بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا الان بهترین ISP برای گیم کروم شرکت هستش. ماهان نت هم برای adsl یه سرویس گیمینگ داره که ادعا میکنه روت رو برای بازی های آنلاین بهینه کرده. نظر شما چیه؟

دزدی جدید آسیاتک. از این به بعد باید برای پایین بودن پینگ پول بدین :| 2 زور دیگه میان میگن برای رفتن به فلان سایت باید پول بدین

45669.png

نزدیک 10 ساله دارم آسیاتک استفاده میکنم و همیشه پینگم زیر 100-90 بوده الان یه مدته اصلا زیر 140 نمیرفت. رفتم تو سایت دیدم بله پینگ هم پولیش کردن

البته مبلغ زیاد نیست ولی خب دزدیه به نظرم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: emaad.mir and amir*
دزدی جدید آسیاتک. از این به بعد باید برای پایین بودن پینگ پول بدین :| 2 زور دیگه میان میگن برای رفتن به فلان سایت باید پول بدین

View attachment 179564

نزدیک 10 ساله دارم آسیاتک استفاده میکنم و همیشه پینگم زیر 100-90 بوده الان یه مدته اصلا زیر 140 نمیرفت. رفتن تو سایت دیدم بله پینگ هم پولیش کردن

شما فعال کردی؟ سرعت دانلود پایین اومد ؟

View attachment 179564

نزدیک 10 ساله دارم آسیاتک استفاده میکنم و همیشه پینگم زیر 100-90 بوده الان یه مدته اصلا زیر 140 نمیرفت. رفتن تو سایت دیدم بله پینگ هم پولیش کردن

از همینجا شروع میشه دیگه...
وقتی ملت زیاد بخرن میبینن بعله و مبلغ (پینگ)رو اضافه و ازونور پینگ معمولی رو بیشتر میکنن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or