بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برای بنده که فیبر نوری هست و چون صبح سرکار هستم و شب فرصت دارم نه فقط 9 به بعد بلکه کلا دچار افت شدید شده .در سامانه 195 ثبت شکایت کردم همون روز از طرف مخابرات با من تماس گرفتند گفتند پیگیری میکنیم .فردا دوباره زنگ زدن و گفتن اختلال سراسری و از زیر ساخت هست !

اختلال از زیر ساخت هم یعنی پیدا کنید پرتغال فروش رو ...
من دقیقا همینطورم صبح میرم سرکار نیستم چک کنم فقط قبل رفتن ساعت 7 چک میکنم اوکیه ساعت 5 میام خونه باز اوکیه ده بارم زنگ زدم خود isp میگه تیک میزاریم برای مخابرات (خودشون قبول دارن اوضاع خرابه) براتون پیگیری کنن بعد 2 روز بعد زنگ میزم میگه هنوز جواب تیکت مارو ندادن دقیقا اینا چی کار میکنن تو مخابرات ؟؟؟؟ سه بار 3 روز یه بار زنگ زدم بعد 10 روز هنوز جواب تیکت مخابرات نیومده از مخابرات ....... منم چون wow بازی میکنم دقیقا تنها تایمی که بازی میکنم 10 به بعد 1 ماه نتونستم درست بازی کنم یه تفریح داشتیم اونم به فنا رفت

بچه های که پیشگامان دارن جدیدا مشکل ندارن؟؟
دو سه روزه پینگ من رفته رو ۶۵۰
غرب تهران هستم چه نتی پیشنهاد میکنید؟

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
چرا برا منم بد شده ولی نه در اون حد :D پینگ اومده رو 200
منم غرب تهرانم قبلا پارس آنلاین داشتم 1سالی هست پیشگامان

بعد از حذف بسته های شبانه،

مصوبه کمیسیون تلفیق برای افزایش چشمگیر قیمت اینترنت و اختصاص آن به صداوسیما برای نظارت بر فضای مجازی در انتظار تایید نمایندگان مجلس !
195974

ادیت:

?فوری/ با تصویب مجلس، اینترنت به طور چشمگیر گران و درآمد آن به صداوسیما تعلق خواهد گرفت

اسکان نیوز

با خبر اخیر این جا قشنگ بوی خارج از تاپیک شدن میده
..
.
.
And i'm All for it :D
گه تو این وضعیت حقیقتا
قشنگ میخوان یه کاری کنن دسترسی به اینترنت سخت بشه مثلا من الان 8 مگ شاتل دارم که بیشتر از این قیمتی که هست واقعا نمیصرفه

196765
اینقدر وضعه نت امروز خراب بود (مخابرات ) میخواستم زنگ بزنم فحشش کششون کنم بگم بی همه چیزا بیاین تخلیه کنین این آشغالو
چه مرگشونه
حس میکنم یه مشت آدم مریض سادیسمی و نتوتردال دارن نتو نابود میکنن و میخوان برن عصر حجر

شده عین قدیما باید 20 بار مودم ریست کنم بالاخره یه ای پی با پینگ پایین گیرم بیاد البته همه اینا برا قبل از 10 شب بعدش که دیال اپ میشه کلا

این قسمت wifi لپتاپ هی میره . اصلا هیچ wifi رو پیدا نمیکنه .
اینترنت مخابرات دارم . 2 3 روز هستش . شما هم این مشکل رو دارید ؟
ویندوز رو هم عوض کردم ولی درست نشد

من نزدیک دو هفته ست کلا آیکون اینترنت ویندوز ( پایین سمت راست ) قطع نشون میده اینترنتو! اون کره زمین که روش ضربدره =))
جوری فاتحه اینترنت رو خوندن که ویندوز بدبخت کلا به چیزی نمیتونه وصل بشه میزنه قطعی =))

شاتل
چند وقتی هست حدودا بین ساعت های 10 تا 4 صبح سرعت شدیدا افت میکنه
اوایل 11 به بعد بود ولی امروز از ساعت 9 شب افت سرعت شدید را تجربه کردم :(
هر روز پول بیشتر میدیم که سرعت کمتر را تجربه کنیم !

• Like
Reactions: Eazy-E

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or