بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

خوب خدا بیامورزش به فنا رفت:d
اگر پول داری برو یکی دیگه بخر و اگر فعلا پول نداری برو همین را تعمییر کن فکر کنم هزینه ای که میدی حوله حوش 70 تومانی پات در میاد
حالا میله خودتت هست:d
امروز بردمش واسه تعمیر قرار شد فردا بهم تحویلش بدن
احتمال اینکه درست شه 50 50 هست ولی کفت اکه درست بشه مشکلی نداره
یا فردا درست میشه یا همونجا یدونه میخرم :d:d:d:d:d

اینجور نوشته میگه شما نمیتونید این بازی رو روی تنظیمات خروجی ویدئو شناخته شده بازی کنیم یا مشکل از کابل ویدیو شما هست یا تنظیمان setting ps3 شما دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه !
جكار كنم 40 تومان خريدم:(:(:(

چرا من هرچی تایپیک میزنم پاک میکنید؟؟
مگه سوال من ربطی به ارورهای پلی استیشن 3 نداشت؟؟!!!
اشکالی نداره دوباره میپرسم
دوستان محترم
بنده بازی la nori رو روی هارد دیسک دستگاهم ریختم ولی موقعی که میخوام بازی رو رن کنم
این ارور رو میده:
an error occurred during the start operation(80010017
تلویزینون هم hd
ابدیت 355
لطفا بگید مشکل از چیه وبرای چی این ارور رو میده؟؟؟
ممنون

چرا من هرچی تایپیک میزنم پاک میکنید؟؟
مگه سوال من ربطی به ارورهای پلی استیشن 3 نداشت؟؟!!!
اشکالی نداره دوباره میپرسم
دوستان محترم
بنده بازی la nori رو روی هارد دیسک دستگاهم ریختم ولی موقعی که میخوام بازی رو رن کنم
این ارور رو میده:
an error occurred during the start operation(80010017
تلویزینون هم hd
ابدیت 355
لطفا بگید مشکل از چیه وبرای چی این ارور رو میده؟؟؟
ممنون
این تاپیک برای ارور های PS3ـیی هست که کپی خور نشده باشه !

سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3 ‏(
multipage.gif
1 2 3 ... آخرین صفحه)

سلام دوستان
من یک ps3 120 gig دارم وقتی بازی میکنم یا فیلم میبینم دستگاه خاموش میشه بوق میزنه و چراغ قرمز دستگاه روشن خاموش میشه تا فیلم یا بازی میبینم این مشکل پیش میاد
multiman جدید روش نصب هست هر بارم بازی میکنم دستگاه را خاموش میکنم و روشن میکنم بعد فیلم میبینم بازم این مشکل پیش میاد میتونین بگین مشکل از کجاست ممنون میشم
خدا بيامرزتش

لطفا یه توضیحی درباره ی red screen بدید ممنون میشم
اینکه چطور ممکنه این حالت پیش بیاد؟
من شنیدم 80 گیگ ها بیشتر دچار این مشکل میشن درسته؟

لطفا یه توضیحی درباره ی red screen بدید ممنون میشم
اینکه چطور ممکنه این حالت پیش بیاد؟
من شنیدم 80 گیگ ها بیشتر دچار این مشکل میشن درسته؟
بله بنده دستگاه داشتم که این طوری شد چند مورد هست که این اتفاق برایش میافتاده عمر پیش از حد دستگاه و یا کردوخاک رفتند توی دستگاه و تمیز نکردند خاک ها و فضای بسته بودند برای دستگاه و پیش از حد روشن نمودنه دشتگاه
بله برای فت ها بیشتر این امکان در میاد
اهان راستی یادم امد یکی از مواردی که وقتی میخواد چراغ زرد بده اینه که توی بازی هی فریز کنه و اون احتمالش هم زیاده :((:((

بله بنده دستگاه داشتم که این طوری شد چند مورد هست که این اتفاق برایش میافتاده عمر پیش از حد دستگاه و یا کردوخاک رفتند توی دستگاه و تمیز نکردند خاک ها و فضای بسته بودند برای دستگاه و پیش از حد روشن نمودنه دشتگاه
بله برای فت ها بیشتر این امکان در میاد
اهان راستی یادم امد یکی از مواردی که وقتی میخواد چراغ زرد بده اینه که توی بازی هی فریز کنه و اون احتمالش هم زیاده :((:((

والا من قبلا یه 40 گیگ داشتم یکی دو بار تو فصل تابستون که هوا گرم بود فریز کرد بعد فهمیدم به خاطر گرمای هوا هستش که فنشم میره روی دور تند. از اون به بعد پنکه رو میگرفتم سمتش موقع بازی که دیگه فریز نمیشد و حتی فنشم روی دور تند نمیرفت. ولی خدارو شکر هیچ وقت چراغی چیزی روشن نشد ازش !

