بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چند وقتی میشه که پروفایل همه را از fast تغییر دادن به interleave واسه همین 30 تا رفته روی پینگ.
میتونی تیکت بزنی به پشتیبانی تا واست fast ببندن ولی واسه من بعد از 2 روز ریست میشد به اینترلیو, دیگه بی خیال شدم.

همچنین annex M را هم غیر فعال کردن که میشد 2 مگ آپلود داشت.
دقیقا منم همینه مشکلم درخواست جمع آوری دادم
شما چیکار کردی؟

دقیقا منم همینه مشکلم درخواست جمع آوری دادم
شما چیکار کردی؟
من مخابرات موندم, الان خطم رو 20 مگ بسته شده ولی اینترلیو هست. تو p30world نوشتن که پروفایل DLMO که چند سال پیش صحبتش بود اجرایی شده.
که اومدن چندتا پروفایل تعریف کردن و سیستم اتوماتیک یکی از این پروفایل ها را بسته به نویز خط انتخاب میکنه.
قبلا هم آسیاتک این کار رو کرده بوده: http://www.asiatech.ir/file/راهنمای سرویس پروفایل های DLMO.pdf

• Like
Reactions: xXIMANXx
خب اینطوری فایده نداره که البته من هی تیکت میزدم که fast کنن ولی بعد دو روز برمی گرده اینتر لیو میشه تو این دو ماه نزدیک ۲۰ تا تیکت زدم

جالبیش اینه حالا خط منو ۱۶ مگابیت میکنن اوکی دستشون درد نکنه ولی از سرور ایرانی سرعت دانلودو همون مقداری میده که سیستم و خریدم ۲ مگابیت

داستانی داریم با این isp ها یه زمانی باید التماس میکردیم سرعت و زیاد کنن حالا باید التماس کنیم که کم کنن چون انگار تو سرعت بالا نمیتونن خط رو Fast کنن و روی interleave میمونه مثلا من وقتی ۱۶ مگابیت هستم میگم fast کنید میارن رو همون ۲ مگابیت

یه سری از پشتیباناشون هم که نمیفهمن چی میگیم فقط یه متن و کپی پیست میکنن معمولا هم سر و کلشون آخر هفته پیدا میشه

• Like
Reactions: Soroush_shz
دوستانی که مخابرات دارید تازگیا با مشکل پینگ و دیلی مواجه نشدید؟ دو هفته ای هستش که تو بازیایی مثل فیفا پینگ بالا رفته و به شدت هم دیلی افتاده.
بعد اینکه کسی تاحالا تجربه ی استفاده از تانوما رو داشته؟ اصلا فرقی با مخابرات عادی داره؟

دوستانی که مخابرات دارید تازگیا با مشکل پینگ و دیلی مواجه نشدید؟ دو هفته ای هستش که تو بازیایی مثل فیفا پینگ بالا رفته و به شدت هم دیلی افتاده.
بعد اینکه کسی تاحالا تجربه ی استفاده از تانوما رو داشته؟ اصلا فرقی با مخابرات عادی داره؟

قبل از استفاده از فیبر شاتل داشتم . اگه از تجربه خودم بخوام بگم فقط شاهد عدد های بزرگتری نسبت به شاتل هستم ! سرعت دانلود و اپلود بیشتر همین !

اما پشت پرده این اعداد به ظاهر خوب تن ها پکت لاست خوابیده که موقعی که بازی میکنید متوجه میشید.

این اواخر هم به شدت افت کرده .

• Like
Reactions: kanway
چرا 2-3 هفتس اینطوری شده
قدیم عالی بود نمیدونم چه مرگش شده
یهو قطع میشه بعد 1 دیقه وصل میشه

• Like
Reactions: kanway
امروز خیلی ناگهانی چراغ DSL خاموش شد بعد که روشن شد سرعت خط از 9Mb اومد رو 5.8Mb
این اتفاق 4 سال پیش هم افتاد هرچی به ISP و مخابرات زنگ زدیم هم کاری نکردن
خلاصه از 14Mb رسیدیم به 5Mb :/

