بحث و تبادل نظر در مورد سری Silent Hill (خلاصه داستان در پست اول)

علاقه دارید کدام نسخه از سری بازی سایلنت هیل ریمیک بشود؟


  • مجموع رای دهنده‌ها
    62

Silent Dream

In madness you dwell
کاربر سایت
shf_banner.png

در ژاپن دهه ۱۹۶۰، نوجوانی به نام شیمیزو هیناکو در شهر کوچک و دورافتاده ابیسوگااوکا زندگی می‌کند، شهری که در گذرگاهی کوهستانی پنهان شده است. زندگی او چیزی جز روزمرگی‌های یک نوجوان معمولی نیست و روزهایش بدون اتفاقی ویژه سپری می‌شود.
تا آنکه مهی غلیظ بر ابیسوگااوکا فرومی‌نشیند و همه آنچه هیناکو می‌شناسد، در هم فرو می‌پاشد. خانه‌ای که زمانی برایش آشنا بود، حال به مکانی پر از تهدیدی ناشناخته تبدیل شده، خیابان‌های شهر خالی از سکنه‌اند، و آنچه در دل این مه می‌خزد، چیزی جز وحشتی ناملموس نیست.
اکنون، هیناکو باید از میان مسیرهای پیچ‌درپیچ ابیسوگااوکا عبور کند، معماها را حل کرده و برای زنده ماندن بجنگد. تلاشی برای رسیدن به تصمیمی که گریز از آن ممکن نیست. تلاشی برای پایان دادن به چیزی که باید نابود شود.
آیا او زیبایی و ظرافت را برمی‌گزیند؟ یا مسیرش او را به ورطه جنون و وحشت خواهد کشاند؟
داستانی از تصمیم‌هایی ناممکن، از زیبایی در دل وحشت، و وحشتی که از زیبایی زاده می‌شود.
======
شخصیت ها
Shimizu Hinako (شیمیزو هیناکو)
shimizu_hinako-.png
شخصیت اصلی بازی.
دختری نوجوان که زیر فشار انتظارات دوستان، خانواده و جامعه گرفتار شده است. او در کودکی شاد و پرانرژی بود، اما با گذر زمان به فردی آرام و محتاط‌تر تبدیل شده و اکنون به‌ندرت لبخند می‌زند.
======​
  1. نویسنده این اثر ریوکیشی۰۷ است، نویسنده‌ی نام‌آشنای رمان‌های تصویری ژاپنی که آثارش اغلب بر محور معماهای قتل، وحشت روان‌شناختی و عناصر فراطبیعی می‌چرخند.
  2. Kera طراحی موجودات و شخصیت‌های بازی را بر عهده داشته است.
  3. محل وقوع داستان، شهر خیالی ابیسوگااوکا (Ebisugaoka)، برگرفته از مکانی واقعی به نام کانایاما (Kanayama) در شهر گرو، واقع در استان گیفو (Gifu) است.
  4. دنیای دیگر در این بازی با نام معبد تاریک (Dark Shrine) شناخته می‌شود.
  5. موسیقی متن بازی توسط تیمی متشکل از دو آهنگساز ساخته شده است. موسیقی دنیای مه‌آلود (Fog World) توسط آکیرا یامائوکا، آهنگساز قدیمی این مجموعه، ساخته شده است، در حالی که کنسوکه ایناگه، کهنه‌کار صنعت موسیقی، مسئول موسیقی دنیای دیگر (Otherworld) است. علاوه بر این، آهنگسازان dai و xaki، که در دیگر آثار ریوکیشی۰۷ نیز نقش داشته‌اند، در برخی صحنه‌های خاص همکاری کرده‌اند.
  6. Silent Hill f نخستین بازی در این مجموعه است که در ژاپن رتبه‌بندی CERO:Z (مخصوص افراد ۱۸ سال به بالا) را دریافت کرده است.
=======
Staff Comments
ریوکیشی۰۷ - نویسنده‌ داستان:
«تا به امروز، هنوز احساسی را که هنگام نخستین مواجهه‌ام با جو خفقان‌آور و سرکوبگر سایلنت هیل داشتم، به خاطر می‌آورم. این حس همچنان مرا عمیقاً تسخیر کرده و به‌شدت مجذوبم می‌کند. افتخار بزرگی است که در مجموعه‌ای دخیل باشم که این‌همه خاطره از آن دارم. من تمام تلاش و توانم را در این داستان به کار گرفته‌ام، آن‌قدر که حتی اگر این آخرین چیزی باشد که می‌نویسم، برایم اهمیتی ندارد. برای من، مجموعه‌ی سایلنت هیل تنها یک مجموعه‌ی داستانی نیست؛ بلکه رسانه‌ای است—راهی شگفت‌انگیز و خارق‌العاده برای کاوش و تجربه‌ی قلب و ذهن انسان. امیدوارم که بازیکنان نیز بتوانند آن را به همین شکل درک و تحسین کنند. و به تمامی دوستانمان در آن سوی مرزها، امیدوارم از تجربه‌ی سایلنت هیل در فضایی متفاوت، جایی همچون ژاپن، لذت ببرید.»

Kera - طراح موجودات و شخصیت‌ها:
«من عاشق مجموعه سایلنت هیل هستم و این سری تأثیر بزرگی بر من داشته است. به‌ویژه، همیشه سایلنت هیل ۲ را به خاطر می‌آورم—پیام‌های روی دیوارها، موسیقی، و طراحی هیولاها. بنابراین، وقتی نوبت به سایلنت هیل f رسید و قرار شد فضای بازی را به ژاپن منتقل کنیم، باید چیزی خلق می‌کردیم که اندکی متفاوت به نظر برسد، و من واقعاً باید درباره‌ی چگونگی انتقال آن احساس فکر می‌کردم. طراحی هیولاها سخت‌ترین بخش کار بود. من باید همه‌ی آنچه پیش‌تر در سایلنت هیل آمده بود را در نظر می‌گرفتم و راهی می‌یافتم تا این بازی را به مسیری متفاوت ببرم، بدون اینکه جوهره‌ی سایلنت هیل را از دست بدهد. شاید این بار با همان مناظر خون‌آلود و زنگ‌زده روبه‌رو نباشید، اما صمیمانه امیدوارم از دیدگاه ما و جهانی که خلق کرده‌ایم، لذت ببرید.»

