بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام الان مدتی میشه که مبین نت حجم شبانه رو کلا برداشته و اون حجمی که برای یک سرویس میخری هم شبانه فعاله هم روزانه در حالی که قبلا جدا بود مثلا 100 گیگ روزانه 1000 شبانه... خلاصه به این نتیجه رسیدم که نمی تونم تحمل کنم و می خواستم سرویس دهنده امو عوض کنم. ما خط خونمون PCM هست و روی خط خونه به هیچ وجه نمی تونم اینترنت بگیرم درخواست خط جدید هم دادم ولی مخابرات میگه ظرفیت نداره... خلاصه که به جز ADSL به نظرتون چه اینترنتی از چه شرکتی می تونم بگیرم؟ مودم TDL-TE مبین نت دارم میشه روش سیم کارت یک شرکت دیگه گذاشت و استفاده کرد؟
شیراز- فلکه هنگ
سلام، باید مودمت رو آنلاک کنی.

نت ptmp شاتل:
برای بازی خوب
برای دانلود عالی
پشتیبانی خوب
قیمت متوسط
تجربه کلی :
به نظرم بهترین نت برای بازی و دانلود هست پینگ اغلب شبیه همون شاتل که بالا گفتم و در بعضی جاها بهتر از اون سرعت دانلود بین 40 تا 50 مگابیت ثابت و بدون افت
البته این مورد آخر خیلی به جایی که هستید بستگی داره

در اخر بگم برای بازی مثل warzone و mw هیچ کدوم از نت ها جالب نبود چون
انگار یه چیزی بین ما و سرور های بازی وجود داره که باعث خراب شدن اتصال میشه ولی مثلا توی دوتا2 با مورد آخر پینگ 55 گرفتم که عالی بود
سلام وقت خبیر
برای شاتل وایرلس چه سرویسی می گرفتید و هزینه تون چقدر می شد و با چه حجمی ؟

ممنون

• Like
Reactions: ahmadmdp
سلام وقت خبیر
برای شاتل وایرلس چه سرویسی می گرفتید و هزینه تون چقدر می شد و با چه حجمی ؟

ممنون

سلام کلا دوتا سرویس دلره الان
که سرعتشون فرقی نمیکنه
فقط حجم فرق میکنه
اگه اشتباه نکنم
10 گیگ 30 تومان
100 گیگ 100 تومن
اخرین بار 3 ماهه گرفتم 300 گیگ 300 تومن

• Like
Reactions: mahdysh
شاید توهم زده باشم ولی احساس میکنم بیشتر از اون چیزی که باید، داره از حجم نتم کم میشه (مخابرات). معمولا 3 روز اخر دوره بیشتر از 30 گیگ حجم اضاف داشتم ولی الان 9 روز باقی مونده من 200 مگ دارم!.

بچه ها کدوم شرکت adsl شبانه داره؟؟ چنداشو پیشنهاد بدید تو شبانه افت نداشته باشه
متاسفانه شرکت که استفاده میکردم دیگه شبانه رو برداشتن تمدید نمیکنن
ممنون

سلام دوستان امیدوارم همگی خوب باشین. کسی اینجا میدونه که برای اینترنت مخابرات چطوری میشه درخواست تخلیه داد؟ چون توی سرچ عادی اصلا هیچ‌ اینفو یی دست آدمو نمیگیره! و با ۲۰۲۰ که تماس گرفتم گفتن باید تو پنل مودم وارد بشی و کلا توضیح خاصی ندادن بهم! ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این خصوص‌ دارین راهنماییم کنین. ممنون

