Little John
کاربر سایت
اگه کسی کریو / وی پی ان میشناسه که رو ps4 کتر میکنه , لطفا معرفی کنه
من اسپید وی پی ان داشتم که همه سروراش رو فیلت ر کردن
من اسپید وی پی ان داشتم که همه سروراش رو فیلت ر کردن
دلیل اینکه این کارو کردن معلوم نیست؟ دقیقا منم میخواستم عوض کنم دیدم بقیه شرکت ها هم همینه فقط یه کارشناس سربسته بهم گفت اسفند ترافیک بالاس صبور باشید ظاهرا بهشون گفتن توضیح اضافه ندید نمیدونم چراالکی isp عوض نکنید
تمام تنظیمات شبکه رو با قدرت دارن دستکاری میکنن. عین گند کاری های هموند شده اگه بفهمی منظورم چیه!معلوم نیست چ گندی دارن میزنن
من E..xpress و نو..رد دارم جفتشون سرعتشون ب طرز فجیحی اومده پایین. 9 شب ب بعد هم که نت میلی میشه.
من خودمnord دارمرفتم خریدمش هکی 6 ماهه کلا surfshark رو نت من فیلتر بود از دمهای وب برای استفاده ازش باید یه چیز پی ان میزدم تا این لوگین کنه حتی برای کانکت کردن سرور هاش رو همه پرتکل هاشم تست زدم از دم فیلتر بود
طرف واسم عوض کرد اجبارتا عوضش windscrib گرفتم چون فریشو استفاده میکردم جوابگو بود ترسیدم برم سمت hma o nord دوباره فیلتر باشه![]()
جدا رو pc ضعیفه؟ نتت چیه؟سرف شارک رو گوشی خوب کار میکنه رو پیسی خیلی داغونه. اگه بتونی سرور های شدوساکسشو گیر بیاری روی پیسی هم وصل میشن. من از یه کانال تلگرامی میگیرمشون فک کنم از طریق خود اکانتی که داری هم بتونی بگیری. bear tunnel هم همینطوریه نرم افزارش وصل نمیشه ولی با اوپن ویپیان میشه وصل شد.
من خودمnord دارم
رو مخابرات جوابه رو مبین نت کار نمیکنه
برای کانکت شدن هم باید اکثرا قبلش یه کی دیگه روشن کنیم
میخواستم shark اورج بگیرم ببینم نتت چیه که کانگت نشد؟
بین nord و hma من اکثرا شنیدم میگن hma
جدا رو pc ضعیفه؟ نتت چیه؟
من از یکی پرسیدم میگفت این اکانت هکی طرف میتونه به یه سورس خاص وصل کنه و اطلاعاتتو بدزده واقعا راسته یا نه؟
اینجاشو نفهمیدمرو پی سی اصلا عجیب غریب کار میکنه... باید بدون وی پی ان نرم افزارش رو باز کنی تا سرور هایی رو بیاره که میتونی بهشون وصل شی اگه وی پی ان روشن باشه و لاگین بشی نمیشه وصل شد. بعد دانلود هم نمیشه کرد باهاش نمیدونم مشکلش چیه. میتونم یوتیوب با کیفیت خوب ببینم (اگه وصل شه) ولی اگه بخام دانلود کنم سرعت میشه 5 کیلوبایت. نتم پیشگامانه. درمورد اون سورس و اینا هم نه فک نکنم درست باشه. اول تا اخر شما داری از یه سرویس قانونی استفاده میکنی فقط صاحب سرویس خبر نداره![]()
اینجاشو نفهمیدم
این که خوبه
الان ما با nord باید با یکی دیگه کانکت شیم که nord لاگین شه
آخه چیش عجیبهاره خوب بودنش خوبه بیشتر همین عجیب غریب بودنش منظورم بود.
من های وب دارم.من خودمnord دارم
رو مخابرات جوابه رو مبین نت کار نمیکنه
برای کانکت شدن هم باید اکثرا قبلش یه کی دیگه روشن کنیم
میخواستم shark اورج بگیرم ببینم نتت چیه که کانگت نشد؟
بین nord و hma من اکثرا شنیدم میگن hma
نتت چیه wind واقعا خوبه؟
چند دیوایسو ساپورت میکنه
بیشتر ip های آسیا رو میخوام
جدا رو pc ضعیفه؟ نتت چیه؟
من از یکی پرسیدم میگفت این اکانت هکی طرف میتونه به یه سورس خاص وصل کنه و اطلاعاتتو بدزده واقعا راسته یا نه؟
من مشهد سرعتم افتضاحه بزور 1.5-2 مگ میرسه اما الان روستام بسته یک ماهه شبانش اینجا تا 6 مگ میرسه که خوبه بنظرم.سلام. سرعت دانلود با بسته های شبانه همراه اول به شدت افتضاح هست اما ایرانسل خوبه! من خراسان رضوی هستم. همه جا اینطوری شده همراه اول؟
بستگی به محل داره.سلام. سرعت دانلود با بسته های شبانه همراه اول به شدت افتضاح هست اما ایرانسل خوبه! من خراسان رضوی هستم. همه جا اینطوری شده همراه اول؟
اخه من قبلا همینجا سرعت دانلودم در حد 8 یا 9 مگ بود! الان شده 600 کیلوبایت!بستگی به محل داره.
پریشب من از ساعت ۱ تا ۷:۳۰ بیش از ۱۴۰ گیگ دانلود کردم.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk