بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من با ایرانسل تست کردم اوکی بود. دلیلش همینه که شما گفتی ؟
بسته به ISP داره.
من الان آسیاتک هستم و الان 4.2.2.4 کلا تایم اوت و 8.8.8.8 هم از 50 شده 80. اکثر گیم ها هم وصل نمیشه.
تو آلمان هم این مشکل واسه اکثریت پیش اومده از افرادی که پیگیر شدم.
تا فیکس شدن کلودفلیر صبر کنید اگه مشکل ISP تون حل نشد مشخص میشه مشکل از خودشونه نه CF.
سایت Cloudflare Status:
Cloudflare Status

بسته به ISP داره.
من الان آسیاتک هستم و الان 4.2.2.4 کلا تایم اوت و 8.8.8.8 هم از 50 شده 80. اکثر گیم ها هم وصل نمیشه.
تو آلمان هم این مشکل واسه اکثریت پیش اومده از افرادی که پیگیر شدم.
تا فیکس شدن کلودفلیر صبر کنید اگه مشکل ISP تون حل نشد مشخص میشه مشکل از خودشونه نه CF.
سایت Cloudflare Status:
Cloudflare Status
تمامی این آپدیت هایی که گذاشته با تاریخ ۳۰ آگوست در واقع مرتبط با همین مشکل هست درسته؟

اقایون من یک مشکلی پیدا کردم! من الان دو تاخط دارم جفتشون شاتل 8 مگ هست که تا 6 جواب میده ولی یکی که کار میکنه مثلا داره دانلود میکنه اون یکی سرعتش میاد زیر100 کیلوبایت! یعنی مثلا با نت خط اول که دانلود میکنم سرعت نت خط دوم کم میشه و برعکس هم همین هست.
کسی میدونه چرا؟

من یه سیم مستقیم از خودپست مخابرات :) کشیدم تو خونه بلکه مشکل حل بشه!!! بدتر شدکه بهتر نشده ...

اقایون من یک مشکلی پیدا کردم! من الان دو تاخط دارم جفتشون شاتل 8 مگ هست که تا 6 جواب میده ولی یکی که کار میکنه مثلا داره دانلود میکنه اون یکی سرعتش میاد زیر100 کیلوبایت! یعنی مثلا با نت خط اول که دانلود میکنم سرعت نت خط دوم کم میشه و برعکس هم همین هست.
کسی میدونه چرا؟

من یه سیم مستقیم از خودپست مخابرات :) کشیدم تو خونه بلکه مشکل حل بشه!!! بدتر شدکه بهتر نشده ...
به وسیله وای فای از مودم ها دانلود میکنی؟ یا کابل لن؟ و فاصله مودم ها از همدیگه چقدر هست؟

به وسیله وای فای از مودم ها دانلود میکنی؟ یا کابل لن؟ و فاصله مودم ها از همدیگه چقدر هست؟
با وای فای دانلود میکنم!
بغل هم هستن چون یک سیم از بیروون کشیدمم که دوتائیه همون مستقیم آوردمم دوتا پریز کردمم بغل هم ممودم هارو زدم بهش

یعنی به خاطر ااین که مودم ها نزدیک هم هستن اینطور میشه؟

برای من هنوز درست نشده و کانکشن fail میده
الان میتونی راحت کال اف انلاین بزنی؟
آره همون شب حل شد
من مشکل تورو پارسال داشتم واقعا کلافه بودم این پشتیبای های isp ها بینشون کم پیش میاد از گیمینگ و کنسول سر در بیارن اسم دستگاه و که میاری یارو هنگ میکنه:))
یادمه مشکل پارسال من خود به خود حل شد
مطمعن هستی که ایراد از سمت شاتل؟

آره همون شب حل شد
من مشکل تورو پارسال داشتم واقعا کلافه بودم این پشتیبای های isp ها بینشون کم پیش میاد از گیمینگ و کنسول سر در بیارن اسم دستگاه و که میاری یارو هنگ میکنه:))
یادمه مشکل پارسال من خود به خود حل شد
مطمعن هستی که ایراد از سمت شاتل؟
والا با همراه اول راحت وصل میشم
باید از شاتل باشه دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or