بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

يكي از دوستان من 2 تا كنسول همزمان استفاده ميكنه..يكي براي هك و هزارو يكي انگولك ديگه...حتي داريو باز هست و ديسك رو داخلش ميذاره...بهم گفته كه 2تا لنز داره...;)

فکر کنم شما حتما تعمییراتی چیزی داشتی که ده تا باز کردی و دیدی

منم کنسولم پولمش بسته هست و تا چند ماه دیگه تقریبا 3 ماه دیگه دارم میرم خارج و وقتی اونجا رفتم دستگاهم را با خودم میبرم و بهشون میگم برایم بازش کنند تا من ببینم چند تا لنز داره و یا اصلا از خودشون میپرسم ببینم خودشون چی میگند دیگه نماینده سونی هست اونجا که جواب من را بده :d
این طوری حتما به یک جوابی میرسم:|

عزیز جان
من تعمیراتی نداشتم ولی کلا تمام بکس محل هر چیشون خراب میشه ( صوتی تصویری گرفته تا موتور ماشین تا یخچال ) میارن پیش ما ...

بابا خارجی ....
فهمیدیم میخای بری خارج !!b-)

خوش بحالت !:d

نیازی نیست کنسولو با خودت ببری همین جا برو تو فرومهای تخصصیشون !
در ضمن بری نمایندگی ازش درباره داخل کنسول بپرسی با کمال ادب و احترام به شما میگه :
اگر دستگاهتون ایرادی پیدا کرده برای تعمیر بیاریدش و اگه سالمه لطفا باهاش ور نرید چون کنسول 400 دلاری برای ور رفتن گزینه مناسبی نیست !:-o ( دقیقا همچین چیزی رو بهم تو تایلند گفتن وقتی ازشون در مورد قدرت فن PS3 و میزان برق مصرفیش سوال کردم )

عزیز جان
من تعمیراتی نداشتم ولی کلا تمام بکس محل هر چیشون خراب میشه ( صوتی تصویری گرفته تا موتور ماشین تا یخچال ) میارن پیش ما ...

بابا خارجی ....
فهمیدیم میخای بری خارج !!b-)

خوش بحالت !:d

نیازی نیست کنسولو با خودت ببری همین جا برو تو فرومهای تخصصیشون !
در ضمن بری نمایندگی ازش درباره داخل کنسول بپرسی با کمال ادب و احترام به شما میگه :
اگر دستگاهتون ایرادی پیدا کرده برای تعمیر بیاریدش و اگه سالمه لطفا باهاش ور نرید چون کنسول 400 دلاری برای ور رفتن گزینه مناسبی نیست !:-o ( دقیقا همچین چیزی رو بهم تو تایلند گفتن وقتی ازشون در مورد قدرت فن PS3 و میزان برق مصرفیش سوال کردم )

نه اخه من کلا دستگاهم خراب شده و چراغ زرد داده و برای همین که میخوامببرمش خارج
چون من اصلا دستگاهم را از اینجا نخریدم و از اونجا برایم اوردند
و چون چسبش دست نخورده هست دلم نمیاد ببرمش پیش این تعمییراتی ها که معلوم نیست با دستگاه چه کار میکنند و من اصلا بهشون اطمینان ندارم
ای بابا دست توی دلم راه نده میرم و زودی میام :d
خوب اره من این لنز را دیدم خیلی جالبه که دو تا داره و اصلا فکرش نمیکردم البته قبلا هم بحثش شده بود یکی میگفت داره و یکی میگفت نداره
بر هر حال من دستگاهم را میبرم اون ور و درستش میکنم و همون جا ازشون سوال میکنم ببینم چی بهم میگند
ممنون;)

این که کاملا واضحه که دو تا لنز داره !
مگه فقط بلوری ریدر تنها باشه که یه لنز داشته باشه
se.phi.roth عزیز شما میتونی بری لپ تاپ هایی که بلوری ریدر دارن رو نگاه کنی

بله عزیزان همونجور که صفحه قبل عرض کردم لنز بلوری انحصاری و تولید و فروشش در انحصار سونی هست و بدلیل طول موج اختصاصی خودش قادر به خواندن دی وی دی نیست که لنز دوم ( معمولیه ) اینجا اظهار وجود میکنه !:d

بله عزیزان همونجور که صفحه قبل عرض کردم لنز بلوری انحصاری و تولید و فروشش در انحصار سونی هست و بدلیل طول موج اختصاصی خودش قادر به خواندن دی وی دی نیست که لنز دوم ( معمولیه ) اینجا اظهار وجود میکنه !:d

کاملا درسته. حتی من یه جا خوندم که پرتو های لیزر بلوری بر خلاف دی وی دی که قرمز رنگ هست آبی ه

سلام به همه دوستان
عزیزان من یه چند روزی میشه PS3 خریدم اولش که استفاده میکردم با کال 3 تایی معمولی بود بعد بنا به دلایلی مجبور شدم براش یه مانیتور LED 22 اینچ AOC بگیرم همراه یک کابل HDMI بعد از اینکه گرفتم کابل رو وصل کردم به کنسول و مانیتور کیفیت عالی داد راحت تو فرم ور میچرخیدم با کیفیت عالی ولی وقتی میرم داخل Multiman و یه بازی انتخاب که میکنم بعد از multiman بیرون میام و میخوام برم داخل بازی ، بازی که انتخاب میکنم برای چند ثانیه تصویر سیاه میشه بعد یک دفعه برفک میشه !!!! ولی وقتی کنسول رو به تلوزیون LCD LG 42 اینچ وصل میکنم میتونم به راحتی بازی کنم با همون کابل . من این مشکل رو با مادیران در میان گذاشتم اونا میگن ایراد از ps3 زنگ زدم به اون مغاره ای که ازش خریدم میگه مشکل مانیتور به خدا گیج شدم دیگه پناه آوردم به اینجا دوستان راه حلی راهنمائی بتونن به من بکنن یک دنیا ممنونشون میشم . >:d<

منم بعد از چند وقت دوباره برگشتم
ps3 دو تا لنز داره و همه blue ray player ها دو تا لنز داره لپ تاپ خودمم که سونی هست دو تا لنز داره
ما هم بیکاریما سر چه چیز هایی بحث میکنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

منم بعد از چند وقت دوباره برگشتم
ps3 دو تا لنز داره و همه blue ray player ها دو تا لنز داره لپ تاپ خودمم که سونی هست دو تا لنز داره
ما هم بیکاریما سر چه چیز هایی بحث میکنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببین بحث نیست این یک اطلاع رسانی که ادم باید بدونه
خوب من تا همین چند وقت پیش نمیدانستم تا بچه ها دیگه بهم اطمینان دادند که هست
این چیزها را ادم باید بدونه تا یاد بگیره
بله بله:d>:)

80030150

تقریبا یک هفتس بعد از اینکه یه بازی رو از رو هارد پاک کردم و البته پاک هم نشد ! جاش یه لودینگ مونده و همینجوری میچرخه ... #:-s
حالا موقع اینستال هر بازی یا آپدیت ارور 80030150 میده :((
کمک !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or