون صدا عادیه برای همه اینطوریه !
در مورد مشکلتون با بازی های کپی هم به بخش Jailbreak برید و سوالتون رو تو تاپیک مربوطه بپرسید .

• Like
Reactions: ™MASOUD 3

واسه همینه هی میگم فت بگیرید دیگه (شوخی کردم بابا چرا میزنین !!):d
کلا بعضی از بازیای کپی اینجورین سعی کن از یه جا دیگه همین بازی رو با یه ریجن متفاوت از این نسخه ای که داری تهیه کنی که مشکلت حل شه
من با هوی رین این برنامه رو داشتم که همینجوری حل کردم
حالا فیفا 11 که گراف خیلی سنگینی هم نداره که بگی نمیکشه !!:d

بهر حال از کنسول نیست
از بازیه
عوضش کن
حساس نششو ... حساس نششو ....:db-)

ممنون که جواب دادی . حالا یه چیز دیگه . افقی بزارم یا عمودی ؟ کدوم بهتر هواکشی میکنه . بعد میگم این گرد و خاک رو چجور تمیز کنم ؟ هر چند وقت یه بار ؟
به نظرم افقی بذار چون بچه ها یه نتیجه بندی کرده بودن که بیشتر افقی بهتره(البته این رو بگم که زیاد فرقی نداره) فقط عمودی به نظره من یه ذره به لنز فشار میاره(نریزید روی سرم نظره منه)
والا گرد و خاک رو میشه با فت تمیز کرد که به این شکله:
دستگاه رو از کلید پاور پشتش خاموش کن بعد دستت رو بزار روی دگمه اجکت و همونجا نیگهدار و بعد دوباره کلید پاور پشتو روشن کن
برای 10 ثانیه فن با آخرین سرعت و در جهت عکس همیشه شروع به کار میکنه و خاکه که از تو کنسول میزنه بیرون بعد هم خاموش و دوباره روشن و کار مثل همیشه !(ممنون از دوست عزیزمون که این فن رو ما هم یاد دادند!littlebigplane)
اسلیم رو نمیدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or