=======​
توسعه‌دهنده: NeoBards Entertainment
ناشر: Konami Digital Entertainment
کارگردان: Al Yang
تهیه‌کننده: Motoi Okamoto
نویسنده: Ryukishi07
طراح: kera
تاریخ انتشار: 25 سپتامبر 2025
پلتفرم‌ها: PC. PS5. Xbox Series X/S
سیستم مورد نیاز:
system.jpg

wire.png

نویسنده ای به نام Harry Mason و همسرش در حین عبور از یک جاده، نوزادی را یافته و نام او را شریل می‌گذارند. چهار سال بعد همسر هری فوت می‌کند. سه سال پس از فوت همسرش، هری بنا به دلایلی تصمیم می‌گیرد با شریل به شهری که وی را در نزدیکی آن یافته بودند سفر کند. شب هنگام، در جاده‌ی کنار شهر، پلیسی موتورسوار از کنار آنها عبور کرده و توجه هری را جلب می کند. اندکی جلوتر، هری متوجه موتور پلیسی میشود که بدون سرنشین در کنار جاده افتاده در همین حین، در روبروی خود دختری را وسط جاده می‌بیند. برای اجتناب از تصادف با او، دیوانه‌وار فرمان را می چرخاند. اما ماشین منحرف شده و به دره‌ی کناری سقوط می‌کند. هری پس از به هوش آمدن، متوجه غیبت شریل می‌شود. در حین جستجو، شبح شریل را می‌بیند و به دنبال او می‌دود. در انتهای معبری تنگ، ناگهان همه‌چیز در تاریکی فرو می‌رود و چهره آنجا تغییر می‌کند. هری مصمم ادامه ‌می‌دهد اما در اثر حمله‌ی چند موجود هیولا مانند به حالت مرگ روی زمین می‌افتد.
وقتی هری بعد از آن حادثه در کافه ای بیدار می‌شود، با همان پلیس روبرو می‌شود. آنها با هم از اتفاقات عجیب شهر و حالت غیرعادی آن سخن می‌گویند. پلیس Cybil Bennet‌ نام دارد و به هری در یافتن شریل کمک می‌کند. حالت عادی شهر اینگونه است: خالی از سکنه، فرو رفته در مه، محصور شده توسط دره‌های عمیق و پر از هیولا. اما در حالت غیر عادی به تمامی این موارد تاریکی مطلق تکه گوشت های آویزان از در و دیوار سکوتی مرگبارتر هم اضافه میشود . هری در جستجوی شریل به مکان‌های زیادی از شهر مراجعه می‌کند: مدرسه، کلیسا، بیمارستان، فاضلاب، پارک تفریحی و در بعضی از آنها با شخصیت‌هایی آشنا می‌شود. با پیرزن عجیبی به نام Dahlia Gillespie در کلیسا، دکتر Michael Kaufmann و پرستاری به نام Lisa Garland در بیمارستان. همچنین مرتب شبح دختری را می‌بیند که باعث تصادف او شده بود به نام Alessa. دالیا اطلاعات زیادی درباره‌ی هری و شهر دارد دکتر کافمن و لیزا هم هر کدام مطالب جدیدی به اطلاعات هری اضافه میکنند. در طول بازی اطلاعات زیادی از شهر به دست می‌آوریم خواه از لابلای روزنامه‌های باطله و کتاب‌ها و خواه از این شخصیت‌ها. شهر مکانی نفرین شده بوده و در سال‌های جنگ‌های داخلی، اعدام‌های زیادی در زندان آن صورت گرفته است. شهر قدمت زیادی دارد و قرن‌ها قبل، بومیان ساکن آنجا بودند. از همان زمان، آیینی شیطانی در شهر رواج داشته است. در سده‌های اخیر، پس از سکونت مهاجران در شهر، تلفیقی از آیین باستانی شهر با آیین‌های مهاجران پدید می‌آید که با نام The Order شناخته می‌شود. پیروان و سردمداران این فرقه اعتقادات عجیب و خطرناکی‌ دارند. این فرقه به سه شاخه‌ی اصلی تقسیم می‌شود که یکی از آنها «مادر مقدس» می‌باشد. در راس این شاخه دالیا قرار دارد که آلسا دختر وی است. این فرقه به خدایی اعتقاد دارد که باید در روی زمین متولد شده سپس بهشت موعود فرقه را بنا کند. بر اساس مدارک به دست آمده، این خدا یک بار متولد شده و مرده است و حال باید برای بار دوم متولد یا فراخوانده شود. دالیا متوجه می‌شود که مشخصات دختر وی، آلسا، با مشخصات مادر خدا که در متون قدیمی پیش‌بینی شده هم‌خوانی دارد پس او را تربیت می‌کند تا مراسم تولد را انجام دهد. در این مراسم، باید مادر خدا سوزانده شود. مراسم در سن 7 سالگی آلسا انجام می‌شود و بدن کباب شده‌ی وی را به بیمارستان انتقال می‌دهند. اما او ناقص است. آلسا در نهایت درد و رنج، قسمتی از روح خودش را به صورت یک نوزاد از شهر بیرون می‌فرستد و با استفاده از قدرت ذهن خود، شهر را به جهنمی بی‌بدیل تبدیل می‌کند. دالیا برای اتمام نقشه خود، توسط خود آلسا، شریل را فرا می‌خواند تا روح مادر خدا تکمیل شود. در این بین دکتر کافمن مسئول امور پزشکی آلساست.
آلسا در برابر دالیا مقاومت می‌کند اما دالیا با فریب هری، خود را به آلسا می‌رساند و مراسم را مجدداً انجام می‌دهد اما در همین حین هری سر می‌رسد. روح شریل به آلسا می‌پیوندد تا مادر خدا کامل گردد. دکتر کافمن به قصد نابودی این روح، دارویی را به سمت وی پرتاب می‌کند اما اینکار باعث می‌شود خدا (در شماره‌ی اول این خدا با نام «سامایل» معرفی می گردد) متولد شود. در اولین اقدام، سامایل، دالیا را آتش می‌زند. اما هری با سامایل می‌جنگد و او را شکست می‌دهد. پس از نابودی سامایل، مادر خدا ظاهر می‌شود و نوزادی را به هری می‌دهد سپس، راه فرار از آن مهلکه را به او نشان می‌دهد.
هری نوزاد را از شهر دور کرده و در جایی به طور ناشناس او را بزرگ می‌کند. نام این نوزاد را Heather می‌گذارد. هدر کودکی عادی نبود و گاها ، رفتارهای عجیبی از خود بروز می‌داد.
17 سال پس از این ماجرا، دختر نفر دوم فرقه، یعنی «Claudia Wolf» تصمیم می‌گیرد آن نوزاد را پیدا کند تا مراسم دوباره به جریان بیفتد. با کمک کشیش دیگری به نام «Vincent»، کاراگاهی به نام «Douglas Cartland» را استخدام می‌کند تا این کودک را پیدا کند. داگلاس هدر را پیدا می‌کند اما از نیت اصلی کارفرمایان خود اطلاع ندارد. روزی که هدر به مرکز خرید شهر رفته‌بود،‌ داگلاس را در مقابل خود می‌بیند. هدر بی خبر از همه‌جا به خیال اینکه داگلاس یک مزاحم است، می‌گریزد ولی داگلاس قبلاً محل او را به کلودیا و وینسنت اطلاع داده‌است. هدر به سمت خانه و نزد هری حرکت می‌کند اما اطراف او پر از هیولاهایی هولناک شده است. در اینجا برای اولین بار، کلودیا را ملاقات می‌کند. کلودیا درتلاش است تا هدر چیزی را به یاد بیاورد. هدر پس از گذشتن از مرکز خرید و ایستگاه مترو، درساختمانی نیمه‌کاره در نزدیکی محل سکونت خود با وینسنت روبرو می‌شود.
هدر به آپارتمان خود می‌رسد اما درآنجا پدرش، هری را غرق در خون و بی‌جان می‌یابد. او کلودیا را در پشت‌بام می‌بیند و او را مسئول قتل پدرش می داند. هدر قصد انتقام دارد اما کلودیا به سایلنت هیل می‌رود. هدر به همراه داگلاس (که کمابیش به واقعیت پی برده است) به سمت سایلنت هیل حرکت می‌کند.
هدر تقریباً گذشته‌ی خود را به یاد آورده است؛ او همان روح واحد آلسا و شریل است که توسط مادر خدا به هری سپرده شد. پس از حلول روح آلسا و شریل، جنین خدا هم وارد بدن او شده است اما تحت تاثیر فراموشی هدر، عقیم مانده و برای بارور شدن، نیاز دارد تا آتش خشم و نفرت در درون هدر شعله‌ور شود. کلودیا در تمام طول داستان سعی بر این دارد تا همین میراث آلسا را بیدار کند و برای همین منظور، هری را می‌کشد تا او را از سر راه بردارد. در این میان، وینسنت که منافع خود را با تولد خدا در خطر می‌بیند، سعی می‌کند توسط هدر، کلودیا و عقایدش را نابود کند.
پس از رسیدن به شهر، هدر به بیمارستان می‌رود. او با راهنمایی‌های علنی یا مخفیانه‌ی وینسنت،‌ پدر کلودیا یعنی «لئونارد» را که در بیمارستان زندانی شده می‌کشد تا متاترون را به دست آورد. متاترون، نماد خیر و روشنی و در مقابل سامایل است و وینسنت تصور میکند متاترون میتواند در مبارزه با کلادیا به هدر کمک کند. در ادامه،‌هدر به کلیسای فرقه می‌رسد. کلودیا، وینسنت را ، که به زعم او خیانت کرده‌است، می‌کشد. هری مقداری از داروی دکتر کافمن را به شکل یه قرص به هدر داده بود. هدر آن قرص را می‌بلعد و در نتیجه، جنین خدا را بالا می‌آورد. کلودیا جنین را می‌بلعد و آنرا به شکل ناقص بارور می‌کند. در نهایت کلودیا به دست خدای متولد شده نابود می‌شود و هدر هم وی را می‌کشد. تا بار دیگر تفکرات منحرف فرقه برای به وجود آوردن خدا عقیم بماند.

