بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امیدوارم اینترنت ماهواره ای استارلینک ایلان ماسک زودتر فراگیر بشه تا هر چه زودتر از adslراحت بشیم.....فقظ شنیدم اشتراک ماهانش زیاده ولی اگر فراگیر بشه هزینه اشتراکش به مرور زمان کمتر بشه
این مصوبه ای که تو مجلس تصویب شد و قراره اینترنت رو گرون کنن، قراره بخشی از پولش بره واسه " کارگروه مبارزه با اینترنت ماهواری ای "
اینا همین اینترنت معمولی رو هم از رو اجبار دارن به مردم میدن. یک درصد فکر کن بذارن اینترنت ماهواره ای به دست ما برسه...

• Like
Reactions: emaad.mir
این مصوبه ای که تو مجلس تصویب شد و قراره اینترنت رو گرون کنن، قراره بخشی از پولش بره واسه " کارگروه مبارزه با اینترنت ماهواری ای "
اینا همین اینترنت معمولی رو هم از رو اجبار دارن به مردم میدن. یک درصد فکر کن بذارن اینترنت ماهواره ای به دست ما برسه...
منظورم قاچاقی به ایران میرسه......اون که معلومه ورودشو ممنوع میکنن به ایران...مثل ماهواره در ایران ممنوعه ولی همه دارن

منظورم قاچاقی به ایران میرسه......اون که معلومه ورودشو ممنوع میکنن به ایران...مثل ماهواره در ایران ممنوعه ولی همه دارن
اونکه مشخصه، مثلا ماهواره رو زیاد مثل قبل سخت گیری نمیکنن چون راهشو پیدا کردن و میتونن از طریق رسانه های پروپاگاندایی مثل BBC فارسی مغز مردم رو با چیزایی که خودشون میخوان، درصورتی که مخاطب فکر میکنه این رسانه خارجیه، پر کنن.
اون وارد هم بشه جوری پارازیت میندازن که تو تو خواب هم نمیبینی، مطمئن باش علاوه بر ایران کشور هایی مثل روسیه و علی الخصوص چین هم نمیذارن این اینترنت به دست مردمشون برسه، پس میتونن ازشون کمک بگیرن جهت مقابله.

در مورد اینترنت ماسک بگم
1- میگن 500 دلار + ماهی 100 هزینه (که احتمالا با سرعتی که داره میشه تو ساختمون هزینه رو تقسیم کرد البته باید خیلی واحد باشه)
2- بعیده به این راحتیا بذارن کسی استفاده کنه برخلاف ماهواره (احتمالا بشه مثه جریان اینترنت ماهواره ی )
و مجازات سختی براش بذارن
3- در مورد پارازیت هم ما شنیدیم قرار این قدر ماهواره دور زمین قرار بدن که پارازیت روش اثر نداشته باشه
فعلا اینا در حد حرفه
به نظرم مردم بشینن امضا جمع کنن تو این سایت change چیه برای ارزون کردن اینترنت و مباحث دیگه بهتره جای این موش و گربه بازیا
فعلا که نت یه سری time out _ه که بینش ping میده
سوزشش اینجاس که میخوان نت از این ضعیف تر بشه ولی هزینه بیشتر بشه اینش خیلی فیلمه

کسی اینجا قندشکنش دچار اختلال شده طی چند ساعت گذشته تا این لحظه که هیچ سرویسی ازش کار نکنه ؟؟ !!!!!
یعنی به این زودی عملیاتیش کردن !!!!!
من نورد دارم، وصل میشه ولی سرعتش به طرز چشمگیری پایین اومده، تایم اوت زیاد میده!
جالبیش اینجاست با لپتاپ وصل میشم میرم راکت لیگ تایم اوت ندارم ولی با گوشی کلی تایم اوت میده و یه ویدیو یوتیوب شونصد بار قطع میشه تا لود کنه!

واسه من رو موبایل بیشتر از یه هفتس اکثر وی‌ پی انا از کار افتادن ولی رو دسکتاپ همه سالمن

ادیت: پروتون وی‌پی‌ان رو گوشی خودم کار نمیکنه رو گوشی مامانم کار میکنه :/

آخرین ویرایش:
واسه من رو موبایل بیشتر از یه هفتس اکثر وی‌ پی انا از کار افتادن ولی رو دسکتاپ همه سالمن

ادیت: پروتون وی‌پی‌ان رو گوشی خودم کار نمیکنه رو گوشی مامانم کار میکنه :/
آره به این مورد عجیب برخوردم، میبینی رو یه گوشی یه وی پی ان کار میکنه، با همون ISP میری رو یه گوشی دیگه نصب میکنی کار نمیکنه :| نمیدونم دلیلش چیه واقعا عجیبه!

• Like
Reactions: Mahdi444
surfshark
رفتم خریدمش هکی 6 ماهه کلا surfshark رو نت من فیلتر بود از دم :D های وب برای استفاده ازش باید یه چیز پی ان میزدم تا این لوگین کنه حتی برای کانکت کردن سرور هاش رو همه پرتکل هاشم تست زدم از دم فیلتر بود =))
طرف واسم عوض کرد اجبارتا عوضش windscrib گرفتم چون فریشو استفاده میکردم جوابگو بود ترسیدم برم سمت hma o nord دوباره فیلتر باشه :D:D:D

• Like
رفتم خریدمش هکی 6 ماهه کلا surfshark رو نت من فیلتر بود از دم :D های وب برای استفاده ازش باید یه چیز پی ان میزدم تا این لوگین کنه حتی برای کانکت کردن سرور هاش رو همه پرتکل هاشم تست زدم از دم فیلتر بود =))
طرف واسم عوض کرد اجبارتا عوضش windscrib گرفتم چون فریشو استفاده میکردم جوابگو بود ترسیدم برم سمت hma o nord دوباره فیلتر باشه :D:D:D
سرف شارک رو گوشی‌ خوب کار میکنه رو پیسی خیلی داغونه. اگه بتونی سرور های شدوساکسشو گیر بیاری روی پیسی هم وصل میشن. من از یه کانال تلگرامی میگیرمشون فک کنم از طریق خود اکانتی که داری هم بتونی بگیری. bear tunnel هم همینطوریه نرم افزارش وصل نمیشه ولی با اوپن وی‌پی‌ان میشه وصل شد.

• Like
Reactions: farhad_fr2
سرف شارک رو گوشی‌ خوب کار میکنه رو پیسی خیلی داغونه. اگه بتونی سرور های شدوساکسشو گیر بیاری روی پیسی هم وصل میشن. من از یه کانال تلگرامی میگیرمشون فک کنم از طریق خود اکانتی که داری هم بتونی بگیری. bear tunnel هم همینطوریه نرم افزارش وصل نمیشه ولی با اوپن وی‌پی‌ان میشه وصل شد.
واسه استفاده تو PC میخواستم هرچی گیمه تحریمیم مجبورم چیز پی ان بزنم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or