بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

ببین دوست عزیز من احتمال میدم این ها مشکلت هست

1- ببین بقیه بازی ها هم همین جوری هست اگر هست احتمال هست از hdmi ات خراب شده از یکی که فیشش درسته قرض بگیر و یک امتحانی بکن ببین چی میشه اگر تصویر درست میاد یعنی فیشت خرابه و باید یکی دیگه بخری
2- احتمال میدم که لنزت کثیف شده چون بخاطر قدیمی بودنه دستگاهت لنزت کثیف شده و باید دستگاه یا خودتت باز کنی یا ببری بیرون برایت تمیز کنه
من این ها را احتمال میدم که مشکل هستند یک امتحانی کن و خبرشه بده:|
ممنون عزیزم
اقا من احتمال حالت اول بیشتر میدم اخه من از لنز دستگاه استفاده نمیکنم من کنسولم بازی کپی از هارد اجرا میکنه البته یه بارم لنز دستگاه خراب شده
البته یه احتمالم میدم ببین اینم امکان داره مثلا مشکل از gpu دستگاهم باشه داره خراب میشه اخه تو بعضی صحنه هایه خاص اینجور میشه مثلا تو بازی فیفا11 وقتی میخواد صحنه اهسته نشون بده ارم Ea که میاد میره اون ارمه شطرنجی نشون میده
البته فکر کنم همینکه شما میگید بیشتر احتمالش باشه از کابله hdmi باشه
ممنون

وقتي ps3 رو با كابل hdmi به تلويزون ميزنم صفحه سياه مياد .مشكل كجاست؟
مشکلی نداره
موقعی که کابل HDMI را به کنسولت وصل کردی دستت رو روی دکمه روشن کردن کنسول نگه دار یه 10 ثانیه ای یه بوق میزنه (بیق بیق بیقبیقبیق) اونوقت خودش میاد رو تنظیمات اولیه و میتونی دستگاه رو روی HDMI قرار بدی

کمک

داداش خسته نباشی
یک سوال دارم
من یک هفته ای است که ps3 گرفتم و از دیروز وقتی که که کنسول رو روشن می کنی بعد از دو دقیقه ال سی دی رنگش میریزه به هم و کنسول هنگ میکنه
شما نمی دونی چه شه؟
جایی سراغ نداری درست کنن؟
دستگاه فت و قبل از اینکه بازی بزارم این طوری میشه

داداش خسته نباشی
یک سوال دارم
من یک هفته ای است که ps3 گرفتم و از دیروز وقتی که که کنسول رو روشن می کنی بعد از دو دقیقه ال سی دی رنگش میریزه به هم و کنسول هنگ میکنه
شما نمی دونی چه شه؟
جایی سراغ نداری درست کنن؟
دستگاه فت و قبل از اینکه بازی بزارم این طوری میشه
سلام دوسته عزیز
دقیقا تصویر چطور میشه؟ شطرنجی رنگی رنگی میشه؟ مثلا سبز قرمز خط خط؟ از منم یه کوچولو تو بازی فیفا11 اول اینجور میشد بعد لیتل بیگ پلنت بعدم مورتال کومبت من حدس زدم از کابل hdmi باشه الان عوضش کردم چند وقته دیگه اینجوری نمیشه کابلت یه چک کن

red screen

سلام دوستان .. من به یک مشکلی برخوردم که امیدوارم شما بتونین کمکم کنین..
من یک PS3 مدل فت دارم که بعد از تقریبا 2 سال استفاده (البته بگم که زیاد اصلا باهاش بازی نمیکردم شاید هفته ای یک یا 2 بار) هفته ی پیش red screen (یعنی وقتی روشن میکنم صفحه قرمز میاد با نوشته های انگلیسی و چینی) شد.. بردم بیرون گفت مشکلیه که واسه مدل فت معمولا پیش میاد که تو ایران نمیشه درست کرد باید ببری نمایندگی سونی .. بعد گفت شاید کسایی باشن که بتونن درست کنن.. میخواستم از دوستدانی که به این مشکل بر خوردن یا حداقل میدونن چجوری میشه این مشکل رو حل کرد درخواست کمک کنم تا منو بیشتر راهنمایی کنن.. دستگاه همه چیزش سالمه و تمیز حیفم میگیره بخاطر چنین مشکلی و واسه تحریم ایران بمونه گوشه خونه بلااستفاده.. امکان بردن کشور خارجی هم واسم مقدور نیست.. ممنون از دوستانی که بهم کمک میکنن..