آنچه که شما در بالا مطالعه کردید تنها بخشی از شهر و اتفاقات رخ داده در آن است در شماره های دوم و چهارم و پنجم از بازی بخشی دیگر از توانایی های شهر حضور پر رنگی دارد و آن هم قضاوت و مجازات است ، شهر به خاطر اتفاقاتی که به خود دیده است دارای قدرتهایی خاص است یکی از این قدرتها فراخواندن افراد است در شماره های دوم و پنجم ما شاهد حضور افرادی در شهر هستیم که به نوعی گناهکارند و شهر برای قضاوت در مورد آن ها ، دعوتشان کرده است .
جیمز ساندرلند مردی که زن مریضش را کشته است و همینطور الکس شفرد که باعث مرگ برادر کوچکتر خود شده است با پا گذاشتن به شهر اماده پاسخگویی به اشتباهاتی میشوند که سعی در فراموش کردن آن ها داشته اند ، صد البته که نوع بازجویی و قضاوت در این شهر مرموز نیز متفاوت است به جای حضور قاضی و هیئت منصفه و دادگاه ، تمام اتفاقات پیرامون شخصیت ها به نوعی اشتباه شخصیت را گوشزد میکنند از موجوداتی که با آنها مبارزه می‌کنید گرفته تا افراد سرگردان دیگری در شهر که خود گناهکارند .گو اینکه این خاصیت شهر در تمامی شماره ها وجود دارد ولی در شماره های مذکور از فرع به اصل بدل شده و محوریت بازی بر عمل انجام گرفته توسط شخصیت اصلی قرار دارد و بحث فرقه ، آلسا و غیره کمتر پرداخته شده است .
در این میان شماره ی چهارم بازی اما فضائی اختصاصی داشت در این شماره یکی از دست پرورده های یتیم خانه ی تحت رهبری فرقه به نام والتر سالیوان که پیرو حزب مادر مقدس است قصد متولد کردن خدا توسط مراسمی به نام قربانی کردن 21 نفر را دارد ، والتر که در کودکی توسط خانواده ی خود رها شده است تصور میکرد اتاقی که در آن بدنیا آمده است مادر او و در حقیقت خداست والتر که تصور میکند مادرش به خواب رفته است سعی دارد از طریق مراسم ذکر شده او را بیدار کند ، هر کدام از افرادی که برای قربانی شدن انتخاب شده اند باید دارای مشخصه ای باشد آخرین نفر این لیست که هدایت آن را بازیباز بر عهده دارد و دریافت کننده ی دانش و تکمیل کننده ی مراسم است ، هنری تونزند نام دارد که حال در همان اتاق تولد والتر زندگی میکند و در طول بازی با پی بردن به ماجرا و کمک های جوزف شرایبر که قبل از هنری در آن اتاق زندگی میکرده است قصد دارد جلوی تکمیل این مراسم را بگیرد . در انتها هنری تونزند با مبارزه با موجودی که والتر به وجود می آورد رویای به وجود آوردن خدا را بار دیگر خراب میکند .
علاوه بر شماره های ذکر شده دو بازی Silent Hill: Origins و Silent Hill: Shattered Memories نیز از سری معرفی شده اند که در اولی به زمان سوزانده شدن آلسا توسط دالیا و چگونگی زنده ماندن آلسا پرداخته شده و در دیگری اتفاقات شماره ی اول بعد از سال ها توسط هری بازسازی میشوند، گر چه با پایان کار تیم سازنده ی اصلی بازی که کار ساخت 4 شماره ی اول بازی را بر عهده داشتند این شماره ها به خوبی پرداخته نشده و دارای نواقصی در حیطه‌ی داستانی هستند اما همچنان سری سایلنت هیل دارای یکی از بهترین داستان ها در طول تاریخ بازیهای رایانه ای است.
لازم به ذکر است بر اساس این بازی تاکنون دو فیلم سینمایی نیز ساخته شده که شماره دوم (تا زمان نگارش این مقاله) هنوز اکران نگردیده است. با توجه به نظر مخاطبان، فیلم اول یکی از برترین و موفق‌ترین فیلم های ساخته شده بر اساس یک بازی ویدیویی می‌باشد.
همچنین شرکت کونامی در سال 2006 و به مناسبت اکران فیلم، مجموعه‌ای ویدیویی را بر روی رسانه‌ی UMD برای PSP عرضه نمود که با نام The Silent Hill Experience شناخته شده و شامل دو کمیک The Hunger و Dying Inside ، ترایلر شماره‌های 1 تا 4 بازی و فیلم، مصاحبه با آهنگ‌ساز افسانه‌ای سری به همراه کارگردان فیلم و برخی موسیقی‌های بازی می‌باشد.

