بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خیلی اذیت کرد
طبق تنظیمات سایت خودش هم رفتم اوکی نشد
فعلا یه surfshark گرفتم
البته الان surfshark گرفتم به نظرم nord یه چیز دیگس
نه مشکل از سمت ما هست اون تنظیمات سایتش مال کشورای درست حسابیه :)
اکسپرس بگیر

• Like
Reactions: VICE
«محدودیت پهنای باند در تمامی مناطق مخابراتی کشور در ساعات پر ترافیک به دلیل اعمال Policy از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت است.

اینترنت موبایل از ۹ شب به بعد کند می‌شود

اکنون، گزارش‌های کاربران نشان می‌دهند هنوز این قطعی اینترنت بین‌الملل برقرار بوده و محدودیت پهنای‌باند به‌ویژه از ساعت ۹ شب به بعد برقرار است. کاربرانی که بسته اینترنت شبانه نامحدود گرفتند؛ عملا نمی‌توانند از این بسته و اینترنت شبانه استفاده کنند؛ چون افت سرعت اینترنت بسیار بالا است.

به همین دلیل، کاربران اینترنت فعلا و حداقل باید تا دو هفته ابتدایی سال ۱۴۰۰ بی‌خیال بسته‌های اینترنت شبانه شوند

دوستان بنده 12 روز از سرویسم باقی مونده ولی ترافیکم تمام شده...مخابرات هستم...امکانش هست سرویس جدید بخرم...تو خود پنل کاربری اجازه خرید نمیده..راهی هست اون 12 روز بسوزه تا سرویس جدید بخرم؟؟؟

سلام،
اگر من سرویس اینترنت ۳ ماهه adsl با حجم متوسط بخرم؛ وقتی در کمتر از دو روز و بعد از دانلود بخشی از یک بازی حجیم، حجم سرویس تمام شد، امکانش هست که یک سرویس ۳ ماهه جدید بخرم و در طی چند روز، حجم چندین سرویس رو تمام کنم و باز سرویس جدید بخرم یا باید برای همون سرویسی که اول خرید، ترافیک و حجم اضافه بخرم تا ۳ ماه مدت سرویس تموم بشه و نمیشه سرویس رو در طی مدت باقیمانده سرویس، عوض کرد؟

دوستان بنده 12 روز از سرویسم باقی مونده ولی ترافیکم تمام شده...مخابرات هستم...امکانش هست سرویس جدید بخرم...تو خود پنل کاربری اجازه خرید نمیده..راهی هست اون 12 روز بسوزه تا سرویس جدید بخرم؟؟؟
باید یکم حجم (100 مگ حتی کافیه) داشته باشی میتونی تغییر سرویس بزنی، ولی وقتی 0 بشه فقط میتونی حجم اضافه بخری. البته 5 روز آخر تمام هم شده باشه حجمت کامل امکان تغییر سرویس داری و 5 روز آخرو میشه سوزوند

تغییر سرویس بزن. برای من نزدیک یک ماه مونده بود مشکلی نداشتم.

• Like
Reactions: mohsen2019
15 فروردین هم گذشت و مثل هر وعده دیگه مشکل افت سرعت حل و فصل نشد

بسته 1تا11 همراه اول فقط 5صبح تا 7 صبح رنگ 1 مگابایت به خودش میگیره !

View attachment 200767
اخ اخ
دس رو دل من نذار! من همینو با سرعت 8 مگ دانلود میکردم الان 1 مگ میرسه هم راضی نمیشم. خیلی ضد حاله واقعا!

مخابرات اگه داری هر جای ایران هستی سریعا جمع ش کن:دی

معروفه اصلا

اولویت برای انتخاب نت در اینجا اینه که بگردی و بپرسی ببینی کی کمتر تایم اوت و افت پهنای باند و حجم خوری و... داره .

مخابرات اگه داری هر جای ایران هستی سریعا جمع ش کن:D

معروفه اصلا

اولویت برای انتخاب نت در اینجا اینه که بگردی و بپرسی ببینی کی کمتر تایم اوت و افت پهنای باند و حجم خوری و... داره .
من قبلا شاتل داشتم که نقل مکان کردم به جای جدید و فرمودن اینجا فقط مخابرات میتونه سرویس بده و ما هم اسیر شدیم!

سلام دوستان.
اینترنت من مشکل قطعی داشت،امروز از مخابرات باهام تماس گرفتن و گفتن تنها راه حل اینه از ip استاتیک استفاده کنی.به نظرتون این کارو انجام بدم؟از لحاظ امنیتی مشکلی بوجود نمیاد؟

سلام دوستان.
اینترنت من مشکل قطعی داشت،امروز از مخابرات باهام تماس گرفتن و گفتن تنها راه حل اینه از ip استاتیک استفاده کنی.به نظرتون این کارو انجام بدم؟از لحاظ امنیتی مشکلی بوجود نمیاد؟
ip استاتیک چی هس اصن؟

سلام دوستان.
سلام
پشتیبانی مخابرات چرند زیاد میگه، هر کی رو رسیدن از خیابون آوردن گذاشتن برا پشتیبانی نتشون!
اینو دیدم که میگم!
به نظرم شما ISP تون رو عوض کنید و خودتون رو خلاص!

• Like
Reactions: mobile1199

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or