بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من بیشتر از یکساله که از پیشگامان اینترنت میگیرم و از اولش تا دو سه ماه پیش سایت ی.و.ت.ی.و.ب راحت باز میشد با اپ موبایل و الان ۷۲ تومن میدم برای هشت مگ ۱۸۰ گیگبین الملل میخوام بدونم پار آنلاین چطوره برم سراغش یا نه ؟

• Like
Reactions: Amir rad
دوستان مخابرات اگه سرویس یک ساله داشته باشیم مثلا بعد از 2 ماه میشه سرویس رو جمع اوری کرد و پول اون 10 ماه باقی مانده رو دریافت کرد ؟

برای تغییر سرویس که اینکار رو میکنن...حالا جمع آوری نمیدونم
کسی اینجا اینترنت مخابرات داره؟ برای من چند وقته یهو مودم ریست میشه و تا میخواد چراغاش به حالت عادی برگرده دوباره پشت سر هم ریست میشه. میدونم مشکل از مودم نیست تست کردم حتی از خود مخابرات هم اومدن گفتن مشکل از خودشونه ولی ماهی حداقل یک بار اینجوری میشه؟ کسی میدونه دلیلش چیه ؟ کسی این مشکلو داره؟
برای منم اینجوری میشد یه روز کلا نت قطع شد زنگ زدم گفتن دارن بروزرسانی میکنن بعد درست شد.

اما حالا بدتر شد ...دیگه بدون DNS نمیتونم استفاده کنم باید حتما DNS ست کنم تا نت وصل بشه ...کسی میدونه چیکار باید بکنم؟

• Like
Reactions: Dyrone
دوستان کسی تجربه استفاده از شاتل موبایل رو داشته؟ با مودم
برای گیم مناسبه؟
شهر‌ما متاسفانه هیچ شرکتی tdlte سرویس نمیده و adsl هم فیبر نوری و در انحصار مخابراته که اوضاعش خیلی خرابه

فکر کنم بستگی به مکانتون داشته باشه ...مشهد فامیل ما کلی خرج کرد سیم کارت و مودمشو گرفت اما سرعت بزور به 100 میرسه جوری که خود سایت شاتل رو نمیتونه باز کنه.
حالا نمیدونم سرویسهاش فرق میکنه یا نه تا جایی که من دیدم فقط حجم فرق میکنه و تا 16 مگ بازه

منم چند ساله adsl مخابرات دارم الان حدودا 2 ماهی هست اختلال داره
تازگیا هم خیلی بد شده دائم پکت لاس و تایم آوت میده بعدم روزی چند بار کلا قطع میشه هی باید مودمو خاموش روشن کنم تا درست بشه دیگه گیم که هیچی...

• Like
Reactions: doug ratman
احساس میکنم بامبولی به اسم ترافیک بین الملل چیزی جز سودجویی نیست مگه میشه به نت متصل باشی و بین الملل نباشه!

3سوته حجم تموم میشه و روز ب روز ب قیمت تعرفه ها اضاف

دوستان سرویس گیم روی نویز مودم تاثیر میذاره؟
دیشب تا الان بد نویز بهم زده بودم زنگ زدم پشتیبانی شاتل و سرویس گیم رو غیر فعال کردن و نویزم بهتر شد

معلوم نی شاتل چه علطی کرده که به psn نمیتونم وصل شم
چند تا از دوستان هم اینجا همین مشکل رو دران
باید حتما اول اینترنت همراه اول رو با موبایل هات اسپات کنم و کنسول رو باهاش کانکت کنم و بعدش با ای دی اس ال شاتل کانکت شم تا بتونم انلاین بزنم
تازه هنوزم قسمت تست کانکسن psn رو fail میده ولی وصل میشه به psn و میتونم انلاین بزنم
پشتیبانی هم میگه مشکل سراسری هست و صبر داشته باشید
شیرازم

• Like
Reactions: Destro
معلوم نی شاتل چه علطی کرده که به psn نمیتونم وصل شم
چند تا از دوستان هم اینجا همین مشکل رو دران
باید حتما اول اینترنت همراه اول رو با موبایل هات اسپات کنم و کنسول رو باهاش کانکت کنم و بعدش با ای دی اس ال شاتل کانکت شم تا بتونم انلاین بزنم
تازه هنوزم قسمت تست کانکسن psn رو fail میده ولی وصل میشه به psn و میتونم انلاین بزنم
پشتیبانی هم میگه مشکل سراسری هست و صبر داشته باشید
شیرازم
کنسول من به نت وصل میشه
اما نه فیفا میتونم بازی کنم نه کال آف

مشکل من از همه عجیب تره.
نمیتونم وارد سایت های ایرانی بشم و دانلود کنم مثل soft98 و نظیر این ولی وارد سایت های خارجی میتونم بشم و دانلود کنم.?

و چند روزی هم هست نمیتونم وارد apex بشم .

• Smile
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or