دریافت خلاصه به صورت فایل pdf :دانلود
تهیه و تنظیم خلاصه : (msbazicenter)
مقالات تحلیلی بازی نوشته شده توسط ( Bone Crusher ) :
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش اول )
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش دوم )
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش سوم )
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش چهارم )

تاپیک تحلیل بازی نوشته شده توسط ( nemesis ) ( کامل نشده ):
The Lost Memories ---پایه و اساس بازی بزرگ "Silent Hill" -- تحلیلی بزرگ برای این بازی

مقالات مختلف در مورد سری سایلنت هیل:
Silent Hill: Homecoming Plot
Silent Hill: Origins Plot
Silent Hill Shattered Memories Plot
داستان (Silent Hill: Orphan)
شباهت بین Homecoming و Silent Hill 2
تاریخ وقایع Silent Hill و Shepherd's Glen
دانلود Silent Hill 2 - The movie
ترجمه یادداشت های سایلنت هیل 2
ترجمه فارسی دیالوگ های بازی Silent Hill 2: Born from a Wish
سایلنت هیل 4: پرونده قربانیان
ساکنین South Ashfield Heights apartments- قسمت اول - قسمت دوم
یادداشتی کوتاه بر SILENT HILL: HOMECOMING
داستان نسخه اول فیلم سایلنت هیل
Silent Hill: Original Memories
Silent Hill HD Collection Achievements Guide
Little Baroness
جودی میسون
طرح اولیه موتور سایلنت هیل پست 1
طرح اولیه موتور سایلنت هیل پست 2
طرح اولیه موتور
سایلنت هیل پست 3
طرح اولیه موتور سایلنت هیل پست 4
خاطرات الکس شپرد
داستان کامل و تحلیل سایلنت هیل 1 به صورت ویدیویی

