DoppelGang3rX1
کاربر سایت
يكي از دوستان من 2 تا كنسول همزمان استفاده ميكنه..يكي براي هك و هزارو يكي انگولك ديگه...حتي داريو باز هست و ديسك رو داخلش ميذاره...بهم گفته كه 2تا لنز داره...
فکر کنم شما حتما تعمییراتی چیزی داشتی که ده تا باز کردی و دیدی
منم کنسولم پولمش بسته هست و تا چند ماه دیگه تقریبا 3 ماه دیگه دارم میرم خارج و وقتی اونجا رفتم دستگاهم را با خودم میبرم و بهشون میگم برایم بازش کنند تا من ببینم چند تا لنز داره و یا اصلا از خودشون میپرسم ببینم خودشون چی میگند دیگه نماینده سونی هست اونجا که جواب من را بده :d
این طوری حتما به یک جوابی میرسم
يكي از دوستان من 2 تا كنسول همزمان استفاده ميكنه..يكي براي هك و هزارو يكي انگولك ديگه...حتي داريو باز هست و ديسك رو داخلش ميذاره...بهم گفته كه 2تا لنز داره...
عزیز جان
من تعمیراتی نداشتم ولی کلا تمام بکس محل هر چیشون خراب میشه ( صوتی تصویری گرفته تا موتور ماشین تا یخچال ) میارن پیش ما ...
بابا خارجی ....
فهمیدیم میخای بری خارج !!b-)
خوش بحالت !:d
نیازی نیست کنسولو با خودت ببری همین جا برو تو فرومهای تخصصیشون !
در ضمن بری نمایندگی ازش درباره داخل کنسول بپرسی با کمال ادب و احترام به شما میگه :
اگر دستگاهتون ایرادی پیدا کرده برای تعمیر بیاریدش و اگه سالمه لطفا باهاش ور نرید چون کنسول 400 دلاری برای ور رفتن گزینه مناسبی نیست !:-o ( دقیقا همچین چیزی رو بهم تو تایلند گفتن وقتی ازشون در مورد قدرت فن PS3 و میزان برق مصرفیش سوال کردم )
بله عزیزان همونجور که صفحه قبل عرض کردم لنز بلوری انحصاری و تولید و فروشش در انحصار سونی هست و بدلیل طول موج اختصاصی خودش قادر به خواندن دی وی دی نیست که لنز دوم ( معمولیه ) اینجا اظهار وجود میکنه !:d
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/610541کسی نیست جواب ما رو بده؟
منم بعد از چند وقت دوباره برگشتم
ps3 دو تا لنز داره و همه blue ray player ها دو تا لنز داره لپ تاپ خودمم که سونی هست دو تا لنز داره
ما هم بیکاریما سر چه چیز هایی بحث میکنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!