بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من 30 سالمه یه توصیه برادرانه دارم بعد کلی کلانجر رفتن با اکثر isp ها اگر میبنید مشکل فقط از سمت شماس isp عوض کنید اگر میبینید کلی هست هیچ کاری نمیتونید بکنید جز صبر زنگ زدن به isp مثل اعتراض به داور فوتباله هیچ فایده ای جز اعصاب خوردی خودتون نداره
موندم چرا خیلیا از تغییر ISP میترسن و بجاش وقتشونو پای اعتراض به وضع سرعت و پینگو گرونی طرحا و ... تلف میکنن.
خیلی وقتا مشکل از خطه خونس یا هم فقط میتونن از مخابرات نت بگیرن اینا تکلیفشون مشخصه اما بقیه موارد خیلی راحت میشه تخلیه کرد و خلاص شد، نهایتش یک هفته بی نت میشی که اونم نت گوشی دیگه همه جا دردسترسه اون یک هفته بدون ADSL نمیمیره آدم :D
من تو این 10 سال اخیر هر دفعه از وضع ISP ناراحت بودم تغییر دادم که این دفعه آخر فک کنم میشه 5 ـمین بار که نت جدید میگیرم و راضی هم هستم، الان نگاه شاتل میکنم میبینم ملت دقیقا همون مشکلاتیو دارن که من 7 سال پیش باهاش داشتم اما هنوز بهش پایبندن نمیدونم چرا :-" :D

آخرین ویرایش:
موندم چرا خیلیا از تغییر ISP میترسن و بجاش وقتشونو پای اعتراض به وضع سرعت و پینگو گرونی طرحا و ... میکنن.
خیلی وقتا مشکل از خطه خونس یا هم فقط میتونن از مخابرات نت بگیرن اینا تکلیفشون مشخصه اما بقیه موارد خیلی راحت میشه تخلیه کرد و خلاص شد، نهایتش یک هفته بی نت میشی که اونم نت گوشی دیگه همه جا دردسترسه اون یک هفته بدون ADSL نمیمیره آدم :D
من تو این 10 سال اخیر هر دفعه از وضع ISP ناراحت بودم تغییر دادم که این دفعه آخر فک کنم میشه 5 ـمین بار که نت جدید میگیرم و راضی هم هستم، الان نگاه شاتل میکنم میبینم ملت دقیقا همون مشکلاتیو دارن که من 7 سال پیش باهاش داشتم اما هنوز بهش پایبندن نمیدونم چرا :-" :D
منم تاحالا کلی شرکت عوض کردم ولی اینکه شبا 10تا 12 ساعت بهم میریزه سراسری خیلی از isp ها درگیرشن من دیدم چند تا از دوستام مشکل دارن دیگه زنگ نزدم اگه نه صد در صد تخلیه میکردم

• Like
Reactions: majidred2011
موندم چرا خیلیا از تغییر ISP میترسن و بجاش وقتشونو پای اعتراض به وضع سرعت و پینگو گرونی طرحا و ... تلف میکنن.
بعد از نزدیک 10 سال نتم رو عوض کردم و شاتل گرفتم و فوق العاده راضی هستم.سرویس گیمینگ خیلی خوبه پینگ با اروپا زیر 90 امکانات خوبی هم پنل کاربریش داره مثلا میتونی خودت سرعت خط رو تنظیم کنی
و سرویس گیم رو غیر فعال یا فعال کنی. سایت ها و بازی هایی که ایران رو تحریم کردن خودش به صورت اتومات دور میزنه

• Like
Reactions: majidred2011
بعد از نزدیک 10 سال نتم رو عوض کردم و شاتل گرفتم و فوق العاده راضی هستم.سرویس گیمینگ خیلی خوبه پینگ با اروپا زیر 90 امکانات خوبی هم پنل کاربریش داره مثلا میتونی خودت سرعت خط رو تنظیم کنی
و سرویس گیم رو غیر فعال یا فعال کنی. سایت ها و بازی هایی که ایران رو تحریم کردن خودش به صورت اتومات دور میزنه
شاتل همون زمانم برا گیم بد نبود، سرعتشم اوکی بود، مشکلی که قدیم باهاش داشتم سر شبانش بود که یک خرده که دانلود میکردی میزاشتت تو بلک لیست و سرعتتو خراب میکرد تا نتونی دانلود کنی، هر دفعه باید تماس میگرفتی فحش میدادی تا سرعتتو درست کنن:D(قدیمم بسته همراه نامحدود نبود و تنها راه دانلود همین شبانه ها بود) چند وقت پیش با دوتا از رفیقام که طرحای شبانه دار میگرفتن صحبت میکردم میگفتن هنوز همین کارو میکنه، دیگه نمیدونم الانم هس یا نه.
گرچه بنظرم طرحاش هنوز گرونه، تا زمانی که شرکتایی هستن که طرحای ترابایتی میدن با قیمت ارزون و پینگو سرعتشون اوکی هست نمیتونم پول به اینا بدم :D اصلا حجماش جوابگو نیست برام.

