dr_shahrooz
کاربر سایت
بابا یه استادی بیاد کمک کنه منو،تا دیروز پی اس ان ام وصل نمیشد،حالا که وصل میشه،آنلابن نمیاد که بتونم آنلاین بازی کنم،کمککککک
یعنی چی آنلاین نمیاد میشه واضح تر بگید ؟بابا یه استادی بیاد کمک کنه منو،تا دیروز پی اس ان ام وصل نمیشد،حالا که وصل میشه،آنلابن نمیاد که بتونم آنلاین بازی کنم،کمککککک
کمک کمک کمک !!!
سلام من موقعی که کابل lan رو که یک سر اون به مودم وصله و وقتی سر دیگر اون رو به ps3 وصل میکنم ps3 من قفل میکنه و مجبورم اون رو خاموش کنم وقتی هم که کابل به ps3 وصل هست و ps3 رو روشن میکنم روشن میشه اما همون اول میمونه و منو ها بالا نمیاد چکار کنم اصلا مشکل چیه اینجوری نبود تا همین چند ساعت پیش هم راحت باهاش کانکت میشدم اما حالا نمیشه !!!
در ضمن مگه نباید وقتی ps3 به برق هست ولی خاموشه و ما کلید وسط دسته ps3 رو نگه میداریم و دسته روشن میشه ps3 هم باهاش روشن بشه؟
تا قبل از این مشکل میشد اما حالا نمیشه !!!
راستی یه چند بار هم این ارور رو داد مشکل چیه :
80130182
این ارور هم میده:a ethernet cable is not connected
در ضمن کابل من مشکلی نداره با همون کابل با pc کانکت میشم تا همین چند شب پیش خوب بود و کانکت میشد اما الان نمیشه !
سلام......
آقا این PS ما دیگه بلو-ری نمیخونه........
البته DVD و CD رو راحت اجرا میکنه.......
تا دیروز داشت درست کار میکرد،امروز اینطوری شده
دستگاهم FAT 40 GIG هستش و با 3.55 ه.ک شده.....
دستگاه رو Restore هم کردم،BD رو هم اینقد پاک کردم که فکر کنم یه لایه از روش برداشته شد....
نه همین یه دونه BD رو دارم،که ماله SHIFT هستش...........
اگه از لنزش باشه،درست میشه؟خرجش چقده؟؟؟
آقا لطفا یکی کامل توضیح بده اگه درست نمیشه از خیرش بگذرم
یا اگه با تمیز کردن درست میشه خودم حلش کنمb-)
در ضمن اگه از من 70 تومان اینو خواستن بدم ؟
چی شد یه سوال پرسیدیم ها همه رفتن یکی نیست منو راهنمایی کنه؟
اقا لطفا یکی جوووووووووووووووووووووووووووابببببببببببببببببببب بده؟#
شما restart factory كردي ببيني درست ميشه يا نه؟..البته بگم همه سيو ها و هارد پاك ميشه...يه back up بگير قبلش..
احتمالا CFw مشكل ايجاد كرده..فعلا از هك خارج كن..با Fw اصلي تست كن ببين درست ميشه يا نه...
من وقتی restart factory میکنم فریز میکنه و از هک هم در اوردم
من دستگاه رو باز کردم وتمیز کردم وحتی با توصیه دوستان سیلیکون ان رو تازه کردم
خطهای که در میان بازی میومد رفع شد ولی باز هم بعد چند دقیقه دستگاه گرم میشه (خیلی خیلی گرم میشه) و فریز میکنه چی کار کنم