بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اقا جدا قضیه چیه ، چرا شبها انگار کابل اصلی نت رو میکنن چرخ گوشت ؟ :|

اون پکت لاست و پینگ که باعث شد کلا انلاین بازی کردن رو ببوسم بزارم کنار
الان هم با این سرعت و قطعی ها ، حتی ویدئوی بازی کردن بقیه رو هم نمیتونم ببینم :|

View attachment 197170
وضعیت اینترنت ایران در چند روز اخیر
فیلترینگ شدیدتر برای تحقق اینترنت ملی باعث کندی شدید اینترنت شده!

شبکه ملی اطلاعات بزودی... :|
لطفا نکنید این کار ها را !
یک راه تنفس بگذارید برامون ! :(

• Sad
Reactions: Sarvior
کسی هست سرویس وایرلس پیشگامان داشته باشه؟
لامصب این یکی دو ماه همش پینگش نوسان داره و بالا پایین میشه
بعدازظهر هم که میشه پینگ با اروپاش دو برابر میشه

آقا چرا اینقدر پاکت لاست زیاد شده
نصف دوتا 2 رو اصلا نمیشه دید توی فایت
من یک فایل یک مگی رو میخوام تو تلگرام با Nord که میشه گفت بهترین وی پی ان هست دانلود کنم میبینی 40 ثانیه طول میکشه :| جوری که بیخیال میشی میری...

من یک فایل یک مگی رو میخوام تو تلگرام با Nord که میشه گفت بهترین وی پی ان هست دانلود کنم میبینی 40 ثانیه طول میکشه :| جوری که بیخیال میشی میری...
داداش من اکانت express چیز پی ان استفاده میکنم بشدت عالیه
من مشکل سرعت ندارم مشکل کیفیت خط دارم
راحت از حداکثز سرعت دانلود استفاده میکنم
جالب اینکه snr خطم هم خوب شده و اصلا مشکل قطعی ندارم حتی بهتر از خرابی نت ها قبل از این یک ماه گذشته
مشکل پاکت لاست فقط دارم

• Like
Reactions: Soroush_shz
امیدوارم اینترنت ماهواره ای استارلینک ایلان ماسک زودتر فراگیر بشه تا هر چه زودتر از adslراحت بشیم.....فقظ شنیدم اشتراک ماهانش زیاده ولی اگر فراگیر بشه هزینه اشتراکش به مرور زمان کمتر بشه

• Like
Reactions: Ragnar and VICE
امیدوارم اینترنت ماهواره ای استارلینک ایلان ماسک زودتر فراگیر بشه تا هر چه زودتر از adslراحت بشیم.....فقظ شنیدم اشتراک ماهانش زیاده ولی اگر فراگیر بشه هزینه اشتراکش به مرور زمان کمتر بشه
بدلایل خیلی زیادی قرار نیست که کسی ازش تو ایران بتونه استفاده کنه. حتی اگر بتونید دیششو وارد کنید.

خیلی به اون امید نداشته باشید ... تو ایران صد در صد به نحوی (پارازیت و ...) جلوش گرفته میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or