Legend quick0n
کاربر سایت
شما مشکلت همونیه که عکسشو گذاشته بودم ؟ موقعیی که میخوای تیکshareرو بزنی هیچ چیز در دسترس نیست ؟من همین کار رو کردم نشد :/ windows 8
شما مشکلت همونیه که عکسشو گذاشته بودم ؟ موقعیی که میخوای تیکshareرو بزنی هیچ چیز در دسترس نیست ؟من همین کار رو کردم نشد :/ windows 8
شما مشکلت همونیه که عکسشو گذاشته بودم ؟ موقعیی که میخوای تیکshareرو بزنی هیچ چیز در دسترس نیست ؟
اگه با اون روش هم حل نشد پس هیچی ...من هنوز وقت نکردم رو ۷ امتحانش کنم اما فکر میکردم با اون حل شهاره منم همینه مشکلم
اگه با اون روش هم حل نشد پس هیچی ...من هنوز وقت نکردم رو ۷ امتحانش کنم اما فکر میکردم با اون حل شه
من خودم بالای ۱۰مرتبه این مشکلو بیان کردم اما نمیدونم چرا هیچ کدوم از مدیران اساتید انجمن هیچ کمکی نمیکنن شاید باید این پست و تو قسمت انتقاد و پیشنهاد بزنم که قدیما خیلی بیشتر به مشکله کاربرا رسیدگی میشد اما الان بیشتر کاربرا باید مشکله خودشون و باهم حل کنن
سلام سعید جانسلام.بنده که مشکل شما رو حل کردم.مگه هنوز گیر هستید؟
سلام سعید جان
متاسفانه من هنوز خودم به شخص وقت نکردم اون روش رو تست کنم ببینم مشکل حل شده یا خیر اما این دوستمون پوریا مثل اینکه این روش و تو ویندوز ۸ انجام داده و نتیجه نگرفته و هنوز همون مشکلی که تو عکس فرستادم پا برجاست
مودم وایفای سوخته هنوز وقت نکردم برم تهیه کنم و الان بدون وایفای هستم و نمیتونم تست کنم..بنده خودم ویندوز 8 دارم و هیچ مشکلی هم نداشتم.پس چرا تست نکردید؟!عجب
مودم وایفای سوخته هنوز وقت نکردم برم تهیه کنم و الان بدون وایفای هستم و نمیتونم تست کنم..
شما از اون سرویسهای کاهش پینگ رو کنسول استفاده میکنی بدون مشکل ؟
رو pc ازش استفاده کردم مشکلی نیست مشکل اینه که نمیتونیم بین لپتاپ و xbox or ps4 اونو share کنیمسرویسم همیشه خوب بوده پینگش مثلا دوتا 2 ندیدم از 110 بالاتر بیاد .
این آی پی های سرور های اینار که تو سایت IP Location Finder - Geolocation میزنم برای همشون Pars Parva System Co. Ltd رو معرفی میکنه.
برای مثال این نمونه آی پی 185.8.172.193
یه چیز بگم منفجر شیم همه با هم
با سرویس 1 مگ وایمکس ایرانسل بنده توانستم 5 دقیقه پیش همان اولین دست در بازی batman arkham origins online بدون قطعی و راحت کانکت شم و بازی کنم
کاری رو که نتونستم با adsl پارس افلاین انجام بدم مسئله عجیبیه در موردش باید فکر کرد
سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
صداشو در نیار الان میزنن میترکونن
دوست عزیز همون طور که گفتم شرکت پارس پروا سیستم سرورهاشون رو در دیتاسنتر تبیان قرار دادن و و با خرید یک سابنت 24/ ای پی که از خود دیتاسنتر که نماینده ripe هست ای پی هارا به اسم خود شرکت ( نام مالک رو) زدن و اگر دقت بکنید as نامبر مربوط به تبیان هست AS48434 Tebyan-e-Noor Cultural-