بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

کمک کمک کمک !!!
سلام من موقعی که کابل lan رو که یک سر اون به مودم وصله و وقتی سر دیگر اون رو به ps3 وصل میکنم ps3 من قفل میکنه و مجبورم اون رو خاموش کنم وقتی هم که کابل به ps3 وصل هست و ps3 رو روشن میکنم روشن میشه اما همون اول میمونه و منو ها بالا نمیاد چکار کنم اصلا مشکل چیه اینجوری نبود تا همین چند ساعت پیش هم راحت باهاش کانکت میشدم اما حالا نمیشه !!!
در ضمن مگه نباید وقتی ps3 به برق هست ولی خاموشه و ما کلید وسط دسته ps3 رو نگه میداریم و دسته روشن میشه ps3 هم باهاش روشن بشه؟
تا قبل از این مشکل میشد اما حالا نمیشه !!!
راستی یه چند بار هم این ارور رو داد مشکل چیه :
80130182
این ارور هم میده:a ethernet cable is not connected
در ضمن کابل من مشکلی نداره با همون کابل با pc کانکت میشم تا همین چند شب پیش خوب بود و کانکت میشد اما الان نمیشه !

قابل توجه:
اونهایی که وقتی کابل lan خود را به ps3 کانکت میکنند و ps3 قفل میکنه و یا اینکه ارور میده ethernet cable is not connected و ایراداتی از این قبیل چون خیلیها میگویند که این مشکلات از isp یعنی جایی که خدمات میگیرید هست و باید برید از جای جدیدی خدمات بگیرید !!!
این کار را نکنید من جواب خیلی از این مشکلها رو پیدا کردم مبادا برید از جای دیگه ای خدمات بگیرید بخاطر هنگ کردنها من مشکلم را حل کردم حالا خوب توجه کنید جدیدا isp ها و خدمات دهندگان اینترنت mac adress شما را باز میگذارند و اگر mac adress دیگری بخواد از کانکشن شما یعنی همون یوزر نیم و پسورد شما استفاده کند نمیتواند چون mac adress آنها block خواهد شد یعنی بسته خواهد شد من خودم با کامپیوترم کانکت میشدم به راحتی ولی با ps3 نمیشد کانکت بشم و قفل میکرد رفتم چک کردم و دیدم mac adress پلی استیشن من توسط شرکتی که خدمات میگیرم (isp) بلاک شده ،یعنی بسته شده چون mac adress پلی استیشن با کامپیوتر فرق میکند خوب حالا اگر هر گونه مشکلی دارید لطفا این کارهایی را که اینجا میگم انجام بدید و ببینید مشکل شما همین block شدن mac adress هست یا نه؟
اول از همه کابلهای lan یا شبکه را از پشت ps3 خود بکشید و آن را روشن کنید و به قسمت settings بروید و بعد system settings و بعد system information را انتخاب کنید در اینجا میتوانید mac adress خود را ببینید آن را یاداشت کنید !
قدم بعدی :
به آدرسی که حساب کاربری اینترنت خود را میتوانید آنجا ببینید بروید (همون جایی که با وارد کردن یوزر نیم و پسورد و وارد شدن به آن میتوانید ببنیدی که چقدر از حجم اینترنت خود را کار کرده اید و چقدر براتون مونده) وارد صفحه آن شوید و روی گزارش اعتبارات کلیک کنید بالاترین گزارش همونی هست که آخرین بار سعی بر کانکت شدن کرده اید ولی نشده کانکت بشید یعنی همونی که bytes out و bytes in عدد صفر را نشان میدهد سمت راست bytes in شکل یک دفترچه هست روی اون کلیک کنید دفترچه ها details ها هستند و بعد یک پنجره کوچیک باز میشود به نام report details توی اون دو تا عنوان هست یعنی mac و kill reason به mac توجه کنید و اون رو با همون mac قبلی که یاداشت کردید مطابقت دهید ببینید آیا یکی هستند و اگر یکی بودند به نوشته جلوی kill reason توجحه کنید ببینید چی نوشته یعنی دلیل کانکت نشدن این mac adress چی بوده باید نوشته شده باشه "You can not login from this MAC address"
اگر این را نوشته یعنی مشکل هنگ کردن شما و این ارورها و کانکت نشدن به psn دلیلش block شدن mac adress پلی استیشن هست کافیست به شرکتی که خدمات میگیرید زنگ بزنید و بگید که این mac adress رو از block در بیارن به همین راحتی!
البته اگر مطمئن هستید که کابل lan یا شبکه شما مشکلی نداره و همه چیز را تست کردید ولی باز نمیتونید به psn کانکت شوید و هنگ میکنه و از این قبیل اتفاقات مشکل شما همین هست که گفتم !<:-p

سلام......
آقا این PS ما دیگه بلو-ری نمیخونه........
البته DVD و CD رو راحت اجرا میکنه.......
تا دیروز داشت درست کار میکرد،امروز اینطوری شده
دستگاهم FAT 40 GIG هستش و با 3.55 ه.ک شده.....
دستگاه رو Restore هم کردم،BD رو هم اینقد پاک کردم که فکر کنم یه لایه از روش برداشته شد....

