بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم شیرازم
یعنی فقط شیراز اینجوری هست؟
نه تو تبریز هم همین وضع هست تقریبا ۱ ماهی میشه!! بعضا درست میشه واسه ۱یا۲ روز باز....یبار خواستم زنگ بزنم همون ساعت کلی تو پیام تلفنی از مشکلات خارج شبکه اینا گفتن منصرف شدم!
فکر کنم‌ وضع همه شرکت‌ها یکسانه دوست منم که اسیاتک داره اونم‌ همین مشکل رو داره

• Like
Reactions: db07
چند شب هست حدود ساعت 9 تا 12 پینگ به طرز شدیدی زیاد میشه
زنگم زدم پشتیبانی شاتل میگه مشکل خارج از شبکه هست
کسی این مشکل رو داره؟
منم اين مشكلو دارم با اينكه فورجي استفاده ميكنم
البته پنج صبح تا ٨ اينا هم همين مساله هست

هرچند كلا پينگ رفته بالا

• Like
Reactions: db07
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده، به مخابرات درخواست دادم برای اینترنت از وقتی که لاینش وصل شده و چراغ adsl مودم روشن شده کلا تلفن خونمون قطع شده وضعیت خود اینترنت هم جالب نیست حداکثر 4 مگ میشه با وجود اسپیلیتر. به مخابرات هم نمیشه تماس گرفت انقدر خط هاش شلوغه. حالا سوالی که دارم اینه که ممکنه این مشکلا از سمت مخابرات باشه که حضوری برم یا مشکل از سیم کشی داخلیه؟

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده، به مخابرات درخواست دادم برای اینترنت از وقتی که لاینش وصل شده و چراغ adsl مودم روشن شده کلا تلفن خونمون قطع شده وضعیت خود اینترنت هم جالب نیست حداکثر 4 مگ میشه با وجود اسپیلیتر. به مخابرات هم نمیشه تماس گرفت انقدر خط هاش شلوغه. حالا سوالی که دارم اینه که ممکنه این مشکلا از سمت مخابرات باشه که حضوری برم یا مشکل از سیم کشی داخلیه؟
من این مشکل رو داشتم قبلن. 100% از سمت مخابراته و به isp هیچ ارتباطی نداره. یک هفته هم تلفنی با مخابرات و از طریق isp پیگیری کردم، فایده ای نداشت. در نهایت حضوری مراجعه کردم. تا مشکل بلخره حل شد. خلاصه تنها راهش اینه که بری مرکز مخابراتی منطقتون تا به نتیجه برسی.

• Like
Reactions: lich-king
سلام،
توی توضیحات شاتل گفته بود پروفایل گیم به صورت رایگان برای سرویس های نقره ای فعال هست
من می تونم با خرید سرویس برنزی، به صورت مجزا با پرداخت هزینه پروفایل گیم رو برای سرویس برنزی خودم فعال کنم تا پینگ پایین تری بگیرم؟
چون حجم سرویس های نقره ای برام خیلی زیاده و در عین حال دوست دارم پینگ پایین تری بگیرم
لطفا پاسخ بدهید، ممنون

یه سوال داشتم
من اینترنتم یه حالت سکته داره ... یعنی همه چیز وصل و درسته ولی یهو برای حدود 30-40 ثانیه اینترنت کار نمیکنه (تو اون لحظه همه چراغ های مودم روشنه) از یکی پرسیدم گفت عمر مودم داره تموم میشه !!! خواستم ببینم مشکل از مودم هست یا شرکت ارائه دهنده؟؟ از نویز خط میتونه باشه؟؟

• Like
Reactions: mobile1199
یه سوال داشتم
من اینترنتم یه حالت سکته داره ... یعنی همه چیز وصل و درسته ولی یهو برای حدود 30-40 ثانیه اینترنت کار نمیکنه (تو اون لحظه همه چراغ های مودم روشنه) از یکی پرسیدم گفت عمر مودم داره تموم میشه !!! خواستم ببینم مشکل از مودم هست یا شرکت ارائه دهنده؟؟ از نویز خط میتونه باشه؟؟

