ای اس پیتون چیه ؟ دقیقا منم همین مشکل رو دارم فن آوا هستید ؟چند روزی هست ساعت 9 شب به بعد پینگ میره بالا، معلوم نیست باز چه برنامه ای دارن
آسیاتک هستم.ای اس پیتون چیه ؟ دقیقا منم همین مشکل رو دارم فن آوا هستید ؟
امشب من پیجم به زور باز میکنم چه برسه بازی
بدبختی اینه وقتی از مخابرات نت گرفته باشی دیگه کار تمامه و تا آخر انحصاری مخابرات ـه اون خط. من دو سه سال پیش خواستم تغییر بدم با دو سه تا شرکت معروف صحبت کردم گفتن نمیشه خط فیبر نوریه و اینا، فقط مخابرات میتونه سرویس بده بتون. چند روز پیشم باز شماره تلفنو دادم های وب بررسی کنه گفت نمیشهدوستانی که مخابرات دارند من امروز با یه پشتیبان آقا توی مخابرات تماس گرفتم گفت این مشکل افزایش پهنای باند سراسریه برای کلاس های آنلاین و این داستانا پهنای باند و افزایش دادن ولی چون مخابرات پروفایل گیمینگ نداره از interleave میره روی fast
بهش گفتم راست قضیه رو به ما بگو این داستان حل شدنیه یا نه گفت ما کلی مکاتبه کردیم گزارش زیادی هم داریم از این مشکل ولی مخابرات فعلا کاری برای این قضیه انجام نداده
گفتم بهتون بگم که با خیال راحت یا جمع آوری کنید خططون رو یا هر روز یه بار زنگ بزنید یا تیکت پشتیبانی بزنید که خط رو بزارن روی fast که حالا شاید بعضیاشون انجام بدن بعضیا ندن
دوستان هنوز 9 شب بعد مشکل دارید یا فقط من موندم ؟ 1 ماه اینطوری شده کلافه شدیم صبح که نیستیم بازی کنیم شب میام یه دست بازی کنیم نابوده پینگ