در مورد اولی، ببین شما یک لیوان داری خوب میخوای پرش کنی میتونی قظره قطره بریزی میتونی یهو شیر را بازی کنی، در هر صورت حجم لیوانت تغییر نمیکنهیک سوال داشتم!
اگه سرعت نت ما بر فرض 512 باشه و بیایم 1 مگ بکنیمش . حالا حجم و ترافیک این 1 مگ در مقایسه با 512 زود تر تموم میشه!؟!؟
بر فرض ما 2 گیگ ترافیک داریم این 2 گیگ با سرعت 512 در عرض مثلا 2 ساعت تموم میشه حالا اگه اینترنتمون 1 مگ باشه این 2 گیگ در عرض 1 ساعت تموم میشه؟!
سوال دوم هم این که افزایش سرعت در بهتر شدن پینگ تاثیر داره؟!
پینگ باز اصلا نگیر. هر 1مگی که استفاده میکنی تو سیستمشون 4 مگ کم میشهبا سلام...
دوستان یک راهنمایی کنن بد جور گیر کردم...
الان برای اولین بار میخوام سرویس کاهش بخرم یک سرچ کردم دیدم همین جوری سایته مه داره میفروشن...کلا موندم....
میشه یک سایت با کیفیت معرفی کنید (قیمت خیلی مهم نیست) که از اون بخرم؟؟!!
میگن ؛پینگ باز؛ خوبه!!!درسته یا نه؟؟؟
ممنون از همه.....
خو حاجی اسم تاپیک رو نگاه کن !سلام
دوستان کسی اسم ببره از جایی ، به خاطر تبلیغات و فروش تجاری بن دائم میشه .
چه نفعی تو تبلیغتون داشته باشید و چه نداشته باشید .
خو حاجی اسم تاپیک رو نگاه کن !
بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!
چطور ممکنه بحث و تبادل نظر بشه وقتی که از سایتی اسمی برده نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خو تاپیک ر ببنید دیگه خودتونو راحت کنید!سلام
دوستان کسی اسم ببره از جایی ، به خاطر تبلیغات و فروش تجاری بن دائم میشه .
چه نفعی تو تبلیغتون داشته باشید و چه نداشته باشید .
با عرض تاسف برای بعضی همکاران که به دلیل کمبود در سرویس هاشون از کم اطلاعی بعضی کاربران سوء استفاده میکنند. توجه کاربران آگاه و محترم پینگ باز را به مقاله ی "روش محاسبه حجم مصرفی" که لینک این مقاله بعد از خرید همراه اطلاعات اشتراک برای کاربران ارسال میگردد جلب می نماییم
امیدوارم از این پس به جای سعی و اتلاف وقت برای تخریب رقیبان، سعی در بالا بردن کیفیت و رقابت سالم داشته باشید.
لینک مقاله: نحوه محاسبه حجم سرویس کاهش پینگ
این حرکت شما مثل این میمونه که شما یه قراردادی رو به کسی میدین امضا کنه و پایین قرارداد با فونت بسیار ریز یه بند دیگه رو اضافه میکنید
من هر چی صفحه اول سایت رو چک کردم چیزی پیدا نکردم
شما میتونیستین لینک همین مقاله رو تو صفحه اول سایتتون بزارین تا کاربر ها قبل از خرید بدونن با چه چیزی سر و کار دارن
من میدونم شما چی میگید.
فقط بعضی از کاربرا نمیدونند منظور از 1/4 و دانلود و اپلود در سرور چطور هست.
این سایت هم میتونست مثل بقیه سایت ها بگه 1 گیگ 4 تومن نه اینکه بگه 2 گیگ 4 تومن ولی 1 گیگ بشه استفاده کرد.