دوستان مخابرات اگه سرویس یک ساله داشته باشیم مثلا بعد از 2 ماه میشه سرویس رو جمع اوری کرد و پول اون 10 ماه باقی مانده رو دریافت کرد ؟
برای منم اینجوری میشد یه روز کلا نت قطع شد زنگ زدم گفتن دارن بروزرسانی میکنن بعد درست شد.کسی اینجا اینترنت مخابرات داره؟ برای من چند وقته یهو مودم ریست میشه و تا میخواد چراغاش به حالت عادی برگرده دوباره پشت سر هم ریست میشه. میدونم مشکل از مودم نیست تست کردم حتی از خود مخابرات هم اومدن گفتن مشکل از خودشونه ولی ماهی حداقل یک بار اینجوری میشه؟ کسی میدونه دلیلش چیه ؟ کسی این مشکلو داره؟
دوستان کسی تجربه استفاده از شاتل موبایل رو داشته؟ با مودم
برای گیم مناسبه؟
شهرما متاسفانه هیچ شرکتی tdlte سرویس نمیده و adsl هم فیبر نوری و در انحصار مخابراته که اوضاعش خیلی خرابه
کل اروپا به فنا رفته حتی خارجی ها هم وصل نمیشن به سرورمن و یکی از عزیزان همین فروم نمیتونیم به سرور های فیفا و call of duty وصل شیم
کس دیگه ای هست که این مشکل و داشته باشه؟
کنسول من به نت وصل میشهمعلوم نی شاتل چه علطی کرده که به psn نمیتونم وصل شم
چند تا از دوستان هم اینجا همین مشکل رو دران
باید حتما اول اینترنت همراه اول رو با موبایل هات اسپات کنم و کنسول رو باهاش کانکت کنم و بعدش با ای دی اس ال شاتل کانکت شم تا بتونم انلاین بزنم
تازه هنوزم قسمت تست کانکسن psn رو fail میده ولی وصل میشه به psn و میتونم انلاین بزنم
پشتیبانی هم میگه مشکل سراسری هست و صبر داشته باشید
شیرازم
واسه من همون هم وصل نیکنسول من به نت وصل میشه
اما نه فیفا میتونم بازی کنم نه کال آف
من با ایرانسل تست کردم اوکی بود. دلیلش همینه که شما گفتی ؟مشکل از Cloudflare هست. اروپا و آمریکا هم مشکل دارن. فقط ایران نیست.