بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستانی که پارس انلاین دارن میشه راهنمایی کنن میخوام بگیرم دوباره پینگش برا بازی (مخصوصا کالاف ) چطوره الان ptp دارم پینگم 80 تو اکثر بازی ها اما تو کالاف 110 بهم میده اگه بهتره بگید برم همون پارس انلاین بگیرم سرویس گیمینگشو

زنگ بزنید به شرکتی که خرید کردین ازشون بپرسین بهتون اطلاع میدن.در کل خودتون باید پیگیری کنید به امید اینا نباشید تا کار سریع راه بندازن
دو تا تلفن پشتیبانی از پیشگامان دارم هردوش بوق اشغال میزنه. یعنی من بی در و پیکر تر از پیشگامان ندیدم تو عمرم.

Sent from my Nokia 2.2 using Tapatalk

• Like
Reactions: Mahdi444
مخابرات منطقه ما پورت خالی نداره و یک ماه و نیم هس ک وعده امروز فردا میده... از هیچ شرکت خصوصی دیگه ای هم نمیشه نت خرید!!!
تعرفه های td lte هم نسبت ب adsl خیلی گرونتر هس ، من قبلا اینترنت های وب داشتم ۱۶ مگ، ۴۰۰ بین الملل ، ۸۰۰ داخلی ، ماهانه ۱۰۰ تومن!!!
کسی پیشنهادی داره با قیمت مناسب بشه اینترنت با حجم خوب خرید؟

مخابرات منطقه ما پورت خالی نداره و یک ماه و نیم هس ک وعده امروز فردا میده... از هیچ شرکت خصوصی دیگه ای هم نمیشه نت خرید!!!
تعرفه های td lte هم نسبت ب adsl خیلی گرونتر هس ، من قبلا اینترنت های وب داشتم ۱۶ مگ، ۴۰۰ بین الملل ، ۸۰۰ داخلی ، ماهانه ۱۰۰ تومن!!!
کسی پیشنهادی داره با قیمت مناسب بشه اینترنت با حجم خوب خرید؟
تنها راهی که دارید اینترنت وایرلس P2P هست یا td-lte شرکت زیتل که نامحدوده و تا 40 مگابیت هم سرعتشه ماهی 150 تومنم هزینشه.البته این سرویس ها هزینه راه اندازی اولیه دارن و سرعتشون ثابت نیست و بستگی به موقعیت محل زندگیتون داره که آنتن دهی خوب باشه یا نه

• Like
Reactions: rhett butler
سلام دوستان من یه سوال داشتم. کسی میدونه چطور میشه فهمید که خطش رو کافوی نوریه یا معمولی؟
اولین راه اینه که ببینید میتونید غیر از مخابرات از شرکت دیگه سرویس بگیرید یا نه.زنگ بزنید به یکی از isp ها ازشون بپرسین بهتون اطلاع میدن
راه دوم اینه که فاصلون رو با مخابرات منطقه چک کنید و اگر بیشتر از 1یا2 کیلومتر بود کشش خطتون کمتر از 16 مگابیت میشه در صورتی که اگه کافوی نوری باشه هرچقدر هم مسافت دور باشه سرعت 16 رو کامل میگیرید.
سومین راه اینه که چک کنید ببینید کافویی که سر کوچتون هست نوری هست یا نه.تفاوتش رو میتونید تو گوگل سرچ کنید.
چهارمین راه هم پرس و جو کردن از همسایه هاست.

سلام به همگی
برای اولین بار تو این قسمت پست میذارم فقط اومدم بگم اینترنت مخابرات دارم و اینکه بولشت به تمام معناست
مودمم تقریبا کل روز خاموشه و فقط روزی 2-3 ساعت میام تو اینترنت تو تعداد کمی سایت مثل همین بازی سنتر و سایت mal میچرخم (تو سایت هایی که حجم بیشتری مصرف می کنن مثل youtube هم نمیرم) روز بعدش چک میکنم می بینم 1G از حجمم کم شده زنگ میزنم 2020 هیچکس هم پاسخگو نیست خلاصه که با همون همراه اول و بسته های مدار فیروزه ای دانلود کنید خیلی بهتر از مخابرات حجم خواره.

اولین راه اینه که ببینید میتونید غیر از مخابرات از شرکت دیگه سرویس بگیرید یا نه.زنگ بزنید به یکی از isp ها ازشون بپرسین بهتون اطلاع میدن
راه دوم اینه که فاصلون رو با مخابرات منطقه چک کنید و اگر بیشتر از 1یا2 کیلومتر بود کشش خطتون کمتر از 16 مگابیت میشه در صورتی که اگه کافوی نوری باشه هرچقدر هم مسافت دور باشه سرعت 16 رو کامل میگیرید.
سومین راه اینه که چک کنید ببینید کافویی که سر کوچتون هست نوری هست یا نه.تفاوتش رو میتونید تو گوگل سرچ کنید.
چهارمین راه هم پرس و جو کردن از همسایه هاست.
سلام. ممنون از پاسخگویی.
نه من موارد بالا رو میدونم. اینجا از شرکتای دیگه نمیتونیم بگیرم چون اصن پورت خالی ندارن فک کنم. سر کوچه ما دو تا کافو هست یکی معمولی یکی نوری. من الان سرعتم از 4 بالاتر نمیره در صورتی که چند وقت پیش نزدیک هشت داشتم. رفتم مخابرات گفت خطتتون رو میندازیم رو نوری. میخواستم ببینم از کجا میشه مطمئن شد که تعویض میکنن یا فقط پهنای باند رو میبرن بالا به اسم نوری

پینگ پهنای باند اختصاصی با عادی چقدر تفاوت داره؟
من پینگم با سرور خاورمیانه پاپجی‌موبایل هشتاد الی نود میلی‌ثانیه‌س [شاتل]؛ با پهنای باند اختصاصی چقدر پایین میاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or