برا شما هم اینطوری شد یا مشکل از مرکز مخابراتیه؟

Attachments

• xDSL.PNG
    xDSL.PNG
    7.8 KB · مشاهده: 21
امروز خیلی ناگهانی چراغ DSL خاموش شد بعد که روشن شد سرعت خط از 9Mb اومد رو 5.8Mb

طبق تجربه ای که داشتم فقط تعویض شرکت میتونه نجات دهنده باشه. پیگیری و اینا فایده نداره

سلام دوستان،
من مدتی هست پیگیر vdsl مخابرات (شیراز) هستم. adsl ام از های وب بود و مخابرات گفت اول باید از خودمون سرویس بگیری تا ما چند روز وضعیت خط رو بررسی کنیم ببینیم میشه vdsl داد یا نه. منم چون نمیتونستم بدون اینترنت بمونم رفتم یه خط تلفن دیگه گرفتم که این تست رو روش انجام بدم.
حالا 2 تا سرویس دارم، یکی از های وب و یکی از مخابرات، های وب 16 مگ رو بهم میده ولی مخابرات حتی سر خط هم 10 مگ بیشتر نمیشه. پارامتر های مودم رو تو تصویر میبینید (سایر پارامترهای سرخط، عینا مثل تست داخل هست). میخواستم دوستانی که اطلاعات دارن، یه راهنمایی بکنن که آیا به نظرشون کیفیت این دو تا خط مثل هم هست و اگر خط های وب کیفیت بهتری داره، این تفاوت اونقدری هست که شانس بیشتری برای دریافت vdsl داشته باشه و من برم جای سرویس هارو عوض کنم؟ و اینکه چرا مخابرات سرعتش 10 بیشتر نیست... متاسفانه پشتیبانی مخابرات اصلا راهنمایی نمیکنند.

194481

Attachments

• ADSL-comparison.jpg
    ADSL-comparison.jpg
    313 KB · مشاهده: 35
آخرین ویرایش:
سلام دوستان،
من مدتی هست پیگیر vdsl مخابرات (شیراز) هستم. adsl ام از های وب بود و مخابرات گفت اول باید از خودمون سرویس بگیری تا ما چند روز وضعیت خط رو بررسی کنیم ببینیم میشه vdsl داد یا نه. منم چون نمیتونستم بدون اینترنت بمونم رفتم یه خط تلفن دیگه گرفتم که این تست رو روش انجام بدم.
حالا 2 تا سرویس دارم، یکی از های وب و یکی از مخابرات، های وب 16 مگ رو بهم میده ولی مخابرات حتی سر خط هم 10 مگ بیشتر نمیشه. پارامتر های مودم رو تو تصویر میبینید (سایر پارامترهای سرخط، عینا مثل تست داخل هست). میخواستم دوستانی که اطلاعات دارن، یه راهنمایی بکنن که آیا به نظرشون کیفیت این دو تا خط مثل هم هست و اگر خط های وب کیفیت بهتری داره، این تفاوت اونقدری هست که شانس بیشتری برای دریافت vdsl داشته باشه و من برم جای سرویس هارو عوض کنم؟ و اینکه چرا مخابرات سرعتش 10 بیشتر نیست... متاسفانه پشتیبانی مخابرات اصلا راهنمایی نمیکنند.
هر دوتا خط تقریبا مثل هم هستند و این یک مقدار تفاوت ممکنه به خاطر سیم کشی داخل ساختمان باشه.
اگه دقت کنید, مودم حداکثر سرعتی که خط شما کشش داره را نشون داده که در هر دو خط حدود 21 مگ هست.
کرم از مخابرات هست که سرویس شمارو 10 مگ بسته.

آره متاسفانه :|
11 مگ رو کردن 8 بعد کردن 6 بعد گفتم چرا ؟بعد گفت صبر اوکی کنم شد 5 :)))

• Like
Reactions: NHM
دوستان فن آوایی تهران کسی اینجا هست ؟ دو هفتس ساعت 9.30 10 شب که میشه پینگ میره بالا پرفایل گیم تایم اوت قبولم نمیکنن میخواستم ببنیم فقط منم یا کس دیگه هم طول روز اوکیه فقط ساعت 9 تا 10 بهم میریزه تا صبح البته من 12 به بعد بیدار نبود چک کنم کی فیکس میشه ولی صبح 8 اوکی میشه دوباره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or