یک خرده که دانلود میکردی میزاشتت تو بلک لیست و سرعتتو خراب میکرد

الانم همینه . 2گیگ بیشتر دانلود میکنی میری سمت 200 کیلوبایت

اینکار خلاف قوانینه ولی خوب کلا قوانین رو کاغذه و رو کاغذ میمونه

سلام
به جرات می‌تونم بگم که شاتل یکی‌ از اشغال ترین، مزخرف‌ترین و بی‌ پدر و مادر‌ترین ispهایی‌ بود که یه دوره خیلی‌ کوتاه ازش استفاده کردم و به چیز خوردن افتادم.
به خودم قول دادم به هرکی‌ که می‌تونم این موضوع رو بگم تا کسی‌ تو دام این دزد کثیف نیفته
?

سلام
به جرات می‌تونم بگم که شاتل یکی‌ از اشغال ترین، مزخرف‌ترین و بی‌ پدر و مادر‌ترین ispهایی‌ بود که یه دوره خیلی‌ کوتاه ازش استفاده کردم و به چیز خوردن افتادم.
به خودم قول دادم به هرکی‌ که می‌تونم این موضوع رو بگم تا کسی‌ تو دام این دزد کثیف نیفته
?
منم شاتل دارم اما اصلا مگه ما تو این خراب شده یه isp حتی نیمه درست داریم ؟

بنظرمن بیشتر از اینکه مشکل از isp ها باشه مشکل از نبود فیبر و این داستاناس .. ما تو اینجا حتی vdsl هم نداریم. اکثر خطوط تلفن هم که فرسوده هستند و واقعا تو سال ۲۰۲۱ دیگه adsl جوابگو نیست. سرویس های وایرلس هم که پایداری ندارند و کلا بدرد بازی نمیخورن +‌ اینکه اقتصادی هم نیستن. متاسفانه فکر هم نمیکنم که حالا حالا ها اتفاق خاصی بیفته. ‌

بنظرمن بیشتر از اینکه مشکل از isp ها باشه مشکل از نبود فیبر و این داستاناس .. ما تو اینجا حتی vdsl هم نداریم. اکثر خطوط تلفن هم که فرسوده هستند و واقعا تو سال ۲۰۲۱ دیگه adsl جوابگو نیست. سرویس های وایرلس هم که پایداری ندارند و کلا بدرد بازی نمیخورن +‌ اینکه اقتصادی هم نیستن. متاسفانه فکر هم نمیکنم که حالا حالا ها اتفاق خاصی بیفته. ‌
این خطوط جزو زیر ساخت ها هست که وضعیتشون فاجعه هست هنوز تو خیلی از قسمت های تهران حتی سیم مسی درست درمون نداریم :D این 4g و جدیدا 5g بهانه ای هست برا این که به یک سری از زیر ساخت های مخابراطی اصلا دست نزنن

سلام
?
سیمکارت هم زده کمپانی شاطر:دی

بسته 20 گیگی هفت روزه 60تومن :hide:

سلام
?
به جرات میتونم بگم حرفت کاملا درسته :D فقط نمیدونم تخلیه کنم برم از کجا نت بگیرم میترسم بعدی از اینم بدتر باشه

• Like
Reactions: dargon9090
سلام دوستان
خط تلفن من فیبر هست و تا قبل از این فقط از مخابرات میتونستم سرویس بگیرم ... خطم ۸مگ دانلود میکشه و ۱تا 1.5 مگ اپلود
جدیدا اسیاتک هم میتونه به من سرویس بده ..‌ بنظرتون از مخابرات پینگ بهتری میده؟ (با فعال سازی سرویس گیمینگ )
الان با مخابرات پینگ داخلی من ۳۲ و توو گیمی مثل وارزون پینگ میانگین ۱۵۰-۱۶۰ هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or