nirvana1370
کاربر سایت
آقا الان بهترین ISP برای گیم کروم شرکت هستش. ماهان نت هم برای adsl یه سرویس گیمینگ داره که ادعا میکنه روت رو برای بازی های آنلاین بهینه کرده. نظر شما چیه؟
2 زور دیگه میان میگن برای رفتن به فلان سایت باید پول بدینشما فعال کردی؟ سرعت دانلود پایین اومد ؟دزدی جدید آسیاتک. از این به بعد باید برای پایین بودن پینگ پول بدین2 زور دیگه میان میگن برای رفتن به فلان سایت باید پول بدین
View attachment 179564
نزدیک 10 ساله دارم آسیاتک استفاده میکنم و همیشه پینگم زیر 100-90 بوده الان یه مدته اصلا زیر 140 نمیرفت. رفتن تو سایت دیدم بله پینگ هم پولیش کردن
البته مبلغ زیاد نیست ولی خب دزدیه به نظرم
از همینجا شروع میشه دیگه...دزدی جدید آسیاتک. از این به بعد باید برای پایین بودن پینگ پول بدین2 زور دیگه میان میگن برای رفتن به فلان سایت باید پول بدین
View attachment 179564
نزدیک 10 ساله دارم آسیاتک استفاده میکنم و همیشه پینگم زیر 100-90 بوده الان یه مدته اصلا زیر 140 نمیرفت. رفتن تو سایت دیدم بله پینگ هم پولیش کردن
البته مبلغ زیاد نیست ولی خب دزدیه به نظرم
شما فعال کردی؟ سرعت دانلود پایین اومد ؟
کسی نیست جواب بده؟ یعنی کسی نیست پارس انلاین داشته باشه؟سلام اینجا کسی پارس انلاین داره؟ وضعیت اتصال وی پی ان براتون چطوریه؟ برای من PPTP اصلا وصل نمیشه بقیه هم قطعی دارن همش
واسه منم قطعهکسی نیست جواب بده؟ یعنی کسی نیست پارس انلاین داشته باشه؟
من انلاین بازی میکنم apex پکت شده 20 باز چه خبره نمیدونم.شاتلسرعتا نصف شدن پینگ و پکت لاست هم فراوان چخبره باز
سلام کسی نیست راهنمایی کنهدوستان بین شبدیز یا فن آوا کدومو پیشنهاد می دید اولویت دانلود بعد گیم
نمیدونم تخلیه کنم نکنم خیلی داغون شدهمنم شاتلم
شاتل این ماه گند زده حسابی