آخرین ویرایش:
سلام......
آقا این PS ما دیگه بلو-ری نمیخونه........
البته DVD و CD رو راحت اجرا میکنه.......
تا دیروز داشت درست کار میکرد،امروز اینطوری شده
دستگاهم FAT 40 GIG هستش و با 3.55 ه.ک شده.....
دستگاه رو Restore هم کردم،BD رو هم اینقد پاک کردم که فکر کنم یه لایه از روش برداشته شد....

بلوری های دیگه هم امتحان کردی
اگر امتحان کردی که دیگه لنز دستگاهت خراب شده و یا ضعیف شده متاسفانه:|

آقا لطفا یکی کامل توضیح بده اگه درست نمیشه از خیرش بگذرم =((
یا اگه با تمیز کردن درست میشه خودم حلش کنمb-)
در ضمن اگه از من 70 تومان اینو خواستن بدم ؟:-s
چی شد یه سوال پرسیدیم ها همه رفتن یکی نیست منو راهنمایی کنه؟

اقا لطفا یکی جوووووووووووووووووووووووووووابببببببببببببببببببب بده؟#:-s

اقا لطفا یکی جوووووووووووووووووووووووووووابببببببببببببببببببب بده؟#:-s

شما restart factory كردي ببيني درست ميشه يا نه؟..البته بگم همه سيو ها و هارد پاك ميشه...يه back up بگير قبلش..
احتمالا CFw مشكل ايجاد كرده..فعلا از هك خارج كن..با Fw اصلي تست كن ببين درست ميشه يا نه...

با تشکر از شما دوست عزیز
jimrako1
ممنون بابت کمک مشکل من با راهنمایی شما حل شد اما الان با مشکل Playstation@network:failed مواجه حتی در خواست سرعت بالا هم کردم اما تاثیری نداشت میشه بازم کمک کنید.Ip adrress و internet contioncen وصل میشه اما نتورک وصل نمیشه

شما restart factory كردي ببيني درست ميشه يا نه؟..البته بگم همه سيو ها و هارد پاك ميشه...يه back up بگير قبلش..
احتمالا CFw مشكل ايجاد كرده..فعلا از هك خارج كن..با Fw اصلي تست كن ببين درست ميشه يا نه...

من وقتی restart factory میکنم فریز میکنه و از هک هم در اوردم
من دستگاه رو باز کردم وتمیز کردم وحتی با توصیه دوستان سیلیکون ان رو تازه کردم
خطهای که در میان بازی میومد رفع شد ولی باز هم بعد چند دقیقه دستگاه گرم میشه (خیلی خیلی گرم میشه) و فریز میکنه چی کار کنم:(

من وقتی restart factory میکنم فریز میکنه و از هک هم در اوردم
من دستگاه رو باز کردم وتمیز کردم وحتی با توصیه دوستان سیلیکون ان رو تازه کردم
خطهای که در میان بازی میومد رفع شد ولی باز هم بعد چند دقیقه دستگاه گرم میشه (خیلی خیلی گرم میشه) و فریز میکنه چی کار کنم:(

وقتی شما میگید این کارها را کردی دیگه هیچ راهی نیست ماله من هم همین طور میشد تا اخر سد چراع زرد داد رفت باید دستگاهت عوض کنی این تنها راه که میمونه :-s

با تشکر از شما دوست عزیز
jimrako1
ممنون بابت کمک مشکل من با راهنمایی شما حل شد اما الان با مشکل Playstation@network:failed مواجه حتی در خواست سرعت بالا هم کردم اما تاثیری نداشت میشه بازم کمک کنید.Ip adrress و internet contioncen وصل میشه اما نتورک وصل نمیشه

منم این مشکل رو دارم چیکار باید کرد

سلام من ps3 120g دارم فنش سالمه ولی خیلی ضعیف کار میکنه خیلی زود داغ میکنه و هنگ میکنه به نظرتون مشکل کجاست در ضمن برای بازی آنلاین از چه شرکتی اشتراک adslبگیرم پیش شمارم 4481 هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or