nirvana1370 کاربر سایت Nov 7, 2020 #33,061 آقا الان بهترین ISP برای گیم کروم شرکت هستش. ماهان نت هم برای adsl یه سرویس گیمینگ داره که ادعا میکنه روت رو برای بازی های آنلاین بهینه کرده. نظر شما چیه؟
آقا الان بهترین ISP برای گیم کروم شرکت هستش. ماهان نت هم برای adsl یه سرویس گیمینگ داره که ادعا میکنه روت رو برای بازی های آنلاین بهینه کرده. نظر شما چیه؟
hosein me کاربر سایت Nov 7, 2020 #33,062 درود دوستان کسی اینجا اینترنت زیتل داره ! که باهاش انلاین بزنه ! ی سوالی ازش داشتم ! کسی هست !
Lions Gate プレイステーション کاربر سایت Nov 12, 2020 #33,064 دزدی جدید آسیاتک. از این به بعد باید برای پایین بودن پینگ پول بدین 2 زور دیگه میان میگن برای رفتن به فلان سایت باید پول بدین نزدیک 10 ساله دارم آسیاتک استفاده میکنم و همیشه پینگم زیر 100-90 بوده الان یه مدته اصلا زیر 140 نمیرفت. رفتم تو سایت دیدم بله پینگ هم پولیش کردن Spoiler البته مبلغ زیاد نیست ولی خب دزدیه به نظرم آخرین ویرایش: Nov 12, 2020 Reactions: emaad.mir and amir*
دزدی جدید آسیاتک. از این به بعد باید برای پایین بودن پینگ پول بدین 2 زور دیگه میان میگن برای رفتن به فلان سایت باید پول بدین نزدیک 10 ساله دارم آسیاتک استفاده میکنم و همیشه پینگم زیر 100-90 بوده الان یه مدته اصلا زیر 140 نمیرفت. رفتم تو سایت دیدم بله پینگ هم پولیش کردن Spoiler البته مبلغ زیاد نیست ولی خب دزدیه به نظرم
Sarvior Gold User Nov 12, 2020 #33,065 نوشته شده توسط Lions Gate: دزدی جدید آسیاتک. از این به بعد باید برای پایین بودن پینگ پول بدین 2 زور دیگه میان میگن برای رفتن به فلان سایت باید پول بدین View attachment 179564 نزدیک 10 ساله دارم آسیاتک استفاده میکنم و همیشه پینگم زیر 100-90 بوده الان یه مدته اصلا زیر 140 نمیرفت. رفتن تو سایت دیدم بله پینگ هم پولیش کردن Spoiler البته مبلغ زیاد نیست ولی خب دزدیه به نظرم بیشتر... شما فعال کردی؟ سرعت دانلود پایین اومد ؟
نوشته شده توسط Lions Gate: دزدی جدید آسیاتک. از این به بعد باید برای پایین بودن پینگ پول بدین 2 زور دیگه میان میگن برای رفتن به فلان سایت باید پول بدین View attachment 179564 نزدیک 10 ساله دارم آسیاتک استفاده میکنم و همیشه پینگم زیر 100-90 بوده الان یه مدته اصلا زیر 140 نمیرفت. رفتن تو سایت دیدم بله پینگ هم پولیش کردن Spoiler البته مبلغ زیاد نیست ولی خب دزدیه به نظرم بیشتر... شما فعال کردی؟ سرعت دانلود پایین اومد ؟
amir* کاربر سایت Nov 12, 2020 #33,066 نوشته شده توسط Lions Gate: دزدی جدید آسیاتک. از این به بعد باید برای پایین بودن پینگ پول بدین 2 زور دیگه میان میگن برای رفتن به فلان سایت باید پول بدین View attachment 179564 نزدیک 10 ساله دارم آسیاتک استفاده میکنم و همیشه پینگم زیر 100-90 بوده الان یه مدته اصلا زیر 140 نمیرفت. رفتن تو سایت دیدم بله پینگ هم پولیش کردن Spoiler البته مبلغ زیاد نیست ولی خب دزدیه به نظرم بیشتر... از همینجا شروع میشه دیگه... وقتی ملت زیاد بخرن میبینن بعله و مبلغ (پینگ)رو اضافه و ازونور پینگ معمولی رو بیشتر میکنن...
