بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

یک خواهش

سلام
من دستگاهم چراغ زرد شده و با آموزشی که در این سایت قرار گرفته تونستم اونو تعمیر کنم
ولی هر دفعه بعد تعمیر بیست روز بیشتر کار نمیکنه و دوباره خراب میشه
اگه ممکنه راهنمایی کنید:((:((
آیا امکان داره از بی کیفیتی خمیر سیلیکونی باشه که استفاده میکنم؟

خیلی خیلی ممنون

سلام
من دستگاهم چراغ زرد شده و با آموزشی که در این سایت قرار گرفته تونستم اونو تعمیر کنم
ولی هر دفعه بعد تعمیر بیست روز بیشتر کار نمیکنه و دوباره خراب میشه
اگه ممکنه راهنمایی کنید:((:((
آیا امکان داره از بی کیفیتی خمیر سیلیکونی باشه که استفاده میکنم؟

خیلی خیلی ممنون

شما بعد از تعمير دستگاه رو افقي استفاده ميكني يا عمودي...؟

سلام
آقا از شانس ما وقتی که داشتیم فایلهای یه گیم رو از Game Data Utility پاک میکردم برقها رفتن و فایل به صورت Corrupted Data دراومد و دیگه پاک نمیشه روش پاک کردن این فایل به چه شکلی هستش که دیگه این گزینه نمایش داده نشه

سلام
آقا از شانس ما وقتی که داشتیم فایلهای یه گیم رو از Game Data Utility پاک میکردم برقها رفتن و فایل به صورت Corrupted Data دراومد و دیگه پاک نمیشه روش پاک کردن این فایل به چه شکلی هستش که دیگه این گزینه نمایش داده نشه
شما اطلاعاتي رو كه لازم داري رو كپي بگير بعد يه restart factory كن...همه چيز از دم پاك ميشه

با سلام
من یک کنسول ps3 fat دارم که مشگل چراغ قرمزچشمک زن و بوت نشدن داشت که اون حل کردم
ولی حالا وقتی دستگاه روشن میکنم... مشگلی نیست فقط وقتی داشبورد دستگاه میاد بالا
گوشه تصویر بالا سمت راست error code 80010201....نشون میده...و دسته های کنسول فقط با سیم کار می کنه...همچنین....بلو ری رام هم نمی شناسه....لطفا کمک کنید

با سلام
من یک کنسول ps3 fat دارم که مشگل چراغ قرمزچشمک زن و بوت نشدن داشت که اون حل کردم
ولی حالا وقتی دستگاه روشن میکنم... مشگلی نیست فقط وقتی داشبورد دستگاه میاد بالا
گوشه تصویر بالا سمت راست error code 80010201....نشون میده...و دسته های کنسول فقط با سیم کار می کنه...همچنین....بلو ری رام هم نمی شناسه....لطفا کمک کنید

این error بعد از تعمیر Ylight پیش میاد
سخت افزاری هم هست عموما
شما فریموری که دارین دوباره اینستال کنین
اگر درست نشد مشکل سخت افزاریه

error

سلام ، من تازه PS3 گرفتم ، شاید سوالم تکراری باشه ؟ :)
من توی بازی Gow3 میرم این ارور رو میده : 80010006 و همینطور Gt5 ولی 2تا بازی دیگه هستن که راحت اجرا می شن.
لطفا راهنمایی کنید ، مرسی.

دستگاه من ps3 slim 120Gb هست ، خودم هاردشو عوض کردم 640GB گذاشتم :d

سلام ، من تازه PS3 گرفتم ، شاید سوالم تکراری باشه ؟ :)
من توی بازی Gow3 میرم این ارور رو میده : 80010006 و همینطور Gt5 ولی 2تا بازی دیگه هستن که راحت اجرا می شن.
لطفا راهنمایی کنید ، مرسی.

دستگاه من ps3 slim 120Gb هست ، خودم هاردشو عوض کردم 640GB گذاشتم :d

سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3

سلام .
یه سوال داشتم

ps3 من ntsc-j هست اینم می دونم ps3 فری ریجن هست یعنی تمام بازی هارو اجرا می کنه می خواستم بدونم در آینده به مشکلی بر نمی خورم ؟؟؟

نه مشکلی نداری
فقط برای فیلم های بلوری باید ریجنت با ریجن فیلم یکی باشه

سلام
دوستان من وقتی میخوام Patch v2.00 بازی Heavy Rain رو نصب کنم به 14% که میرسه این ارور رو میده : 80029564
حجم اپدیت هم 1142 مگابایته با تایتل ای دی : BCES00797
مشکل از چیه؟نکنه ناقص دانلود شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or