163949 163950

داستان سایلت هیل 1 را به صورت ویدیویی در یوتوب مشاهده کنید​

داستان کامل و تحلیل سایلنت هیل 2 به صورت ویدیویی

163952 172258

داستان سایلت هیل 2 را به صورت ویدیویی در یوتوب مشاهده کنید​
 

Attachments

  • sh1.png
    sh1.png
    56.3 KB · مشاهده: 3,614
  • silenthill1.jpg
    silenthill1.jpg
    55.1 KB · مشاهده: 181
آخرین ویرایش:
پس کی بود وقتی گفتم می‌خوام به هدر رای بدم گفت «خیلی نامردی»؟:-/:d=))
نخند آقا جان!
اون که مال قبله برادر ، همین دو شب پیش بود که پرسیدی آخر به کی رای بدیم گفتم غیر از اون دو تا به هر کی خواستی !
شما به عنوان قدیمی‌ترین عضو فعال تاپیک، اگه رای ندی، یه جورایی اعتبارش میره زیر سوال:-*
همون شب همین حرف رو زدی همون موقع هم همین رو گفتم : لول ! آره جان خودم !
قابل توجه دوستانی که فکر می‌کردند اختیار نظرسنجی دست بنده‌ست;)
بحث اختیار و این صحبت ها نیست فکر کنم تا حالا هر چی نظر سنجی تغییر کرده با خواست خود بچه ها بوده ! موضوع این نظرسنجی آخر رو هم که مسعود پیشنهاد داد حالا کدوم اختیار رو ازش حرف میزنید خدا داند!
این وسط هماهنگ کردنش فقط با منه ! اون حرفی هم که زدم رو هم که مطمئنا همه متوجه شدند شوخی بود !
پس هر چهار شخصیت با ما اسراری از عشق رو بازگو می‌کنند اما به نظر من پاک‌ترین و والاترین عشق رو هری داره. پس به احترام این عشق، بنده ضمن احترام به هدر، به هری رای میدم.
خب ، مسعود هم رایش رو داد تا یکی از بزرگترین مشکلات تاپیک طی روزها اخیر حل نشده باقی نمونه !
نتیجه نظرسنجی هم که فک نکنم دیگه تغییر آنچنانی بکنه هری رو با اختلاف زیاد محبوبترین کرکتر اصلی سری بین بچه های خودمون نشون میده ، چیزی که من اصلا انتظارش رو نداشتم با توجه به اینکه فکر میکردم به خاطر قدیمی بودن بازی خیلی از بچه ها این شماره رو بازی نکرده باشند و بازی رو از شماره دوم شروع کرده باشند و قاعدتا اون حسی که من نوعی نسبت به هری داشتم نسبت به جیمز داشته باشند و انتظارم این بود که جیمز توی این نظرسنجی اول بشه یا حداقل با اختلاف کم دوم بشه اما این اتفاق نیفتاد !
ولی خب در مورد سوم و چهارم نظرسنجی تقریبا قابل پیش بینی بود با توجه به منزوی بودن هنری ، هدر محبوبتر باشه در ضمن هدر تنها کرکتر اصلی زن بازی تو سری محسوب میشه که خودش مزیتی هست !
بعد از اون هم الکس و تراویس و هری ورژن دو هستند که این هم خیلی عجیب نیست چون تراویس و هری تقلبی کرکترهای ناشناخته تری هستند گو اینکه به نظر خودم از الکس ضعیف تر هم هستند .

دوستان هر وقت مایل باشند میتونیم بحث جدید رو شروع کنیم !
پاینده باشید !
 
تک‌تک اون علامت‌ها مفهوم داره اما یکبار که حقیر بحث ارتباط بازی با این فرقه‌های دنیای واقعی رو شروع کردم تا مرز بن شدن رفتم. امیرجان، آیینی که نام بردی همین الان توی همین مملکت جزو خطوط قرمز به حساب میاد. فقط یه توضیح کوتاه بدم:
آیینی که نام بردی در واقع ریشه‌ای مصری داره و به نوعی، عرفان نیست. بیشتر شبیه یک نوع مسلکه. البته ریشه‌ی این نماد، اون آیین نیست و این آیین خدایانی سه‌گانه داره.
اون که صد در صد ولی باید حساب شده کار کرد، نمیشه هر موضوعی رو تو "این" تاپیک مطرح کرد. بالاخره ناخواسته مشکلاتی به وجود میاد.
آقا من دیگه از این بحثا راه نمیندازم^#(^
خوب برای همین من میگم که بحث SH2 یا هر SH دیگه کی شروع میشه؟!!!:wallbash:
حالا بحث رو شروع نکنید تا یه روز از خواب بلند شید ببنید تاپیک قفل شده و همه بن شدند...:d
 
درود
حالا بحث رو شروع نکنید تا یه روز از خواب بلند شید ببنید تاپیک قفل شده و همه بن شدند...:d

خدا نکنه [-(
--------------------------------------------------------------

بنده با آقا اشکان موافقم، نتیجه نظر سنجی جالب شده، فکر نمی‌کردم شخصیت نسخه اول بازی به این حد محبوبیت داشته باشه.
جدای از شوخی هری میسون واقعاً شخصیت دوست داشتنی‌ای داره. تو پندار و کردارش، عشق و ایمان موج میزنه. هری به واسطه یک عشق پاک و ستودنی در مسیری پر پیچ و خم قرار گرفت و سرانجامش هم بسیار زیبا بود، هری پاک و بی گناه در مسیر اعتقاداتش کشته شد.
به نظرم این بهترین نتیجه برای این نظر سنجیه.
--------------------------------------------------------------

مسعود جان، بی زحمت بحث یکی از نسخه‌ها رو با صلاح دید خودتون شروع کنید. ممنونم.

در پناه حق، شاد و سلامت باشید.
 
سلام
نخند آقا جان!
اون که مال قبله برادر ، همین دو شب پیش بود که پرسیدی آخر به کی رای بدیم گفتم غیر از اون دو تا به هر کی خواستی !

همون شب همین حرف رو زدی همون موقع هم همین رو گفتم : لول ! آره جان خودم !
بحث اختیار و این صحبت ها نیست فکر کنم تا حالا هر چی نظر سنجی تغییر کرده با خواست خود بچه ها بوده ! موضوع این نظرسنجی آخر رو هم که مسعود پیشنهاد داد حالا کدوم اختیار رو ازش حرف میزنید خدا داند!
این وسط هماهنگ کردنش فقط با منه ! اون حرفی هم که زدم رو هم که مطمئنا همه متوجه شدند شوخی بود !
یه دونه‌ای!
359421_LaieA_048.gif

کلاه قرمز سرم گذاشتم فقط به خاطر تو!
یعنی متوجه نشدند اون حرفی هم که من زدم شوخی بود؟

آقا من دیگه از این بحثا راه نمیندازم^#(^
بنده خودم به شخصه پایه ثابت این جور بحث‌ها هستم. مساله فقط ظرفیت تاپیک و انجمنه.
=======================================================================================
خب اگه بخواهیم شروع کنیم، به طور حتم شماره‌ی بعدی شماره‌ی 2 خواهد بود. ولی از همه دوستان خواهش می‌کنم تا فردا شب به بنده وقت بدن.
258216_thankyou.gif
 
