سلام من ps3 خودم رو به 3.55 اپدیت کردم اون موقع چون اطلاعات در مورد هک 3.55 نداشتم اون رو با دانگل اموزون بریک دانگرد کردم به 3.41 حالا بازی های جدید ایبوت 3.55 دارند من وقتی میخواستم ps3 خودم رو به 3.55 (با همون فایل قبلی اپدیت ) اپدیت کنم ارور میده که فایل خراب و از 3.56 بالاتر اپدیت کنم حالا را هی نیست که من به 3.55 اپدیت کنم
من یه مشکلی دارم بازی need for speed hot pursuit رو از هارد اکسترنال نتونستم اجرا کنم بعد ریختم رو هارد دستگاه دستگام کپی خور 3.55 هم هست موجع که میخواد اجرا کنه اینو میده
An error occurred during the start operation
من یه مشکلی دارم بازی need for speed hot pursuit رو از هارد اکسترنال نتونستم اجرا کنم بعد ریختم رو هارد دستگاه دستگام کپی خور 3.55 هم هست موجع که میخواد اجرا کنه اینو میده
An error occurred during the start operation
این که چند تا تاپیکه!!کدومو باید بخونم؟:confused:
من دو ماه سیستمو خریدم هیچی ام ازش سر در نمیارم اعصابمو خرد کرده آخه اجرای یه بازی این همه بدبختی داره؟
بچه ها ترخدا کمک کنید به خدا صفر کیلومتر نیستم ولی از دست این دستگاه دیگه اعصاب برام نمونده
آخر باید برم همون PS2 بازی کنم.>
سلام دوستان میخوام بدونم راه حلی برای مشکل رد اسکرین پیدا شده یا نه در ضمن دستگاه به طور اتفاقی این اتفاق براش افتاده ودر حین هک نبوده ممنون میشم دوستان سریع جواب بدن
سلام دوستان
اين ارور Yellow Dead فقط مال فت هست يا اسليم هم امكان داره همچين اروري بده ؟