بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مگه میخوای از بازیهای دهه 90 میلاد استفاده کنی و Universal Plug’n’Play باشه که گفتن آی پی استاتیک:دی

این پیشتیبان ها کلا یک سری واژه هارو شنیدن و استفاده میکنن

آی پی استاتیک هیچ دردی از شما دوا نخواهد کرد

موضوع پهنای باند و پینگ نیاز به زیرساخت های اصولی داره که در ایران وجود نداره و همه ی isp ها از همین زیرساخت فعلی استفاده میکنن و به مشتری خط رانژه میفروشن

عموم isp های داخلی اصلا درکی از گیم و مولتی پلیر ندارن . عموم مردم هم کافیه اینستاگرام و تلگرام شون خوب لود بشه سوت و کف بزنن بگن عجب نتی

مگه میخوای از بازیهای دهه 90 میلاد استفاده کنی و Universal Plug’n’Play باشه که گفتن آی پی استاتیک:D

این پیشتیبان ها کلا یک سری واژه هارو شنیدن و استفاده میکنن

آی پی استاتیک هیچ دردی از شما دوا نخواهد کرد

موضوع پهنای باند و پینگ نیاز به زیرساخت های اصولی داره که در ایران وجود نداره و همه ی isp ها از همین زیرساخت فعلی استفاده میکنن و به مشتری خط رانژه میفروشن

عموم isp های داخلی اصلا درکی از گیم و مولتی پلیر ندارن . عموم مردم هم کافیه اینستاگرام و تلگرام شون خوب لود بشه سوت و کف بزنن بگن عجب نتی
واقعا حرف درستی زدی ، تا وقتی خواسته اکثریت مردم در این حد باشه زیر ساخت اینترنتی کشور هم در همین حد میمونه ، رفتم به همسایه هامون بگم فرم پر کنن از مخابرات FTTH بگیریم تازه فهمیدم سطح خواستشون چه قدر پایینه و بعد از کلی توضیح دادن در نهایت هم اکثریت گفتن ما به همچین اینترنتی نیاز نداریم !

• Sad
Reactions: danesh2000
بچه هایی که مخابرات دارین آقا من یه سوال دارم باد و بارون میاد اینترنت شما هم قطع میشه؟
هزاربار زنگ زدم اومدن سیم کشی و جعبه تقسیم و اینا رو چک کردن دیوونه شدم دیگه!!
غیر از این الان چند وقته خود به خود هرچند دقیقه یکبار 10-12 ثانیه تایم آوت میده کلا قطع میشه دوباره خودش وصل میشه حتی با موبایل هم نمیشه دیگه گیم زد

بچه هایی که مخابرات دارین آقا من یه سوال دارم باد و بارون میاد اینترنت شما هم قطع میشه؟
غیر از این الان چند وقته خود به خود هرچند دقیقه یکبار 10-12 ثانیه تایم آوت میده کلا قطع میشه دوباره خودش وصل میشه حتی با موبایل هم نمیشه دیگه گیم زد
من مخابرات دارم. بارون هم نیاد گاهی وقتا خودش قطع میشه. بدیش اینه که خیلی از مناطق رو در سراسر کشور تحت انحصار دارن و از جای دیگه نمیشه سرویس گرفت.

• Like
Reactions: Dyrone
منم دقیقا همینطوریم!

• Like
برای منم وقتی بارون میاد کند میشه
اون مشکل دومتونم دارم و واقعا عصبیم کرده!

• Like
مخابراتی های عزیز شما تو مشهد مشکل کانکت شدن به psn ندارین؟
واسه من وصل میشه.

مخابرات واسه من خوبه اوایل سرعت دانلودم 2 مگ بود اما چون خطم نمیکشید تایم اوت میداد تا 1.5 آورد پایین خیلی خوب شده تو هیچ بازی ای لگ و دیلی نمیشم پینگم هم 100 تا 110 هست بعضا زیر 100 هم میاد.
گرچه خوب نیست اما کار دیگه هم نمیشه کرد.
هر کی هم پول داره سرویس های ptp بگیره سرعت تا 50 مگ و مشکل پینگ و تایم اوت و قطعی هم نداره اما حداقل باید 6 تا 8 تومن خرج کنین.

• Like
Reactions: EL-BARTO
واسه من وصل میشه.

مخابرات واسه من خوبه اوایل سرعت دانلودم 2 مگ بود اما چون خطم نمیکشید تایم اوت میداد تا 1.5 آورد پایین خیلی خوب شده تو هیچ بازی ای لگ و دیلی نمیشم پینگم هم 100 تا 110 هست بعضا زیر 100 هم میاد.
گرچه خوب نیست اما کار دیگه هم نمیشه کرد.
هر کی هم پول داره سرویس های ptp بگیره سرعت تا 50 مگ و مشکل پینگ و تایم اوت و قطعی هم نداره اما حداقل باید 6 تا 8 تومن خرج کنین.
حالا اون 8 تومن خرج اولیه به کنار .سرعت 50 مگ شاتل با 300 گیگ ماهیانه به من قیمت داد ماهی 1.400 !

حالا اون 8 تومن خرج اولیه به کنار .سرعت 50 مگ شاتل با 300 گیگ ماهیانه به من قیمت داد ماهی 1.400 !
این مدل سرویس ها معمولا برای یه ساختمون کاربرد داره که هزینه ها بین واحدها تقسیم بشه و برای استفاده شخصی به صرفه نیست

از بقیه جاها هم پرسیدی؟
من قبلا داشتم سرویس های معمولیشون رو هم روی همین ptp میدادن با همون قیمت ...چقدر پفیوزن اینا

اینترنت بی سیم اشتراکی آسیاتک هم هست. هزینه تجهیزاتش رو اون گفت از 4 تومن شروع میشه. هزینه بسته هاش هم به نسبت شاتل به صرفه تر هست.
قبلا مودم و آنتن رو به صورت امانی در اختیار کاربر قرار میدادند ولی جدیدا با توجه به افزایش یوزرها (یا هر دلیل دیگه) متاسفانه دیگه انجام نمیدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or