بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام من ps3 خودم رو به 3.55 اپدیت کردم اون موقع چون اطلاعات در مورد هک 3.55 نداشتم اون رو با دانگل اموزون بریک دانگرد کردم به 3.41 حالا بازی های جدید ایبوت 3.55 دارند من وقتی میخواستم ps3 خودم رو به 3.55 (با همون فایل قبلی اپدیت ) اپدیت کنم ارور میده که فایل خراب و از 3.56 بالاتر اپدیت کنم حالا را هی نیست که من به 3.55 اپدیت کنم

من یه مشکلی دارم بازی need for speed hot pursuit رو از هارد اکسترنال نتونستم اجرا کنم بعد ریختم رو هارد دستگاه دستگام کپی خور 3.55 هم هست موجع که میخواد اجرا کنه اینو میده

An error occurred during the start operation:(

سلام من ps3 خودم رو به 3.55 اپدیت کردم اون موقع چون اطلاعات در مورد هک 3.55 نداشتم اون رو با دانگل اموزون بریک دانگرد کردم به 3.41 حالا بازی های جدید ایبوت 3.55 دارند من وقتی میخواستم ps3 خودم رو به 3.55 (با همون فایل قبلی اپدیت ) اپدیت کنم ارور میده که فایل خراب و از 3.56 بالاتر اپدیت کنم حالا را هی نیست که من به 3.55 اپدیت کنم

من یه مشکلی دارم بازی need for speed hot pursuit رو از هارد اکسترنال نتونستم اجرا کنم بعد ریختم رو هارد دستگاه دستگام کپی خور 3.55 هم هست موجع که میخواد اجرا کنه اینو میده

PS3 Jailbreak

این که چند تا تاپیکه!!:(کدومو باید بخونم؟:confused:
من دو ماه سیستمو خریدم هیچی ام ازش سر در نمیارم اعصابمو خرد کرده آخه اجرای یه بازی این همه بدبختی داره؟

بچه ها ترخدا کمک کنید به خدا صفر کیلومتر نیستم ولی از دست این دستگاه دیگه اعصاب برام نمونده

آخر باید برم همون PS2 بازی کنم.>:p

با سلام
من هم همین مشکل را بازی داشتم ولی یه پکیج رو دانلود و نصب کردم و بازی از روی هارد اکسترنال اجرا شد و الان هم دارم بازی می کنم و دستگام کپی 3.55 >:d<

این که چند تا تاپیکه!!:(کدومو باید بخونم؟:confused:
من دو ماه سیستمو خریدم هیچی ام ازش سر در نمیارم اعصابمو خرد کرده آخه اجرای یه بازی این همه بدبختی داره؟

بچه ها ترخدا کمک کنید به خدا صفر کیلومتر نیستم ولی از دست این دستگاه دیگه اعصاب برام نمونده

آخر باید برم همون PS2 بازی کنم.>:p

سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3

حتما ته اسم این تاپیک هم باید بزنن *به غیر از مسایل هک*

سلام دوستان میخوام بدونم راه حلی برای مشکل رد اسکرین پیدا شده یا نه در ضمن دستگاه به طور اتفاقی این اتفاق براش افتاده ودر حین هک نبوده ممنون میشم دوستان سریع جواب بدن

سلام دوستان میخوام بدونم راه حلی برای مشکل رد اسکرین پیدا شده یا نه در ضمن دستگاه به طور اتفاقی این اتفاق براش افتاده ودر حین هک نبوده ممنون میشم دوستان سریع جواب بدن

چرا یکی از دوستان همین جا مشکلش را حل کرد با روش هک هکش میکرد و باعث میشد دستگاه ابدیتش برگرده و بدبختی ایدیش را نمیدانم باید صحفه قبل را برگرد ببین پیداش میکنی یا نه

یک خواهش

سلام
من امروز دستگاهمو روشن کردم و تصویر نداشت و چراغ زرد داد
اگه میشه راهنمایی کنید که چطوری میتونم تعمیرش کنم
آخه با یه تعمیر کار صحبت کردم گهتش 60 میگیره تزه معلوم نیست چند وقت کار کنه
و آخر اینکه خمیر مخصوص اونو برای روی مادر بورد از کجا میتونم تهیه کنم؟
خیلی خیلی ممنون

یک خواهش

سلام
من امروز دستگاهمو روشن کردم و تصویر نداشت و چراغ زرد داد
اگه میشه راهنمایی کنید که چطوری میتونم تعمیرش کنم
آخه با یه تعمیر کار صحبت کردم گفتش 60 میگیره تازه معلوم نیست چند وقت کار کنه
و آخر اینکه خمیر مخصوص اونو برای روی مادر بورد از کجا میتونم تهیه کنم؟
خیلی خیلی ممنون

سلام دوستان

یه کنسول مدل فت هست وقتی روشن می کنم میگه فایل های سیستمی خراب شده باید ریستور بشه خودش اینکار که میخواد انجام بده به 20 در صد که میرسه دوباره همین اخطار میده

به یه تعمیر کار زنگ زدم میگه باید به منوی ریکاوری بری و از اونجا ریکاوری کنی و دوباره آپدیتش کنی

حالا تو مدل فت چطوری باید به منوی ریکاوری دست پیدا کنم در صورتی که وقتی تا روشن میکنم این اخطار میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or