سلام دوستان .. من به یک مشکلی برخوردم که امیدوارم شما بتونین کمکم کنین..
من یک PS3 مدل فت دارم که بعد از تقریبا 2 سال استفاده (البته بگم که زیاد اصلا باهاش بازی نمیکردم شاید هفته ای یک یا 2 بار) هفته ی پیش red screen (یعنی وقتی روشن میکنم صفحه قرمز میاد با نوشته های انگلیسی و چینی) شد.. بردم بیرون گفت مشکلیه که واسه مدل فت معمولا پیش میاد که تو ایران نمیشه درست کرد باید ببری نمایندگی سونی .. بعد گفت شاید کسایی باشن که بتونن درست کنن.. میخواستم از دوستدانی که به این مشکل بر خوردن یا حداقل میدونن چجوری میشه این مشکل رو حل کرد درخواست کمک کنم تا منو بیشتر راهنمایی کنن.. دستگاه همه چیزش سالمه و تمیز حیفم میگیره بخاطر چنین مشکلی و واسه تحریم ایران بمونه گوشه خونه بلااستفاده.. امکان بردن کشور خارجی هم واسم مقدور نیست.. ممنون از دوستانی که بهم کمک میکنن..

شما میتوانی بری به این تاپیک بکی از دوستان راهنمای کرده

آمورش رفع Red Screen موقت بدون نرم افزار ‏

مشکلی دارم و خواهش می کنم کمکم کنید

سلام من عضو جدیدم و ببخشید اگه بلد نیستم که کچا مطلب بدم ولی یه مشکلی دارم که خواهشان می خوام کمکم کنید.
من ps3 وصل کردم به اینترنت همه کارهاشام کردم ولی وقتی داخل بازی می رم یه error میده که هر کاری می کنم نمی شه شماره آن هم هست 80028ed6 والا هرچی مطالب سایت هم خوندم نفهمیدم خواهشان کمک کنید به من ممنون می شوم.هی مجبورم sign in کنم تا بتونم وارد بازی online va update آن بشم ولی فورا این پیام سمت راست ظاهر می شه و خارج می شه از همه منتظرم ممنون

سلام.

من کنسولم تو xmb زمانی که از روی ای کون ها حرکت میکنم (مثلاً از روی مولتی من میرم روی گایا و ...) هی هنگ میکنه و بعد از چند ثانیه درست میشه ...

می خواستم ببینم مشکل سی پی یو و جی پی یو ممکنه باشه یا نه ؟؟؟

سلام دوستان خسته نباشید
من چند روزی میشه ps3 خریدم یک مشکلی دارم حالا نمیدونم مشکل یا نه اینه که در بعضی بازی ها متاسفانه تصاویر یک مقدار حالت پله پله دارند(کم کیفیت) مانیتورم hd 22w از کابل hdmi هم استفاده می کنم این مشکلو تو بازی هایی مثل infamous و fifa خیلی واضح مشاهده می کنم به نظرتون مشکل از کجاست ؟ البته نمی دونم با اینکه پشت جلد بازی ها زده از 1080 پشتیبانی میکنه متاسفانه موقع اجرا با 720 اجرا می کنه ولی مثلا در killzone و mortal اینطوری نیست :( البته کابل hdmi هم چیز خاصی نیست از اینا است که توی یه کیسه نقره ای هست و روشم نوشته not for sell!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or