سلام دوستان امیدوارم همگی خوب باشین. کسی اینجا میدونه که برای اینترنت مخابرات چطوری میشه درخواست تخلیه داد؟ چون توی سرچ عادی اصلا هیچ‌ اینفو یی دست آدمو نمیگیره! و با ۲۰۲۰ که تماس گرفتم گفتن باید تو پنل مودم وارد بشی و کلا توضیح خاصی ندادن بهم! ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این خصوص‌ دارین راهنماییم کنین. ممنون
درود
پنل مودم؟! احیانا منظورشون از پنل سامانه مخابرات هست به این آدرس
داخل پنل قسمت پشتیبانی درخواست جمع آوری هست ولی از من میشنوی حضوری برو مخابرات منطقه و از اونجا اقدام کن به جمع آوری.من حضوری که اقدام کردم چند هفته طول دادن از سایت رو دیگه خدا داند!
بچه ها کدوم شرکت adsl شبانه داره؟؟ چنداشو پیشنهاد بدید تو شبانه افت نداشته باشه
متاسفانه شرکت که استفاده میکردم دیگه شبانه رو برداشتن تمدید نمیکنن
ممنون
چرا از بسته های نامحدود شبانه سیم کارت استفاده نمیکنی؟ اگر تو محل زندگیت آنتن دهی خوب داری پیشنهاد میکنم که از اینترنت نامحدود ایرانسل یا همراه اول استفاده کنی که هم سرعتشون خیلی بیشتره هم به صرفه هستن

درود
پنل مودم؟! احیانا منظورشون از پنل سامانه مخابرات هست به این آدرس
داخل پنل قسمت پشتیبانی درخواست جمع آوری هست ولی از من میشنوی حضوری برو مخابرات منطقه و از اونجا اقدام کن به جمع آوری.من حضوری که اقدام کردم چند هفته طول دادن از سایت رو دیگه خدا داند!
آره منم تعجب کردم وقتی گفت مودم:)) خودم حدس زدم پنل سایت منظورش باشه.(ولی به پنل دسترسی ندارم و بهشم گفتم و گفت نمیدونم همین کارو باید بکنی!). فقط اینکه من دارم جا به جا میشم به یه خونه دیگه و خونم اجاره س و خوب مثل اینکه کسی که قبلا اونجا بوده مخابرات داشته. الان من به ۲۰۲۰ زنگ بزنم و رمز عبور سایت رو بخوام بگیرم میشه؟یا چیز خاصی میخوان؟
و اگه بخوام برم حضورا درخواست بدم نیازه که صاحب خط باشه؟

آره منم تعجب کردم وقتی گفت مودم:)) خودم حدس زدم پنل سایت منظورش باشه.(ولی به پنل دسترسی ندارم و بهشم گفتم و گفت نمیدونم همین کارو باید بکنی!). فقط اینکه من دارم جا به جا میشم به یه خونه دیگه و خونم اجاره س و خوب مثل اینکه کسی که قبلا اونجا بوده مخابرات داشته. الان من به ۲۰۲۰ زنگ بزنم و رمز عبور سایت رو بخوام بگیرم میشه؟یا چیز خاصی میخوان؟
رمز عبور رو تلفنی میدن مشکلی نیست ولی برای حضوری رفتن حتما باید صاحب خط بره متاسفانه

• Like
Reactions: Kiddo_hunter
نام کاربری و رمزعبور مخابرات چرا اینجوریه؟
هرچی درست می‌زنیم میگه اشتباهست

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
زنگ بزن 2020 بگو یوزر پس بده احتمالا تغییر کرده.
ببینه از شماره ای که روش نت داری زنگ میزنی یوزر پسو میده چیزی هم نمیخواد.
برا تخلیه هم هیچ نیاز حضوری نیست (مگه اینکه مخابرات جدیدا مسخره بازی در آورده باشه :D) اما من تاحالا از 3 شرکت مختلف (از جمله مخابرات) تخلیه کردم همشم غیر حضوری.

این پنل مودمم طرف یا اشتباه گفته یا اشتباه شنیدی :D منظورش پنل سایت بوده احتمالا چون منم فک کنم مخابراتو از داخل سایتش درخواست تخلیه دادم اگه اشتباه نکنم، قضیه مال چندین سال پیشه دقیق یادم نیست از کجا بود الانم به داشبوردش دسترسی ندارم که بهت بگم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or