بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از بقیه جاها هم پرسیدی؟
من قبلا داشتم سرویس های معمولیشون رو هم روی همین ptp میدادن با همون قیمت ...چقدر پفیوزن اینا
اینی که من پرسیدم پهنای باند اختصاصی بود . فقط برای شماست و قیمتشم همون که گفتم بالاتر... سرویس های اشتراکیشون(همین معمولیا) فکر نکنم قیمتش با adsl تفاوتی داشته باشه

• Like
Reactions: mac man
من امروز پینگ گوگلم از 38 به 143 رسیده. آسیاتک هم دارم.
البته پینگ جاهای دیگه تقریبن بدون تغییر بوده ولی گوگل اینطوری شده.
کسی همچین مشکلی برخورده؟

• Like
Reactions: Soroush_shz
Same
از 48 شده 150
آسیاتک مشهد
چه وضعیتیه آخه. هر روز یه داستانی داریم. من الان 20 دقیقه اس تو صف پیشتیبانی هستم.
حالا جالب اینجاست من چه با آسیاتک و چه با isp های دیگه کلی بحث کردم راجع به اینکه میگفتن ملاک پینگ برای ما فقط گوگل است و تمام :))
بهشون هم میگی خب گوگل چه ربطی به گیم داره. کدوم بازی از گوگل استفاده میکنه که ملاک پینگ شما شده گوگل. جوابشون این بود که سازمان مقررات گفته فقط گوگل.:|
الان فقط دلم میخاد وصل شم پشتیبانی بگم حالا چی میگید؟ الان از دکل کی میخاید برید بالا؟
البته از اینا بعید نیست بگن ملاک پینگ ما از این به بعد فقط سرورهای برج میلاده:))

• Poker Face
Reactions: Soroush_shz
چه وضعیتیه آخه. هر روز یه داستانی داریم. من الان 20 دقیقه اس تو صف پیشتیبانی هستم.
حالا جالب اینجاست من چه با آسیاتک و چه با isp های دیگه کلی بحث کردم راجع به اینکه میگفتن ملاک پینگ برای ما فقط گوگل است و تمام :))
بهشون هم میگی خب گوگل چه ربطی به گیم داره. کدوم بازی از گوگل استفاده میکنه که ملاک پینگ شما شده گوگل. جوابشون این بود که سازمان مقررات گفته فقط گوگل.:|
الان فقط دلم میخاد وصل شم پشتیبانی بگم حالا چی میگید؟ الان از دکل کی میخاید برید بالا؟
البته از اینا بعید نیست بگن ملاک پینگ ما از این به بعد فقط سرورهای برج میلاده:))
مطمئن باش میگه پینگ تا 200-300 طبیعیه و مشکلی نمیبینم تو سرویستون.
اینا تو تنها چیزی که کم نمیارن وقاحته.

برای isp ها نوع نت تایپ و پینگ شما هیچ اهمیتی براشون نداره:دی

خیلی هاشون اصلا نمیدون چی چی هست یعنی شما 5دقیقه مکالمه باهاشون داشته باشی متوجه میشی واقعا اینکاره نیستن

همین که شما بری چندتا سایت بچرخی از اینستا بری تلگرام 4تا گیف و ویدئو 360p ببینی برای اونا کافیه بهش میگن اینترنت :hug:

من 30 سالمه یه توصیه برادرانه دارم بعد کلی کلانجر رفتن با اکثر isp ها اگر میبنید مشکل فقط از سمت شماس isp عوض کنید اگر میبینید کلی هست هیچ کاری نمیتونید بکنید جز صبر زنگ زدن به isp مثل اعتراض به داور فوتباله هیچ فایده ای جز اعصاب خوردی خودتون نداره

توئیچ بدون vpn باز نمیشه, این خانوم موز سوار کار خودش رو کرد. :-w

ادیت: درست شد. :D
دقیقا اتفاقی پریروز توییچ بودم داشتم یه موزیسین رو نگاه میکردم، یهو دیدم تو سجسشن ها یکی سوار موزه داره جلو عقب میکنه :|:D یه لحظه سوییچ کردم ببینم چه خبره به ده ثانیه نکشید از شدت cringe و خُنُک بودن اومدم بیرون. نمیدونم ملت چی میبینن تو این چیزا نگاه میکنن :| بعد این استریمرا بهشون میگن thot بهشون بر میخوره =)) این همه سایت X هست در راه رضای خدا رایگان چیز میز میذارن چرا میای اینجا آخه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or