آره آره
از دیروز تا حالا نتم بدجور ریده پینگ و همه چی اوکیه ولی هیچ کدوم از v پی خوب کار نمیکنه ( هم نورد و اکسپرس دارم) کانکت میشن ولی هیچ سایتی باز نمیشن!!!
با صبانت و شاتل هم تست کردم همین مشکل بود!!!
پیشگامان سرویس ۸ مگ vip رو برداشته از حالت ۱۸۰ گیگ بین الملل ب۴۰ گیگ بین الملل منصفانه و ۱۴۰ گیگ شبانه از ۲ شب تا ۷ صبح تغییر داده به نظرتون جمع آوری کنم پارس آنلاین یا آسیاتک بگیرم که ۲۰۰ گیگ میدند ؟ از کی اینجوری شده ؟
پیشگامان سرویس ۸ مگ vip رو برداشته از حالت ۱۸۰ گیگ بین الملل ب۴۰ گیگ بین الملل منصفانه و ۱۴۰ گیگ شبانه از ۲ شب تا ۷ صبح تغییر داده به نظرتون جمع آوری کنم پارس آنلاین یا آسیاتک بگیرم که ۲۰۰ گیگ میدند ؟ از کی اینجوری شده ؟
دلار که رفت بالا دقیقا از همین میترسیدم که این سرویسو بردارن من چند روز پیش گرفتم بود تازه برداشتن.
احتمالا برگردم به همون دیده بان نت با این طرحای اشغالی که میدن این شرکتا. 6 ترا میده 6 ماه 300 تومن از نظر پینگو اینا هم با پیشگامان یکیه.
فقط پیشگامان خوبی که داشت سرعتو رو 8 مگ لاک نمیکرد برا من تا 12 راحت میرفت که بقیه شرکتا میبندن
دوستان من میخوام سرویسمو جمع آوری بزنم، واسه خرید سرویس جدید باید منتظر بمونم جمع آوری کنن تکمیل بشه؟ جمع آوری و خرید رو تو یه روز بزنم مشکلی پیش میاد؟
دوستان من میخوام سرویسمو جمع آوری بزنم، واسه خرید سرویس جدید باید منتظر بمونم جمع آوری کنن تکمیل بشه؟ جمع آوری و خرید رو تو یه روز بزنم مشکلی پیش میاد؟
خیر مشکلی پیش نمیاد فقط تا جمع آوری از isp فعلیتون صورت نگیره سرویس جدید راه اندازی نمیشه.بهتره اول از جمع آوری خط مطمئن بشید بعد سرویس جدید خریداری کنید