بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

یعنی دقیقا چیکار کنم ؟
فایلهام نمیپره ؟ =((

هي گفتم اون 40 گيگ و عوض كن تا مجبور نشي بازي ها تو پاك كني...گوش ندادي...الان موقشه كه عوضش كني...سيو هاتو بريز تو سرورهاي سوني يه backup هم از چيزايي كه مونده بگير و يه 320 گيگ بنداز جاش...;);;):)

من امروز اومدم کنسول رو روشن کنم دیدم کنسول روشن میشه یعنی صدای فن میاد ولی تصویر نمیاد بعد حدود چند ثانیه کنسول خاموش شد و چراغ قرمز چشمک زن میشه
الان این مشکلش چیه؟ چیکار کنم؟ درست میشه یا یکی دیکه بخرم 120 اسلیمم هست :d

من امروز اومدم کنسول رو روشن کنم دیدم کنسول روشن میشه یعنی صدای فن میاد ولی تصویر نمیاد بعد حدود چند ثانیه کنسول خاموش شد و چراغ قرمز چشمک زن میشه
الان این مشکلش چیه؟ چیکار کنم؟ درست میشه یا یکی دیکه بخرم 120 اسلیمم هست :d

خوب خدا بیامورزش به فنا رفت:d
اگر پول داری برو یکی دیگه بخر و اگر فعلا پول نداری برو همین را تعمییر کن فکر کنم هزینه ای که میدی حوله حوش 70 تومانی پات در میاد
حالا میله خودتت هست:d

• Like
Reactions: Captain Mitchell
خوب خدا بیامورزش به فنا رفت:d
اگر پول داری برو یکی دیگه بخر و اگر فعلا پول نداری برو همین را تعمییر کن فکر کنم هزینه ای که میدی حوله حوش 70 تومانی پات در میاد
حالا میله خودتت هست:d
خرابی تو اسلیم هم انقدر شایعست؟:-o
دلیلی داره? میشه لطف کنید بگید چه نکاتی رو باید رعایت کنیم تا به این بلا دوچار نشیم :-s

خرابی تو اسلیم هم انقدر شایعست؟:-o
دلیلی داره? میشه لطف کنید بگید چه نکاتی رو باید رعایت کنیم تا به این بلا دوچار نشیم :-s

من این دالایل را که میگم را از ترجبه هست
پیش از حد روشن نمونده دستگاه مثلا هر روزی به مدت 10 ساعت دستگاه را بذرای روشن و ازش استفده کنی باید بهش استراحت بدی اخه اونم موجوده زندای هست:d و دیر به دیر روشن کردنش اونم به خاطر اینکه اگر خاک توش باشه باید دستگاه را روشن کنی تا خاک ها را خودش بریزه بیرون
عمر طولانی دستگاه مثلا بعضی از دوستان دستگاهشون را 2 و یا3 سال دارشون برای همین به خاطر فرسودگی و عمر پیش از حد معمول دستگاه خراب میشه خوب دیگه هر دستگاه برقی بالاخره خراب میشه حالا میخواد کنسول هم باشه :|
و جایش مناسب نباشه مثلا جاهای تنگ و هوا رد نشه اونم مشکل دار میشه دستگاه خیلی زودتر از موعد داغ میکنه :d
فعلا همین ها یادم امد:d
چون من خودم هم دستگاه داشتم و این موارد را رعایت نکردم و دستگاهم به فنا رفت و فعلا هم پول ندارم درستش کنم:((:((:((

بجه ها gta iv خريدم
ايرور ميده
you cannot play this game at the current video output setting
(80028f10
جكار كنم؟:(
اینجور نوشته میگه شما نمیتونید این بازی رو روی تنظیمات خروجی ویدئو شناخته شده بازی کنیم یا مشکل از کابل ویدیو شما هست یا تنظیمان setting ps3 شما دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه !

سلام دوستان
من یک ps3 120 gig دارم وقتی بازی میکنم یا فیلم میبینم دستگاه خاموش میشه بوق میزنه و چراغ قرمز دستگاه روشن خاموش میشه تا فیلم یا بازی میبینم این مشکل پیش میاد
multiman جدید روش نصب هست هر بارم بازی میکنم دستگاه را خاموش میکنم و روشن میکنم بعد فیلم میبینم بازم این مشکل پیش میاد میتونین بگین مشکل از کجاست ممنون میشم

سلام ارور 8002f157 مال چیه لطفا سریع جواب بدین ps3 وقتی اپدیت میکنم این ارور رو میده
چون چند وقت پیش هاردمو با pc فرمت کردم همش میره تو ریکاوری رفتم یک هارد دیگه خریدم اون هم میگه باید اپدیت کنی از 3.56 بالاتر باشه چون قبلا از 3.55 به 3.41 دانگرد کردم هروقت میزنم اپدیت به 3.56 این ارور رو میده:(( 8002f157

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or