والا من قبلا یه 40 گیگ داشتم یکی دو بار تو فصل تابستون که هوا گرم بود فریز کرد بعد فهمیدم به خاطر گرمای هوا هستش که فنشم میره روی دور تند. از اون به بعد پنکه رو میگرفتم سمتش موقع بازی که دیگه فریز نمیشد و حتی فنشم روی دور تند نمیرفت. ولی خدارو شکر هیچ وقت چراغی چیزی روشن نشد ازش !
خوب خوبه که فعلا خطر رفع شد سعی کن بیشتر حواست باشه، باشه چون احتمالش هست که چراغ زرد بده خیلیه زیاده #:-s#:-s
ماله من هم البته درسته من بهش پنگه و از این چیزها بهش نمی گرفتم اگر این طوریه همیشه باید پنگه ات موقعی که میخواهی بازی کنی باید روشنش کنی:|خلاصه حواست بهش باشه
موفق باشی:d

سلام
دوستان من هر فیلم DVDای که با PS3 نگاه میبینم بعد از یه مدت صدای فن خیلی زیاد میشه ولی وقتی بازی میکنم تو اکثر بازیها(بغیر از 3-4 تا بازی) صدای فن عادیه! مشکل PS3 من چیه؟(PS3م 40 گیگه مدل CECHG04)

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من هر فیلم DVDای که با PS3 نگاه میبینم بعد از یه مدت صدای فن خیلی زیاد میشه ولی وقتی بازی میکنم تو اکثر بازیها(بغیر از 3-4 تا بازی) صدای فن عادیه! مشکل PS3 من چیه؟(PS3م 40 گیگه مدل CECHG04)
این دی وی دی ها به مرور لنز رو خراب میکنند و فشار زیادی رو میارند(بازی های بزرگی رو هم که گفتید فشار کمی به کنسول نمیارن)
درکل تابستانه و دی وی دی نیز فشار میاره(سعی کن کمتر از دی وی دی استفاده کنی)

سلام
دوستان یه مشکل برایه دستگاهم پیش امده از من مدلش 60 گیگ اون مدلایه اولیه اس
دستگاهم هنگ نمیکنه مشکلی از این بابت ندارم اما جدیدا سر بازیه فیفا11 تو بعضی صحنه ها صفحه بازی شکسته میشه خط خط میشه اولا خیلی کم بود اما کمکم زیاد شد تو بازی لیتل بیگ پلنت هم کلا تصویر خراب میشه البته گاهی اوقات اینجور میشه قبلا خیلی کم اما جدیدا زیاد این اتفاق می افته کسی مشکل من داشته؟ میتونه کمکم کنه
ممنون

سلام
دوستان یه مشکل برایه دستگاهم پیش امده از من مدلش 60 گیگ اون مدلایه اولیه اس
دستگاهم هنگ نمیکنه مشکلی از این بابت ندارم اما جدیدا سر بازیه فیفا11 تو بعضی صحنه ها صفحه بازی شکسته میشه خط خط میشه اولا خیلی کم بود اما کمکم زیاد شد تو بازی لیتل بیگ پلنت هم کلا تصویر خراب میشه البته گاهی اوقات اینجور میشه قبلا خیلی کم اما جدیدا زیاد این اتفاق می افته کسی مشکل من داشته؟ میتونه کمکم کنه
ممنون
ببین دوست عزیز من احتمال میدم این ها مشکلت هست

1- ببین بقیه بازی ها هم همین جوری هست اگر هست احتمال هست از hdmi ات خراب شده از یکی که فیشش درسته قرض بگیر و یک امتحانی بکن ببین چی میشه اگر تصویر درست میاد یعنی فیشت خرابه و باید یکی دیگه بخری
2- احتمال میدم که لنزت کثیف شده چون بخاطر قدیمی بودنه دستگاهت لنزت کثیف شده و باید دستگاه یا خودتت باز کنی یا ببری بیرون برایت تمیز کنه
من این ها را احتمال میدم که مشکل هستند یک امتحانی کن و خبرشه بده:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or