نوشته شده توسط Lions Gate: دزدی جدید آسیاتک. از این به بعد باید برای پایین بودن پینگ پول بدین 2 زور دیگه میان میگن برای رفتن به فلان سایت باید پول بدین View attachment 179564 نزدیک 10 ساله دارم آسیاتک استفاده میکنم و همیشه پینگم زیر 100-90 بوده الان یه مدته اصلا زیر 140 نمیرفت. رفتن تو سایت دیدم بله پینگ هم پولیش کردن Spoiler البته مبلغ زیاد نیست ولی خب دزدیه به نظرم بیشتر... از همینجا شروع میشه دیگه... وقتی ملت زیاد بخرن میبینن بعله و مبلغ (پینگ)رو اضافه و ازونور پینگ معمولی رو بیشتر میکنن...
moxA.J کاربر سایت Nov 12, 2020 #33,067 سلام اینجا کسی پارس انلاین داره؟ وضعیت اتصال وی پی ان براتون چطوریه؟ برای من PPTP اصلا وصل نمیشه بقیه هم قطعی دارن همش
سلام اینجا کسی پارس انلاین داره؟ وضعیت اتصال وی پی ان براتون چطوریه؟ برای من PPTP اصلا وصل نمیشه بقیه هم قطعی دارن همش
Lions Gate プレイステーション کاربر سایت Nov 12, 2020 #33,068 نوشته شده توسط Sarvior: شما فعال کردی؟ سرعت دانلود پایین اومد ؟ بیشتر... اره فعال کردم سرعت دانلود همونه تغییری نکرده Reactions: Sarvior
نوشته شده توسط Sarvior: شما فعال کردی؟ سرعت دانلود پایین اومد ؟ بیشتر... اره فعال کردم سرعت دانلود همونه تغییری نکرده
M metalgear2 کاربر سایت Nov 12, 2020 #33,069 شاتل کلا ریخته به هم پکت لاس حسابی رفته بالا Reactions: GameMasterr
moxA.J کاربر سایت Nov 15, 2020 #33,070 نوشته شده توسط moxA.J: سلام اینجا کسی پارس انلاین داره؟ وضعیت اتصال وی پی ان براتون چطوریه؟ برای من PPTP اصلا وصل نمیشه بقیه هم قطعی دارن همش بیشتر... کسی نیست جواب بده؟ یعنی کسی نیست پارس انلاین داشته باشه؟
نوشته شده توسط moxA.J: سلام اینجا کسی پارس انلاین داره؟ وضعیت اتصال وی پی ان براتون چطوریه؟ برای من PPTP اصلا وصل نمیشه بقیه هم قطعی دارن همش بیشتر... کسی نیست جواب بده؟ یعنی کسی نیست پارس انلاین داشته باشه؟
ezio252 کاربر سایت Nov 15, 2020 #33,071 نوشته شده توسط moxA.J: کسی نیست جواب بده؟ یعنی کسی نیست پارس انلاین داشته باشه؟ بیشتر... واسه منم قطعه Reactions: moxA.J
نوشته شده توسط moxA.J: کسی نیست جواب بده؟ یعنی کسی نیست پارس انلاین داشته باشه؟ بیشتر... واسه منم قطعه
B baba کاربر سایت Nov 16, 2020 #33,072 دوستان بین شبدیز یا فن آوا کدومو پیشنهاد می دید اولویت دانلود بعد گیم
M metalgear2 کاربر سایت Nov 16, 2020 #33,073 نوشته شده توسط GameMasterr: سرعتا نصف شدن پینگ و پکت لاست هم فراوان چخبره باز بیشتر... من انلاین بازی میکنم apex پکت شده 20 باز چه خبره نمیدونم.شاتل
نوشته شده توسط GameMasterr: سرعتا نصف شدن پینگ و پکت لاست هم فراوان چخبره باز بیشتر... من انلاین بازی میکنم apex پکت شده 20 باز چه خبره نمیدونم.شاتل
B baba کاربر سایت Nov 16, 2020 #33,074 نوشته شده توسط baba: دوستان بین شبدیز یا فن آوا کدومو پیشنهاد می دید اولویت دانلود بعد گیم بیشتر... سلام کسی نیست راهنمایی کنه
نوشته شده توسط baba: دوستان بین شبدیز یا فن آوا کدومو پیشنهاد می دید اولویت دانلود بعد گیم بیشتر... سلام کسی نیست راهنمایی کنه
M metalgear2 کاربر سایت Nov 21, 2020 #33,075 نوشته شده توسط GameMasterr: منم شاتلم شاتل این ماه گند زده حسابی بیشتر... نمیدونم تخلیه کنم نکنم خیلی داغون شده
نوشته شده توسط GameMasterr: منم شاتلم شاتل این ماه گند زده حسابی بیشتر... نمیدونم تخلیه کنم نکنم خیلی داغون شده