آخرین ویرایش:
مسعود جان در باره ی هری با هات خیلی موافقم .هری لیاقت اول شدن در این نظر سنجی رو داره به دلایل 1-نمونه پدر واقعی ودلسوز2-بافکر وشجاع 3-باصبر4-ازهمه مهم تر فکر کنم اولین کسی بود که ازپس شهر تاریک سایلنت هبل بر امد ومی شود گفت تنها قهرمان سری سایلنت هیل به حساب می رود.{
شاید بپرسی جیمز چرا نه من دلیل ان رو هم وقتی بحث را در باره شماره2 شروع کردی مگم:d
 
دوستان شرمنده, واقعا از همتون معذرت میخوام
این حرفی که میخوام بزنم هیچ ربطی به SH نداره
دوستان ازتون خواهش میکنم که توی این نظر سنجی شرکت کنید.در مورد فارسی کردن Witcher 2 هست.هرچه تعداد رای موافق بیشتر باشه احتمال فارسی شدن این بازی هم زیاد میشه
http://forum.bazicenter.com/thread60458/page2/
واقعا معذرت میخوام
 
خب اگه بخواهیم شروع کنیم، به طور حتم شماره‌ی بعدی شماره‌ی 2 خواهد بود. ولی از همه دوستان خواهش می‌کنم تا فردا شب به بنده وقت بدن.

:!! :-w :-??خببببببببب،وقت تموم شد:
medium_sony_vaio_sz6.jpg
sony-vaio-laptop-repair.jpg

همین رو میخواستی؟؟ :d

این حرفی که میخوام بزنم هیچ ربطی به SH نداره

امیر تو هم RPG بازی؟ NICEEEEE :camera:

فکر نمی‌کردم شخصیت نسخه اول بازی به این حد محبوبیت داشته باشه.

من مطمئن بودم با اختلاف اول میشه :laughing: خیلی ها وسطای نظر سنجی حدس زدن هری میشه ولی من از اول میدونستم :d

در مورد شخصیت دوم هم،با اینکه احساس خوبی نسبت بهش نداشتم(جیمز!!) اما حقش هست!!(من دوست داشتم هدر بشه)

اما جالب تر از هرچیزی،محبوب بودن همه ی به فنا رفتگان!! شهر خاموش ـه، یعنی کاراکتر دوست نداشتنی! نداشتیم و همه رای آوردن. . .
 
آخرین ویرایش:
بچه ها این عکس خیلی خاطره انگیزه برای من:((...گفتم بذارم شما هم ببینین...واقعا که هر وقت میبینمش اون حس عجیب بهم دست میده...
wg47uvw3re2igr1sgpdt.jpg

چیزی رو که همیشه از بشت بنجره میدید بلاخره اومد از نزدیک:((
 
خوب قبل از اینکه بحث Sh2 شروع بشه, من لیست آهنگها و شعرهای SH3 رو میذارم...
این کاور نسخه مربوط به ژاپنه

sh3_ost_jp_03_disc.jpg
sh3_ost_jp_02_back.jpg
sh3_ost_jp_01_front.jpg


این هم کاور نسخه مربوط به اروپا

sh3_ost_eu_05_disc.jpg
sh3_ost_eu_04_back.jpg
sh3_ost_eu_03_front.jpg
sh3_ost_eu_01_box_front.jpg
sh3_ost_eu_02_box_back.jpg

آهنگساز:Akira Yamaoka
خواننده: Joe Romersa (ترک 24) - Melissa Williamson (ترک 1, 2, 12, 17, 25) - Interlace (ترک 26)
01 - Lost Carol
02 - You're Not Here
03 - Float Up from Dream
04 - End of Small Sanctuary
05 - Breeze - in Monochrome Night
06 - Sickness Unto Foolish Death
07 - Clockwork Little Happiness
08 - Please Love Me... Once More
09 - A Stray Child
10 - Innocent Moon
11 - Maternal Heart
12 - Letter - from The Lost Days
13 - Dance With Night Wind
14 - Never Forgive Me, Never Forget Me
15 - Prayer
16 - Walk on Vanity Ruins
17 - I Want Love
18 - Heads No.2
19 - Memory of The Waters
20 - Rain of Brass Petals
21 - Flower Crown of Poppy
22 - Sun
23 - Uneternal Sleep
24 - Hometown
25 - I Want Love (Studio Mix)
26 - Rain of Brass Petals - Three Voices Edit

شعر آهنگ You Are Not Here
Blue sky to forever,
The green grass blows in the wind, dancing
It would be much better a sight with you, with me,
If you hadn't met me, I'd be fine on my own, baby,
I never felt so lonely, then you came along,
So now what should I do, I'm strung out, addicted to you,
My body it aches, now that you're gone,
My supply fell through,
You gladly gave me everything you had and more,
You craved my happiness,
When you make me feel joy it makes you smile,
But now I feel your stress,
Love was never meant to be such a crazy affair, no
And who has time for tears,
Never thought I'd sit around and cry for your love,
'till now.

شعر آهنگ Float Up From Dream
They've come to witness the begging,
The rebirth of paradise despoiled by mankind.
Remember me and your true self as well.
Also that which you must become,
The one who will lead us to paradise with blood-stained hands.

شعر آهنگ Breeze ~ In Monochrome Night

There is another reason.
To fill your heart with hatred.
It must be this way.
One day you will understand why.
You must try to remember me and your true self as well.
You will birth a god and build an eternal paradise.

شعر آهنگ Clockwork Little Happiness
The time when all will be forgiven their sins.
When the paradise we have long dreamed for will arrive.
After the judgement and atonement an eternity of bliss.
Oh Alessa, the world you wanted is nearly here.
I wish only for the salvation of mankind.
But for that to happen the world must first be remade.

