فقط مودم متفاوتی داره(نسبت به adsl) .دوستان VDSL رو چجوری میشه خرید؟مثل فیبر نوری نیاز به تجهیزات خاص داره یا رو سیم مسی هم میشه راه اندازی کرد؟
من قاسم آبادم از مخابرات، شاتل، دیده بان نت، پیشگامان تاحالا داشتم بهترینشون پیشگامان بوده هم از نظر سرعت هم پینگ مخصوصا اینکه سرعتو محدود نمیکنه و تا هرجا خطت بکشه میره سرعت مثلا 8 مگ داشتم سرعتم 12 میرفت.سلام. تو مشهد ( قاسم آباد ) کدوم ISP کیفیتش در حال حاضر بهتر از بقیه هست؟
به نظرم برو سمت vdslدرود. TD-LTE ایرانسل و مبین نت دارم با وجود هزینه بالا راضی نیستم از هیچکدوم.
برای ADSL پیشنهادی اگه دارید بفرمایید..
(پردیس هستم)
پنجشنبه نبود احتمالا؟ شبایی که فرداش تعطیله شدیدا افتضاح میشه (ایرانسل) تا ساعتای 4-5 صبح فک کنم وضعیت خرابه بعدش کم کم اوکی میشه، من سرعت بزور 1-2 مگ میرسید گرفتم خوابیدم دیدم صبح انگار سرعت اوکی شده خوب دانلود شده بود.رفقا احیانا اخیرا اینترنت نامحدود شبانه ی همراه اول یا ایرانسل نگرفتید برای دانلود؟
من قبلا همراه اول می گرفتم خیلی سرعتش عالی بود حتی تا 13 مگ بر ثانیه هم میرفت
الان امشب گرفتیم یه rdr2 رو دانلود کنیم خودشو کشته رو 200kb ئه!!
چند وقت پیش هم گرفتم همراه اول خیلی فاجعه بود سرعت
رو موبایل میگیرم و با usb وصل میکنم به کامپیوتر
شک کردم شاید از usb باشه خواستم با خود گوشی تست سرعت بگیرم دیدم همون سایت تست سرعت رو هم به زور بالا میاره
چرا اتفاقا فکر کنم همون پنجشبه بودپنجشنبه نبود احتمالا؟ شبایی که فرداش تعطیله شدیدا افتضاح میشه (ایرانسل) تا ساعتای 4-5 صبح فک کنم وضعیت خرابه بعدش کم کم اوکی میشه، من سرعت بزور 1-2 مگ میرسید گرفتم خوابیدم دیدم صبح انگار سرعت اوکی شده خوب دانلود شده بود.
ولی در کل اومده پایین تر، همراه اول قدیما تا 11.5 میرفت الان داغونه اما ایرانسلم بهتر شده.
View attachment 184788
الان زنگ بزنی اعتراض کنی میگه از برو تا سایت اصغر کله پز ببین سرعت دانلودت چقدره، پینگ هم که تا 10000 مشکلی نداره طبیعیه.
آسیاتک + سرویس گیمینگ پولی
+
Trace
View attachment 184789