دوستان من چند وقت پیش داشتم GT5 بازی میکردم که یک دفعه کنسولم فریز کرد و مجبور شدم کابل کنسول رو بکشم .
وقتی کنسول رو روشن کردم بازی دوباره بازی رو اجرا کردم دیدم LVLم 0 شده انگاری Saveم پاک شده بود .
وقتی رفتم تو Saved Data Utility دیدم سیو GT5 رو Corrupted Data میزنه ! وقتی خواستم پاکش کنم با پیغام زیر مواجه شدم .
" An error occurred during the delete operation. (8001002A)"
سرتون رو درد نیارم با روش زیر میتونید این فایل هارو پاک کنید .
این روش برای Save , Homebrew های خراب شده جواب میده !
کنسول رو به حالت Recovery Menu(*) ببرید .
Restore File System رو انتخاب کنید و صبر کنید تا تموم بشه و کنسول Restart بشه !
وقتی کنسول ریستارت شد کنسول رو خاموش کنید و باز دوباره به Recovery Menu برگردید .
این دفعه Rebuild Database رو انتخاب کنید و صبر کنید تا کنسول ریستارت بشه !
وقتی کنسول ریستارت شد حالا میتونید Save یا Homebrew خراب شده ی خودتون رو پاک کنید !
امیدوارم بدردتون خورده باشه !
(*) برای رفتن به Recovery Menu باید وقتی کنسول رو روشن میکنید دستتون رو روی دکمه Power نگه دارید همینطور نگه دارید تا کنسول خاموش بشه باز دوباره دستتون رو روی دکمه Power نگه دارید تا صدای 2 تا بوق پشت سر هم بشنوید دستتون رو از روی دکمه پاور بردارید .
نکته : با این روش ممکنه اصلاعات مربوط به Playlist , ....... تون پاک بشه ! ولی هیچ کدوم از DLC و Game Data و Trophyو...... هاتون پاک نمیشه !!!
وقتی کنسول رو روشن کردم بازی دوباره بازی رو اجرا کردم دیدم LVLم 0 شده انگاری Saveم پاک شده بود .
وقتی رفتم تو Saved Data Utility دیدم سیو GT5 رو Corrupted Data میزنه ! وقتی خواستم پاکش کنم با پیغام زیر مواجه شدم .
" An error occurred during the delete operation. (8001002A)"
سرتون رو درد نیارم با روش زیر میتونید این فایل هارو پاک کنید .
این روش برای Save , Homebrew های خراب شده جواب میده !
کنسول رو به حالت Recovery Menu(*) ببرید .
Restore File System رو انتخاب کنید و صبر کنید تا تموم بشه و کنسول Restart بشه !
وقتی کنسول ریستارت شد کنسول رو خاموش کنید و باز دوباره به Recovery Menu برگردید .
این دفعه Rebuild Database رو انتخاب کنید و صبر کنید تا کنسول ریستارت بشه !
وقتی کنسول ریستارت شد حالا میتونید Save یا Homebrew خراب شده ی خودتون رو پاک کنید !
امیدوارم بدردتون خورده باشه !
من با این روش سیو GT5 رو از رو کنسولم پاک کردم .
دوستم کنسولش رو هک کرده و یکی از Homebrewهاش همینطوری شده بود که با این روش از رو کنسولش تونست پاک کنه !
دوستم کنسولش رو هک کرده و یکی از Homebrewهاش همینطوری شده بود که با این روش از رو کنسولش تونست پاک کنه !
نکته : با این روش ممکنه اصلاعات مربوط به Playlist , ....... تون پاک بشه ! ولی هیچ کدوم از DLC و Game Data و Trophyو...... هاتون پاک نمیشه !!!