Mehrdad Bayern
کاربر سایت
نه مشکل از سمت ما هست اون تنظیمات سایتش مال کشورای درست حسابیهخیلی اذیت کرد
طبق تنظیمات سایت خودش هم رفتم اوکی نشد
فعلا یه surfshark گرفتم
البته الان surfshark گرفتم به نظرم nord یه چیز دیگس
اکسپرس بگیر
نه مشکل از سمت ما هست اون تنظیمات سایتش مال کشورای درست حسابیهخیلی اذیت کرد
طبق تنظیمات سایت خودش هم رفتم اوکی نشد
فعلا یه surfshark گرفتم
البته الان surfshark گرفتم به نظرم nord یه چیز دیگس
باید یکم حجم (100 مگ حتی کافیه) داشته باشی میتونی تغییر سرویس بزنی، ولی وقتی 0 بشه فقط میتونی حجم اضافه بخری. البته 5 روز آخر تمام هم شده باشه حجمت کامل امکان تغییر سرویس داری و 5 روز آخرو میشه سوزونددوستان بنده 12 روز از سرویسم باقی مونده ولی ترافیکم تمام شده...مخابرات هستم...امکانش هست سرویس جدید بخرم...تو خود پنل کاربری اجازه خرید نمیده..راهی هست اون 12 روز بسوزه تا سرویس جدید بخرم؟؟؟
تغییر سرویس بزن. برای من نزدیک یک ماه مونده بود مشکلی نداشتم.دوستان بنده 12 روز از سرویسم باقی مونده ولی ترافیکم تمام شده...مخابرات هستم...امکانش هست سرویس جدید بخرم...تو خود پنل کاربری اجازه خرید نمیده..راهی هست اون 12 روز بسوزه تا سرویس جدید بخرم؟؟؟
اخ اخ15 فروردین هم گذشت و مثل هر وعده دیگه مشکل افت سرعت حل و فصل نشد
بسته 1تا11 همراه اول فقط 5صبح تا 7 صبح رنگ 1 مگابایت به خودش میگیره !
View attachment 200767
من قبلا شاتل داشتم که نقل مکان کردم به جای جدید و فرمودن اینجا فقط مخابرات میتونه سرویس بده و ما هم اسیر شدیم!مخابرات اگه داری هر جای ایران هستی سریعا جمع ش کن
معروفه اصلا
اولویت برای انتخاب نت در اینجا اینه که بگردی و بپرسی ببینی کی کمتر تایم اوت و افت پهنای باند و حجم خوری و... داره .
ip استاتیک چی هس اصن؟سلام دوستان.
اینترنت من مشکل قطعی داشت،امروز از مخابرات باهام تماس گرفتن و گفتن تنها راه حل اینه از ip استاتیک استفاده کنی.به نظرتون این کارو انجام بدم؟از لحاظ امنیتی مشکلی بوجود نمیاد؟
سلامسلام دوستان.
اینترنت من مشکل قطعی داشت،امروز از مخابرات باهام تماس گرفتن و گفتن تنها راه حل اینه از ip استاتیک استفاده کنی.به نظرتون این کارو انجام بدم؟از لحاظ امنیتی مشکلی بوجود نمیاد؟