بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
خط تلفن من فیبر هست و تا قبل از این فقط از مخابرات میتونستم سرویس بگیرم ... خطم ۸مگ دانلود میکشه و ۱تا 1.5 مگ اپلود
جدیدا اسیاتک هم میتونه به من سرویس بده ..‌ بنظرتون از مخابرات پینگ بهتری میده؟ (با فعال سازی سرویس گیمینگ )
الان با مخابرات پینگ داخلی من ۳۲ و توو گیمی مثل وارزون پینگ میانگین ۱۵۰-۱۶۰ هست
مخابرات سرویس گیمینگ داره؟

سلام دوستان
خط تلفن من فیبر هست و تا قبل از این فقط از مخابرات میتونستم سرویس بگیرم ... خطم ۸مگ دانلود میکشه و ۱تا 1.5 مگ اپلود
جدیدا اسیاتک هم میتونه به من سرویس بده ..‌ بنظرتون از مخابرات پینگ بهتری میده؟ (با فعال سازی سرویس گیمینگ )
الان با مخابرات پینگ داخلی من ۳۲ و توو گیمی مثل وارزون پینگ میانگین ۱۵۰-۱۶۰ هست
ینی آسیا تک هم میتونه روی فیبر نوری سرویس بده؟

من مخابرات دارم...همه سایت ها باز میشن بغیر سایت پنل مخابرات :)) خداوکیلی اینو هر جا بگی بهت اقامت میدن

درود

آقا الان با کیــــــفیـــــت‌ترین و گــــــرون‌ترین isp چی هست؟ کسی از دوستان میدونه؟ اداری مداری و اینا هر چی باشه اوکی ـه فقط یه نفر خواهشا زحمت معرفی ـش رو بکشه. سردرد گرفتیم به خدا دیگه :|

زیتل که آشغال محض! یعنی با اختلاف چرت ترین سرویس‌ دهنده ای که تو عمرم دیدم! اون طرفم ایرانسل بالاترین سرعت رو داره ولی پکت ها رو از بی کیفیت ترین و مزخرف ترین مسیر و dns ها عبور میده، آپلودش هم که افتضاح...

خواهشا راهنمایی کنید :Rose:

-------------------- ویرایش --------------------

مشخص شد که مشکل از سمت زیتل بنده خدا نبوده، یه نفر زحمت کشیده جهت مودم رو برگردونده بود توی پشت بام :|:|:| مشکل به طور کامل رفع شد، کاش isp های دیگه دو تا از کارشناس های زیتل رو داشتند! :|:D
ولی مشکل td-lte ایرانسل همچنان پا بر جاست.

اگر از مجموعه زیتل دوستانی در این تاپیک حضور دارند، باز هم ازشون عذرخواهی میکنم. :Rose:

آخرین ویرایش:
درود

آقا الان با کیــــــفیـــــت‌ترین و گــــــرون‌ترین isp چی هست؟ کسی از دوستان میدونه؟ اداری مداری و اینا هر چی باشه اوکی ـه فقط یه نفر خواهشا زحمت معرفی ـش رو بکشه. سردرد گرفتیم به خدا دیگه :|

زیتل که آشغال محض! یعنی با اختلاف چرت ترین سرویس‌ دهنده ای که تو عمرم دیدم! اون طرفم ایرانسل بالاترین سرعت رو داره ولی پکت ها رو از بی کیفیت ترین و مزخرف ترین مسیر و dns ها عبور میده، آپلودش هم که افتضاح...

سلام
سرویس پهنای باند اختصاصی رسپینا.

درود

سرویس های اختصاصی ptp ... تجهیزات از 6 تومن شروع میشه و سرویس هم 50 مگ ماهی 1 تومن .
هر شرکتی زنگ بزنی بگی point to point میخوام اختصاصی دارن

• Like
Reactions: mobile1199
آسیاتک زحمت کشید و سرویسمو از ۹۳۰ گیگ کاهش داد به ۷۰۰ گیگ و از اونور هم قیمت رو هم از ۱۳۰ تومن کرد ۱۷۰ تومن...لامصبا به جهنم گرون کنید مشکلی نیست...دیگه چرا حجمو کم می کنید؟؟؟

نمیدونم این چه مرضی هست که شرکتهای ایرانی دقیقا برعکس همه جای دنیا حتما باید در کنار گرون کردن کیفیت و خدمات رو هم پایین بیارن....

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

من دیدم قبلا اینجا در مورد وی ..پی ... ن صحبت شده بود. عزیزان کسی میتونه یه چنتا کانال تلگرامی معتبر معرفی کنه برای خرید همین محصولات. محبت کنید پخ کنید.

دوستان ما اینترنت مخابرات داریم در کرج جدیدا خیلی سرعت افتضاح شده و هیچ کاری نمیشه کرد و هیچی باز نمیشه با پشتیبانی چند بار حرف زدم و چند بار چک کردن میگن روی خط ـتون نویز دارید حالا قراره کارشناس بفرستن که احتمالا اینجوری میشه که مخابرات میگه تا سره ورودی ساختمون بهتون بهترین خط دنیا رو دادیم از داخل هست مشکلتون
حالا میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره ؟اصلا چیکار باید کرد ؟الان من باید کیو بیارم بفهمیم از ساختمون و واحد خودمون مشکل هست یا نه

• Like
Reactions: reza51
سلام. دوستان نت شاتل برای گیم چطوره؟الان بهترین شرکت برای بازی آنلاین چیه؟خودم پارس دارم که گیمینگشو برداشت پینگ ۱۰۰تا رفت بالا عملا دیگ نمیشه هیچ گیمی زد?

سلام. دوستان نت شاتل برای گیم چطوره؟الان بهترین شرکت برای بازی آنلاین چیه؟خودم پارس دارم که گیمینگشو برداشت پینگ ۱۰۰تا رفت بالا عملا دیگ نمیشه هیچ گیمی زد?
شاتل که من تا همین ۲ هفته پیش داشتم، اخیرا اینقدر قطعی داشت که حتی نمیتونستم وب گردی کنم، گیم پیشکش :-" .اوضاع نت اکثریت داغون شده :(.

دوستان ما اینترنت مخابرات داریم در کرج جدیدا خیلی سرعت افتضاح شده و هیچ کاری نمیشه کرد و هیچی باز نمیشه با پشتیبانی چند بار حرف زدم و چند بار چک کردن میگن روی خط ـتون نویز دارید حالا قراره کارشناس بفرستن که احتمالا اینجوری میشه که مخابرات میگه تا سره ورودی ساختمون بهتون بهترین خط دنیا رو دادیم از داخل هست مشکلتون
حالا میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره ؟اصلا چیکار باید کرد ؟الان من باید کیو بیارم بفهمیم از ساختمون و واحد خودمون مشکل هست یا نه
خب همانطور که گفتم مخابرات میگه سیم کشی داخل خونه ایران داره و باید درست بشه که پیشنهاد دادن مستقیم کابل بکشیم از دم در تا واحد
حالا میخوام ببینم کسی همچین تجربه ای داشته ؟این کار راحت انجام میشه و کیفیت خط درست میشه ؟

تا جایی که من میدونم IP Static ربطی به NAT Type نداره. معمولا سمت ISP یا تنظیمات مودم این اتفاق میافته.
تنظیمات مودم به من کمکی نکرد ولی از وقتی آپی استاتیک گرفتم مشکل نت تایپم حل شده احتمالا کلک آی اس پی ها باشه برای فروش سرویس های گرونتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or