بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام دوستان

یه کنسول مدل فت هست وقتی روشن می کنم میگه فایل های سیستمی خراب شده باید ریستور بشه خودش اینکار که میخواد انجام بده به 20 در صد که میرسه دوباره همین اخطار میده

به یه تعمیر کار زنگ زدم میگه باید به منوی ریکاوری بری و از اونجا ریکاوری کنی و دوباره آپدیتش کنی

حالا تو مدل فت چطوری باید به منوی ریکاوری دست پیدا کنم در صورتی که وقتی تا روشن میکنم این اخطار میاد

شما برید توی این تاپیک و مشکلت را حل میشه :d

دوستان کسی میدونه چطوری مشکل red screen رو میشه حل کرد؟
:-s

والا یکی از بچه های همین جا با روش هک توانست دستگاهش را درست کنه بدبختی من اسم ایدیش را ور نداشتم
فکر کنم توی همین تاپیک شماراش را گذاشته بود چند صحفه برگرد عقب پیداش میکنی پست هاشو:|

سلام
من امروز یه دستگاه فت 40 گیگ خریدم
تا روشنش میکنم 30 ثانیه بعد فنش به شدت شروع میکنه به چرخیدن و صدای زیادی هم تولید میکنه
بعدش یکی 2 دقیقه بعد میگه دستگاه خیلی گرم شده و لطفا برای چند لحضه ازش استفاده نکنید و خاموشش کنید و چراغ قرمز هم چشمک میزنه و بعدش خاموش میشه اتوماتیک
در حالی که دستگاه تازه روشن شده و خیلی هم خنکه و بادی هم که از فن های پشت دستگاه میاد بیرون سرده
کسی میدونه مشکل چیه؟

سلام
من امروز یه دستگاه فت 40 گیگ خریدم
تا روشنش میکنم 30 ثانیه بعد فنش به شدت شروع میکنه به چرخیدن و صدای زیادی هم تولید میکنه
بعدش یکی 2 دقیقه بعد میگه دستگاه خیلی گرم شده و لطفا برای چند لحضه ازش استفاده نکنید و خاموشش کنید و چراغ قرمز هم چشمک میزنه و بعدش خاموش میشه اتوماتیک
در حالی که دستگاه تازه روشن شده و خیلی هم خنکه و بادی هم که از فن های پشت دستگاه میاد بیرون سرده
کسی میدونه مشکل چیه؟

#:-s#:-s#:-s
وای خدای من شما دستگاه را از کی خریدید
دستگاه شما داره چراغ زرد میشه برید پس بدید و یک اسیلم بخر بهتر تا دستگاهت بیشتر خراب نشده:(:(

#:-s#:-s#:-s
وای خدای من شما دستگاه را از کی خریدید
دستگاه شما داره چراغ زرد میشه برید پس بدید و یک اسیلم بخر بهتر تا دستگاهت بیشتر خراب نشده:(:(

بسته بندیش کردم ببرم عوضش کنم فردا
هنوز نخریده چراغ زرد؟؟
شانس مارو باش :))
از کامی خریدم
چرا اینجوری شد الکی؟

بسته بندیش کردم ببرم عوضش کنم فردا
هنوز نخریده چراغ زرد؟؟
شانس مارو باش :))
از کامی خریدم
چرا اینجوری شد الکی؟

خوب معلومه چون دستگاهش دسته دوم بود
من اگر جای تو بودم میرفتم از معازه زیتونی میخریدم بهترم بود اون با انصاف تر بخدا ;)

اونجا نخل همشون دزدا همشون)x

آقا من دسته ام بی سیم کار نمیکنه! اما وقتی باسیم وصلش میکنم کار می افته و راحت کار میکنه ، مشکلش کجاشه؟ همین دسته رو با چند تا PS3 دیگه تست زدم بازم کار نمیکنه ، وقتی که بی سیم میزنم 20 ثاینه چراغ ها چشمک میزنن و بعد خاموش میشن!

آقا من دسته ام بی سیم کار نمیکنه! اما وقتی باسیم وصلش میکنم کار می افته و راحت کار میکنه ، مشکلش کجاشه؟ همین دسته رو با چند تا PS3 دیگه تست زدم بازم کار نمیکنه ، وقتی که بی سیم میزنم 20 ثاینه چراغ ها چشمک میزنن و بعد خاموش میشن!

دوست عزیز به نظر من فکر میکنم باطری های دسته شما فاسد شده باشه...!! :|

شما یه بار دسته رو ریست کن (سوراخ کوچیک پشت) دوباره سینک کن ببین جواب میده

دوستان من یه ps3 fat تازه خریدم اما بعد از 10 دقیقه صدای فنش زیاد میشه مثه سشوار...... خرابه یا نرمال هست این صدا... در ضمن تا خاموشی دستگاه این صدا رو داره....

سلام
من امروز دستگاهمو روشن کردم و تصویر نداشت و چراغ زرد داد
اگه میشه راهنمایی کنید که چطوری میتونم تعمیرش کنم
آخه با یه تعمیر کار صحبت کردم گهتش 60 میگیره تزه معلوم نیست چند وقت کار کنه
و آخر اینکه خمیر مخصوص اونو برای روی مادر بورد از کجا میتونم تهیه کنم؟
خیلی خیلی ممنون

خمیر مخصوص فقط در انحصار سونی هست فکر نکنم اینجا پیدا کنی...:d

خرابی

سلام به همه.من یه مشکلی برای 120GB Slim Ps3 پیش اومده اینه که تقریبا 10 روز بود روشن نکرده بودم بعد اینکه روشن کردم هنگ کرد و ناگفته نمونه که با دسته روشن نشد و از کلید پاور استفاده کردم و بعد هنگ مجبور شدم برقشو قطع کنم چندین بار اینجوری شد تا منو اومد و Restore PS3 کردم و کاملا درست شد و وقتی که خواستم آنلاین بشم هنگ میکنه و دوباره باید کارای قبلی رو انجام و یه مورد دیگه اینکه وقتی بعد 10 روز روشن کردم کابل اترنت وصل نبود.لطفا به من کمک کنید خواهش میکنم
Update 3.630

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or