شعر آهنگ Letter ~ From The Lost Days
A letter to my future self,
Am I still happy, I began,
Have I grown up pretty,
Is Daddy still a good man,
Am I still friends with Colleen,
I'm sure that I'm still laughing, aren't I, aren't I,
Hey there to my future self,
If you forget how to smile,
I have this to tell you,
Remember it once in awhile,
Ten year ago youк past self,
Prayed for your happiness,
Please don't, lose hope,
Oh, oh what a pair me and you,
Put here to feel joy, not be blue,
Sad times, bad times, see them through,
Soon we will know, if it's for real what we both feel,
(Spoken)
Though I can't know for sure how things worked out for us,
No matter how hard it gets, you have to realize:
We weren't put on this earth to suffer and cry,
We were made for being happy ---
So...be happy...for me. For you... Please.
(Sung)
Oh, oh what a pair me and you,
Put here to feel joy, not be blue,
Sadder times and bad times, see them through,
Soon we will know, if it's for real what we both feel,
We were put here on this earth, put here to feel joy, (Repeated 4 times)

شعر آهنگ Dance With Night Wind
The world is teeming with unnecessary people.
It's god's decision that I fight.
As a knight of honour.
As a protector of the seal.
I sacrifice myself to the blood of criminals.

شعر آهنگ Walk On Vanity Ruins
In here is a tragedy,
Art thou player or audience?
Be as it may, the end doth remain:
All go on only toward death.
The first word at thy left hand,
A false lunacy a madly dancing man
Hearing unhearable words, drawn to a beloved's grave.
And there, mayhap, true madness at last.
As did this one playing death find true death at last
Killing a nameless lover,
She pierced a heart rent by sorrow.
Douth lie invite truth?
Douth verity but wear the mask of falsehood?
Ah, thou pitiful,
Thou miserable ones. Still amidst lies,
Though the end cometh not,
Wherefore yern for death?
Will thou attend to thy beloved?
Truths and lies
Life and death
The game of turning white to black,
And black to white

شعر آهنگ I Want Love
I want a river full of love
I need an ocean full of love
I want a cup that overflows with love
Although it's not enough to fill my heart
I want a barrel full of love
Although I know it's not enough to fill my heart
I want a river full of love
But then I know the holes will still remain
I need an ocean full of love
Although I know the holes will still remain

شعر آهنگ Sun
In the beginning people had nothing,
Their bodies ached and their hearts held nothing but hatred.
They fought endlessly but death never came
They despaired stuck in the eternal quagmire
A man offered a serpent to the sun,
And prayed for salvation.
A woman offered a reed to the sun,
And asked for joy.
Feeling pity for the sadness that had overrun the earth
God was born from those two people.
God made time and divided it into day and night.
God outlined the road to salvation and gave people joy.
And God took endless time away from the people.
God created beings to lead people in obedience to her.
The red God Xuchilbara
The yellow God Lobsil Vith
Many Gods and Angels
Finally God set out to create paradise,
Where people would be happy by just being there.
But there God's strength ran out and she collapsed
All the world's people grieved this unfortunate event
Yet God breathed her last,
She returned to the dust promising to come again.
So God hasn't been lost,
We must offer her prayers and not forget our faith.
We wait in hope for the day...
When the path to paradise will be opened.

شعر آهنگ Hometown
He spoke of tortured souls,
So outrageous the toll
You can lose all you have
He refused to give in,
To the town that takes all.
Survive, you must have the will
This movie doesn't end the way we want,
All the time Then he shouts at the moon.
"She's gone!" and fear has overcome.
He was walking the mile
He was walking alone...
So outrageous the toll
You can lose all you have
He refused to give in
To the town that takes all.
Survive, you must have the will
This movie doesn't end the way we want,
All the time Then he shouts at the moon.
"She's Gone!" and fear has overcome.
He was walking the mile
He was walking alone
Four and twenty dead birds
They bleed upon the nest
There was no time for reasons
They had no sign of a threat.
Now it's too late
Too late for me,
This town will eventually take me
Too late, too late for me
This town will win.
(Spoken)
Through this fog they came along
Dark creatures singing a terrible song
The rest of the bar laughed at him
Only I felt my hope grow dim
They found him dead the very next day
No more stories from him, I heard them say
We blame bad luck, for his fate.
Only I felt terror so great.
(Sung)
She and he will know...
That someday...
All things will end...
That misty night
That dismal moon
The dead search for their kin
While angels sing, in endless dark
The dead seek out sin.

شعر آهنگ I Want Love (Studio Mix)
I want a cup that overflows with love
Although it's not enough to fill my heart
I want a barrel full of love
Although I know it's not enough to fill my heart
I want a river full of love
But then I know the holes will still remain
I need an ocean full of love
I know the holes will still remain
And this Swiss cheese heart knows
Only kindness can fill its holes
I'd love to dry my tears
As pain disappears
I need a miracle and not someone's charity
One drop of love from him and my heart's in ecstasy
The high that is sending me is most likely ending me
I need a miracle and not someone's charity, now
Fill up my heart with love
Oh you'd be amazed at how
Little I need from him
To feel complete here and now
Stirring within me are,
These feelings I can't ignore
I need a miracle and that's what I'm hoping for
I need a miracle and not someone's charity
One drop of love from him and my heart's in ecstasy
The high that is sending me is most likely ending me
I need a miracle and not someone's charity, now
Anybody's love but his
Will never fill this place within...me now
Doctor give me what I need
To free my heart from misery.

شعر آهنگ Rain Of Brass Petals - Three Voices Edit
I am the first
a shadow at the end
of the hallway
I spin the carousel
the laughter recedes away
my finger on your lips
I stole something precious
I am the second
alone in a faceless crowd
a human caught
in monochrome dreams
I scream to wake up
my voice drowns deep underground
only the dead can hear me
see me
I am the third.
a master
a sentinel of awakeness
I hold truth like a torch
shadows flicker before me.
rapid eye follow the
chain of thought
until the silence ends