درود
یک بار مودم رو ریست کنید و دوباره کانفیگ رو انجام بدین. همین طور روی یک مودم دیگه هم تست کنید. اگر برطرف نشد که مشکل از سمت ISP هست.
از نویز خط هم میتونه باشه، ولی اون زمان چراغ dsl باید خاموش شه. مگر این که مشکل از مودم باشه که چراغ رو روشن نگه میداره، که بعید میدونم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: emaad.mir
درود
یک بار مودم رو ریست کنید و دوباره کانفیگ رو انجام بدین. همین طور روی یک مودم دیگه هم تست کنید. اگر برطرف نشد که مشکل از سمت ISP هست.
از نویز خط هم میتونه باشه، ولی اون زمان چراغ dsl باید خاموش شه. مگر این که مشکل از مودم باشه که چراغ رو روشن نگه میداره، که بعید میدونم.
ممنون از شما زده بود به کلم مودم رو آپدیت کنم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ مودم من تندا D301 هست

• Like
سلام،
توی توضیحات شاتل گفته بود پروفایل گیم به صورت رایگان برای سرویس های نقره ای فعال هست
من می تونم با خرید سرویس برنزی، به صورت مجزا با پرداخت هزینه پروفایل گیم رو برای سرویس برنزی خودم فعال کنم تا پینگ پایین تری بگیرم؟
چون حجم سرویس های نقره ای برام خیلی زیاده و در عین حال دوست دارم پینگ پایین تری بگیرم
لطفا پاسخ بدهید، ممنون

ممنون از شما زده بود به کلم مودم رو آپدیت کنم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ مودم من تندا D301 هست

مشکل برای چی، اتفاقا خود ISP گاها پیشنهاد میده برای رفع مشکل مودم اپدیت شه. فقط حواستون باشه فریمور اشتباه نزنین که خدای ناکرده دیگه بالا نیاد.

• Like
مشکل برای چی، اتفاقا خود ISP گاها پیشنهاد میده برای رفع مشکل مودم اپدیت شه. فقط حواستون باشه فریمور اشتباه نزنین که خدای ناکرده دیگه بالا نیاد.
فریمور تندا d301 رو از سایت خودش گرفتم ولی ورژن ایرانی رو تو نت پیدا نکردم ... ایرادی نداره؟؟

• Like
فریمور تندا d301 رو از سایت خودش گرفتم ولی ورژن ایرانی رو تو نت پیدا نکردم ... ایرادی نداره؟؟

مشکلی نباید باشه.
من روی دو تا مودم d-link خاورمیانه، فریمور گلوبال رو زدم. فقط اسم isp های ایرانی حذف شدن و گرنه مطلب دیگه ای نداشتن.

• Like
سلام
من حدود 10 ماه هست که نت مخابرات دارم تو شش ماهه اول هميشه سرعت نت تقريبا خوب بود و حدودا 8 مگ بود ولي چند ماهه که به مشکل خوردم و اول که مودم روشن مي کنم سرعت بين 8 تا 9 مگ هست ولي بعد از يکي دو ساعت به يکباره سرعت مياد رو 3 تا 4 مگ و با خاموش و روشن کردن مودم درست نميشه و بايد مودم و تلفن رو از خط جدا کنم و بعد پنج شيش دقيقه دوباره وصل کنم تا به حالت اول برگرده ولي بعد از يکي دو ساعت دوباره همين اتفاق ميفته مودم مستقيم به کابل مخابرات وصله و سيم کشي داخل خونه سر راهش نيست اسپليتر هم به درستي قرار گرفته به مخابرات چند بار زنگ زدم ولي تفاوتي نکرده
کسي تا الان به اين مشکل برخورده؟ راه حلي واسش هست؟
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or