بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان یه سوال داشتم
من وقتی DNS روی خود مودم ست میکنم اینترنت از طریق وای فای قطع میشه. یعنی روی کامپیوتر که با کابل لن وصل هست مشکلی ندارم ولی روی گوشی و تبلت اینترنتم قطع میشه؟؟ دلیلش چی هست؟ چجوری میشه روی خود مودم یک DNS ست کرد جوری که وای فای نریزه به هم؟ :-??
روی چه مودمی؟ من روی مودم هم dns ست کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد. ولی معمولا فقط برای کنسول میزنم.

با wifi. هم روی pc و هم موبایل مشکلی نیست.
یه کار عجیب غریب کردم درست شد ... نمیدونم کار درستی کردم یا نه ... ولی تو تنظیمات پیشرفته وای فای گوشی حالت آیپی رو از DHCP گذاشتم رو حالت استاتیک . دی ان اس رو هم روی گوشی ست کردم درست شد :-?? ولی منطقا فکر میکنم وقتی روی مودم ست میشه نباید روی گوشی و ... نیاز به تغییری باشه

رفقا ISP خوب برای کرمانشاه سراغ دارید؟
تک نت ترکیده، چند سال پیش پارس آنلاین، مخابرات و صبانت داشتم. هر کدوم دوره ای خوب بودن. الان کدوم از نظر سرعت و پایداری سرویس بهتره؟

اقا سلام به همه من الان اینجا مشخصات مودم رو میزارم و اینکه میخواستم بگم من توی فورتنایت همیشه بین 5 یا 7 یا 11 درصد به صورت نرمال پکت لاست برای اپلود دارم کسی میدونه برای چیه کلی دی ان اس زدم هم کار نکرد لطفا هر کسی میدونه بگه ممنون و راستی isp هم مخابرات هست که زنگ زدم و حتی سرعت هم اوردم پایین برای نویز کمتر

Attachments

• net.jpg
    net.jpg
    15.9 KB · مشاهده: 17
سلام دوستان چند وقته پینگ داخلی من از 5 شده 35 شما هم تجربه داشتین؟ به طبع پینگ گوگل و اینا هم ترکیده. میشه حل کرد؟ نت مخابرات
چند وقتی میشه که پروفایل همه را از fast تغییر دادن به interleave واسه همین 30 تا رفته روی پینگ.
میتونی تیکت بزنی به پشتیبانی تا واست fast ببندن ولی واسه من بعد از 2 روز ریست میشد به اینترلیو, دیگه بی خیال شدم.

همچنین annex M را هم غیر فعال کردن که میشد 2 مگ آپلود داشت.

• Like
Reactions: .: FRANKLIN :.
سلام این حجم داخلی جدیدا زود میپره ؟ من حدود 400 گیگ دارم که تو این چندساله هیچ وقت به دو رقمی نمیرسید ولی الان کم مونده از حجم بین الملل هم بزنه جلو :|

• Like
Reactions: hamdi113540

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or