این هم ترجمه آهنگی که در پایان UFO به زبان ژاپنی خونده میشه:
Come on, kiddies! Gather around!
Now, tell me, everyone,
Aren't you sick and tired of that ol' UFO ending?
That's right! be honest!
Honesty helps you grow big and strong!
Okay, you fine youngsters, let's sing the Silent Hill song!
Ready? and-a one, and-a two, and-a one, two, five, seven.
Everybody sing the Silent Hill song
Come on, friends - lets sing along
We'll start with Claudia.
You all don't have to sing!
Claudia, Claudia
She's oh so nice, and I'm glad.
She gives us all candy and money to spend.
Just be sure you don't get her mad.
Everybody sing the Silent Hill song
Come on, friends - lets sing along
Next up is Vincent.
Here we go!
Vincent, Vincent
He's such a good boy, it's true.
He walks old ladies across the street.
But he's selfish and so willful, too.
Everybody sing the Silent Hill song
Come on, friends - lets sing along
Now on to Douglas... Douglas.
Douglas, Douglas
He's not really a true-blue P.I.
He gets up awful early and smells of the sea.
Because he sells fish on the sly.
Everybody sing the Silent Hill song
Come on, friends - lets sing along
Last but not least, Heather!
Heather, Heather
Divorced with two kids of her own.
It's so hard to raise 'em and still go to work.
A young mom who goes it alone.
Everybody sing the Silent Hill song
Come on, friends - lets sing along

==============================
امیر تو هم RPG بازی؟ NICEEEEE
camera.gif
بله, اونم چجور:d
 
آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها این عکس خیلی خاطره انگیزه برای من:((...گفتم بذارم شما هم ببینین...واقعا که هر وقت میبینمش اون حس عجیب بهم دست میده...

چیزی رو که همیشه از بشت بنجره میدید بلاخره اومد از نزدیک:((

مسعودجان میشه درباره‌ی عکس یه خورده توضیح بدی!:d
 
خوب قبل از اینکه بحث Sh2 شروع بشه, من لیست آهنگها و شعرهای SH3 رو میذارم...
این کاور نسخه مربوط به ژاپنه

امیر جان واقعا ممنون :x

چند تا از این آهنگها رو نداشتم!

این نسخه(سوم) نقطه ی اوج موسیقی هستش توی سری. . . به شخصه 10/10 میدم بهش !
 
خوب قبل از اینکه بحث Sh2 شروع بشه, من لیست آهنگها و شعرهای SH3 رو میذارم...

عالی. دستت درد نکند خیلی به موقع وکامل بود.=d>

---------- نوشته در 03:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:08 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها این عکس خیلی خاطره انگیزه برای من:((...گفتم بذارم شما هم ببینین...واقعا که هر وقت میبینمش اون حس عجیب بهم دست میده...
wg47uvw3re2igr1sgpdt.jpg

چیزی رو که همیشه از بشت بنجره میدید بلاخره اومد از نزدیک:((

دقیقا من منظور شما را نگرفتم دوست عزیزمی شود کمی توضیح دهی درباره عکس.
 
سلام
خب!خب!خب! الوعده وفا. این 1000 پست حقیر در این انجمن بید. :d به جرات میگم بالای 950 تاش تو همین تاپیک بید.
==============================================================================
1- James Sunderland

james.jpg

مفروضات

1ـ نام : جیمز ساندرلند ( James Sunderland )

سن : 29 سال
جنسيت : مرد
شغل : کارمند​

شرح حال :

بازیگر اصلی ( نقش اصلی داستان ) . دریافت نامه ای از همسر گذشته اش ـ مری ـ اورا راهی سایلنت هیل می کند .

توضيحات سازنده :

در مراحل اولیه سناریو ، دو کاراکتر برای ما وجود داشت . جوزف ( یوسف ) و جیمز . نام جوزف اقتباسی بود از مرد مضنونی در Jack the ripper . بنابراین جیمز از این نام مشتق شده است .

یادداشت Wallofdeath :


تصور نمی کنم که این اشاره درستی باشد به نام جیمز زیرا از نظر صوتی شباهتی به جوزف ندارد ، یا اینکه این نام نمی تواند اقتباسی از مرد دیگری باشد . احتمالا نام این شخص برگرفته از James Maybrick می باشد .

دلیل پیدایش :


نامه دریافتی جیمز از طرف همسرش ـ مری ـ یک خیال باطل بود . جیمز برای رهایی خود از پرستاری نمودن همسر مریضش و برای رهایی از بدبختی ناشی از مریضی همسرش ، به زندگی او پایان داده بود . به هرحال او تاب تحمل سنگینی جنایتش را نداشت و غرق در تخیلات خودش ، تصور می کرد که به این خاطر به سایلنت هیل فراخوانده شده است .
===========================================================================
یه سوال: درباره‌ی کتاب «جک تجاوزگر» چی می‌دونید؟ پاسخ به این سوال برای تحلیل این شخصیت خیلی مهم و حیاتیه.
* اسم جیمز برگرفته از نام یک مضنون است که تصور میشد Jack the Ripper باشد.
.
.
* نام Mary به موضوع جالبی اشاره می کند. اگر نام جیمز را برگرفته از Jack the Ripper بدانیم Mary هم باید مسلما یکی از قربانیانش باشد. Mary Kelly یکی از قربانیان Jack بوده است. او با مردی به نام Joseph زندگی میکرده که پلیس ها او را جهت اینکه تصور می کردند The Ripper باشد دستگیر کردند.

 
آخرین ویرایش:
سلام
خب!خب!خب! الوعده وفا. این 1000 پست حقیر در این انجمن بید. :d به جرات میگم بالای 950 تاش تو همین تاپیک بید.
==============================================================================
1- James Sunderland

james.jpg

مفروضات

1ـ نام : جیمز ساندرلند ( James Sunderland )

سن : 29 سال
جنسيت : مرد
شغل : کارمند​
سلام.
شروع بازی سایلنت هیل برا من از شماره 2 بود و این شخصیت. بعد از هدر خیلی برام جالب بودش. هیچوقت نه گناهکار میدونستمش و نه بی گناه :d

شخصیت باور پذیری داشت. چون به نظرم نمونه های اینچنینی کم نیستن. حلا حتما لازمم نیس فیزیکی، کسی رو کشته باشن!
بار اول هم حسابی شرمندش شدم :d

تو این چاه که پریدم دیگه نفهمیدم چیکار کنم :"> این بود که ولش کردم :d
mmu6ocgpyfaxjpoy4zs5.jpg
تبریک میگم آقا مسعود... فکر کنم برا من که 5 سال دیگه اتفاق بیوفته تا برسم به 1000 :d
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or